Bijoux -> RE: Januarke 2013 (9.1.2013 13:37:32)
|
Uf, kje začeti [sm=smiley1.gif] Vložki..od Tosame te Maternity, k je Araucaria dala link, so super vložki! Meni jih je svakinja poslala v porodnišnico in sem bila fuuul zadovoljna. Ker tu v LJ greš iz unih "plenic" med porodom na neke sicer super vpojne, ampak ekstra ozke vložke in gre vse mimo. Sem imela priložnost preizkusiti tudi Vir80, ampak punce, če jih še niste kupile, jih tudi ne kupovat...grozni so..saj vpijejo, ampak to je res navadna vata, pa še zmucka se in koščki vate lahko ostanejo na neprimernih mestih. Jaz res nisem bila zadovoljna z njimi. Potem, ko se čišča umiri, pa tako kot je napisala Inigo, Natura Femina Organic. So tudi super. Če ne drugje, se jih lahko kupi v Tosamini spletni trgovini, o zalogah po drogerijah pa na žalost ne vem kaj dosti.. Olje za mazanje presredka..samo kot zanimivost, jaz si presredka nisem masirala in nič mazala, pa me niso rezali. Tako da se da tudi brez tega, da ne bo katere strah, ker si tega še ni kupila [sm=smiley1.gif] Čaj iz malinovih listov..Ana88, ne vem iz kje si..moj ga je kupil v CityParku v tisti bio trgovini zraven mobitelovega centra. Ena škatlica je par evrov, ni drago. Sem ga pa pila točno dva dni, potem pa se mi je porod začel, tako da o učinkih ne morem govoriti, sem ga pila premalo časa. Dojenje..no, mi smo pa končno malo boljše volje glede dojenja. Sicer uporabljam nastavke, ampak zgleda, da bo naš mali škrat kar uspel preživeti samo z mojim mlekom. V enem tednu se je zredil za 220g in imamo zdaj že 3320g. Sicer sem od tega tedna polno dojila le zadnja dva dni, prej sem še malo kombinirala s črpanjem in dodatki. Tako da bomo težo še malo spremljali, ampak zaenkrat smo očitno kar uspeli. Čeprav imava včasih še kar borbe, ker bi mali rajši spal na dojki kot pa jedel..pa precej časa še traja tole najino dojenje..tam okoli ene ure. Patronažna s tem ni najbolj zadovoljna, ampak kaj naj..se trudim, pa če se mali zabava in crklja..razen spodbujanja mu kaj drugega ne morem.. Punce, jaz vam samo svetujem, da se, če želite dojiti, še zdaj pred porodom čim bolj pozanimajte o tem, o pristavljanju in vsem možnem povezanem s tem in v porodnišnici se kar borite za to, da boste dojile. Meni niso kaj dosti pozornosti posvečali, posledično je mali pristal na flaški in jaz na črpanju, ker se pri meni ni redil. In zdaj imava celo veselico zamenjati flaško za dojko..počasi očitno bo šlo, ampak bi si z veseljem prihranila vse tole matranje, če bi vedela že prej.
|
|
|
|