|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
14.12.2012 20:30:15   
vesper
nusika prav imaš, v Mb je tako kot si rekla ja. Saj na Ptuju je podobno, mogoče kaki dan več ostaneš noter. Itak se pogovarjamo zdaj v primeru, da je vse ok. Da nima mali zlatenice, da je z mamico vse ok itd...Sem te pozabila vprašat prej, kaj ti si šla sedaj na akupunkturo k Gostenčnikovi?

sadrika meni ni jasno. Zakaj pa ti ne dajo termina za CR? Saj pa si že 38.teden. Kaj še čakajo zdaj oni?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.12.2012 20:32:03   
nitta
uf tole pa je treba prosit to ringarajo da ti odpre okno za odgovor...

Eno vprašanje-nič povezano z nosečnostjo, me pa jezi že cel teden in ker ste tukaj same fajn punce...pa probam srečo in vprašam. Ima katera mogoče doma v kuhinji namesto ploščic na steni steklo? jutri nama montirajo kuhinjo in jst bi tako rada do novega leta imela tudi steno porihtano, ker je sedaj ko smo razbijali ploščice iz nje itak cela luknjasta. No, če ima katera kakršne koli informacije s tem v zvezi, bi bile nadvse dobrodošle...

pozdravček vsem trebuščkom...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.12.2012 20:45:24   
vesper
nitta jaz imam steklo. Kaj pa te zanima?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.12.2012 20:53:35   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

nusika prav imaš, v Mb je tako kot si rekla ja. Saj na Ptuju je podobno, mogoče kaki dan več ostaneš noter. Itak se pogovarjamo zdaj v primeru, da je vse ok. Da nima mali zlatenice, da je z mamico vse ok itd...Sem te pozabila vprašat prej, kaj ti si šla sedaj na akupunkturo k Gostenčnikovi?

sadrika meni ni jasno. Zakaj pa ti ne dajo termina za CR? Saj pa si že 38.teden. Kaj še čakajo zdaj oni?

V sg si po vaginalnem 4 dni not, po carskem pa menda 6. tako je bilo pred 4 leti... Sj pase par dni vec, da si mamica res opomore, kr doma ni nikol takega mira kot ga mas tam.

Vesper - super si si tole zrihtala, ves. Res! To da bote lahk skos skupaj je zlata vredno. Mogoce pa docakate do 24.12. ;) Sj smo tko na liniji, bos porocala kak sta s pobekom :)

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.12.2012 20:57:00 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.12.2012 20:55:26   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

uf tole pa je treba prosit to ringarajo da ti odpre okno za odgovor...

Eno vprašanje-nič povezano z nosečnostjo, me pa jezi že cel teden in ker ste tukaj same fajn punce...pa probam srečo in vprašam. Ima katera mogoče doma v kuhinji namesto ploščic na steni steklo? jutri nama montirajo kuhinjo in jst bi tako rada do novega leta imela tudi steno porihtano, ker je sedaj ko smo razbijali ploščice iz nje itak cela luknjasta. No, če ima katera kakršne koli informacije s tem v zvezi, bi bile nadvse dobrodošle...

pozdravček vsem trebuščkom...

Jaaaaa, steklo je men tut ful vsec. Bota dala zadaj kako foto tapeto al kj? Js upam, da si jo v novem stanovanju omislim. Ce ne bodo ze prej ploscice v kuhinjskem kotu... :/

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.12.2012 21:02:31   
nitta
ooo Vesper pa ti si multipraktik :) super, točno to rabim, nekoga z iskušnjami iz prve roke. Torej, da je super sem že slišala in brala, zdaj samo iščem najbol ugodnega ponudnika in pa predvsem to da mi ga zmontira še letos-o ja vem da veliko zahtevam. Mi lahko zaupaš kje si ga dala delat? kak je biu celotem postopek, cena.... karkoli.

