RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 19:24:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Ne vem, če so pravi popadki, ali ne[sm=zmeden.gif]
Ful me tišči navzdol, boleča medenica, čutim tudi nekak pritisk v nožnici, nato bolečina v križu, ki prehaja v sp.del trebuha in traja ca. 30 sek. Vrstijo se pa zelo neredno, na 20, 15, 10, že do 5min je prišlo, pa zopet na 20 ...[sm=zmeden.gif] Rjav izcedek še vedno prisoten.
A je to to, al se samo vse skupaj pripravlja? Brala sem, da gre bolečina od zg.dela trebuha navzdol in zopet nazaj gor, tega nisem opazila, pa tudi ni tako zelo hudo, da bi mogla vse izpustit iz rok, pač podobno kot se začenja pri menstri.

sadrika mogoce pa je to to :) Bos odprla nov val januarckov:)

nikky887 -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 19:49:50)

sadrika: hihi...jst mam tut te problemčke...[sm=smiley13.gif] s tem da sm dns bla v p na ctg,pa pogledla je, nism tut cm odprta...zdj me pa vse boli,ko pr menstri oz. ko da sem bolna...s tem da do zdej nism mela nekih takih bolečin...sm ni pa taka bolečina,da bi jo lohk sploh na čas merla al pa da bi jo omenla ginekologinji,če bi še pri njej mela preglede...,ker ko neha dol bolet,me glava boli...[sm=smiley13.gif] no bomo vidli...našega atija itak ni doma,pa mogoč bo kaj dokler on pride...:)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 19:54:45)

Sadrika – bi rekla, da so ja. Malo neredni… počakaj, da se zgostijo. Maš daleč do P?

Nusika – ful ful ful hvala! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nikky887 -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 20:07:47)

inigo...aja sem pozabla...sem šla pogledat je od Saftey1st sam je prou špeguček...sam nevem pa kje je nabavla...po moje kje v babycentru...sam je pa tut to že ene 4-5let nazaj kupla...tak da se tut ona ne spomne kje...

Inigo -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 20:14:54)

IZVIRNO SPOROČILO: nikky887

inigo...aja sem pozabla...sem šla pogledat je od Saftey1st sam je prou špeguček...sam nevem pa kje je nabavla...po moje kje v babycentru...sam je pa tut to že ene 4-5let nazaj kupla...tak da se tut ona ne spomne kje...

Hvala nikky. Sj js sm ga tut mela skor 5 let nazaj... Sj ne morem verjet, moj mali Brin je star ze 4 in pol... Bom sla jutr pogledat v BC, ce majo kj "konkretnega" :)

HotCat -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 20:18:38)

sadrika: lahko da se ti kej pripravlja...boš videla kako se bo nadaljevalo. Jaz imam že od včeraj bolečine v spodnjem delu križa, in ponoč ter sedaj proti večeru sem spet imela menstrualne krče...ampak mislim da je spet vse samo lažno...

nitta -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 20:32:55)

predeno mi odpre tole okence za odgovor moram glih 20x minimalno kliknit :(

kakor vas berem se mi zdi da si bomo kar same priklicale popadke in krče in bolečine tok bi že rade imele te naše štruce :) moj trebuh je tako hecn, tu zgoraj pod žličko imam tak stožec ven, njega bučka, sm poslala sodelavki slikco trebuha (ima zdaj tretjega otroka) in je rekla da še v življenju ni videla tazga fenomena od trebuha...no tut fenomenalno boli :)

sandra_sandra -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 21:20:45)

nusika2013
hei punce!

mene ta nespecnost ubija. danes sem spet bedela 3,5 ure ponoci.
[sm=smiley36.gif]

jst 3,5h na noč SPIM!!! kje so tisti cajti...
da navte misle da sem pozabila na vas...kje pa!! sam[sm=duda.gif][sm=duda.gif] me res fajn okupirata....in te krčki...a je to normaln da tok revčki trpijo...od pol3h pa do pol 9h zjutri sem tamalo tolažila pa po rokah nosila...
DOJENJE Mi smo obupal in smo na adaptiranem..revcki so se tok utrudil da na konc niso se niti najedli..a zaspal in zato niso dovolj pridobival..kapo dol tistim ki vam je dojenje steklo..
DEJTE ŽE KEJ RODIT...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 21:38:04)

sandra_sandra ajooooj, ti reva, kaj moraš bit utrujena [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] si zaenkrat ne predstavljam tega, ampak nikol ne veš kaj še pride. Vsekakor upam, da ne [sm=zmeden.gif] Pa imaš kaj proti krčkom? Nam recimo kr pomagajo te koroške kapljice, se fajn sprda po njih in je mir. Pa itak nima kaj krčkov, ampak ko ga začne matrat mu dam kapljico na dudo in je ok zaenkrat.

