vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo vesper - čak, jst zdj nč ne razumem... kk tvoja G ne ve za CR? k si se sploh pol dogovorila za CR in s kakšnim razlogom (glede na to da tvoja G ni dala pobude za CR)? drgač pa hvala za vprašanje - mali je kr bolš. še vedno je cel flekast, ampak vročine dans ni mel, kar je 1A! hahahah punce ma sem zabluzila a, saj ni čudno da ne razumete ko pišem ko ena kura Moja zgodba je takšna: Jaz grem na CR na Ptuj kjer dela ginekolog, ki je naš družinski prijatelj. Z njim sem se tudi takrat pogovarjala in na podlagi pogovora in pregleda, ki mi ga je nardil on v ambulanti individualno, sva se odločila za CR. To bo meni on nardil čist tako, kako bi rekla, prijateljsko. Moja G tukaj v MB, po pogovoru, ko sva se pogovarjale glede mojega poroda itd....je moje želje za CR dobesedno preslišala, plus tega nje od jutri naprej več ni v ambulanti in se gospa vrne po praznikih oz.po novem letu. Vse kar mi je ona svetovala za "lažji" porod je bila akupunktura. Tudi vse operacije, kaj se tiče ginekologije laparoskopija, histeroskopija, mi je delal on in njemu res zelo zaupam. Tudi če bi mi ona ponudila možnost za CR, bi se v vsakem primeru verjetno odločila, da grem k njemu. Saj pravim, jaz bi lahko rodila naravno, vendar bi porod trajal dolgo, zelo bi se namučila in jaz in otrok, zato potem razlog za CR. Zakaj pa imam tukaj G v Mariboru in nisem pacientka pri njemu, je pa zato, ker mi je tukaj veliko bližje, dostikrat sem sama in bi se mogla na Ptuj vozit, pa njega tudi velikokrat ni v ambulanti, ker veliko dela in predava v tujini. Ko pa pride pač do kakšnih večjih situacij, pa je on vedno tukaj za mene in mi vedno priskoči na pomoč. Namreč midva sva imela oploditev z IVF, ker sva se naravno zelo dolgo trudila in nisva zanosila, pa je tudi bil on cel postopek zraven in me je spremljal. Tako, to je nekako bolj podroben povzetek moje zgodbe. Upam, da sem razložila bolj razumljivo