|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
16.8.2012 8:39:50   
zvezdica01
Dobro jutro nosečke. Ker nas je kar veliko na fb in ker imamo tam toliko debat, včasih malo pozabim pokomentirat še tukajuser posted image *monmar; meni se je šele prejšnji teden 2 mesecih pozdravilo vnetje. Imela sem antibiotike pa niso pomagali pa sem dobila močnejše pa potem sanford test pa spet nič...Moram reči, da sem se res trudila spravit to vsaj dokaj normalne izvide..sem pa tudi jaz slišala, da naj bi zaradi vnetja lahko rodila prej...mene G ni nič strašil s tem..lepo mi je povedal kaj je in kaj naj še naredim, da bo bolje...samo veliko moraš piti da bakterije spraviš venuser posted image lep dan še najprej vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.8.2012 10:24:21   
sandrine
Pozdravček vsem!

Počasi tudi mi šibamo proti polovički:)
Nakupi pri nas še kar čakajo- no voziček, košaro, jajčko dobim od sestre, cotke tudi,...tko da bo treba samo pregledati stvari in dokupiti manjkajoče oz za gušt kaj:) To bom verjetno prestavila v oktober, november... je še čas:)

HotCat to maš pa res super za G v sorodstvu- če boste rabili še kak model se javljamo:) Hec:) Me pa res zanima, ali ga bo delala sedaj v CE in kakšno bo imela ceno? Pa kdaj začne?:)Smo se sicer mislili zapeljati do Ptuja, ker nisem zasledila, da bi v Celju kdo opravljaj 3D/4D UZ .

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.8.2012 12:49:26   
elenn
Pozdravljene....še ena januarka tukaj...vsaj tako pravi G.....čeprav se nama zdi da bo bolj februar...ampak vseeno se bom pridružila vam.....datum pa imam 31.1.2013.......sem nekaj že prebrala ampak ne vsega ker ste res pridne za klepetat......user posted image

jaz sem tako v 17. tednu in sva oba zelo vesela...je najin prvi otročiček....in glede na to da so meni napovedali težko zanositev oz. sploh ne, zaradi zdravstvenih težav...je bilo to res čudovito presenečenjeuser posted image

vse bi že nakupila...pa me moj mal ustavlja.....sicer pa že imava voziček in zibko.......ker se jima nisem mogla upretiuser posted image

ravno v torek sem imela pregled in je G povedala da je vse super, z ginekološkega pogleda....drgač pa imam že kr probleme s hrbtom in kolki....zaradi bolezni in tega ker sem popolnoma brez tablet....ampak za najino pikico vseuser posted image

no se še kaj javim, da ne bo sedaj vsega preveč......vesela da sem našla ta forum, ker zgledate punce res kul.......kako imate pa to s fb zamišljeno?

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.8.2012 13:37:07   
Buska
zaklenjeno skupinco imamo in smo tam zelo aktivne :-)
ce bi se nam pridruzila, mi poslji ZS

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu elenn)
Neposredna povezava do sporočila: 829
16.8.2012 14:08:25   
HotCat

sandrine: V celju ne dela, delala po pa v Velenju in to mislim da nekje od sredine septembra dalje, jo bom vprašala. Drugače pa delajo v CE tudi 3d/4d UZ, tudi moja ginekologinja ga ima dr. Gašperlin in mislim da ima ceno 70 eur...jaz sem prej imela namen iti k njej.
ja drugače pa imam res srečo da je atova partnerka ginekologinja, ker jo res lahko pokličem kadarkoli in tudi k njej lahko grem če me skrbi, ali pa samo včasih tkole za firbec vmes če se že vidi spol user posted image , sedaj je pa na dopustu do septembra, tako da vsaj do takrat ne bomo še izvedeli...

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.8.2012 18:28:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

sandrine: V celju ne dela, delala po pa v Velenju in to mislim da nekje od sredine septembra dalje, jo bom vprašala. Drugače pa delajo v CE tudi 3d/4d UZ, tudi moja ginekologinja ga ima dr. Gašperlin in mislim da ima ceno 70 eur...jaz sem prej imela namen iti k njej.
ja drugače pa imam res srečo da je atova partnerka ginekologinja, ker jo res lahko pokličem kadarkoli in tudi k njej lahko grem če me skrbi, ali pa samo včasih tkole za firbec vmes če se že vidi spol user posted image , sedaj je pa na dopustu do septembra, tako da vsaj do takrat ne bomo še izvedeli...

