|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
26.8.2012 20:24:17   
Buska
vesper .. a se me poznamo iz teme IVF/ICSI????

user posted image user posted image cestitke in dobrodosla med nami user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.8.2012 9:46:36   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: ančka27

aja pa še to me zanima kakšno je vaše mnenje glede tega če imaš v službi sodelavko ki z njo tesno sodeluješ ona pa ima hepatitis c ??? ali je bolje da greš prej na bolniško,namreč drugače kot da z njo sodelujem ne morem opravljat svojega poklica....hvala za odgovore.

Kaj pa delas?

Pa tudi drugace... Glede na to da se prenasa samo s krvjo ali spolnimi odnosi... Ne vem cesa bi se lahko bala. Ni nobenega razloga, da bi sla prej v bolnisko oziroma da nebi z njo vec sodelovala. Vsaj po mojem mnenju ne.

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.8.2012 11:10:16   
fjonda
Sem se že ustrašila, da se samo meni tako močno lušta Coca Cola. user posted image In tudi meni je že od začetka pomagala blažiti želodčne težave. Samo zdravje torej! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.8.2012 12:36:48   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: fjonda

Sem se že ustrašila, da se samo meni tako močno lušta Coca Cola. user posted image In tudi meni je že od začetka pomagala blažiti želodčne težave. Samo zdravje torej! user posted image

Men je ful pomagala. Zdj je pa ze zelooooooo dolgo nisem pila. Se mi je niti ne lusta.

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.8.2012 16:00:36   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

user posted image user posted image cestitke in dobrodosla med nami user posted image user posted image

ja Buska točno tako, jaz sem trepetala z vami na tej temi in nam je le uspelo user posted image

hvala za dobrodošlico user posted image

jaz pa sem kr tečna danes, ker se me je lotil nek fajn prehlad. Za znoret, pa tako sem se že veselila, kako bom jo to sezono odnesla brez. user posted image Sem šla v lekarno in mi je dala neke tako ogabne tablete za boleče žrelo, da sem jo mogla kr po prvem postopku ven pljunit, ker je bilo samo vprašanje časa ali tableta, ali kosilo user posted image
Pa dala mi je neke tablete kao proti prehladu, ki se imenujejo Sinupret in so kao edine priporočljive za nosečnico. Potem pa grem prebrat navodila in piše da za nosečnice in doječe matere te tablete odsvetujejo ker nimajo podatkov kako vplivajo na plod user posted image zdaj pa res več ne razumem nič. Berem pa po forumih, da lahko vzamem lekadol, tudi dr.Pušenjak eni nosečnici odgovarja, da brez problema vzame tudi do 5 lekadolov na dan po 13 tednu nosečnosti. Zdaj pa več ne vem kaj si naj mislim user posted image Kaj pravite punce, je že katera premagala prehlad sedaj ko je nosečka? Jaz se najbolj bojim zamašenega nosa, ker te že vem da ne bo spanja user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.8.2012 16:11:47   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

ja Buska točno tako, jaz sem trepetala z vami na tej temi in nam je le uspelo user posted image

hvala za dobrodošlico user posted image

jaz pa sem kr tečna danes, ker se me je lotil nek fajn prehlad. Za znoret, pa tako sem se že veselila, kako bom jo to sezono odnesla brez. user posted image Sem šla v lekarno in mi je dala neke tako ogabne tablete za boleče žrelo, da sem jo mogla kr po prvem postopku ven pljunit, ker je bilo samo vprašanje časa ali tableta, ali kosilo user posted image
Pa dala mi je neke tablete kao proti prehladu, ki se imenujejo Sinupret in so kao edine priporočljive za nosečnico. Potem pa grem prebrat navodila in piše da za nosečnice in doječe matere te tablete odsvetujejo ker nimajo podatkov kako vplivajo na plod user posted image zdaj pa res več ne razumem nič. Berem pa po forumih, da lahko vzamem lekadol, tudi dr.Pušenjak eni nosečnici odgovarja, da brez problema vzame tudi do 5 lekadolov na dan po 13 tednu nosečnosti. Zdaj pa več ne vem kaj si naj mislim user posted image Kaj pravite punce, je že katera premagala prehlad sedaj ko je nosečka? Jaz se najbolj bojim zamašenega nosa, ker te že vem da ne bo spanja user posted image

