|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
10.5.2012 9:46:24   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

juhu, morje, komaj čakam user posted image user posted image

kdaj...kam?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.5.2012 9:47:11   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Danuser posted image

A v šoli, M je ostala doma, ker jo je zakuhalo zjutraj....upam, da je samo prehodno in bo hitro vredu...

Bom kuhala špinačo, pa pire...user posted image

user posted image user posted image user posted image za M.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.5.2012 9:48:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutro user posted image

držite pesti, letim na razgovor . . .

držimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.5.2012 9:48:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Matcar nimaš druge kot da se prisvetiš h Galiču v petek. Itak lahko prideš peš, tak kot jaz, vreme bo super, za kavo pa imamo rezerve user posted image

v slučaju, da pridem...da M ne bo zbolela...naj mi ena razloži kje je ta kafič:::

Pekrska gorca veš,kje je.Po asfaltni cesti se pelješ,pol pa se na levo obrneš,malo dol po hribu in si tam.Je pa tak veliiiiik balon od daleč za videt.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.5.2012 9:49:48   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Matcar nimaš druge kot da se prisvetiš h Galiču v petek. Itak lahko prideš peš, tak kot jaz, vreme bo super, za kavo pa imamo rezerve user posted image

v slučaju, da pridem...da M ne bo zbolela...naj mi ena razloži kje je ta kafič:::

Pekrska gorca veš,kje je.Po asfaltni cesti se pelješ,pol pa se na levo obrneš,malo dol po hribu in si tam.Je pa tak veliiiiik balon od daleč za videt.

še do Pekerske ne vem če znamuser posted image

nisem nikoli tam hodla, menda 20 let nazaj nazadnjeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.5.2012 9:52:07   
arabela*
sem pogledala na netu fotrke od tega kafiča in so res lepa igrala za otrokeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.5.2012 9:53:33   
karmen7

Pri nas je bla budilka ob sedmih, pa sma do pol osmih malo čurila še v postli user posted image  Danes popoldan sem zmenjena z junijkami v parku, itak sva cel dan sama doma. Jutri pa z vami. Pa kaj češ lepšega user posted image

Uživajte danes.

user posted image

Bomo skupaj uživali,pridemo mi tudi malo kasneje!user posted image user posted image user posted image

Mene je že minlo, ker je mali nemogoč. Se obnaša kot bi bil star 1 mesec ne pa 11. Ne na tleh, na na kavču, ne se igra, ne se plazit (verjetno si lahko kolena obrabi al kaj), hodi itak ne, pit po lončku ne, ne po slamici. Niiiičččč nooooo user posted image  Pol pa gledam druge pa vsaj po slamici al pa iz kozarca pijejo, mi pa niiiiiičččč. Še jest po koščkih ne zna, ker se davi zraven. Eh ....user posted image

Mami,vztrajat je treba,tudi če poliva ali se drgne,bo hitro pogruntal.Boš vidla.pa primi ga za rokice pa probaj hodit z njim,bo tudi hitro pogruntal,kak je to fajn,samo tebi pa bo pol malo manj fajn.user posted image user posted image user posted image

Vztrajam, če pa ni napredka noooo. Pa ga daš na noge, pa držiš, naredi tri korake pa fertik. Pa sedi, pa se kar vrže in butne po tleh direkt z glavo, enako ko se plazi. In potem ga posledično ne morem pustiti na tleh niti pet minut, ker ko tresne z glavo ni ravno fajn. In ne pokapira da to ni ok in da boli. Ni napredka no, ne vem, čakam da imava posvetovalnico konec meseca pa da vidim kaj bo. Pa sej vem, da so eni bolj hitri drugi počasni, samo vseeno ni fajn ko si z drugimi enako starimi otroci, pa tvoj ne zna nič, ostali pa ga že šibajo. Enako bo danes. Vsi bodo plazli, se igrali, hodli, bli na igralih, moj pa bo kaj. Sedel in bil siten. Tej pa naj grem tja z njim. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.5.2012 9:59:04   
matcar

