Sadrika
|
Jutro punce kako ste spale? Jaz sem danes super, sem vstala samo 1x za wc sandra_sandra -hmmm.... taščina soseda ima stara dvojčka ca. 6mesecev, prav tako punčko in fantka in ju je prav zanimivo gledati. Že od rojstva sta si tko različna, prav tako je punčka bolj okrogla in manjša, fantek pa suhcen in dolg. Zdaj, ko rasteta, je še razlika bolj očitna, ona je še vedno bolj okrogla in rajši je kot fantek in je veliko bolj mirna, medtem ko fantek ni tolko ješč, je pa bolj aktiven, pravi migec in ga še nisem videla, da ne bi bil dobre volje, vedno nasmejan. Sem se takoj spomnila na njiju, koker si rekla, da je tvoja punčka fantku vse odjedla . Punce, moj se je tok umiril zadnja 2 dni, da sem ratala že kar paranoična in ga poslušam vsako uro z angelsoundom. Sicer sem potem zvečer pojedla kos potice in sem ga s tem očitno predramila in mi je začel nabijat ful navzdol, pa ne v mehur, ampak se mi je zdelo kot, da mi v nožnico in črevesje. Zdaj pa tudi vsake tolko čutim samo kakšen nežen gib, čist kontra od tistega kar sem vajena in sem rekla, da bom danes si pa začela pisati gibe. Sem pa začela uporabljat Tens, ki ga bom imela zraven pri porodu, se super obnese pri bolečinah v križu. A ve mogoče katera, ali je kakšna razlika med tem Tensom in katerim drugim? Namreč moj ima enega doma že nekaj časa in ga uporablja za bolečine v roki in je potem še tega poizkusil, pa pravi, da je isti šmorn. Sama si pa tega nisem upala poizkušat, kaj pa vem, da ne bi blo res kaj narobe. Ta je vsaj namenjen temu.
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 22.12.2012 7:34:10 >
|