Tkle ti bom rekla... Ko sm bla slab mesec nazaj v bolnici zarad angine, so mi dovolili uporabljat operil razredcen s fiziolosko. Pol-pol. To da pomoje to neb smel bit problem. Za grlo sm pa je mela granobil in je tut tk ogaben...pa tut ni nc pomagalo :/

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.8.2012 16:25:59   
vesper
Ja sej ja. Mah, bom videla, zdaj bom zaenkrat na čajih z limono in medom, pa na fiziološki, pa kak lekadol bom vzela, pa da vidimo user posted image Šla sem raje kr takoj, ker pri meni je kr dosti možnosti, da se iz tega majhnega prehlada razvije kakšna gripa z vročino, ki pa me potem fajn zdela.
Sem pa rekla, raje še vprašam tukaj, ker se mi zdi da imajo dandanes že zdravniki in farmacevti tako različna mnenja, da še te bolj norega nardijo kot pa kaj druga user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 882
27.8.2012 17:42:25   
elenn
Jaz imam drugače diagnozo postavljeno tako, da sem zadnjih 5 let bila na tabletah....sedaj ko sem nosečka pa so mi vse ukinili in mi dovolijo samo lekadol.....ki pa pomaga kolkor pač pomaga:(
tako da lekadol ni problema, vse drugo pa raje ne.......jaz imam zamašen nos, pa nisem prehlajena, samo še en stranski učinek nosečnosti pravijo:))

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.8.2012 19:08:11   
Tajalaja

Najprej pozdravljene vse nove oz. stare borke;lepo da ste se zdaj javile tudi na tej temi. Seveda z razlogom user posted image

Kokica25 iskrene sožalje; kljub svojima dvema splavoma si ne znam predstavljati tvoje situacije oz.vajine. Drži se in glavo pokonci. Nekje v bližnji prihodnosti tudi vaju čaka zdrav user posted image .

Morfologijo sem že imela. Najina dvojčka še nista želela pokazat ali sta user posted image ,user posted image aliuser posted image user posted image user posted image . Drugače naj bi bilo zaenkrat vse ok. Tudi midva še nisva bila nič po nakupih, imava pa izbran voziček, firme Luxforkids. Je lepo vodljiv in kar praktičen, glede na to, da je za dvojčka.

Tudi meni so se pred enim tednom (zdaj sem 20Tuser posted image ) začele podobne težave kot tebi Vesper; to so občasni rahli krči, otrdelost trebuha in zaprtje. Ampak je gin.rekla. dokler se ti znaki pojavijo samo kdaj v denevu je vse OK.user posted image . U glavnem pridno rastemo in pridobivamo na teži. Elevit še vedno jem vsaj parkrat na teden, ker sta dva in potrebujem malo večjo dozo vitamin in folne. Sicer je pa polovica danes že mimo. Kako hitro čas beži.

Veseli me, da je ta tema spet nekoliko oživela. Se tipkamo.

punce pozdravljene. Pa se še vam jaz pridružim. PDP imamo 6.1. Na nuhalni so nam 70% napovedali babiko, ampak še čakamo na morfologijo, ki jo imamo v četrtek 30.8 in upam, da takrat 100% izvemo kaj bo prijokalo na svet user posted image Nakupili še nismo nič, ker še želiva izvedet za spol, potem pa še na en kratki dopust in nato v šoping user posted image
Skratka brcike že čutimo nekje 10 dni, sploh zvečer je naš otrok zelo aktiven, tako da upam, da ne drži to kaj pravijo, da bi to naj že bil otrokov ritem user posted image
Težav posebnih nimam, razen tu pa tam kakšen rahli krč ki po nekaj sekundah izgine, predvsem pa se ne smem preveč najest, ker se mi zdi da mi bo trebuh kar razneslo, kr vse me nekaj tišči ko hudič. Pa neverjetno me peče zgaga.
Vitaminov posebnih ne jemljem, že elevit sem nehala jest po 2 mesecih (seveda po posvetu z G) ker sem v prvem tromesečju imela neverjetne slabosti in je elevit vse skupaj še poslabšal. Sicer pa je moja G itak mnenja, da je vse skupaj to en marketing in z prehrano otrok dobi vse kaj potrebuje. Edino čemu se ne morem upret je coca-cola, ki mi tudi neverjetno olajšuje želodčne težave user posted image user posted image
No, sem se kr razpisala sedaj user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.8.2012 19:59:59   
ančka27
inigo ja vem kako se prenaša saj sodelujeva že nekaj let ampak vseeno se vsake toliko malo zasikiraš in vprašaš če le ni malo rizkantno sploh v takem obdobju ko si želiš da bi bilo vse bp.
No drugače pa super vesela novica, danes smo bili na pregledu in morfologiji in z otročkom je vse ok user posted image user posted image na skrivaj sem tudi zvedla da pričakujeva fantka..seveda je moj bil potem tako radoveden da sem mogla še njemu povedat čeprav je do danes govoril da on pa noče vedet.user posted image

po pregledu,ko vidimo svoje sončke smo vedno cel dan dobre volje in polni energije.upam da bi lahko to veselje izkusile vse bodoče nosečke in mamice user posted image