Ja inigo, midva sva cel teden eno leto stare ploščice dol trgala in sploh ne bom govorila kako stanovanje imava, jutri montirajo kuhinjo ki je najlepša na svetu, ampak mi je groza da bom mogla še dolgo gledat to razbito steno od ploščic, zato tako hitim da najdem nekoga ki mi na hitro zmontira to steklo. Jst bi rada črno tapeto zadaj ki prehaja v svetlo (tako veš ko imaš power point slide pa lahko narediš kako prehaja barva) in nek travnato zelen vzorec-pač nekaj v tem smislu bi rada.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.12.2012 21:23:39   
vesper
inigo res je, tako kot si rekla. Jaz sem ful hvaležna da imam to srečo, ker se res zavedam, da je to sreča, da bomo lahko skupaj. Saj 2x ni za rečt ja, da bomo še 24.12 dočakali user posted image

nitta joooj tukaj pa ne vem, če ti bom lahko kako pomagala zdaj. Midva sva to steklo naročila v sklopu kuhinje in še to sma vse skupaj kupila v Avstriji pri Picheller kuchen. Od eve kuhinjo. Imeli so tam razstavljeno in mi je bila sanjska. Šli smo do nje, pokazala sem, da bi imela točno tako kuhinjo, malo smo edino razporedili drugače, pa en delovni pult še dodali in sma tako dobila v kompletu. Imava pa tisto zasenčeno steklo, ki malo na zeleno potegne. Veš kakšno mislim?
Sicer sem pozabila s katerega konca si, tako da ne vem če ti bo to kaj pomagalo, ampak midva sva zdaj prenavljala lokal in sma vso stekleno površino dala delat v Reflex, so bili najcenejši, najhitrejši in najbolj fleksibilni. Hhmmm je pa res, da zdaj prihajajo prazniki in vprašanje kdo bo lahko to nardil v tako kratkem času. user posted image
Si že dala komu kakšno ponudbo delat?
Drugače pa ja, meni je steklo zakon. Ne samo da fuuul lepo zgleda, tudi za čiščenje je svetovno. user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.12.2012 21:33:26   
nitta
O sta imela srečo ja super, midva sva dala kuhinjo delat privat mizarju in morava zato sedaj najti nekoga ki nama bo uredil steklo. On sicer pozna nekoga ki ponavadi montira steklo pa pravi da rabi 14 dni da naredi (kao da je tolko sušenja itd.) in smo potem že sredi januarja. Verjetno sem preveč neučakana ampak tok lepa kuhinja pa tista grozna stena zadaj, groza, zaradi mene če pol tut kuhinjo montira sred januarja :( Sicer sem našla eno gospo ki to res lepo naredi in je rekla da bi bla v enem tednu konec, torej še letos, pa je tako zelo drago pri njej da je groza, 900e za 3,5m2, se mi zdi pa malo veliko... Najverjetneje se bomo odločili za tega ki je najbližje in čakali do sredine januarja da dobimo popolno kuhinjo...saj je logično da preden je zmontirana nimajo kaj delat ker morajo vzeti mere in vse da paše v nulo.

joj sem sitna danes...moj pa še tolko bolj k rihta kuhinjo (odtok, elektrika, stene, ploščice...), bolše da grem kr spat-aja ne bo šlo ker prvič v življenju ne morem zaspat zvečer, ta nosečnost user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.12.2012 21:50:15   
vesper
joooj nitta vem kako ti je user posted image Jaz sem čist ista, ko imam nekaj novo in ko kaj delamo, hočem vse naenkrat, ker me drugače nervira. Ampak saj januar bo hitro tukaj in potem boš imela čisto novo, prelepo kuhinjo user posted image user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
15.12.2012 5:04:19   
Sadrika

Uadno je pobek še na glavici, pa sej mogoče je res, pa dejansko se tudi ne dogaja še nič, čep se mi še ni odluščil (vsaj opazila nisem), MV mi sicer ni še nihče preverjal, pa tudi sama bi rada rodila vaginalno in spontano, samo rada bi čimprej, ker me že vse boli user posted image Imam pa v sredo itak pregled, pa upam, da mi bo pregledala MV pa seveda lego.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
15.12.2012 5:08:42   
Sadrika
Ammm....... še nekaj me zanima v vezi s patronažno.... rekle ste, da se je potrebno z njo zmenit, da pride, se pravi si jo moram sama najtiuser posted image Mal sem zmedena okoli teh podatkov, vsepovsod je drugače. Ok, sej zdaj mi tko ni, da bi mi hodla pred porodom, kaj pa potem, ko rodim, jo moram tud sama poiskat, drugače ne pride?