dojenje tudi mi se bomo lahko počasi poslovili verjetno od dojenja. [sm=smiley19.gif] Sem se trudila na vse pretege, ne vem kaj vse delala, da bi bilo dovolj mleka, pa vendar na žalost ni bilo dovolj, da bi se moj pikec redil. In tako smo prešli na dodatke. Zdaj pa itak mali je kot nor iz flaške in valda je dojenje vedno težje. Upira se mi 100 na uro in noče zize. Sicer se še borim, ampak imam občutek, da bom ta boj zgubila [sm=smiley13.gif]
Pa dobro, meni je važno, da je mali sit in zadovoljen [sm=smiley27.gif] več mi pomeni to, kot pa dam bom živce izgubljala zraven in se psihično matrala zaradi dojenja in valda bo to posledično vplivalo tudi na malega. Tega pa si ne bom dovolila. Raje izkoristiva čas za cartanje in sprehode.

punce kaj zdaj?? Bo kaj ali ne bo? Jaz sem že zelo nestrpna [sm=smiley36.gif]

pikachu -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 21:53:58)

Vesperjaz imam spet eno vprasanje zate, v cetrtek morem na neke preiskave v bolnico pred cr, si to ti tudi imela kako dolgo je trajalo in kaj so to za preiskave?

vijolica80 -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 21:57:23)

Danes sn pa tudi jaz imela slabi spanec. Preveč hrane pozno zvečer, mi ne paše več [sm=smiley1.gif]

Tudi jaz se sprašujem, če bo kera že rodila, al bom mogla jaz sezono odpret? [sm=smiley36.gif]

denya-Jaz mam v četrtek CTG, 1 dan pred uradnim PDP. Se mi zdi, da je to bolj tak preiskava. Tudi, če je ne bi bilo. Vaginalnega pregleda MV nisem imela niti enkrat tako tudi jaz ne vem, kako je stanje.

nitta, nusika2013 - se vama pridružujem v klub nekoristnih. Do pred NL sem še kar delala, pa zaj še kaki dan skup spravim. Ampak ker nimam meje in ne delam samo par ur temveč več, sem potem cela zmatrana in tečna. Ne morem pa skoz spat, kuhat, likat. Še vmivat se mi ne da. Ko me pa kaj pošpika po trebuhu, pa tak letim v kopalnico, da ne bi slučajno preveč zanemarjena šla rodit [sm=jezicek.gif]

noseckec23- pri meni je blo isto. Gibi skoz prisotni, ampak kdaj je bil kaki dan al dva, da je mali manj migal.

Inigo- dosti sreče juter! Jaz tudi nekak upam, da bo ta vikend [sm=smiley36.gif]

sandra_sandra
- svaka ti čast! [sm=smiley20.gif]

neonaia -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 23:13:35)

ah ja...sm strica googla spaševala o pospešitvi poroda in odkrila ful dober recept za jed, za katero trdijo da naj bi v 48 urah sprožla porod [sm=jezicek.gif] sicer ne verjamem čist, ampak je pa super jed in sm jo nardila in pojedla..mi je še za jutr ostal. glede poroda bomo pa vidl [sm=smiley2.gif] aja so pa pohani malancani z omakco (ful enih začimb), parmezanom, ricotto, mocarelo..in vse skupi pečeno v pečici.hmm..ja mislm da je to to prbližn. mmm..super je blo.njam

sej bo.. jutr [sm=smiley9.gif]

lahko nočko vsem[sm=zaspan.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 8:35:05)

hjoj men ra RR tud tolko nagaja. morem 100 krat stisnit okence, da se odpre.