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 885
28.8.2012 8:41:07   
MooZ
Živjo punce! Evo, prebrala sem celo temo user posted image in sem se odločila, da se vam oglasim, čeprav vidim, da ste na FB preselile precej debat, ampak vseeno...
Zame je to prva nosečnost in smo v 19 tednu, PDP je zaenkrat 20.1.2013, stara sem 35 let in sem z Vrhniškega konca. Naslednji torek nas čaka morfologija in sva z mojim že čist nestrpna, hehe. Ker smo na začetku nosečnosti imeli nekaj neprijetnosti s krvavitvami ipd., sem nekako raje čakala, da pridemo ven iz tega in da se lahko sprostim, tako da sem šele pred kratkim začela brat RR in forum. Razen občasnih bolečin v križu in išiasa (zaenkrat še v precej blagi obliki), nimam čist nobenih težav. Ker sem pa že v osnovi precej pretežka, zdaj poskušam precej pazit na prehrano, da mi kg ne pobegnejo prehitro, tako da se mi nikjer še nič ne pozna in me že sprašujejo, če sploh sem noseča user posted image
Včeraj sva z mojim prvič šla malo po trgovinah firbcat, pa naju je skor kap, ker je tolk vsega, da človek niti ne ve kako in kaj...sva se oba strinjala, da je to samo prva izvidnica, ker ne bi rada kupovala česa po nepotrebnem. Imava pa to srečo, da dobiva veliko reči, od postelje, vozička, lupinice, do vseh mogočih cunj. So drugi bolj nestrpni glede spola, kot sva midva user posted image Ne vem, mogoče naju premami naslednji teden na morfologiji user posted image
Dost zaenkrat, mogoče se pa še za FB odločim, da se pridružim, čeprav nisem velik fan FB na sploh. Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu ančka27)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.8.2012 9:28:17   
Inigo

Ja sej ja. Mah, bom videla, zdaj bom zaenkrat na čajih z limono in medom, pa na fiziološki, pa kak lekadol bom vzela, pa da vidimo user posted image Šla sem raje kr takoj, ker pri meni je kr dosti možnosti, da se iz tega majhnega prehlada razvije kakšna gripa z vročino, ki pa me potem fajn zdela.
Sem pa rekla, raje še vprašam tukaj, ker se mi zdi da imajo dandanes že zdravniki in farmacevti tako različna mnenja, da še te bolj norega nardijo kot pa kaj druga user posted image

ma ja... probaj če bo šlo tako, če ne si boš pač malo pomagala. druge ni! user posted image

drgač mam pa jst tut občasno zabit nos. pa nism šmrkava... sam enostavno so poti zožane in težje diham.

ančka - te čist razumem! ampak si lahk čist brez skrbi... nima kj bit user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 887
28.8.2012 14:56:25   
vesper
hej punce, kako ste kaj?
zdaj je prav fajn vreme, ko je tako lažje za dihat. Jaz sem še sicer vedno na čajčkih z limono in medom, pa kak lekadol vzamem, ker mi hoče glavo raznest od nabitih sinusov. Se pa že zelo veselimo četrtka, ko bomo na morfologiji videli našo pikico in upam, da mi končno potrdijo spol. Potem pa v akcijo po voziček. Imamo že sicer zbranega, samo barvo še bomo izbrali ko izvemo kaj bo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 888
28.8.2012 15:08:47   
Inigo

hej punce, kako ste kaj?
zdaj je prav fajn vreme, ko je tako lažje za dihat. Jaz sem še sicer vedno na čajčkih z limono in medom, pa kak lekadol vzamem, ker mi hoče glavo raznest od nabitih sinusov. Se pa že zelo veselimo četrtka, ko bomo na morfologiji videli našo pikico in upam, da mi končno potrdijo spol. Potem pa v akcijo po voziček. Imamo že sicer zbranega, samo barvo še bomo izbrali ko izvemo kaj bo user posted image

hja ti bogi revček... prehladi in te stvari pri nosečnicah itak ful dlje trajajo, ker imamo več krvi. kar pomeni, da mora telo tut več krvi očistiti virusov. zato se pa vleče. upam, da vseeno hitro mine.

