Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 18:56:31
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Dopoldan spala do pol12. Moja2 sta šla na tržnico pa k dediju. L je do kosila tam ostal. Je dedi danes kuhal je sam. Mama šla v Tržič na balinarsko tekmovanje. Po kosilu smo pa šli malo v šoping. Je L dobil nove sandalein in 2 majci. Pa moj si je šel kolo nagledat. Hitro po tistem, ko smo prišli domov je pa L zaspal in je spal 3 ure, jaz sem pa tudi uro in pol dremala. zdaj me še pa čaka obešanje perila in pospravit pomivalca.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:29:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem mogla podelit z vami! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki lepi fantek
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:32:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala simobil...mislim da je najcenejši ponudnik vseh storitev...tuš ne vleče povsod, mobitel je pa vsaj meni cenovno najdražji.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:34:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Pa Botrca ti tud pridi! Podpis! če pa nisem vedla da ste se kaj zmenle.... ...ki ste ble? pa drugič, če mi bo zneslo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:35:57
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I arabela* * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš, *Teo Botrca * Jan Koala * A Marta82 * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure jaznoseča * Andraž * Gašper oktober11 *L
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:36:56
|
|
|
|
botrca
|
Če želite nove se podpišite z nickom in imeni otrok...da vas dam na seznam
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:41:23
|
|
|
|
botrca
|
Pri nas je spet bolanček...Jan je imel spet včeraj vročino...ga je moj peljal k P...zoept angina ampak ni tako hudo...danes nima vročine in nič mu ni več...tak, da mi ni nič več jasno. Bila sva ta teden pri ORL na pregledu, ker P razmišlja da bi dali mandlje ven..pa ne veva kaj bova . Punce ful mi je hudo, pa ravno zdaj ko imam službo se mi zdi da je non-stop bolan...al pa je to zato, ker prej nisem imela občutek za to, ker sem bila skozi doma...eh...bo že Jutri bi mogli it na koroško na birmo od moje sestrične pa ne bomo šli Drugače pa je pri nas kot vedno pestro, dnevi tako hitro minejo da ne morem verjet pa je že vikend...pa tudi ta dva dneva mineta kot strela...delam še avon in so moji dnevi izpolnjeni. Časa za kavo imam zelo malo ali pa nič...ker ve ste dop. jaz pa mogoče lahko pop. ampak tudi ne pred 17-18h... Za vse bolančke .
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.5.2012 19:42:02 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:43:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 v sredo gremo, crikvenica uživajte
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:46:38
|
|
|
|
botrca
|
Danes sem imela čistilno akcijo...saj čez teden nimam časa...Jan gleda risanko na dvd-ju...jaz imam še sesanje na sporedu ...pol pa pod tuš pa na kavč...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 19:47:45
|
|
|
|
botrca
|
Ste imele neurje? Majakla tebe sem zasledila na fb da si pisala o tem..kaj pa ostale? Tu je bilo ful...veter, toča, močan dež...pol pa sonce in spet temno in dež...zdaj tudi dežuje.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 0:21:56
|
|
|
|
tjaShiika
|
botrca no pa še dodaj mene; tjaShiika * Zara
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 7:01:32
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 7:04:55
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj minlo ko šus.Ni blo nič cajta za net,razen zvečer,ko so otroci zaspali.danes pa še ne vem,kaj bomo.Kuharija,pa počitek,popoldan pa najbrž na kaki obisk,ker veni ne bo za bit.Pri nas ni blo nič.Ko ste ve pisale prvič,da lije,je bilo pri nas suho.Po 7-i se je začelo,pa še to je samo močno deževalo. Botrca-jaz bi mu dala na tvojem mestu ven mandlje,ker odkar se poznamo,ima Jan non-stop angine.Boljše zdaj,ko še je mali,kot pa potem,ko bo večji.Je okrevanje dosti hujše.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 7:51:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zbudila sem se z bolečinami v križu in na sploh se ne počutim najbolje. Mogoče me bo kava k sebi spravla.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 7:58:43
|
|
|
|
arabela*
|
morning splaa fajn, celo M ni k meni prišla Pa še bi...pa mi je budilka v eno tulila... ... zdaj pa kafe, potem pospravit, popoldne pa tak drugi del praznovanja...z babicami in ostalimi prijatli od A
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 7:59:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem mogla podelit z vami! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki lepi fantek ja res pravi frajer mali
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 9:03:13
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I arabela* * A & M tjaShiika* * Zara Matcar * Lea, *Maks, * Saš, *Teo Botrca * Jan Koala * A Marta82 * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure jaznoseča * Andraž * Gašper oktober11 *L
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.5.2012 9:04:21 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 9:11:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Zbudila sem se z bolečinami v križu in na sploh se ne počutim najbolje. Mogoče me bo kava k sebi spravla. enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 9:37:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Zbudila sem se z bolečinami v križu in na sploh se ne počutim najbolje. Mogoče me bo kava k sebi spravla. enako Zdaj je že bolje ko sem se razmigala.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 10:21:33
|
|
|
|
majakla
|
Jutro oz. Dan Gremo počasi na sprehod na Dobravo, pol pa (kot zdaj kaže ) vsi spat, sledi kosilo in spet na luft in spet spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 21:32:46
|
|
|
|
majakla
|
Kje ste??? Kava jutri bo al ..., Bambi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 21:45:58
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, ne vem kak je s kavo, se ni nobena zjasnila . bolj slabo vreme je jutri napovedano. zarad mene laho, jaz sem vedno za, če mam fraj . samo bi tu nekje blizu mene na Taboru (npr. Q). drugače sem nam pa prej dopust rezervirala in že odštevam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 22:08:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, ne vem kak je s kavo, se ni nobena zjasnila . bolj slabo vreme je jutri napovedano. zarad mene laho, jaz sem vedno za, če mam fraj . samo bi tu nekje blizu mene na Taboru (npr. Q). drugače sem nam pa prej dopust rezervirala in že odštevam! Kava: Jutri sem dalje od Ptuja, zdaj izvedela, tak da me dopoldne ni. ... Wauu...! Kam pa kam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 23:46:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Wauu...! Kam pa kam? Biograd mobilna hišica v kampu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.5.2012 23:53:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Wauu...! Kam pa kam? Biograd mobilna hišica v kampu Bere se super
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......