Punce tolko glejte, da ne bote do 24. vse cakale [sm=smiley36.gif]. jaz sem imela zadnja med vami rok, zdaj je res cas, da zacnete malo rojevati, da bote povedale kako je drzati strucke v rokah in z dojenjem. mene to dojenje najbolj skrbi. na zalost sta vesper in sandra_sandra ze obupali. saj razumem, jaz bi bla sigurno ista, ce ne gre, pac ne gre. vazno je, da je otrocek sit.

mene pa so tako razjezili zadnja dva dni. z mojim sma se odlocila, da nobenemu ne boma povedala kdaj imam CR, ker pol me bodo unicili z vsemi klici in smsi en dan prej, pa verjetno tud takoj po CR, ce ne boma takoj poslala smsa. In zdaj so vsi uzaljeni. sem se vceraj tako razp.... da je to najin osebni dogodek in da sma bla tud sama, ko sma jo delala [sm=smiley7.gif] mojega njegov brat vceraj klice (dela v AVST), ces, da bo dobil 1 dan fraj, ker bo stric postal, da naj povema kdaj bo, pa nisma hotla, zdaj pa je zameril. MIslim haloooo?!?!??!?! kaj pa ce nebi mela CR, pa tud noben nebi vedel kdaj bo. sicer pa se vedno obstaja 100 moznosti kaj vse se lahko zgodi do CR. popenis ej! mogla sem se malo zlajat [sm=smiley13.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:06:13)

pikachu nič posebnega ne bojo nardili. Tvojo krvno sliko rabijo in ti bodo vzeli kri, nardili ti bodo CTG in EKG in to je to [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:11:12)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

hjoj men ra RR tud tolko nagaja. morem 100 krat stisnit okence, da se odpre.

Punce tolko glejte, da ne bote do 24. vse cakale [sm=smiley36.gif]. jaz sem imela zadnja med vami rok, zdaj je res cas, da zacnete malo rojevati, da bote povedale kako je drzati strucke v rokah in z dojenjem. mene to dojenje najbolj skrbi. na zalost sta vesper in sandra_sandra ze obupali. saj razumem, jaz bi bla sigurno ista, ce ne gre, pac ne gre. vazno je, da je otrocek sit.

mene pa so tako razjezili zadnja dva dni. z mojim sma se odlocila, da nobenemu ne boma povedala kdaj imam CR, ker pol me bodo unicili z vsemi klici in smsi en dan prej, pa verjetno tud takoj po CR, ce ne boma takoj poslala smsa. In zdaj so vsi uzaljeni. sem se vceraj tako razp.... da je to najin osebni dogodek in da sma bla tud sama, ko sma jo delala [sm=smiley7.gif] mojega njegov brat vceraj klice (dela v AVST), ces, da bo dobil 1 dan fraj, ker bo stric postal, da naj povema kdaj bo, pa nisma hotla, zdaj pa je zameril. MIslim haloooo?!?!??!?! kaj pa ce nebi mela CR, pa tud noben nebi vedel kdaj bo. sicer pa se vedno obstaja 100 moznosti kaj vse se lahko zgodi do CR. popenis ej! mogla sem se malo zlajat [sm=smiley13.gif]

hehe, si me prav nasmejala s temi prigodami. sj vem, da tebi ni niti malo smešno... [sm=smiley36.gif] tut pr nas je podobno. prihajajo sms-i, klici, na ulici: a še nisi šla?! ipd. normalno. sj smo vsi isti... sam nam je zdj to težje razumet, kr smo si že same tok tečne.

jst sm glih s pregleda. ctg je ok, mali je ok, očitno je malo nazaj gor zlezel, ker se je obrazek na UZ čist ok videl. se je pa konkretno zredil in ima zdj slabe 3kg. jst sm pa celo shujšala [sm=zmeden.gif] haha [sm=smiley36.gif] to je to! in zdj mam spet naslednjo sredo pregled.

ana88 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:13:33)

Hei punce!

Že nekaj časa vas prebiram in ste mi ful fajne za brat...pa še veliko izvem od vas [sm=smiley1.gif] Sicer sem februarka, ampak naš uradni forum na RR je opustošen, ker so vse pobegnile na FB...tam pa meni ni...mi anonimnost čisto odgovarja...tako da upam, da lahko z vami tukaj malo poklepetam [sm=smiley9.gif]

