Bijoux -> RE: Januarke 2013 (7.1.2013 13:46:20)
|
Vesper, srečka, da tako veliko spite [sm=bravo.gif] Mi imamo pa kar težave...zdaj se vedno več trudim z dojenjem, ampak to traaaajaaaa. Zvečer se nikakor noče pomiriti in krčki ga dajejo in rabiva celo večnost, da zaspi. Potem pa spimo tam nekje 4 ure in ponovi vajo. S flaško smo vsaj v pol ure končali, dojenje pa včasih tudi po eno uro traja. Zjutraj se mi je zbudil ob pol5 in sem ga pristavila, no pa sva imela vajo do pol7, ko se je končno umiril in zaspal. Pa je sicer neverjetno priden in tih otrok, ampak zdaj, ko se navajamo na dojenje ima pa res težave. Se sprašujem, če imam sploh dovolj mleka..me je danes klicala patronažna, kako nama gre dojenje, pa sem rekla da se po tem kar ne umiri in je ni nič zaskrbelo, da bi imela premalo mleka.. [sm=zmeden.gif] Je rekla, da zdaj ko je starejši in ko je prišel k sebi od zlatenice, da bo vedno bolj buden. Pa mi je to samoumevno [sm=smiley1.gif] Samo skrbi me, če dovolj je. Hehe, ko vas takole berem, kako ne morete spati in ste vse tečne, se spomnim, da sem jaz tudi tako malo spala proti koncu, pa zdaj vem, da sem spala ogromno v primerjavi s tem kar imamo zdaj. Tako da uživajte v toliko spanca, dokler še lahko [sm=smiley36.gif] Sadrika, držim pesti, da se tvoje dete čimprej odloči priti na ta svet [sm=bravo.gif]
|
|
|
|