Inigo -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 9:11:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013 hjoj men ra RR tud tolko nagaja. morem 100 krat stisnit okence, da se odpre. Punce tolko glejte, da ne bote do 24. vse cakale [sm=smiley36.gif]. jaz sem imela zadnja med vami rok, zdaj je res cas, da zacnete malo rojevati, da bote povedale kako je drzati strucke v rokah in z dojenjem. mene to dojenje najbolj skrbi. na zalost sta vesper in sandra_sandra ze obupali. saj razumem, jaz bi bla sigurno ista, ce ne gre, pac ne gre. vazno je, da je otrocek sit. mene pa so tako razjezili zadnja dva dni. z mojim sma se odlocila, da nobenemu ne boma povedala kdaj imam CR, ker pol me bodo unicili z vsemi klici in smsi en dan prej, pa verjetno tud takoj po CR, ce ne boma takoj poslala smsa. In zdaj so vsi uzaljeni. sem se vceraj tako razp.... da je to najin osebni dogodek in da sma bla tud sama, ko sma jo delala [sm=smiley7.gif] mojega njegov brat vceraj klice (dela v AVST), ces, da bo dobil 1 dan fraj, ker bo stric postal, da naj povema kdaj bo, pa nisma hotla, zdaj pa je zameril. MIslim haloooo?!?!??!?! kaj pa ce nebi mela CR, pa tud noben nebi vedel kdaj bo. sicer pa se vedno obstaja 100 moznosti kaj vse se lahko zgodi do CR. popenis ej! mogla sem se malo zlajat [sm=smiley13.gif] hehe, si me prav nasmejala s temi prigodami. sj vem, da tebi ni niti malo smešno... [sm=smiley36.gif] tut pr nas je podobno. prihajajo sms-i, klici, na ulici: a še nisi šla?! ipd. normalno. sj smo vsi isti... sam nam je zdj to težje razumet, kr smo si že same tok tečne. jst sm glih s pregleda. ctg je ok, mali je ok, očitno je malo nazaj gor zlezel, ker se je obrazek na UZ čist ok videl. se je pa konkretno zredil in ima zdj slabe 3kg. jst sm pa celo shujšala [sm=zmeden.gif] haha [sm=smiley36.gif] to je to! in zdj mam spet naslednjo sredo pregled.
|
|
|
|