Me pa zanima nekaj stvari, če mi lahko malo pomagate...
Olje za presredek Kje se kupi? Kakšno je najboljše?
Malinov čaj Tudi kje se kupi? Še kje drugje kot v lekarni? A je tega več vrst?
Hladilno mazilo iz lekarne A to že tam imajo, ali moraš naročit? Glede na to da ti ga zmešajo tam...
Olje za temenca Kakšno je najboljše? Kje se dobi?
Olje ali krema proti strijam Sicer sem se mazala z Eucerin in Afroditinim oljem, ampak mi ga bo zmanjkalo...najbrž danes [sm=smiley36.gif] ...če imate kakšne predloge, kaj je vam ustrezalo...načeloma sta meni oba ok, ampak se olje tako dolgo vpija...
Pa če mogoče veste okvirne cene teh izdelkov....da me ne bo kap ko bom vidla potem račun [sm=smiley36.gif]
Aja, pa še vložki ...ste se pogovarjale o plenicah, mene pa zanima koliko vložkov ste kaj nabavile za sebe. Pa kakšne? A Vir80? A še katere druge? Sem videla, da imajo od Tosame tudi ene prav za po porodu, ki so baje 50cm dolgi, ampak sicer tudi dražji...sicer je res, da se vse da tudi dokupit, ampak imajo jutri akcijo v Mercatorju za te Vir80 [sm=smiley20.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:27:03)

IZVIRNO SPOROČILO: ana88

Hei punce!

Že nekaj časa vas prebiram in ste mi ful fajne za brat...pa še veliko izvem od vas [sm=smiley1.gif] Sicer sem februarka, ampak naš uradni forum na RR je opustošen, ker so vse pobegnile na FB...tam pa meni ni...mi anonimnost čisto odgovarja...tako da upam, da lahko z vami tukaj malo poklepetam [sm=smiley9.gif]

Me pa zanima nekaj stvari, če mi lahko malo pomagate...
Olje za presredek Kje se kupi? Kakšno je najboljše?
Malinov čaj Tudi kje se kupi? Še kje drugje kot v lekarni? A je tega več vrst?
Hladilno mazilo iz lekarne A to že tam imajo, ali moraš naročit? Glede na to da ti ga zmešajo tam...
Olje za temenca Kakšno je najboljše? Kje se dobi?
Olje ali krema proti strijam Sicer sem se mazala z Eucerin in Afroditinim oljem, ampak mi ga bo zmanjkalo...najbrž danes [sm=smiley36.gif] ...če imate kakšne predloge, kaj je vam ustrezalo...načeloma sta meni oba ok, ampak se olje tako dolgo vpija...
Pa če mogoče veste okvirne cene teh izdelkov....da me ne bo kap ko bom vidla potem račun [sm=smiley36.gif]
Aja, pa še vložki ...ste se pogovarjale o plenicah, mene pa zanima koliko vložkov ste kaj nabavile za sebe. Pa kakšne? A Vir80? A še katere druge? Sem videla, da imajo od Tosame tudi ene prav za po porodu, ki so baje 50cm dolgi, ampak sicer tudi dražji...sicer je res, da se vse da tudi dokupit, ampak imajo jutri akcijo v Mercatorju za te Vir80 [sm=smiley20.gif]

ojla februarka [sm=smiley1.gif]

olje za presredek dobiš v DMju ali v Mullerju. je od welede. v rumeni škatlici. drugega niti ne poznam. malinov čaj majo v sanolaborju ali kakšni bio/eko trgovini. pr nas ga v lekarni nimajo. jst sm pila dva različna- en je bil v škatlici, drug pa v vrečici... isti šmorn! [sm=smiley36.gif] hladilno mazilo majo ponavad namešano. če rabiš to za ritko mazat, maš v drogerijah milijon teh stvari. osebno sem kupila od to.to, za morebitno vnetje imam pa pripravljen bepanthen. temence se mažejo z mandljevim oljem. najboljše uzet lekarniško, ker je najbolj čisto. če se bodo pa ful nardile, pa kupiš šamponček od mustele, ki je prav temu namenjeno. kupiš ga pa v Mullerju ali pa v lekarni. za mazanje proti strijam mam jst od afrodite olje makadamije. mi je kul. ga ne dam prav dosti in potem lepo masiram. zaenkrat nobene nove strije... že trkaaaam! [sm=smiley36.gif] v prvi nosečnosti sm pa prisegala na Loccitane karitejevo maslo. vložke sm jst kupila en paket tosaminih za porodnice - za prve dni v P. vir80 mi niso bli kul, ker so ozki in mi je vse mim šlo [sm=zmeden.gif] ko prideš iz P pa se čišča že tolk umiri, da ne rabiš več teh "plenic" in sm za takrat kupil od tosame natura femina organic z zavihki (maš dnevne in nočne). če ne dobiš teh, majo v DMu tut za porodnice od ene druge firme. pomoje je isti šmorn. sam ne kupovat always... plastika! bo ok? [sm=smiley1.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:27:48)