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
15.12.2012 8:03:58   
vesper
dabro jutro punce user posted image

sadrika vidim, da ti kaj nič nisi spala danes user posted image No, se jaz sem tudi zelo slabo, sem hotela it ob 2h zjutraj forum čekirat, pa sem raje ovce štela user posted image
Komaj zdaj, proti jutru sem malo zaspala. Sem dala sedaj malo pesonje ven in se mi zdi fuuul toplo zunaj. Pa snega več ni skor nič, samo to blato in minimum trave. Jooooj to obdobje, ko se tali sneg mi gre najbolj na živce user posted image user posted image

Eh, po moje ti more pogledat v sredo kako je mali obrnjen. Kaj pa če je spet na riti al pa kaj!? te se ja moraš potem zmenit kako in kaj za porod.

patronažna v MB je tako, da ker midva živiva malo ven z MB, res čist malo, ampak imamo svojo poštno številko, ti patronažne v bolnici sploh ne pošljejo. Si jo moreš sam klicat. Kar jaz sploh ne bi vedela, će mi kolegica ne bi povedala. Briga njih, je pač ne bi bilo user posted image Zdaj na Ptuju pa so me vse vprašali kam naj pride patronažna in vse...ne vem, imajo čudne razlike med porodnišnicami. Mogoče kr raje vprašaj svojo G kako je s tem.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
15.12.2012 8:15:32   
nusika2013

vesper nisem sla, ker zdaj tako ne vem, ce bom sploh lahko rodila vaginalno, ko tamala sedi na ritki. sicer se ima cas da se obrne, sem komaj v 34 T. v bistvu akupunkture niti ne delajo pred 36 al kak ze. pa malo mi je drago. sma mela zdaj se z mojim neke izdatke, pa ne bi slo skozi.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
15.12.2012 8:22:23   
nusika2013
patronazna nam je rekla, da sama pride 1 dan po porodu. mislim, da imajo nekak loceno po delih mb, tako da pac pride tista, ki je za tvoj rajon :) moja kolegica je dobila obisk celo pred porodom, nevem pa kak bo z mano. klical me se ni nihce. po moje cist kak imajo cas hodijo pred porodom.

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
15.12.2012 8:25:31   
nusika2013
zenske cist eno tako smesno vprasanje, sam sem dans ponoci razmisljala, ko nisem mogla spat. kaj je sploh mogoce, da ce otrok sedi na ritki, da ti vseeno voda odtece? mislim kaj se zgodi v takem primeru? saj vem...mogoce je noro vprasanje, sam ko ponoci ne mores spat, ti gre marsikaj po glavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
15.12.2012 8:55:54   
araucaria
Dobro jutro punce,

No, vidim, da nisem edina, ki ne more spatuser posted image Sem sla spat ob 1ih zjutraj, ob pol 8ih zjutraj pa sem bila ze na nogah pripravljena na akcijo.user posted image

Sadrika, vse bo uredu! Treba se je malo sprostit, vse bo slo ok, vcasih je treba stvarem pustit, da gredo svojo pot, pa je. Se vedno je bilo na koncu vse ok.

Nusika2013 - Ce ti voda odtece in otrok sedi na riti, potem moras cimprej in najkasneje v 24ih urah v bolnisnico (imas cas, da se napakiras, ipd), sledil pa bo verjetno carski rez. Vse bo uredu, tudi moj sedi na riti, pa je ze bil na glavi in notranji obcutek mi pravi, da se ne bo obrnil.user posted image Pa me ne skrbi, vazno je, da dobiva midva to zabo ven zivo in zdravo, da nama popestri dan in da lahko koncno skupaj delamo norcijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2766
15.12.2012 9:05:12   
HotCat
sadrika: ja sigurno ti mora G pogledati v sredo ali je še na glavi ali ne. In pomojem se potem dogovorita okrog datuma za CR. Tako je vsaj moje mnenje. Kolikor jaz vem v CE v največ primerih niso ravno pristaši porodov v medenični legi...nisem pa sigurna. Mislim da ti vse informacije okrog patronažne dajo v porodnišnici...in jo potem pokličeš ko prideš domov...A ti si se dala testirati za streptokok B?