Js pa tokrat najbrz ne bom sla na 3d. Mi je ful predrago... Za 70€ nakupim ful stvari za malega :/

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.8.2012 19:04:22   
HotCat
Indigo: ja res je izredno drago...meni je to prvi otročiček...zato bom šla, mislim pa da drugače ne bi. Ker si res lahko kupiš marsikaj drugega za dijenčka s tem denarjem. Ampak je pa neverjetna izkušnja, vsaj menim da bo :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.8.2012 10:24:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Indigo: ja res je izredno drago...meni je to prvi otročiček...zato bom šla, mislim pa da drugače ne bi. Ker si res lahko kupiš marsikaj drugega za dijenčka s tem denarjem. Ampak je pa neverjetna izkušnja, vsaj menim da bo :)

Najbolj pomembno je da ne gres prepozn, ko je malemu ze tesno in se preec stiska in se ga nc ne vidi. Js sm pr sinu sla malo prepozno in nisem bla najbolj zadovoljna z videnim :( Zdaj mi je pa res mal too much financno. Menda je fajn it ravno v casu morfologije.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.8.2012 12:30:33   
HotCat

ja mnda je najbolje it nekje med 25-30 tednom? Jaz mislim da bom šla nekje med 20-23 k atovi partnerki, vsaj upam da! drugače bi pa šla k svoji ginekologinji okrog 25 tedna. ja če greš prepozno ni dobro to sem pa slišala ja...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.8.2012 19:16:47   
elenn
ejla....
mene pa nekaj zanima...sem v 17. tednu...in me je danes kr fajn bolelo v spodnjem delu trebuha.....sej me že celo nosečnost nekaj boli, ampak niti podobno temu....ali je možno da premikanje otroka čutiš na boleč način, da te na enem ali drugem koncu boli kot da te fajn tišči? tiste sploh ki že imate kakšnega otroka prosim za neko mnenje.....user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.8.2012 20:46:02   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: elenn

ejla....
mene pa nekaj zanima...sem v 17. tednu...in me je danes kr fajn bolelo v spodnjem delu trebuha.....sej me že celo nosečnost nekaj boli, ampak niti podobno temu....ali je možno da premikanje otroka čutiš na boleč način, da te na enem ali drugem koncu boli kot da te fajn tišči? tiste sploh ki že imate kakšnega otroka prosim za neko mnenje.....user posted image

Pomoje ne. Kr je to tak prijeten obcutek. Kot da imas mocne vetrove, ko cutis premikanje zraka po crevesju. Tko se cutijo prvi gibi. Potem ko so ze brce, jenpa cist druga zgodba. To defenitivno ne sme oziroma ne more bit bolece. Js sm se najprej spomnila, da mas mogoce vnet mehur al pa si kj tko pojedla in te sraufa. Se spomnem da sm mela v prvi nosecnosti take prebavne tezave na koncu, da sm ze misla da so popadki... No, pol je bla pa sam veselica na straniscu :) Ce ti ni ok, pojdi k zdravniku. Za to jih mamo in za to jih placujemo.

(odgovor članu elenn)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.8.2012 10:21:49   
alenkita1
Elenn jst sem v 18 tednu nosečnosti;),in že čutim premikanje in majhne brcike ;)Kar se pa tiče "bolečega "občutka enkrat na eni strani drugič na drugi,mislim da je to premikanje otročička saj tudi sama imam občutek kot da me pritiska na poln mehur pa sploh nerabim na wc;),traja pa par sekund tudi ko ležim na hrbtu takrat najbolj.Mislim pa da je to vse normalno ,saj tudi na pregledu so mi rekli da je vse ok.Vsaka nosečnost je različna.
Kar se pa tiče mojega počutja,je vse enako kot pred nosečnostjo;)nobenih slabosti,..

Kakšne občutke imate ostale nosečke?kako se počutite?Že vste spol?Meni so rekli da bo user posted image več kot 50% bomo še vidli;))

lp;)Vsem želim lepo nosečnost ;)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 837
19.8.2012 22:15:48   
monmar
, raje počakam na morfologijo da vidimo za sigurnost. .dober večer,
jaz pa sem si včeraj uzela cajt in smo šle z hčerkami ter mojo mamo(sem rabla nekoga da malo pričuva tamalo) v shopping. namreč kmalu bo šola in sem si rekla da izkoristimo malo čas za pogledat vtrgovinah, največ pa sem najdla v h&mju. res majo poceni in lepe stvari. naletela sem na majčke z dolgimo rokavi po 5€. prav vesela sem bila. pol sem še malo v c&a in še tam par stvari izbrale. seveda sem pa spet naletala na un čudovit kompletek sicer za user posted image . še moja mama ni mogla verjet da je samo 13€. imajo pa tudi nekaj znižanih plišastih neutralnih pajackov...bi kar vse kupla. bom počakala še malo ker kljub temu da je 70%user posted image raje počakam morfologijo da bo bol sigurno. bomo potpeli še malo. ostalo pa že imamo tako da samo obleke je treba dokupit...še posebno bodyje :)
no uživajte pa se še kaj beremo.

