|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
10.9.2012 19:23:55   
Mala BB
Hej nitta, veš kaj, jaz sem se odločila, da se več ne sekiram če mi kaj reče. Sploh se pa niti slučajno nisi preveč zredila. Meni je tudi rekla,da nujno pazim, pa so me pol prijateljice totalno potolažile. Seveda bomo šle gor, tudi če pazimo kaj jemo. Pač ne pretiravamo in je ok. In uživaj jutri na morfologiji!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.9.2012 20:04:01   
elenn
Samo so eni G res nesramni......sploh ne morem verjet...
jaz sem se do 16.tedna poredila za 3 kg in mi ni nič rekla....sedaj do 20. tedna pa mislim da sem se od začetka poredila za ene 5kg(mi je ravnokar tehtnica crklna tko dauser posted image )
imam pa morfologijo naslednji ponedeljek...bomo videli kaj bo rekla.....je pa res da komaj čakam da vidiva najino pikico in da nama pove kaj bo:))))))))
aja pa da jo vprašam kaj je s tem otrdevanjem...včeraj mi ni...danes pa sva šlaa z možem na sprehod in mi je na pol poti spet in pol mi je bila taka muka nazajuser posted image upam, da je vse ok!!!!

sem pa prve metuljčke začutila v 18.tednu...pol pa zatišje...do sobote ko sem spet začutila, ter včeraj ko me je kr fajn zgečkalouser posted image komaj čakam na prave brcikeuser posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.9.2012 20:22:07   
nitta
Ja saj vem, glede na to da si kupujem nosečniška oblačila enake velikosti kot sem jo nosila prej, ne more bit tak user posted image :) bomo videli jutri, se predvsem veselim da spet vidim našega razgrajača ali razgrajačico, to ni pri miru niti 5 minut :) super, tako sem sigurna da je ok... Punce, bi kar vas vprašala, sedaj smo odmislili Mimo voziček-za enkrat, ker celoten komplet pride ohoho denarja, pa gledam Cam-ove vozičke, v Italiji so le ti precej ceneje. In glede na to da greva v Ikeo v Gorico po sobico (in v Palmanovo da si mami kupi za rojstni dan eno Guessovo torbico user posted image ) bi spotoma še voziček kupila, pa nič ne poznam okolice in posledično nimam pojma kje je kaka baby trgovina, če morda katega kaj več ve?

(odgovor članu elenn)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.9.2012 7:26:32   
Sadrika
Najprej en lep pozdravvsem nosečkam!
Komaj zdaj sem zasledila ta forum in seveda - Januarčiceuser posted image  . Da se vam najprej malo predstavim:
Rok imam 1.1.2013, noseča pa sem 24 tednov in bojda lahko pričakujemo fantka. Morfologijo sem imela v 22 tednu in smo bili težki 467g. Doma sem iz okolice CE in imam zato ginekologinjo v Celju - Gašperlinovo. Iščem podatke po spletu, pa ne najdem, kje bi se lahko udeleževala kakšne telovadbe za nosečnice in kje in kdaj poteka materinska šola. Če je katera iz CE ali okolice, prosim za kakšno info!

Lepo nosečnost vsem!

Sadrika

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.9.2012 8:35:37   
Inigo
teža - ene G so ful občutljive glede teže, ene pa sploh ne. v prvi nosečnosti nism dobila čist nobenga komentarja glede tega. takrat sm se do 6 meseca zredila za 12kg in potem do konca še 1kg. to je to! zdj sm pa do 19 tedna dobila gor slabih 6kg, do naslednjega bota najbrž slabi 2kg zravn. mal sm se zdle zredila. vidim da je trebuh zrastel, sicer pa razlike po cotah ne opažam. še zdj si stare kavbojke gor navlečem, sam zapet jih ne morem. torej pri +6kg sm dobla gor v trebuh pa zize. drugo pa skor nč. je pa pri prvem pregledu zajamrala G, ker sem štartala z 59kg in sm na prvem pregledu v 12 tednu mela že 64kg. ampak sm ji povedala, da so mi nenormalno zize zrasle (iz A na D košarico), in da sm vsako uro in pol do dve uri jedla zaradi slabosti. pa ni pol nič več rekla in je bla zadovoljna z odgovorom. problem je če se v trenutku velik zrediš - včasih je vzrok lahko tudi sladkorna. sj prav, da so pozorne na težo. bolš, da teži kot da je ne zanima - sj je tvoja dohterca.