kak voziček pa ste izbrali? user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 889
28.8.2012 17:59:09   
vesper
ja sej to je dosadno, ko se tolk vleče vse skupaj, pa nimaš nekih zdravil na voljo, ampak ni panike, tudi to bo minlo user posted image
Voziček pa sva se odločila za stokke. Če ti po pravici povem, je mene to iskanje vozička tolk utrujalo in sploh se mi ne da brskat po netu, ko pridem v trgovino sem pa itak zmedena ob vseh teh ponudbah in barvah, tako da sva se kr skupaj odločila katerega in to je to user posted image Kaj pa vidva, že vesta ker voziček bosta kupila?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 890
28.8.2012 19:55:44   
MooZ

Če ti po pravici povem, je mene to iskanje vozička tolk utrujalo in sploh se mi ne da brskat po netu, ko pridem v trgovino sem pa itak zmedena ob vseh teh ponudbah in barvah, tako da sva se kr skupaj odločila katerega in to je to user posted image

Evo, enake zagate imava midva user posted image V trgovinah se človeku kr mal zmeša.

Z zamašenim nosom imam pa tud jaz že ves čas težave, kar naj bi bil tud nosečniški side effect...vsako noč težko diham, oz. skozi usta, kar je pa tečno. Ampak če bo ostalo pri takih "težavah", se ne bom pritoževala.user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 891
28.8.2012 20:52:35   
Inigo

ja sej to je dosadno, ko se tolk vleče vse skupaj, pa nimaš nekih zdravil na voljo, ampak ni panike, tudi to bo minlo user posted image
Voziček pa sva se odločila za stokke. Če ti po pravici povem, je mene to iskanje vozička tolk utrujalo in sploh se mi ne da brskat po netu, ko pridem v trgovino sem pa itak zmedena ob vseh teh ponudbah in barvah, tako da sva se kr skupaj odločila katerega in to je to user posted image Kaj pa vidva, že vesta ker voziček bosta kupila?

Ti cist verjamem. Ampak ti vseen toplo priporocam da ga prestudiras, ce ti je res ok. Poisci vSe mozne slabosti na forumih in pretehtaj, ce ti je to sprejemljivo. Men je stokke ful lep in svetovn!!! Ampak me moti par stvari, ki ne morem mimo zato mi odpade. Sm idla zadnc enga v centru, roza... Kk je dobr ej! Da ves da mas pupo... Roza je fenomenaln! ;)

Midva sva zdj izbrala bugabooja. Ni nek dizajnerski presezek, ampak ima pa vse kar sm hotla. Pr sinu sm mela tri vozicke!!! Katastrofa! Kr sm kupovala to kar mi je blo vsec in ne kar je prakticno. Tko da sm zdj mela ful zahtev in vse te je bugaboo izpolnjeval. Razen cene... Ampak dobr, bomo ze nekak spravli skos z akcijo in bo :) Bo pa temno sive barve z zeleno strehico.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.8.2012 20:54:41 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 892
28.8.2012 21:07:12   
vesper
mooz sem slišala to o zamašenem nosu ja user posted image je imela moja prijateljica obe nosečnosti te probleme in je skozi hrgolila ko je mogla dihat skozi usta reva. Jaz še zaenkrat zamašenega nimam in upam da tako ostane. user posted image Mi pa skozi teče z nosa in samo piham, da že imam nos ko en klovn user posted image ampak tako kot si rekla, če samo pri tem ostane je to itak mala malica user posted image