Pri nas je bla budilka ob sedmih, pa sma do pol osmih malo čurila še v postli user posted image  Danes popoldan sem zmenjena z junijkami v parku, itak sva cel dan sama doma. Jutri pa z vami. Pa kaj češ lepšega user posted image

Uživajte danes.

user posted image

Bomo skupaj uživali,pridemo mi tudi malo kasneje!user posted image user posted image user posted image

Mene je že minlo, ker je mali nemogoč. Se obnaša kot bi bil star 1 mesec ne pa 11. Ne na tleh, na na kavču, ne se igra, ne se plazit (verjetno si lahko kolena obrabi al kaj), hodi itak ne, pit po lončku ne, ne po slamici. Niiiičččč nooooo user posted image  Pol pa gledam druge pa vsaj po slamici al pa iz kozarca pijejo, mi pa niiiiiičččč. Še jest po koščkih ne zna, ker se davi zraven. Eh ....user posted image

Mami,vztrajat je treba,tudi če poliva ali se drgne,bo hitro pogruntal.Boš vidla.pa primi ga za rokice pa probaj hodit z njim,bo tudi hitro pogruntal,kak je to fajn,samo tebi pa bo pol malo manj fajn.user posted image user posted image user posted image

Vztrajam, če pa ni napredka noooo. Pa ga daš na noge, pa držiš, naredi tri korake pa fertik. Pa sedi, pa se kar vrže in butne po tleh direkt z glavo, enako ko se plazi. In potem ga posledično ne morem pustiti na tleh niti pet minut, ker ko tresne z glavo ni ravno fajn. In ne pokapira da to ni ok in da boli. Ni napredka no, ne vem, čakam da imava posvetovalnico konec meseca pa da vidim kaj bo. Pa sej vem, da so eni bolj hitri drugi počasni, samo vseeno ni fajn ko si z drugimi enako starimi otroci, pa tvoj ne zna nič, ostali pa ga že šibajo. Enako bo danes. Vsi bodo plazli, se igrali, hodli, bli na igralih, moj pa bo kaj. Sedel in bil siten. Tej pa naj grem tja z njim. user posted image

Jap.Bo,bo,boš vidla,je pa vse ok z njim,ne se bat.Pa ga meni malo prepusti,če ga ni strah.Teota pa ti maš malo,pa je to to,pa ne se obremenjevat,nas bo ogrooooooomno tam.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.5.2012 10:00:37   
matcar

sem pogledala na netu fotrke od tega kafiča in so res lepa igrala za otrokeuser posted image

Ja,svetovno je porihtal to.Samo,ko se malokdaj spomnimo na ta kafič,pa vse je ograjeno,to je pa meni zakon.Pa fajn je,ko je vroče,ker je lega taka,da je pod gozdom in je posledično bolj hladno,prav fajn za posedet.Boš našla zaj tja?Lahko pa do mene prideš,pa gremo skupaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.5.2012 11:08:02   
arabela*

Ja,svetovno je porihtal to.Samo,ko se malokdaj spomnimo na ta kafič,pa vse je ograjeno,to je pa meni zakon.Pa fajn je,ko je vroče,ker je lega taka,da je pod gozdom in je posledično bolj hladno,prav fajn za posedet.Boš našla zaj tja?Lahko pa do mene prideš,pa gremo skupaj.

ja..tak se zmeniva...

Če grem( M full naračca sedaj vročina, tak da dvomim)user posted image ...potem grem mimo tebe, pa gremo skupaj do tja...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.5.2012 12:22:49   
jaznoseca
hej hej po doooolgem času sem vas prebrala eno stran  user posted image user posted image . Ma, meni ne znese čisto nič več user posted image . Mi časa nič. Mami me sedaj rešuje tamaučka dopoldan in jaz hitro za računalnik - da ne bo pomote: pisat nalogo za šolo user posted image , ne kaj uživat.... Ampak, ker čas pač hiti, je takoj urca 15, ko je že treba po starejšega in potem akcija na polno.