nitta - pride kr tale Mima, a n... drek pa vozki! čist preveč zapravimo za to. Ampak morš dobr preštudirat kolk te bo pol vse skupi prišlo, če boš kupovala pri 6 mesecih še marelo... na konc se zna zgodit, da boš zapravla več kot pa, če bi kupla vozek, ki bi ga uporabljala do konca. sam kot predlog... izkušnje pač user posted image camovih vozičkov pa čist nč ne poznam. sm jih že vidla, pa me ni noben navdušil po izgledu tako, da nism niti brskala za njimi.

elenn - tk fejst ti otrdi, da komaj greš? hmmm... tut men tu in tam otrdi, ampak res ful redko (če mi, mi med orgazmom user posted image ), ampak nikol tko, da bi me ful motlo. si nabavla magnezij?

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.9.2012 9:13:53   
MooZ
Sadrika, dobrodošla in fajn, da imamo še eno januarčico med nami user posted image

Jaz sem šla zdaj prav na tehtnico, da vidim kakšen je rezultat preteklih nekaj dni, ker vem da nisem bla pridna glede hrane in rezultat je tko tko...še za preživet in vem, da če se bom v naprej čuvala, da ne bo hudega. Moja G je na težo opozarjala že prej, ker sem že tko pretežka, ampak zdaj mi je pa samo na drugem pregledu omenila, ko sem šla 1kg gor, da naj pazim, da ne bo šlo prehitro. No, današnji rezultat je še +2kg, tko da ni preveč strašno in se mi zdi da bom malo še lahko kontrolirala težo. Je pa res, da sem zadnje čase, kak dober teden že, ful pogosteje lačna. Včasih se mi zdi, da 5 minut po hrani čutim, da še nisem sita. Seveda ne grem jest takoj, ampak se raje malo bolj "zalijem" z vodo, pa gre user posted image

Sej ob 11ih se grem pa razmigat na fizioterapijo, pa bo tud fajn za kilažo in telo na sploh user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.9.2012 9:39:35   
nitta
http://www.bimbo.si/product.php?id_product=659 evo tegale sem gledala, kaj ima luštno mašnico gor (če pogledate košaro čisto tam na koncu prevleke-to je v bistvu tako zložena dekca :) in se skušam prepričat da je reees lep in da bom za tisto razliko kupila še kaj lušnega za bebo :) ker marelo pa imam od sestre rabljeno in je čist ok. Evo čez 3 urce mamo morfologijo in tehtanje :( ajej ni fajn da me tkole skrbi tole tehtanje ampak ni druge, kokr je je :) Vam sporočim potem proti večeru kako kaže z našo bibo, zgleda trenutno točno ve da se o njej pogovarjam ker ima ravno aerobiko v bušiju :) lep dan vsem in poln energije.

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.9.2012 10:11:51   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=659 evo tegale sem gledala, kaj ima luštno mašnico gor (če pogledate košaro čisto tam na koncu prevleke-to je v bistvu tako zložena dekca :) in se skušam prepričat da je reees lep in da bom za tisto razliko kupila še kaj lušnega za bebo :) ker marelo pa imam od sestre rabljeno in je čist ok. Evo čez 3 urce mamo morfologijo in tehtanje :( ajej ni fajn da me tkole skrbi tole tehtanje ampak ni druge, kokr je je :) Vam sporočim potem proti večeru kako kaže z našo bibo, zgleda trenutno točno ve da se o njej pogovarjam ker ima ravno aerobiko v bušiju :) lep dan vsem in poln energije.

meni osebno ni všeč. nikkr mi ne potegnejo vozički s tremi ogromnimi kolesi... sori. user posted image

dobro zrihtaj pri G in držim pesti, da tehnica pokaže čim manj user posted image poročaj kako je bilo.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.9.2012 11:33:40   
Bijoux
Nitta, midva pa enakega gledava, samo da je 4kolesnik in tistega brez mašnce user posted image Pa po vsej verjetnosti bo kr bež barve. Sam cena tega, k sva ga gledala v BC je 700€, zdj pa vidim, da je na tej spletni strani precej cenej, kar je super user posted image
http://www.bimbo.si/product.php?id_product=1163