inigo ja jaz sem se veš da prej tudi pozanimala glede stokka in njegovih tehničnih oz.funkcionalnih sposobnosti. Imajo tri kolegice ta voziček in ga vse zelo hvalijo, tako, da jim nekako zaupam no. Je pa res, da ma itak vsak voziček svoje slabosti in prednosti. Pač je tako, da oni dajo več na dizajn in mogoče majn na udobnost mamice. Bom videla, bomo pa pri drugem kaj druga zbrali, če ne bomo sedaj zadovoljni. Če mi verjameš ali ne, teh forumov za in prosti imam pa kr že polno mero, ker je tolk različnih mnenj da te kr glava začne bolet user posted image Drugače sem pa jaz tudi kolebala med bugaoojem in stooke. Pa je potem mojmu bil stooke nekako bolj fajn, ker je tak fajn visok in sem rekla, pa naj enkrat njegova obvelja, ker mi tak v vsem pušča izbiro user posted image Je pa meni drugače bugaboo zelo lep voziček, sploh cameleon, tisti športni del mi je zlo všeč in tista košara, ki se lahko da na strani gor se mi zdi fuuul praktična. Pa tudi barve ima zelo lepe na izbiro in mislim, da si izbrala dobitno kombinacijo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 893
28.8.2012 21:21:47   
Inigo

mooz sem slišala to o zamašenem nosu ja user posted image je imela moja prijateljica obe nosečnosti te probleme in je skozi hrgolila ko je mogla dihat skozi usta reva. Jaz še zaenkrat zamašenega nimam in upam da tako ostane. user posted image Mi pa skozi teče z nosa in samo piham, da že imam nos ko en klovn user posted image ampak tako kot si rekla, če samo pri tem ostane je to itak mala malica user posted image

inigo ja jaz sem se veš da prej tudi pozanimala glede stokka in njegovih tehničnih oz.funkcionalnih sposobnosti. Imajo tri kolegice ta voziček in ga vse zelo hvalijo, tako, da jim nekako zaupam no. Je pa res, da ma itak vsak voziček svoje slabosti in prednosti. Pač je tako, da oni dajo več na dizajn in mogoče majn na udobnost mamice. Bom videla, bomo pa pri drugem kaj druga zbrali, če ne bomo sedaj zadovoljni. Če mi verjameš ali ne, teh forumov za in prosti imam pa kr že polno mero, ker je tolk različnih mnenj da te kr glava začne bolet user posted image Drugače sem pa jaz tudi kolebala med bugaoojem in stooke. Pa je potem mojmu bil stooke nekako bolj fajn, ker je tak fajn visok in sem rekla, pa naj enkrat njegova obvelja, ker mi tak v vsem pušča izbiro user posted image Je pa meni drugače bugaboo zelo lep voziček, sploh cameleon, tisti športni del mi je zlo všeč in tista košara, ki se lahko da na strani gor se mi zdi fuuul praktična. Pa tudi barve ima zelo lepe na izbiro in mislim, da si izbrala dobitno kombinacijo user posted image

Ti najbolj ves ;) In hvala za kompliment :) Katero barvo pa ti ciljas?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 894
28.8.2012 22:28:07   
vesper
mah, jaz nič kaj ne vem, jaz bom tvegala zdaj prvič user posted image barvo pa vijola, če bo punčka ali pa temno modra, če bo fantek. Pa tudi tista limited edition mi je všeč kot jeans varijanta, ampak me moti ker nisem zasledila zimske vreče v tej barvi. Po četrtku grem malo zagnjavit tja v baby center, da mi kaj več in bolj podrobno povejo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.8.2012 0:57:21   
cebelica6
pozdravljene user posted image

upam, da se me se katera spomne user posted image .. ze kar nekaj casa nisem bila aktivna na tem forumu, ampak se bom potrudila da najdem cimvec casa.. Sicer sem sama bila prisotna na Facebooku, ampak sem se odjavila, ker se mi zdi da bi vedno bolj visela in kar naprej brala objave..ampak je bilo pa lepo..punce so krasne in kar precej zgovorne.. ampak sem se odlocila, da cas porabim za druge stvari v zivljenju..

Tiste, ki me se ne poznate ..to je moja 2. nosecnost s sicer nekaj tezavami,ampak zdaj je vse pod kontrolo.. Prva se je nazalost koncala s SS.

Tezave povsem nosecniske...zgaga, zaradi katere se zdaj ne morem mirno zaspati, loteva se me se suh kaselj...
Brcike cutimouser posted image predvsem zjutraj in ponoci..Moram pa povedati, da imam kar nekaj kratkih "otrdevanj" trebuha cez dan...sicer v nerednih intervalih in so povsem neboleca otrdevanja, ki trajajo par sekund.

Veselim se pregleda v cetrtek ( sem v 21. tednu) in sicer nas caka morfologija..Upam da zvemo kaj bomo imeli user posted image ...vedno se posreceno skrije od nas user posted image

vse lepo vam zelim

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.8.2012 7:55:54   
MooZ
cebelica6, meni pri zgagi pomaga Donat, ampak zdaj sem se navadla, da ga vsak dan kr malo preventivno spijem preden jem, pa še po hrani po malih požirkih. Mi tud paše, da ne pijem samo vode, ker drugo mi ne gre po grlu.