IZVIRNO SPOROČILO: neonaia

ah ja...sm strica googla spaševala o pospešitvi poroda in odkrila ful dober recept za jed, za katero trdijo da naj bi v 48 urah sprožla porod [sm=jezicek.gif] sicer ne verjamem čist, ampak je pa super jed in sm jo nardila in pojedla..mi je še za jutr ostal. glede poroda bomo pa vidl [sm=smiley2.gif] aja so pa pohani malancani z omakco (ful enih začimb), parmezanom, ricotto, mocarelo..in vse skupi pečeno v pečici.hmm..ja mislm da je to to prbližn. mmm..super je blo.njam

sej bo.. jutr [sm=smiley9.gif]

lahko nočko vsem[sm=zaspan.gif]

bi pojedla 3 runde! sam ko sira ne maram... [sm=smiley13.gif]

HotCat -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:31:13)

anna88
Olje za presredek: Jaz ga sicer ne uporabljam, vem pa da ga izdeluje, med drugimi, tudi weleda. Torej kakšen muller/DM
Malinov čaj Tudi kje se kupi? Poleg Lekarne ga lahko kupiš sigurno tudi v Sanolaborju
Hladilno mazilo iz lekarne Že imajo na zalogi
Olje za temenca Kakšno je najboljše? Kje se dobi? Nismo še kupili, bomo če bo potrebno
Vložki: jaz sem si kupila Vir 80 dva paketa

sadrikakej novega pri tebi?

Mi smo imeli neprespano noč, kr urnk menstrualne krče, bolečine v križu, in potem je to še dopolnil glavobol....kr neki!!! Jaz upam da se čimprej karkoli začne, ker če se bo takole nadaljevalo bom imela poln K vsega že pred porodom [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

nušika2013 ti se nič ne oziraj na druge, če ti zamerijo je to njihov problem! Če nimata želje povedati kdaj imaš CR je to povsem vajina odločitev!!! brat od tvojega si pa lahko vzame dopust kasneje, trenutno so tko v porodnišnicah omejeni obiski zaradi viroz tako da lahko da malčka itak ne bi mogle prideti pogledati...zakaj bi sedaj ravno tisti dan vzel?!?

araucaria -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 10:12:04)

ana88 - dobrodosla. Tud jaz sem februarka in sem ze zdavnaj pobegnila sem, ker so vse februarke pobegnile na FB. Pa Pikica in noseckec sta tud februarki, se mi zdi.

vlozki - Jaz sem kupila od Tosame  http://www.tosama-trgovina.si/193_Osebna-nega/163_Higienski-vlozki/i_1281_natura-femina-maternity-vlozki-za-porodnice en paket. Bom videla kaj mi bodo dali v porodnisnici.

spanje - Spala sem pa glih od nekje polnoci do dveh, potem pa sem se sprehajala od postelje do kavca, preobracala z leve na desno, pa nazaj, blazine med nogami, pod trbuhom, spredaj, zadaj, pod glavo... Zgleda, da joga ni pomagala.

sanje - Meni se je pa danes med drugimi bizarnimi sanjami sanjalo, da je porod potekal en-dva-tri, torej hitro. Drzim pesti, da bo res tako.

neonaia - hvala za priporocilo za malancane. Slisi se njam, njam... sporoci ali bo delovalo, jaz znam to narediti ze kaj prej tko dobr se slisi:)
Se malo pa bo punce, drzte se, vse bo ok.