BITI MAMA DVOJČIC JE TEŽKO, VENDAR NI LEPŠEGA KOT DVOJNEGA NASMEHA ZJUTRAJ KO VSTANEŠ...
MONIKA (2150g) IN MARLENE (1555g)
30.07.2004

28.6.2011 SE NAM JE PRIDRUŽILA NAVIHANKA MELANI (3190g)

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.8.2012 23:36:55   
Bijoux
Meni se tudi zdaj začne 18. teden, ampak se mi zdi, da še nič ne čutim..oziroma niti ne vem dobro, kakšen občutek naj bi to bil user posted image Imam čez 1 teden naslednji pregled in komaj čakam, da spet vidim malo pikico user posted image

Se pa tudi jaz nisem mogla upreti in sem kupila dva bodija in ene nogavičke za mojo pikico, ker so bile res tako luškane, da jih nisem mogla pustiti v trgovini user posted image
Drugih stvari še nimava, za voziček sva počasi začela gledati, oblek pa resno še nisva kupovala, ker še ni toliko zimske kolekcije zunaj. Imava pa malo nesrečo, ker imam samo dve kolegici, ki že imata otroka in oba sta poletna, tako da mi kaj dosti ne moreta pomagati. Ampak nič hudega, se bomo že znašli user posted image Se pa strinjam, H&M in C&A imajo res tako luškane in tako ugodne stvari, da se splača tam kupit user posted image

Vsem vam želim lep začetek tedna in čim bolj hladne prostore user posted image ...spet obljubljajo do 36 stopinj in jaz sem že čisto nesrečna, ker me vročina res utrudi.

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.8.2012 8:09:44   
HotCat
Ojla so-nosečke, kako ste danes?

evo pa sva mi2 nardila prvi nakup za najinega sončka...previjalno mizico user posted image , sva jo tudi že sestavila in nalepila po njej prelepe nalepke da že izgleda kot otroški kotiček user posted image ...
drugače sva pa našla prelepo posteljo na mali-vragci.si; naročila jo bova septembra saj je kakšen mesec/dva čakalne dobe. Tudi voziček sva že izbrala in sicer JOOLZ DAY, sedaj samo še razmišlava o barvi. Verjetno ga bova naročila preko mali-vragci, saj je 100 eur cenejši kot v baby centru!!

drugače pa smo danes napolnili polnih 18 tednov, jutri pa grem v 19tega :)) juheeej user posted image user posted image user posted image user posted image ...moram rečt da izredno hitro mineva user posted image

morfologijo imamo šele 12.9...in takrat upam da izvemo tudi za spol. Rekli so verjetno fantek, ampak nismo niti približno sigurni :))

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.8.2012 9:35:19   
sandrine
HotCat hvala za informacijo- sem misla,da je v CE:) Jaz sem v porodnišnici, pa ne delajo- no bom za hec vprašala na morfologiji, če imajo 3D:)
Drugače pa na FB vidla previjalno- je super, fajn prostorna:)

Mi smo sedaj vstopili v 20.teden- polovička:) Kar šiba tale čas...:)

Inigo saj tudi jaz ne bi nekaj šla (sej veš da finance tud niso bajne- sva na istem:) Sam sem pol ful tuhtala, pa Tjan bi rad šel zraven...pol mi je pa pretehtal to, da ma T svoj posnetek, pa ga naj ima še drugi za spomin (več jih tak ne bo:) -2x v življenju bomo pa šli:) Grem pa na Ptuj tako kot 1., sam pri T je imel ceno 30€, zdaj je pa na 50€ (še vedno cenej kot drugje, pa je fajn:) Pri T smo mel na morfologiji punčko 100%, no na 3D pa se je 100% videl pimpi:)

Drugače mam pa kar srečo- je sestra rodila januarja 2012, tko da dobim vse stvari- voziček, jajčka, košara, cotke,... Je kr fajn, ker od 1. nimam nič kaj:)

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.8.2012 12:48:22   
Mala BB
Zdravo vsem, danes (točno 20.dan) sem dobila rezultate amniocinteze. Vse ok, zdrav user posted image !!! Ne znam opisati kako sem vesela. Zdaj se pa šoping res lahko začne, ha ha. Uživajte!

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.8.2012 13:39:42   
fjonda
Pozdravljene,

vas večkrat prečekiram, pa sem se končno opogumila, da se vam pridružim na kak čvek. :)

PDP je 24.1.2013, 2user posted image , glede spola še sprejemamo stave, ginekolog je napovedal 70% zmago user posted image , doma pa nestrpno pričakuje dojenčka 4 leta stara Dana.

