nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (8.1.2013 16:21:32)
|
ehi punce! vidim, da imamo vse iste probleme s spanjem. jaz se ponoci prav na vas spomnim, ker si mislim, da vse bedimo in se prevracamo iz levega na desni bok. jaz tud si podlagam vse mogoce blazine, pa glavo tak pa onak, pa obracam povster, da je mrzli, pa nogo ven, pa not, adijo ej...ne mores verjet, da lahko "spis" v 100 polozajih :) zvecer pa ob pol 9 padem v postlo, pol pa se seveda ob 12-1 zbudim in sem sovica :) jaz imam nosecnisko sladkorno (no v bistvu je nimam), ampak sem si merila celo nosecnost, ker sem si pac morala (so se zdravniki odlocli), pa imam zdaj tud ful nizke vrednosti. ne vem kaj je to...sicer ne vem austen al jo imas res, jaz je v bistvu nimam, tak da tezko recem, ce sem mirodajn primer. ja nitta jaz sem tud vecino sama, isto ne morem pol mojemu gnjavit, ko pride domov, ceprav komaj cakam vsak dan, njega pa je po moje ze prav strah, ko pride, ker se mi jezik razveze in ga kr napadem :) pa skoz nekaj po njem, pa ga sprasujem on pa bi rad po moje sam mir mel, zdaj ko se lahko :) res upam, da cimprej pride ta 24. ker drugace se bo tud meni zmesalo. res pa je, da bog ve kak bo pa potem [sm=zmeden.gif] men se tud ne da nic doma delat, mi perilo ze 2 dni visi, pa se kr hodim mimo in ga gledam :) ni volje... gibi tud jaz opazam, da je moja pupa zadnja dva dni bolj mirna. sicer ponoci, ko bedim ima party, cez dan pa kr miruje:) saj po moje to ni panike al?
|
|
|
|