Sadrika, Inigo, neonaia, upam, da cimprej rodite![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Drgac bo pa morda treba pocakat na polno luno konec meseca - takrat bo pa naval[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

noseckec23 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 10:39:39)

ana88 ja tudi jaz sem februarka, sicer cisto na zacetku ampak bomo vidli. :)

jooooj punce jaz sem bila zjutraj 100%, da je vsaj ena sla ze rodit, res sem imela taksen obcutek hehe. Pojdite ze prosim, jaz bi ze rada slisala kaksno porodno zgodbo in se veselila. :)

Punce jaz sem v taksni bitki s casom, da je to grozno :), do konca studija imam se 2kolokvija in izpit, izpit je zadnja obveznost imam ga pa ravno 29.1, kar je 4 dni pred rokom :) se kar krizam :)). Mogoce si bom res te melancane naredila danes, da malo pospesimo in sem do 29 ze lahko na izpitu hehe.

ana88 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 11:10:35)

Hvala punce za odgovore! In dobrodošlico! Super ste [sm=smiley1.gif]

noseckec23 in araucarija vaju se spomnim iz februark, ja [sm=smiley1.gif] noseckec23, se mi zdi, da si ti takrat napisala kak je fajn, da je še katera letnik 88 [sm=smiley36.gif] Kaj pa študiraš? Upam da se ti poklapajo tile datumi. Meni drugače manjka še diploma, katero imam napol spisano, ampak bom zaenkrat še koristila absolventa [sm=smiley20.gif]

Vprašala bi še za tele vložke od Tosame...to se jih dobi v lekarni ali kje?
Pa glede malinovega čaja...kdaj bi se naj začel piti? Gledam po internetu, pa vsak drugače reče...2 tedna pred PDP, od 35. tedna naprej, ne pred 36. tednom..bla bla...toliko informacij da ne veš komu verjet...Kdaj ste ve začele? Pa če mogoče veste, če so kakšne kontraindikacije za pitje tega čaja...recimo, jaz že zdaj par dni zjutraj in dopoldne čutim kot pred menzo...rahle bolečine v predelu jajčnikov in spodnjega dela trebuha...pa imam PDP šele 22. 2. tako da ne bi rada še pospešila česa, ker še ni čas [sm=zmeden.gif]
A se vidi da je to najin prvi [sm=duda.gif]? [sm=smiley36.gif]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 11:41:34)

Dobro jutro... Ma klinc, jaz sem zamenjala dan pa noč, kaj češ...
Sem pa bla danes ponoči tak živčna... Mojga do petka ne bo, in pol so mi scenariji hodli po glavi, koga naj pokličem, če se začne kaj dogajat... Moram malemu varstvo dobit, pa za sebe prevoz... Ma kr neki sem se sekirala no, čist brezveze. Spat šla ob 3h...

Jaz moram letos tudi še diplomirat, mam postavljen pogoj za eno službo... Tak da se bom mogla ornk zmigat...

Naša mala je pa tak mirna danes... Pa trebuh mam ful trd, prej me je še ful nekaj špikalo... Katastrofa, naj bo mir, al pa začne kaj dogajat že!
Če bi jaz mela CR, tud nobenemu datuma ne bi povedala (razen babicam, zaradi varstva). Itak je folk že zdaj tečen, kaj bi šele te blo...

denya -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 12:07:39)

Evo jst se z enega pregleda,ctg uredu,odprta 1 prst,plodovnica mlečna,pikec pa naj bi po UZ imel 3500 g ....[sm=bravo.gif]....V petek spet pregled u P,zdej bom verjetno hodila vsak 2 dan in še danes sem čakala od 8 do 11 da je blo vsega konec [sm=smiley19.gif]....

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 12:27:23)

ja res so tecni glede teh klicev in smsov. jaz nikoli nisem tega delala. itak je vsaka na koncu tecna in ze komaj caka, ne vem zakaj bi ji vsak dan posiljala sms, ce je ze kaj. tak vsi sporocijo, ko je tako dalec. eh eni ljudje so res cudni. mah se ne sekiram, sam vseeno pa me spravi s tira.

men tud otrdeva trebuh. sam jaz imam celega trdega vsak dan. tam po 12 uri zacne, pol pa je skoz do vecera trd, ponoci pa popusti, tako da se zjutraj pocutim ko tvigica, kot da sploh nimam trebuha...seveda do 12ih :)

ocitno vsi januarcki cakajo, da bodo vodnarji, da nobena ne gre rodit. bi blo res super slisat kako porodno zgodbo (seveda ne prevec mucno) [sm=smiley1.gif]

dobrodosle februarke..nas veseli, da zvete kaksne dobre info od nas. jaz sem se tud ogromno preko foruma naucila.

jaz se vseeno upam, da se bo kaj prej zacelo dogajati ko 24.tega, pa da bo CR prej :) sicer ne vem kaka je moznost, da mi odtece voda v medenicni vstavi, bomo vidli :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>