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.9.2012 12:00:51   
HotCat

Sadrika pozdravljena,

evo jaz sem tudi iz Celja, user posted image
Jaz na nosečniško telovadbo sicer še ne hodim, ker obiskujem 1-2 na teden še kr zumbo :)
Morfologijo imam pa jutri, komaj čakam...čeprav mi je rahlo smotano ko ne sme dragi zraven, ampak glavno da bo vse ok...bova šla pa skupaj na 3/4D...kakšen ti je bil pregled?
Kar se tiče materinske šole sem naju pa že jaz prijavila in bova hodila v prvem tednu v novembru, popoldne se izvaja le enkrat mesečno zato ti priporočam da čimprej pokličeš in si rezerviraš termin. December je meni že prepozno ker verjetno nam tudi ne bo preveč ''kamot'' sedeti tam 4 ure...

več info o materinski šoli in telovadbi za nosečnice v ZD Celje:
- Od torka do četrtka med 9.30 - 13.30 ure.
- Vsak prvi teden v mesecu poteka šola za starše v popoldanskem času in sicer od ponedeljka do četrtka od 14.30 - 19.00 ure.
- Telovadba za zdrave nosečnice: vsak ponedeljek ob 17.00 uri.
- Naročanje osebno ali po telefonu:
od 8.00 - 9.00 ure, od torka do petka, na telefon:03 543 44 37

ufff kar se pa teže tiče....ja meni je moja ginekologinja rekla da bi bilo najbolje da se med nosečnostjo nič ne zredim (imam itak dosti preveč kg)...tako da vsakič ko grem na pregled in če imam kej kg več mi je kr groza povedati hehehe user posted image ...vse skupaj sem se od začetka nosečnosti in do danes zredila 8 kg...se mi zdi kar veliko...je pa res da sem se 5 v prvih treh mesecih ker nisem hodila na telovadbo katero sem bila navajena obiskovati 4x tedensko in se mi potem takoj pozna user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.9.2012 12:21:42   
HotCat

Celjske nosečke: naslednji torek greva še z eno nosečko najverjetneje na nosečniško telovadbo v Top fit-a. Vadba poteka vsak torek od 17-18 ure, 8x na mesec stane 36 eur in velja 60 dni. Če bi se še katera rada pridružila naj javi user posted image user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.9.2012 13:55:36   
Sadrika
Hey HotCat,

hvala za info.... in predvidevam, da imaš isto ginekologinjo kot jaz, ker ne pusti imet partnerje zraven (baje je drugje zaželen). Midva bova tudi šla na 3D/4D. Morfologija je trajala ca. 20min, z vmesnimi premori, ker je mali preveč migal in ni mogla pregledati srčka v 1 šusu :) Javi se in sporoči, kako je šlo tebi
Kar se tiče teže sem jaz štartala iz 52, sedaj jih imam 59 in mi še G ni nič rekla, edino z njeno sestro sva debatirali,  pa tudi ni rekla, da se preveč redim, se pa sama sebi zdim žogica user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.9.2012 14:27:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Hey HotCat,

hvala za info.... in predvidevam, da imaš isto ginekologinjo kot jaz, ker ne pusti imet partnerje zraven (baje je drugje zaželen). Midva bova tudi šla na 3D/4D. Morfologija je trajala ca. 20min, z vmesnimi premori, ker je mali preveč migal in ni mogla pregledati srčka v 1 šusu :) Javi se in sporoči, kako je šlo tebi
Kar se tiče teže sem jaz štartala iz 52, sedaj jih imam 59 in mi še G ni nič rekla, edino z njeno sestro sva debatirali,  pa tudi ni rekla, da se preveč redim, se pa sama sebi zdim žogica user posted image

ko sm v prvi nosečnosti bila na morfi v MB, tut ni pustila met zravn partnerja. ne vem v čem je finta... nenazadnje je tvoja svodobna izbira kdo bo s teboj pri zdravniku user posted image zdajle pa je G rekla, da mora pod nujno zraven user posted image in že komaj čakava!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.9.2012 18:41:37   
matejad
Vsem želim super uspešne in vesele morfologije!