akupunkturatudi jaz še nisem šla ker je naš lump v medenični legi, sem sicer naročena v četrtek ker ni bilo doktorce in me je receptorka vseeno naročila, je pa rekla da bo doktorco vprašala in mi javila kako in kaj. Bom pa šla najkasneje v sredo k atovi partnerki ki je tudi G na pregled da vidimo če se je slučajno obrnil, ampak nekako imam občutek da se ni. Mene skos brca spodaj, nad popkom ga ne čutim ampak bolj spodaj pri mehurju...no bomo videli. Drugače bom pa sigurno hodila na akupunkturo če je na glavo obrjen, ker sem slišala same pozitivne stvari user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
15.12.2012 9:05:26   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Dobro jutro punce,

No, vidim, da nisem edina, ki ne more spatuser posted image Sem sla spat ob 1ih zjutraj, ob pol 8ih zjutraj pa sem bila ze na nogah pripravljena na akcijo.user posted image

Sadrika, vse bo uredu! Treba se je malo sprostit, vse bo slo ok, vcasih je treba stvarem pustit, da gredo svojo pot, pa je. Se vedno je bilo na koncu vse ok.

Nusika2013 - Ce ti voda odtece in otrok sedi na riti, potem moras cimprej in najkasneje v 24ih urah v bolnisnico (imas cas, da se napakiras, ipd), sledil pa bo verjetno carski rez. Vse bo uredu, tudi moj sedi na riti, pa je ze bil na glavi in notranji obcutek mi pravi, da se ne bo obrnil.user posted image Pa me ne skrbi, vazno je, da dobiva midva to zabo ven zivo in zdravo, da nama popestri dan in da lahko koncno skupaj delamo norcijeuser posted image

ja saj jaz tud tako mislim. moja je bila tud na glavi 2 mesca, zdaj pa je par tednov na riti. kdaj pa imas ti rok? ceprav se fuuul premika, pa sem ze vceraj zvecer mislila,da se je obrnila, ker mi je tako delalo po trebuhu, se ni. saj kot si napisala. meni je tud vseeno, samo da pride ven zdrava, pa je to to. edino pri carskem ti ga naredijo komaj v 39T :( jaz pa bi rada ze kaj prej cartala...hehehe...saj vem...ko bo pac bo :) sem mislila, da se bo sama odlocila prej priti, zdaj pa dvomim, da bo kaj prej.

se mi pa zadnje case dogaja, da mi je ful slabo vsaj ene 3 krat na dan. predvsem po tem ko se najem, al pa zvecer, ko se mi tak premika. kr na bruhanje mi gre, ko mi celo nosecnost ni slo...smesno.

Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.12.2012 9:07:50   
nikky887
hei! dobro jutro!!
no,pa sm ga jst tut fasala-prehlad mislim...:(
drugač čist vesela,k sem dobila un "paket" za oddajo popk krvi (zdej sm upam da bom rodila pravi cajt,da bojo pršli po to kri)
sam po enem mi je malo mimo,če rodiš čez vikend je ne pridejo iskat (to mislim za javno banko)...glede na to,da si tolk dobr,da podpišeš vse papirje in jim daš to kri (za razisk. al pa za zdravljenje)...sm mislna,da majo pomanjkanje tega,pa da se potrudijo malo bolj za vsako donacijo te krvi...

Neposredna povezava do sporočila: 2769
15.12.2012 9:11:08   
nikky887

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Dobro jutro punce,

ja saj jaz tud tako mislim. moja je bila tud na glavi 2 mesca, zdaj pa je par tednov na riti. kdaj pa imas ti rok? ceprav se fuuul premika, pa sem ze vceraj zvecer mislila,da se je obrnila, ker mi je tako delalo po trebuhu, se ni. saj kot si napisala. meni je tud vseeno, samo da pride ven zdrava, pa je to to. edino pri carskem ti ga naredijo komaj v 39T :( jaz pa bi rada ze kaj prej cartala...hehehe...saj vem...ko bo pac bo :) sem mislila, da se bo sama odlocila prej priti, zdaj pa dvomim, da bo kaj prej.