Imejte se še naprej lepo in držmo pesti, da vse čimelegantneje pretrpimo to vročino! user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.8.2012 15:27:18   
kokica25
Mala BB čestitke za izvide in user posted image ! user posted image

Kdaj pa si imela ac? jaz še vedno čakam izvide... upam, da me ne pokličejo:)

lepo se imejte!

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.8.2012 16:02:04   
Mala BB
Kokica25, AC sem imela 31.7. v Ljubljani. So rekli, da bo trajalo od 20 do 30 dni, tako da sem bila danes res pozitivno šokirana. Kdaj in kje si bila ti? Držim pesti in hvala ter seveda vse najlepše tudi tebi in javi veselo novico.

(odgovor članu kokica25)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.8.2012 17:39:19   
kokica25
mala BB tudi jaz sem bila v ljubljani, 6.8., torej sem bila en teden za tabo:) jao, upam, da me ta teden ne pokličejo, pa da tam v ponedeljek dobim pošto s 46 kromosomčki:)

Kako pa to, da si šla na ac? jaz imam povišano tveganje za trisomijo 18 šele po dht-ju (1:114), na nuhalni so bili izvidi ok (1:2600).

Upam, da v ponedeljek kopiram tvoj današnji link:) hehe

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.8.2012 7:10:19   
HotCat

malaBB: user posted image Čestitke user posted image ....zdaj je pa pomirjenost tukaj, in shopping sledi :) edino pravilno!

kokica25: pomojem če so bili že na nuhalni rezultati ok, bodo sedaj tudi!! samo pozitivno razmišljati user posted image

fjonda: dobrodošla!! nam so tudi rekli da je večja možnost za fantka, ampak še čakamo na vsaj 90% pritrditev user posted image

(odgovor članu kokica25)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.8.2012 7:36:32   
Tippi
Sicer sem aprilčica, ampak vsake toliko časa pridem pogledat tudi sem. najprej čestitke vsem nosečkicam! Da bo šlo dobro še naprej, do konca user posted image

Zanima me glede AC. Koliko prej se je treba naročit? Je treba odnest napotnico? Ali kako to gre? Je lahko katera tako prijazna in zadevo malo opiše. Od naročanja, do pregleda in odpusta. Pa ful hvala user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.8.2012 9:11:14   
kokica25
Tippi, jaz sem stara 25 let, pa sem šla na napotnico, ker sem imela tveganje za trisomijo 18 na dht-ju 1:114. Drugače je pa za plačat ac okol 600 evrov, razen za nosečke starejše od 37 let in tiste, ki imajo tveganje manj kot 1:300. Naročila sem se v sredo 1.8., ponedeljek 6.8. pa sem imela že poseg. Poseg se opravlja po 16. tednu. Z iglo (zelo majhno) ti grejo čez trebuh in ti vzamejo plodovnico. Sploh ni panike, ne boli. Niti mene, ki sem boječka že za kri dat:) potem pa tam 2-3 ure ležiš in greš domov. jaz sem bila cel teden na bolniški, pripada pa menda 3 dni plus 1 dan, ko imaš poseg... če te še kaj zanima, kar vprašaj... mene so sicer forumi zelo prestrašli, ampak ni tako hudo kot pravijouser posted image

Tippi, zakaj bi pa sploh šla na ac?

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.8.2012 9:22:06   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: kokica25

Tippi, jaz sem stara 25 let, pa sem šla na napotnico, ker sem imela tveganje za trisomijo 18 na dht-ju 1:114. Drugače je pa za plačat ac okol 600 evrov, razen za nosečke starejše od 37 let in tiste, ki imajo tveganje manj kot 1:300. Naročila sem se v sredo 1.8., ponedeljek 6.8. pa sem imela že poseg. Poseg se opravlja po 16. tednu. Z iglo (zelo majhno) ti grejo čez trebuh in ti vzamejo plodovnico. Sploh ni panike, ne boli. Niti mene, ki sem boječka že za kri dat:) potem pa tam 2-3 ure ležiš in greš domov. jaz sem bila cel teden na bolniški, pripada pa menda 3 dni plus 1 dan, ko imaš poseg... če te še kaj zanima, kar vprašaj... mene so sicer forumi zelo prestrašli, ampak ni tako hudo kot pravijouser posted image

Tippi, zakaj bi pa sploh šla na ac?

Lepo se imejte!user posted image

Hvala za odgovor. Torej če imam napotnico, potem se naročim po telefonu in na dan posega pridem z napotnico in je to to. Ali jo moram prej odnest, oziroma poslat. Sprejmejo me pa kjerkoli, torej sama se odločim kje mi jo bodo opravili, ali ti AC določi tvoj ginekolog? Šla bom pa zato, ker sem nosečka na 37 let user posted image

(odgovor članu kokica25)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......