Me pa nekaj zanima...Mamice, ki že imate otroke...Greste v drugo, tretje...še enkrat v materinsko šolo?

Evo, sem se pa danes dogovorila (kar tako na hitro), da imam 27.9. 3D pregled. Kolk sem vesela... Kar zastonj,
se mi v takih momentih  kar smeje, ker imam veze v službi, hehe.
zdej nam bo pa menda res uspelo dokončno zvedeti, kaj bomo dobili.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.9.2012 19:24:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Vsem želim super uspešne in vesele morfologije!

Me pa nekaj zanima...Mamice, ki že imate otroke...Greste v drugo, tretje...še enkrat v materinsko šolo?

Evo, sem se pa danes dogovorila (kar tako na hitro), da imam 27.9. 3D pregled. Kolk sem vesela... Kar zastonj,
se mi v takih momentih  kar smeje, ker imam veze v službi, hehe.
zdej nam bo pa menda res uspelo dokončno zvedeti, kaj bomo dobili.

Midva bova sla samo na predavanje o negi in prehrani dojenckov. Drugo pa ne. Tukaj so se stvari v stirih letih spremenile, drugega pa najbrz ne bova sla.

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.9.2012 9:57:29   
nitta
Evo nas iz morfologije, vse je super fajn, naše dete je tako živahno da smo komaj kaj videli :) skoraj pol kilograma že imamo, kar se tiče materničenga vratu in posteljice pa je tudi vse super. Imamo še vedno punčko, tako da zdaj malo lažje kupim kaj roza :D. Meni tudi niso ti vozički z velikimi kolesi najlepši ampak glede na to da imamo samo makadam okoli hiše in pri meni doma tudi bol off road pa še cena je bol ugodna kot moja Mima :D sicer če se že zmišljujem, mam od sestre Stookija na voljo ampak mi tok ni da joj :D

včeraj je biu moj zraven na morfologiji in čsit notr padu da bi rad 3D vidu še, tako da vas leeepo prosim, sploh Celjanke al pa če je kaka Dolenjka, kam greste na 3D, v katerem tednu in koliko je cena? ker kakor gledam na netu je v Slovenj G. 50€, Dobrna je 80€, Domžale je pa celo 110€...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.9.2012 10:18:34   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Evo nas iz morfologije, vse je super fajn, naše dete je tako živahno da smo komaj kaj videli :) skoraj pol kilograma že imamo, kar se tiče materničenga vratu in posteljice pa je tudi vse super. Imamo še vedno punčko, tako da zdaj malo lažje kupim kaj roza :D. Meni tudi niso ti vozički z velikimi kolesi najlepši ampak glede na to da imamo samo makadam okoli hiše in pri meni doma tudi bol off road pa še cena je bol ugodna kot moja Mima :D sicer če se že zmišljujem, mam od sestre Stookija na voljo ampak mi tok ni da joj :D

včeraj je biu moj zraven na morfologiji in čsit notr padu da bi rad 3D vidu še, tako da vas leeepo prosim, sploh Celjanke al pa če je kaka Dolenjka, kam greste na 3D, v katerem tednu in koliko je cena? ker kakor gledam na netu je v Slovenj G. 50€, Dobrna je 80€, Domžale je pa celo 110€...

ej kk sm vam fauš ko mate že morfologije!!! jst mam še 13 dni do pregleda... user posted image

če maš dost makedama in veš, da boš vozičkala po "neurejenem" terenu, lahk Stokke kr pozabiš. bo ja pupiki slabo user posted image pol ti tk sam vlka kolesa prav pridejo - to je res. a si kj posurfala po netu, če ma kdo za prodat kako rabljeno Mimo mogoče?
kolegica, letošnja januarka, ima Maxi cosi Muro na 4 kolesa. je tut tak " traktor", ampak je baje super za vozit. sploh po makedamu. si pogledala to varianto? pr maxi cosi in quinnyijh je fajn to, kr jih je dost in se da dobit npr. košaro, rabljeno in zelo lepo ohranjeno, kr se ne rabi dolgo. košaro kamot kupiš rabljeno, samega vozička pa js osebno neb nikol kupla rabljenga. sam upoštevaj, da sm jst ful smotana glede tega user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 12.9.2012 10:19:25 >