se mi pa zadnje case dogaja, da mi je ful slabo vsaj ene 3 krat na dan. predvsem po tem ko se najem, al pa zvecer, ko se mi tak premika. kr na bruhanje mi gre, ko mi celo nosecnost ni slo...smesno.

hei!
jst mam sicer vso nosečnost slabosti (z presledki),sm bruhala pa tut nism nič-zdej me neki baše,k mi kr dvigne:( men je ginek rekl,da mi je slabo verjetno zarad padca hemoglobina al pa cukra (za hemoglobin sm neki časa mogla neke tablete jemat,sladkorne pa sicer nimam,da bi mogla si mert al pa inzulin jemat,sm verjetno morm vseeno pazit na prehrano)...

Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.12.2012 9:26:21   
araucaria
Nusika2013 - Jaz imam rok 04/02/2013. Ubistvu mam se cas, da se obrne... bomo videli. Sem se preselila k vam, ker so skoraj vse februarke sle na FB, meni pa ta anonimnost cist ustreza. Aja, ja, jaz bi tud ze sedaj rada zibala, trebuh postaja tezak za nosit ga naokoli, ha, ha, ampak naj misek kar pocaka notri na toplem do svojega datuma...midva imava se vedno veliko za nakupit...user posted image

Aaa slabost, poskusi manj jest... jaz zvecer sedaj obvezno vzamem tableto proti zgagi preden grem spat... drgac ni sans, da spimuser posted image

Sem hotla vprasat, ker sta mi ze dve osebi rekli, da imam tako zelo lep ten in da sem rumena, pa me zanima ce ima kaksna kaksno idejo od cesa to? Od sonca zihr ne... Jemljem vitamin D, ker je to edino, kar mi fali... Bi znalo bit od koprivinega caja, ki ga pijem zjutraj in zvecer? Kaksna druga ideja? Zlatenica?!

Sedaj pa na kuhanje, danes bo jesprenova juha; pol pa v shopping...korak po korak :)

(odgovor članu nikky887)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.12.2012 11:21:48   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

sadrika: ja sigurno ti mora G pogledati v sredo ali je še na glavi ali ne. In pomojem se potem dogovorita okrog datuma za CR. Tako je vsaj moje mnenje. Kolikor jaz vem v CE v največ primerih niso ravno pristaši porodov v medenični legi...nisem pa sigurna. Mislim da ti vse informacije okrog patronažne dajo v porodnišnici...in jo potem pokličeš ko prideš domov...A ti si se dala testirati za streptokok B?

Ja, upam, da bo res pogledala, če je še na glavi, včasih jo je tak težko kaj pregovorit, sam zdej ji bom pač rekla, da ji plačam, sam naj mi pove. In res si niti najmanj ne želim roditi vaginalno, če bi bil slučajno na riti, ampak me je zadnjič spraševala koliko sem visoka in je rekla (160cm) in je rekla, da glede na mojo velikost bi naredili CR. No, zarad tega sm se pol zamislila, da ne naredijo avtomatsko CR koker je jenček v medenični, ampak gledajo tudi konstrukcijo mamice user posted image
Za testiranje streptokokaB sem ji mislila rečt nazadnje, pa je blo pol blo tko vse drugo in sem pozabla na to, tak, da ne, nisem se testirala. Sedaj pa prebiram Pušenjakove odgovore, kao, da to je itak BV, ker tko hitro vidijo simptome pri otročku in začnejo zdraviti takoj in tudi zdravila hitro pomagajo, tko, da ne vem kaj naj zdajuser posted image Kaj pa ti? Imaš namen?
araucaria - če imaš rumen ten kože lahko pomeni marsikaj (tudi kakšno jetrno okvaro, če si pa bolj na oranž, pa preveč betakarotena), na tvojem mestu bi se pa posvetovala z G.

