|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
28.9.2012 9:02:02   
noseckec23
inigo user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za morfologijo :)) in, da si nasla stolcek, ki ti je super. Glede kil pa se ne sekiraj, ce ti ves, da vse delas v pravi smeri, potem je ze ok. Meni je ginekologinja sama povedala, da se ene nosecke na zacetku fejst redijo, ene v sredini in ene na koncu... koliko pa si velika?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.9.2012 9:12:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

inigo user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za morfologijo :)) in, da si nasla stolcek, ki ti je super. Glede kil pa se ne sekiraj, ce ti ves, da vse delas v pravi smeri, potem je ze ok. Meni je ginekologinja sama povedala, da se ene nosecke na zacetku fejst redijo, ene v sredini in ene na koncu... koliko pa si velika?

ma pr Brinu sm jih mela še ene 3kg več... pa mi noben ni nč reku. zdj sm bla pa kregana. sj kul, da jo skrbi, sj za to je tam. ampak jst se res nism tok zredila... user posted image poleg tega ji nikkr nism mogla dopovedat, da sm poleti hodla na preglede v tistih lahkih oblekicah, ki resnično ne tehtajo nič. včeraj pa puloverček, kavbojke, zokni, spodnja majčka... madonca, že sam cote nanesejo. neb rekla, da bi res mela kake vlke lušte in bi res prekomerno jedla. potem bi ji enostavno priznala, kaj pa naj!? tko pa ni tko. pol mi je še rekla, da kljub temu, da pojem velik sadja - kr to pa res - da morm vedet, da ma sadje tut ful velik sladkorja. mislim ej... a zdj naj še sadje opustim? pol bom pa spet bolana pa še kaka slaba kri. kaj je pol zdj bolš? eh... vem, da ne delam nč tk narobe, imam popolnoma mirno vest in se požvižgam na to. ampak me pa razjezi - to pa! user posted image

dans zjutraj sm jih mela točn 68. velika sem 167cm. sm bolj pr tamajhnih.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 9:17:04 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.9.2012 9:27:37   
noseckec23
pa nisiii mala! :) eh daj prosim te lepo, jaz sem se tudi zredila za 5 kg v enem mesecu prej pa po kg na mesec in je mene skrbelo, ker se tudi zdravo prehranjujem, kaj bi lahko blo- pa mi je rakla, da ni nic hudega to, da se to dosti krat zdgodi. tako, da sem sedaj ze na 8+, torej na 68 kg, velika pa sem 174. Saj poznam se mi res malo v obraz, da sem bucika, samo meni je to smesno, ker nikoli nisem imela takega bucastega obraza :)). Tako da se NE sekiraj :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.9.2012 9:32:44   
Inigo

pa nisiii mala! :) eh daj prosim te lepo, jaz sem se tudi zredila za 5 kg v enem mesecu prej pa po kg na mesec in je mene skrbelo, ker se tudi zdravo prehranjujem, kaj bi lahko blo- pa mi je rakla, da ni nic hudega to, da se to dosti krat zdgodi. tako, da sem sedaj ze na 8+, torej na 68 kg, velika pa sem 174. Saj poznam se mi res malo v obraz, da sem bucika, samo meni je to smesno, ker nikoli nisem imela takega bucastega obraza :)). Tako da se NE sekiraj :)

uf, ti si pa kr visoka! user posted image jst sm na +9kg. jst sm nabolj dobila v zizike in malenkost v noge. pa dobr, trebuh tut user posted image roke in obraz pa čist nč.

sj pravim... me samo razjezi. spreminjat pa skor da nimam več kj. kr na dieti pa zdle res ne mislim bit...

Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.9.2012 9:36:30   
noseckec23
eh pa daj kaka dieta :)). Lepo samo dalje jej normalno kot si, jaz bom mogoce tudi samo malo manj sadja in ga bom zamenjala za vec zelenjave, pa bomo potem vidli. Joj zizik sploh ne omenjaj :)) meni je vse premalo, zdanjic sem se zataknila v obleko in me fant ni mogel spravit ven iz nje zaradi njih, skoraj sma oblekico raztrgala user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.9.2012 9:49:03   
Inigo

eh pa daj kaka dieta :)). Lepo samo dalje jej normalno kot si, jaz bom mogoce tudi samo malo manj sadja in ga bom zamenjala za vec zelenjave, pa bomo potem vidli. Joj zizik sploh ne omenjaj :)) meni je vse premalo, zdanjic sem se zataknila v obleko in me fant ni mogel spravit ven iz nje zaradi njih, skoraj sma oblekico raztrgala user posted image

hahahaha user posted image zdj si me pa ornk nasmejala!

Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.9.2012 9:51:50   
noseckec23
:))) inigo pa kdaj dejansko imas ti PDP?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.9.2012 9:55:23   
Inigo

:))) inigo pa kdaj dejansko imas ti PDP?

po menzi mam 26.1., po NS pa 21.1. zdj mi je pa rekla, da se ji zdi, da bo bolj proti koncu januarja. kdaj ga maš pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.9.2012 9:57:04   
noseckec23
Po ZM 26.01. :)) sem jo imela 19.4 , po ultrazvoku 6.2 po NS pa 2.2. :)) zdaj pa čakamo kdaj bo prisel ven :)) v materinski imam napisano 6.2

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.9.2012 9:57:57   
noseckec23
ampak po meritvah na morfologiji kaze na 2.2. zdaj pa bog ve kaj drzi :/

Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.9.2012 10:00:06   
Inigo
no ja... jst ne govorim rada o roku ravno zarad tega, kr mam mam cel teden vmes. enkrat januarja bo user posted image , no, al pa februarja user posted image user posted image user posted image

pr Brinu sm mela skos 2.7. po vseh meritvah in sm prav vedla, da par dni gor al dol, takrat bo. zdj pa resnično ne vem. niti prbližn.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 10:01:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.9.2012 10:03:15   
noseckec23
pa mislis da ti z odvzemom krvi za potrjevanje nosecnosti na zacetku, lahko povejo priblizno kak dolgo si ze noseca?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.9.2012 10:09:31   
Inigo

pa mislis da ti z odvzemom krvi za potrjevanje nosecnosti na zacetku, lahko povejo priblizno kak dolgo si ze noseca?

hmm... pomoje preverijo količino beta HcG in neka količina najbrž ustreza dolžini nosečnosti. ampak vprašanje koliko je to zanesljivo. saj veš, da se otrok različno razvija. eni zrastejo prej, drugi kasneje, enim plučka dozorijo prej kot drugim. sosedov fantič se je rodil s 33. tedni in ni potreboval pomoči pri dihanju... kar je skoraj neverjetno. tako, da je to pomoje zelo relativno vse skupaj. zato pa tudi rečejo Predviden Datum Poroda user posted image je pa skoraj 100% to, da če nosečnost poteka normalno, se bo rodilo točn takrat, ko je pravi časa za to. pa nč prej pa nč kasnej.

Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.9.2012 10:17:23   
HotCat

Ojla punce, ko je ravno govora o roku poroda, jaz imam po ZDM 21/1/2013, po nuhalni 15/1/2013, in po pregledu včeraj 9/1/21012, pa sem prebrala pri Pušenjaku da moramo gledati datum ZDM in potem še v okviru: -3 tedne/+2 tedna user posted image ...tako da mi bodo od začetka januarja naprej pripravljeni user posted image ..

drugače sva pa ta mesec ogromno nabavila, največ zaradi tega ker sva dobila zelo veliko v akciji...family fix znižan -30%, omara znižana, voziček -20%, cotke -20%...tako da se je kr nabralo in posledično imava sedaj že skoraj vse nabavljeno user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.9.2012 10:19:13   
noseckec23
te pa tak super :). Sem vesela, pomojem se mi je pri ovulaciji kaj zamesalo in imam zato toliko kasneje PDP kot bi ga imela, po ZM.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.9.2012 10:22:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Ojla punce, ko je ravno govora o roku poroda, jaz imam po ZDM 21/1/2013, po nuhalni 15/1/2013, in po pregledu včeraj 9/1/21012, pa sem prebrala pri Pušenjaku da moramo gledati datum ZDM in potem še v okviru: -3 tedne/+2 tedna user posted image ...tako da mi bodo od začetka januarja naprej pripravljeni user posted image ..