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.9.2012 17:26:11   
vesper
ojla punce. Kako ste kaj? Vidim, da ste se kar razpisale in prav je tako user posted image No, mi smo se danes vrnili z dopusta, kjer smo se še fajn naužili toplega sončka na 38 stopinjah. Uf, kako je to ob morju lažje prenašat. Bilo je res super in sva zares uživala, dolgiiii sprehodi na plaži in dobra hrana, prav pasalo je. Nakupila sma tudi nekaj lepih stvari za najino pikico, ki sma ji sedaj na dopustu kooončno izbrala tudi ime user posted image user posted image Ime ji bo Zoja. Brcike čutimo 100 na uro, sploh ponoči smo fajn dejavni user posted image
Glede kilc je pri nas tako, da doma sicer nimamo vage, ampak nazadnje ko sem bila pri G na morfologiji sem bila v 22 tednu in sem se zredila za 6 kg. Jaz sem pojamrala, pa sta me sestra in doktorca samo pogledali in rekli kaj kompliciram. Da smo suhice vedno najbolj tečne in obremenjene glede kg user posted image Sem pa danes opazila da so mi začele noge otekat user posted image
Nekaj mi še povejte a ta trgovina Mothercare je tudi kje na Štajerskem koncu? Ste me zdaj čist radovedno nardile in itak si moram nekaj jesenskega nabavit za oblečt, pa da vidimo če se tudi tam kaj najde user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.9.2012 20:01:04   
Tajalaja
Živjo,
se bolj malo oglašam, berem vas pa redno. Tudi moja morfologija je za mano že ko sem bila user posted image 19T, v pon, ko bom 23T, pa imam še morfologijo rasti pa še en od dvojčkov se je tko gibov, da ni hotel pokazati obrazka. Na nuhalni smo ga videli, na morfologiji je imel pa ravno aerobiko.user posted image Vidim, da se že pogovarjate o nakupih. Tudi midva začenjava počasi nabirat stvari skupaj. Meni osebno so bolj všeč klasični vozički, tako da mima pa stoke odpadeta; sicer je pa za dvojčke izbira malo bolj omejena; je pa vozek že ogledan, samo še naročit ga je potrebno. Bo prišlo še ta mesec na vrsto.Kaj pa ostala baby nabava pri vas. Ste že začeli nabirati stvari skupaj?
Kakšne imate kj izkušnje s 3D ultrazvokom. Kot sem brala, se dela okrog 25 tedna. Bom v pon vprašala gin. Drugače pa oba user posted image že kr lepo čutim. počutje je tudi OK, tko da upam da bo šlo kr tako naprej.
Mislim, da sem tukaj pri januarkah jaz edina, ki pričakujem dvojčke. Vsekakor pa vse januarja pričakujemo zdrave in nagajive user posted image sončke.
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.9.2012 21:27:50   
julij82
Hoj. Mene pa zanima ce gre katera na materinsko solo v Postojno sedaj v oktobru???

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.9.2012 10:48:29   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Hoj. Mene pa zanima ce gre katera na materinsko solo v Postojno sedaj v oktobru???

noup, je predaleč user posted image

kje ste punce? nč se nobena ne javi...

pr nas nč novega. vreme mi prav paše, sm že komaj čakala, da mine vročina in poletje. nosečnost in poletje mi ne gresta skupaj - nikakor!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.9.2012 12:38:13   
Sadrika
Hey,

tudi meni bolj paše tole vreme, čeprav sem vedno imela rada vročino....
Pri nas tudi ni nič novega, že pa komaj čakava 3D UZ, ki ga imava naslednji ponedeljek.

Aja, no... res pa je, da imam sedaj projekt - otroška sobica - in sem precej pridna in je skoraj že dokončana user posted image  , manjkajo še samo malenkosti: tepih in pa baldehinček za posteljico, ki pa prideta v naslednjem tednu. In verjetno bom potem že začela šopingirat cunjice, mislim, da me je sindrom gnezdenja že dohitel hihihihihi.