Jaz sem že z jutranjega sprehoda. Fajn paše, ker je tako osvežujoč zrak v teh dneh user posted image

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.8.2012 8:55:49   
Inigo

mah, jaz nič kaj ne vem, jaz bom tvegala zdaj prvič user posted image barvo pa vijola, če bo punčka ali pa temno modra, če bo fantek. Pa tudi tista limited edition mi je všeč kot jeans varijanta, ampak me moti ker nisem zasledila zimske vreče v tej barvi. Po četrtku grem malo zagnjavit tja v baby center, da mi kaj več in bolj podrobno povejo user posted image

a veš ka je mene najbolj zmotlo pr stokke? to, da se ne da poležt, ko otrok gleda stran od mamice in to, da sta tako košara kot tudi športni del, dost majhna. pol ti pa frajer zaspi sede in ga ne morš nazaj ruknat. to me je najbolj zmotlo. mi je pa ful všeč dizajn, barve, višina je ZAKON, fino vodljiv...

jst navijam za vijola user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav jeans izvedba je pomoje tut huuuuuuuda...

v BC pa kr gnjavi. se jih ful da, sam ti rabiš voljo. jst sm jih pr nas tk zverzirala, da kr skačejo, ko me zagledajo v trgovini user posted image sm mogla bi enkrat ful huda, kr se nobeni ni dalo in sm se razp***** do amena... zdj so pa osladno prijazne. packe ene! prjatlca se vozi v Celje v BC, ker ima take slabe izkušnje pr nas, men so pa taprav dan stople na žulj in sm mogla povedat kaj jim gre. zdj je pa ok. sm se celo dogovorila, da mi skladiščijo bugabooja do akcije 50:10, da dobim pol bone nazaj. cjaaa, vse se da! user posted image

kaj dogaja drgač?

midva sva bla včerej z malim sama, je bil ati službeno v Ormožu in sva se malo "razvajala". palačinke, sladoled pa to... user posted image in čist z razlogom! sjicer š takrat nisem vedla... ampak sem pa danes zjutraj dobila rezultat izpita in sem ga naredilaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da sem opravila vse izpite v tem letniku. zdaj pa še en semester in magistrska. tole pa ne vem kk se bo izšlo. še do izpitnega obdobja ne bom prilezla - bomo prej rodili. tk da drugi letnik očitno malo podaljšan...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.8.2012 8:58:53   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

cebelica6, meni pri zgagi pomaga Donat, ampak zdaj sem se navadla, da ga vsak dan kr malo preventivno spijem preden jem, pa še po hrani po malih požirkih. Mi tud paše, da ne pijem samo vode, ker drugo mi ne gre po grlu.

Jaz sem že z jutranjega sprehoda. Fajn paše, ker je tako osvežujoč zrak v teh dneh user posted image

donat je zakon ja! jst ga še zluftam - ga tresem kot nora in potem spuščam zrak user posted image sicer ga ne pijem vsak dan, ampak takoj ko začutim kake prebavne težave al pa da bi me kr hotlo matrat. ga mam skos doma. kupimo ponavad kr cel vez po pol litra. dragi ga tut rad pije po teku - je fajn za nadomeščanje izgubljene tekočine in super za mišice.

če te pa ful zgaga, so pa Rennie tabletke za lizat. jst sm jih v prvi nosečnosti ogromno polizala. sm mela pa tk močno zgago, da mi je začel nebo belit user posted image in ni blo druge. kislina je nevarna tut za zobe, tko da jo je nujno preprečevat. kratkotrajno pomaga tut mleko. čeprav eni pravijo, da je pol še slabš, ker se mleko še bolj kisa v želodcu...

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.8.2012 10:41:44   
perzija
Pozdravljene nosečke,

danes se vam tudi jaz prvič pridružujem med januarkami, čeprav vas berem že nekaj časa. Mi imamo PDP 19.1.2013.
Gre za mojo prvouser posted image in do sedaj poteka vse super user posted image Imam pa za vas vprašanje. Namreč moj ginekolog je sedaj
na dopustu, zato me je na morfologijo naročil šele 24.9. Ali ima še katera tako pozno morfologijo in da ima približno takrat rok kot jaz?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......