Berem, da se menite o Galičevem centru. Ja meni je tam lepo, pa še čisto blizu mojega doma je user posted image user posted image , samo ne vem če bom šla, ker je jutri eno predavanje oz. delavnica za otročke ob 10.00. Karmen ravno sem brala tvoj post o tem, da se razvojno nič ne premakne in jaz sem čisto na istem. S tem, da imam še primerjavo kaj vse je v tem času že počel taprvi in me kar glava boli. Pa se probam ne preveč sekirat. Res je, saj vse nadoknadijo...

No, pa prlimam še infote o tej delavnici, če katero zanima:
Sporočamo, da v Petek  - 11.5. ob 10.00 organiziramo   predstavitev  in prvo učno lekcijo Pedokinetike v Mariboru.  V prostorih kluba Štorklje.
Vabimo starše z novorojenčki in dojenčke do samostojne hoje na delavnico Pedokinetike.

Tema: Zgodnji razvoj v kontekstu Pedokinetike. Predstavitev razvojnih funkcionalnih prijemov. Individualni kratek posvet.
Ura. 10.00 do 12.00
Naslov: V Zavoj 40 b, Maribor
Cena: 5eur. Plačilo lahko izvedete pred delavnico
Oprema: dojenček: tisto kar potrebujete ko vedno odhajate z dojenčkom od doma
                Mama – oče: udobna oblačila in čiste nogavičke
Delavnico vodi: Andreja Semolič

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.5.2012 12:37:43   
majakla
Matcar in Arabela: hvala, pomagale.

Karmen: pa daaaj, kam hitiš in ne glej drugih.
Moj se tud ni plazil, pa ni pil po slamici, pa miksala sem mu,
pa kaj. Shodil je pri letu, pije po flaški, je pa kot veliki,
ampak če in ko mu je.
Aja, pa nikoli ga nisem za roke držala, da bi kao hodil, ker
ni kazal te želje.

Arabela: ob kolikih bo kuhano? user posted image
user posted image user posted image user posted image  za M.

< Sporočilo je popravil majakla -- 10.5.2012 12:49:04 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.5.2012 12:51:39   
Arwenko

Uživajte danes.

user posted image

karmen...oprosti, da bom zdaj to tak rekla, ampak "skuliraj se". Pri 11 mesecih ne rabi čisto nič počet od tega, kar ti od njega pričakuješ in je povsem normalen 11 mesečnik. Eni so pač hitri, kot npr. Teo, eni pa ne, pa so čisto normalni, ne rabijo bit nedonošenčki pa nič. Pitje so slamici in lončku pa se je naša naučila šele pred dobrim mesecem, marsikateri pa še pri enem letu pa pol ne zna. Hodit, niti približno ga ne postavljaj na noge, če ni pripravljen, mu boš več škode kot koristi naredila, pusti ga naj napreduje s svojim tempom, ker bo tako za njega najboljše. Sicer prav da se na posvetovalnici o tem pogovoriš, ampak mislim da tu sploh ni nobene panike. Samo čim več na tleh, čim več na tleh, čim več na tleh...to je bil glavni nasvet fizioterapvtk.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.5.2012 15:52:04   
danyy

Uživajte danes.

user posted image

NIč se ne sekiraj, moj je shodil šele pri 14 mesecih (ko so njegovi sovrstniki že vsi hodil), pa je pediatrinja vedno rekla da je popolnoma vse ok z njim, je pa bil pri drugih stvareh hitrejši -tako kot je ziher tudi tvoj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.5.2012 18:39:36   
matcar

ja..tak se zmeniva...

Če grem( M full naračca sedaj vročina, tak da dvomim)user posted image ...potem grem mimo tebe, pa gremo skupaj do tja...

Ok,zmenjeno.Upam,da ne bo vročine.Boga Muser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.5.2012 18:42:46   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Uživajte danes.

user posted image

karmen...oprosti, da bom zdaj to tak rekla, ampak "skuliraj se". Pri 11 mesecih ne rabi čisto nič počet od tega, kar ti od njega pričakuješ in je povsem normalen 11 mesečnik. Eni so pač hitri, kot npr. Teo, eni pa ne, pa so čisto normalni, ne rabijo bit nedonošenčki pa nič. Pitje so slamici in lončku pa se je naša naučila šele pred dobrim mesecem, marsikateri pa še pri enem letu pa pol ne zna. Hodit, niti približno ga ne postavljaj na noge, če ni pripravljen, mu boš več škode kot koristi naredila, pusti ga naj napreduje s svojim tempom, ker bo tako za njega najboljše. Sicer prav da se na posvetovalnici o tem pogovoriš, ampak mislim da tu sploh ni nobene panike. Samo čim več na tleh, čim več na tleh, čim več na tleh...to je bil glavni nasvet fizioterapvtk.