Lepo bodite in čuvajte bušije

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.9.2012 13:01:39   
MooZ
Da se še jaz malo pofočkam...Oddahnila sem si, ker so mi do 19.10. podaljšali bolniško, pol pa še en mesec damo skoz in sem na porodniški user posted image Našemu user posted image se očitno ful dogaja, ker ga dva dni kr čez cel dan precej čutim, v čemer taaaako uživam user posted image zgleda, da je tole vreme kot nalašč za naše dete. Sem šla pa v torek v porodnišnico k fizioterapevtki in mi je ta ful prijazno razložila od kje take bolečine v križu, pa pokazala mi je kako nosit medenični pas in kako delat vaje za lajšanje težav. Za vaje sem že prej vedla, ampak je treba bit pa kr pozoren, da jih pravilno izvajaš, sicer si lahko še več težav nakoplješ.

Mi je pa ful čudno ko berem, da očki ne morejo bit zraven pri morfologiji... Moj je najprej počakal zunaj in mi je G že vse pokazala in razložila, potem ga je šla iskat in mu vse lepo še enkrat razložila. Mislim, da ni treba preveč na dolgo o tem kako raznežen je bil naš bodoči očka. Še cel dan je bil pod vtisom videnega user posted image

Nakupi: pri nas še čakamo na pohištvo, da končno zaključimo s prenovo, pol pa začneva z zbiranjem vsega kar rabimo za naše dete. Sej nekaj reči sva že nabavila, ampak imamo vse to po hiši razturano, ker čakamo na omare, da se začne delat red. Druga reč so še finance na katere še kr čakamo user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.9.2012 13:03:03   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Hey,

tudi meni bolj paše tole vreme, čeprav sem vedno imela rada vročino....
Pri nas tudi ni nič novega, že pa komaj čakava 3D UZ, ki ga imava naslednji ponedeljek.

Aja, no... res pa je, da imam sedaj projekt - otroška sobica - in sem precej pridna in je skoraj že dokončana user posted image  , manjkajo še samo malenkosti: tepih in pa baldehinček za posteljico, ki pa prideta v naslednjem tednu. In verjetno bom potem že začela šopingirat cunjice, mislim, da me je sindrom gnezdenja že dohitel hihihihihi.

Lepo bodite in čuvajte bušije

oooo, že mata vse sestavljeno? ja kk faaaaaaajn user posted image jst bom pa ta vikend privlekla vn Brinove cotke in vse presortirala in pregledala po številkah. pol si pa treba zapisat kaj manjka oziroma kaj potrebujemo za našga pingvinčka user posted image defenitivno bomo rabli nekaj plišastih pajacev - 56 in 62, pa nekaj bodijev z dolgimi rokavi - 56 in 62, pa debele zokne. tega nimam čist nč, kr Brin je bil julijski. vročina je bla taka, da o plišu nism niti razmišljala, ne da bi kj kupla user posted image zdj nam pa ne uide. mal sm brskala po next-u. majo ful lepih stvari. sm si u košarico kr za 155eur naštancala. bom vidla jutr kaj od tega bom dejansko kupla user posted image

razmišljam mal kk sm oblačla Brina... in se spomnem, da sm preveč komplicirala s tem, da je bil stajliš oblečen - kavbojke in srajčke in take majčke in onake majčke... zdj ga bom defenitivno bolj udobno oblačla. sploh dokler bo še res mali. tk da kake hude hlače do številke 68 - 74 sigurn ne bom kj kupovala. bo bolj športno oblečen (trenirkica al pa mehke bombažne hlačke). tja do pomladi pa itak sam kaki pajacki, kr bo itak najlažje slačit pa oblačit. bogi revež bo tk cel nervozn od celega kupa oblačil... že men je zima groza zarad tega čebulnega oblačenja. milijon cot!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.9.2012 13:14:09 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.9.2012 13:03:35   
mika
Pozdravljene januarke, se pridružujem klepetuuser posted image

pa gledam Cam-ove vozičke, v Italiji so le ti precej ceneje.

nitta, od vseh vozičkov ki sem jih videla, so camovi ali pa neonatovi vozički najbolj estetsko izdelani. , poleg tega je pa še cena kar o.k. Brala sem izkušnje in jih zelo hvalijo, tako da bomo definitivno kupili camovega. . Odločam se še med dvema

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......