Imam pa še sama eno vprašanje glede telesne temperature. Nisem ne prehlajena, ne počutim se slabo ali karkoli, sem pa pred kakim mesecem začela opažati, da imam vedno temperaturo nad 37,5 do 38. Ne bi opazila, če ne bi kupila termometra za dojenčka, ki meri preko senzorja, brez dotika. Sem najprej mislila, da kaže narobe, ko sem šla merit temperaturo vsem po vrsti (mami, fotru, mojmu, bratu....) in je vsem pokazala 36,5 do 36,7. Meni vedno več. Premišljujem, da je verjetno povezano z nosečnostjo,ker mi je res vedno vroče in ful zatekam.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.12.2012 12:33:43   
nitta
...meni je pa zdravnica sama rekla da priporoča testiranje na streptokok, brisa ni treba nikamor nost, vse ona uredi, je pa res da je plačljivo, mislim da okol 30e. Je rekla da recimo v CE (kjer je ona porodna) vse dajejo na to testiranje ker jih pediatri forsirajo, baje imajo ogromno dela in komplikacij z obolelimi dojenčki. Je pa baje tako, kakor mi je ona razlagala, če pride do okužbe med porodom, ni pol nič tistega, ati popkovino prereže pa mamici na prsa itd. ampak direkt takoj urgentno helikopter in na kliničnega v Lj. Saj se uspešno zdravi ampak meni tistih 30e pomeni bore malo v primerjavi s tem da greš iz porodnišnice po 3 dneh v kliničnega otroka obiskat... Od sodelavke sin je pri dobrem letu starosti hudo zbolel in je biu skoraj eno leto v kliničnem in ona seveda ves čas z njim in pravi da je videla ogromno teh malih revčkov ki so zboleli za streptokokom med porodom, da sicer so vse pozdravili ampak je pa hudo. Koliko denarja zdevamo za vrtiljačke pa to majčko pa tak bodi pa tak voziček ki ga nima nobena v vasi...da ne bi dala za to testriranje bi se mi zdelo pa mal tak...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.12.2012 14:09:18   
HotCat
sadrika: jaz se bom testirala za streptokok, nekako so mi ga vsi priporočali tako da ji bom na naslednjem pregledu rekla če ne bom pozabila...hmmm, da velikost vpliva na porod v medenični legi, zanimivo...jaz sem nekje 172cm, nevem al je to potem bolje ali slabše hehehe, bomo videli user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.12.2012 14:57:03   
nusika2013

Nusika2013 - Jaz imam rok 04/02/2013. Ubistvu mam se cas, da se obrne... bomo videli. Sem se preselila k vam, ker so skoraj vse februarke sle na FB, meni pa ta anonimnost cist ustreza. Aja, ja, jaz bi tud ze sedaj rada zibala, trebuh postaja tezak za nosit ga naokoli, ha, ha, ampak naj misek kar pocaka notri na toplem do svojega datuma...midva imava se vedno veliko za nakupit...user posted image

Aaa slabost, poskusi manj jest... jaz zvecer sedaj obvezno vzamem tableto proti zgagi preden grem spat... drgac ni sans, da spimuser posted image

Sem hotla vprasat, ker sta mi ze dve osebi rekli, da imam tako zelo lep ten in da sem rumena, pa me zanima ce ima kaksna kaksno idejo od cesa to? Od sonca zihr ne... Jemljem vitamin D, ker je to edino, kar mi fali... Bi znalo bit od koprivinega caja, ki ga pijem zjutraj in zvecer? Kaksna druga ideja? Zlatenica?!

Sedaj pa na kuhanje, danes bo jesprenova juha; pol pa v shopping...korak po korak :)

ce si rumena je to sigurno zaradi vitamina D. jaz imam alergijo na sonce in poleti jem vitamin D oz. betakaroten, da hitreje postanem rjava oz. dve leti nazaj sem bila celo malo rumenkasta. po moje je to to...

glede hrane pa se mi zdi, da ne jem toliko. tak cudno mi je, ker sem npr lacna, pol pa pomislim na hrano in mi vcasih kr gor dvigne. kr nekaj no...ampak ni tako hudo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

sindarin

Koliko let je star vaš najstarejši otrok?

0-1 (29%)

1-2 (14%)

2-3 (10%)

3-4 (9%)

4-5 (7%)

5 in več let (31%)

Število vseh glasov: 533

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!