nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (10.1.2013 12:24:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitta nusika, jst zjutraj kooomaj naredim pest tako me boljo prsti ko jih hočem stisnit, malo so zatečeni ja samo ni neke krize se mi zdi. Tako da mislim da je najina nosečnost kar ena copy-paste :D mene pa tako mika da bi se vsedla v avto in zapeljala do trgovine, se mi zdi da imam tako malo cotk, pa samo eno dekco za pokrit, kaj ko jo pobruha, eh se mi zdi da je malo tole gnezdenje oziroma nošenje stvari v gnezdo prisotno danes :D čeprav se ne upam ravno daleč vozit sama s tem trebuhom. In ko sm takole ves čas sama doma in mi je dolgčas ker nič ne morem naredit druga kot skuhat kosilo pa kake cotke speglat, bi tako nekam šla samo da okolje menjam. Da pa mojmu rečem če greva malo za cotke pogledat me pa tak že s pogledom ubije :D ahaha nitta kot da sebe poslusam. ja res imama copy paste varianto. jaz sem isto razmisljala, da bi nekam sla, pa nekaj gledla, sicer ne bom nic kupovala, ker mam dovolj stvari, samo toliko, da bi zamenjala okolje. pa mi je moj prepovedal hoditz v neke nak. centre, da se nebi cesa navlekla, pa zdaj zadnje dni zbolela. in kaj cem...te pa sem doma. tu pa tam grem na kavo, drugace pa zijam teh 120 kanalov na tv, ko pr bogu nimas kaj za gledat. katastrofa! oni bi lahko prilagodili kak program sam za nosecnice, saj me smo tud neka populacija, pa ce ne drugega bi neke serije ala sex and the city vrteli al kaj jaz vem kaj [sm=smiley36.gif] sem se vceraj prav nate spomnila, ko je moj prisel domov in je bil 2 uri tiho ko rit, sem mu pol rekla, ko te zjutraj ni sem v tisini, ko pa prides, pa kot da lutka poleg mene sedi [sm=jezicek.gif] ne saj moje otekanje tud ni hudo, ampak smesno mi je, kot da bi ponoci boksala mam obcutek :)
|
|
|
|