drugače sva pa ta mesec ogromno nabavila, največ zaradi tega ker sva dobila zelo veliko v akciji...family fix znižan -30%, omara znižana, voziček -20%, cotke -20%...tako da se je kr nabralo in posledično imava sedaj že skoraj vse nabavljeno user posted image user posted image

no vidiš! kr 5 tednov je lufta user posted image user posted image user posted image ko bo, bo, ne? user posted image

super za nabavljeno robo! user posted image well done, mummy to be user posted image tk je prav. treba sledit akcije. že tko si trgovci nabašejo polne žepe... nekaj popusta pa že lahko dobimo.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.9.2012 10:22:59   
noseckec23
HotCat midva imava tudi ze sobico naroceno in jo dobiva oktobra in vozicek, za cotike, pa res nimam pojma kje naj zacnem in kaj naj kupim.. pri kozmetiki pa tak tema :)))

Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.9.2012 10:47:13   
Inigo

HotCat midva imava tudi ze sobico naroceno in jo dobiva oktobra in vozicek, za cotike, pa res nimam pojma kje naj zacnem in kaj naj kupim.. pri kozmetiki pa tak tema :)))

kaj sta pa naročila? sm firbec user posted image

glede kozmetike si preber kak moj post nazaj... sm že razlagala na dolgo in široko. mogoče ti kaj pomaga. glede cotk pa bi jst rekla nekak tkle: teden ima 7 dni... za vsak dan potrbuješ (pol pa pomnoži s 7):
2 pajacka (ker bo zima, pomoje najbolš plišaste z dolgimi rokavi),
2 bodija z dolgimi rokavi,
pižamico (al plišek al navadno bombažno - ponoč je itak še pokrit, ne rabiš tolk srbet),
spalno vrečo (Brin je spal do 2 leta skos v vreči, mu je blo najlepš, nikol se ni odkril, nikol se ni čez glavo pokril al kj - men se zdi najbolj praktično in varno),
par debelih zoknčkov,
par copatkov,
kombinezonček za ven (ali kombinezon vrečo, da ma nogice skupaj ne vsako posebej - meni se zdi to bolj primerno za novorojenčka, pa lažje jih je oblačit, mogoče je tut celo bolj toplo),
1 tanka kapica (za po kopanju, če ma veliko laskov, sicer je ne potrebuješ),
1 plišasta kapica za ven,
par rokavičk (lahk so kr tanke bombažne, kr ponavad majo tk kombinezončki tk rokave narete, da so rokavičke že kor pršite).

to maš za prva dva meseca sigurn dovolj. vzam predvsem številko 56, mogoče po dve stvari številko 50 - več ne. enako kupi še številko 62. za 62 lahk kupiš tut kak plišast pajac brez rokavov pa bodi z dolgimi rokavi za spodaj. pr dveh mesecih že znajo uravnavat temperaturo in jih ni treba več tok pazit pr oblačenju. za naprej pa je skor brezveze nakupovat. boš potem sproti. itak bote že lahk šli ven in boš vsak teden kje kaj kupila. tudi glede na to kakšne bodo temperature. včasih je že april tako topel, da je noro, včasih pa zna presenetiti tudi še kakšna pošiljka snega.

če ti kj koristi še nasvet z moje strani... jst sm pr Brinu kupla tut neki kavbojk in take stvari... ej, ful brezveze. a mi ti lahk poveš kk fajn se more počutit dojenček pr 1 al pa 2 mesecih v jeansu??? no, pomoje mu ni kj udobno. tut za oblačit je smotano in jih je brezveze in brez potrebe mučit s temi cotami. izberi udobne stvari. za šminkarijo bo cajt ko mal gor zrastejo. user posted image jst priznam, da sm tu ful brezveze zapravla.

sj sm mogoč še kj pozabla, pa itak boš nakupla še kj ekstra, kr ti bo blazno všeč in se ne boš mogla upret user posted image vse smo iste! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 10:49:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.9.2012 11:06:46   
HotCat

Indigo, kakšno je pa tvoje mnenje da bi uporabljali namesto spalne vreče, kokon? http://galeb.eu/otroska_posteljnina/otroska-posteljnina-kolekcije-za-posteljice/Kokon-Medo-pestunja

potem ga verjetno tudi ni potrebno dodatno pokrivati?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.9.2012 11:19:39   
Inigo

Indigo, kakšno je pa tvoje mnenje da bi uporabljali namesto spalne vreče, kokon? http://galeb.eu/otroska_posteljnina/otroska-posteljnina-kolekcije-za-posteljice/Kokon-Medo-pestunja

potem ga verjetno tudi ni potrebno dodatno pokrivati?

