|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.5.2012 9:59:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pri nas je bla budilka ob sedmih, pa sma do pol osmih malo čurila še v postli Danes popoldan sem zmenjena z junijkami v parku, itak sva cel dan sama doma. Jutri pa z vami. Pa kaj češ lepšega Uživajte danes. Bomo skupaj uživali,pridemo mi tudi malo kasneje! Mene je že minlo, ker je mali nemogoč. Se obnaša kot bi bil star 1 mesec ne pa 11. Ne na tleh, na na kavču, ne se igra, ne se plazit (verjetno si lahko kolena obrabi al kaj), hodi itak ne, pit po lončku ne, ne po slamici. Niiiičččč nooooo Pol pa gledam druge pa vsaj po slamici al pa iz kozarca pijejo, mi pa niiiiiičččč. Še jest po koščkih ne zna, ker se davi zraven. Eh .... Mami,vztrajat je treba,tudi če poliva ali se drgne,bo hitro pogruntal.Boš vidla.pa primi ga za rokice pa probaj hodit z njim,bo tudi hitro pogruntal,kak je to fajn,samo tebi pa bo pol malo manj fajn. Vztrajam, če pa ni napredka noooo. Pa ga daš na noge, pa držiš, naredi tri korake pa fertik. Pa sedi, pa se kar vrže in butne po tleh direkt z glavo, enako ko se plazi. In potem ga posledično ne morem pustiti na tleh niti pet minut, ker ko tresne z glavo ni ravno fajn. In ne pokapira da to ni ok in da boli. Ni napredka no, ne vem, čakam da imava posvetovalnico konec meseca pa da vidim kaj bo. Pa sej vem, da so eni bolj hitri drugi počasni, samo vseeno ni fajn ko si z drugimi enako starimi otroci, pa tvoj ne zna nič, ostali pa ga že šibajo. Enako bo danes. Vsi bodo plazli, se igrali, hodli, bli na igralih, moj pa bo kaj. Sedel in bil siten. Tej pa naj grem tja z njim. Jap.Bo,bo,boš vidla,je pa vse ok z njim,ne se bat.Pa ga meni malo prepusti,če ga ni strah.Teota pa ti maš malo,pa je to to,pa ne se obremenjevat,nas bo ogrooooooomno tam.
|