Se podpišem!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.5.2012 18:43:29   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Matcar in Arabela: hvala, pomagale.

user posted image user posted image user posted image super!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.5.2012 18:44:37   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

hej hej po doooolgem času sem vas prebrala eno stran  user posted image user posted image . Ma, meni ne znese čisto nič več user posted image . Mi časa nič. Mami me sedaj rešuje tamaučka dopoldan in jaz hitro za računalnik - da ne bo pomote: pisat nalogo za šolo user posted image , ne kaj uživat.... Ampak, ker čas pač hiti, je takoj urca 15, ko je že treba po starejšega in potem akcija na polno.

Berem, da se menite o Galičevem centru. Ja meni je tam lepo, pa še čisto blizu mojega doma je user posted image user posted image , samo ne vem če bom šla, ker je jutri eno predavanje oz. delavnica za otročke ob 10.00. Karmen ravno sem brala tvoj post o tem, da se razvojno nič ne premakne in jaz sem čisto na istem. S tem, da imam še primerjavo kaj vse je v tem času že počel taprvi in me kar glava boli. Pa se probam ne preveč sekirat. Res je, saj vse nadoknadijo...

No, pa prlimam še infote o tej delavnici, če katero zanima:
Sporočamo, da v Petek  - 11.5. ob 10.00 organiziramo   predstavitev  in prvo učno lekcijo Pedokinetike v Mariboru.  V prostorih kluba Štorklje.
Vabimo starše z novorojenčki in dojenčke do samostojne hoje na delavnico Pedokinetike.

Tema: Zgodnji razvoj v kontekstu Pedokinetike. Predstavitev razvojnih funkcionalnih prijemov. Individualni kratek posvet.
Ura. 10.00 do 12.00
Naslov: V Zavoj 40 b, Maribor
Cena: 5eur. Plačilo lahko izvedete pred delavnico
Oprema: dojenček: tisto kar potrebujete ko vedno odhajate z dojenčkom od doma
                Mama – oče: udobna oblačila in čiste nogavičke
Delavnico vodi: Andreja Semolič

Me se popoldan dobimo od 15-h dalje,tak da komot pridete,da vas spoznam.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.5.2012 18:46:08   
matcar
Mi doma,blo fajn,kolko smo pač bli,ker smo itak komaj ob 16-h tja prišli.Pa otroci začuda ok,razen Saš je bil vsepovsod malo.user posted image Pol pa še šli po sladoled k Lastovki,pa domov.zaj pa jih grem počasi porihtat za spanje,ker so v nulo zmantrani!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.5.2012 19:43:07   
ly117
Čer! user posted image

Mi2 spet sama. L pri mojih.
Zdaj nama delam večerjo. Sem pa že prej skodelico sladoleda zmazala.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.5.2012 19:48:40   
ly117
Karmen se popolnoma strinjam z Arwenko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.5.2012 20:31:22   
matcar
Maks pa že spi!user posted image user posted image user posted image Ga je ful zdelalo danes srečanje,pa norenje tam,pa še potem doma!user posted image Saš pa bil danes zelo pohvaljen pri logopedinji,se ful pozna napredek že pri njem,zdaj pa še vztraja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.5.2012 20:47:39   
ly117
Jaz pa zdaj peljem obleke k mojim za L, pol pa tak na šiht.

Nočko in čavči.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.5.2012 21:08:09   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz pa zdaj peljem obleke k mojim za L, pol pa tak na šiht.

Nočko in čavči.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.5.2012 21:29:29   
botrca

N A Š I O T R O C I

user posted image arabela*
* A & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš,
*Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta82
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image karmen7
*Jure

user posted image jaznoseča

* Andraž
* Gašper

user posted image oktober11

*L

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......