hmm... nimam pojma. s tem pa nimam izkušenj. ta, ki si ga prilepila, me nekako ne prepriča. zgleda mi samo kot odejica, ki se jo da zaviti. tako se lahko otrok vseeno, ob premikanju ponoči, kako pokrije ali pa zleze ven. so mi pa zanimivi tisti kokoni, ki so odejice iz elastičnega materiala in se otroka notri tesno zavije, kot so nas včasih v porodnišnicah povijali. nekako takole: http://www.swaddledesigns.com/page/CategoryMSB.html ampak, ker jst vedno izhajam iz tega kaj bi bilo meni všeč... mi tole kr odpade, čeprav verjamem, da je pa mogoče dojenčkom to zelo všeč in se dejansko dobro počutijo. ko samo pomislim, da bi mene ponoč tkle povili... ma ni šans! user posted image moje roke in noge morjo bit na free user posted image v vreči (jst sm jih kupla v H&M, so pralne na 60, lahk jih daš v sušilnik kljub potisku in se ne nardi popolnima nič, niti skrči se ne) pa so rokice in nogice prosto in jih lahko premika, pa vseen mu je toplo in ne glede na to kam se bo premaknil bo na toplem. tm pr ene 3 mesecih včasih kr zbežijo iz enega kota v drugega. jst sm včasih Brina našla čist na drugem koncu posteljice... user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 11:21:12 >

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.9.2012 11:21:46   
HotCat

sicer se ob strani zapira na ježka, tako da odkriti se ne more...ja nevem...se še odločamo kaj narediti. A ti daš v spalno vrečo, potem pa še pokriješ z dekico recimo?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.9.2012 11:24:03   
Inigo
ka pa to, ko so me zdle klicali iz BC, da bo še malo za počakat voziček, ker ima zdj bugaboo nov vozek - cameleon 3rd generation - in dobimo novega, ne več starega. in zdj vse to mal traja, kr bodo druga naročila, druge kode, druga CENA. ahm... 50eur dražji bo. me je skor kap ko je rekla, da bo cena višja. ampak ok... 50eur še pristanem. že tko je nabita cena do lune in nazaj! sam sm pomirjena, kr mi je povedala, da so na ogrodju odpravljene vse pogoste napake in da ma tut sprednja kolesa nova in da bo veliko boljši... me prav zanima kolk me je še nategnala zravn user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.9.2012 11:28:20   
Inigo

sicer se ob strani zapira na ježka, tako da odkriti se ne more...ja nevem...se še odločamo kaj narediti. A ti daš v spalno vrečo, potem pa še pokriješ z dekico recimo?

ježek se zelo hitro odpre...

jst sm ga dala v pižamco z dolgimi rokavi in stopalkami - al pa zokne, če ni stopalk - in dala v vrečo. to je to. sam mi smo v bloku doma in mamo kr precej toplo (nikol ni pod 23-24). če ste v hiši, je to malo drugače, kr se ponavadi ne kuri tolko. so pa tele vreče od HM, kr ok, niso tanke. mal morš tut upoštevat, da se v vreči ful segreješ, da je drgač kot pod odejo. sicer pa zelo na hitro preveriš kk je otročku - ga primeš za tilnik: če je topel mu je super, če je malo hladen pa ga zraven pokriješ in je rešeno. malo potipaš tudi rokice. ampak to ni vedno merilo. majo dostkrat mrzle rokice, pa jim ni mrzlo. dobro merilo so tut ličke.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.9.2012 11:58:16   
HotCat

aha Indigo, hvala!! Potem bomo pa najverejtneje kr spalno vrečo nabavili user posted image ...ima rokice in nogice v vreči? Ja mi smo v hiši tako da je ponoči malo hladneje, ampak mislim da bo vseeno vreča dovolj...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.9.2012 12:03:28   
Inigo

aha Indigo, hvala!! Potem bomo pa najverejtneje kr spalno vrečo nabavili user posted image ...ima rokice in nogice v vreči? Ja mi smo v hiši tako da je ponoči malo hladneje, ampak mislim da bo vseeno vreča dovolj...

js sm kupla vreče brez rokavov, sm pa že vidla tut take z rokavi user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......