Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:30:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pripravljam nekaj za jest za mojega,bo vsak čas doma. ti že srce poskakuje
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:49:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pripravljam nekaj za jest za mojega,bo vsak čas doma. ti že srce poskakuje Ja,itak,če ga 11 dni nisem vidla,slišala samo 2x,ostalo so bli sms-ji!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:50:29
|
|
|
|
majakla
|
Čer, glava me boli, da komaj gledam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 6:57:52
|
|
|
|
matcar
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 7:01:26
|
|
|
|
matcar
|
Sem mogla podelit z vami!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 7:02:14
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pri kavi,otroci risanke,moj še pa spi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 8:33:44
|
|
|
|
arabela*
|
morning jaz ob kavi, maličke rišeta, moj še spi... potem greva z A v nabavo, nato sledi rolanje malo doli, popoldne pa jo tak na rojstni dan peljemo od sošolke
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 9:39:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem ponavadi imajo dojenčki "ljubšo" stran, na katero se obračajo in na kateri raje spijo. v bistvu ni s tem nič narobe, le ti jo večkrat sama obrni tudi na drugo stran, da se ji še na drugi strani okrepijo mišice in jo začne bolj uporabljat. naš je tudi to delal, pa smo mu zibelko obrnili, pa se je potem tudi na drugo stran začel obračat. ponavadi se raje obračajo k svetlobi. problem je lahko edino, da ima na tisti strani, na kateri raje spi, bolj zaležano glavico, zato je pomembno da jo sama obračaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 9:44:02
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, na včerajšnjo kavo nama ni uspelo priti, ker se je gospodič zbudil šele ob 17h . danes še ne vem kaj bomo delali. treba je malo pospravit, zlikat, skuhat,... pa tak že mine dan. sma pa drug teden še doma, nisva še na spisku za Sočo . za kavo dopoldne bi mi pasal ponedeljek ali četrtek, druge dni imava terapije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 9:45:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem mogla podelit z vami!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 10:00:07
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Sva pri zajtrku, kava, kakav, pašteta-standard. Ati v službi, ziher si riše plane za popoldan, jaz pa mu bom poslala plane za nakup , tote frdamane plenice, pa mleko-kak pa to pri nas gre. Matcar: slikico pa hitro v okvir, luškana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 10:34:37
|
|
|
|
majakla
|
So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 10:50:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, spet ni šlo odgovarjat prej V glavnem, jaz sem doma, zaspana, ker je bila tamala kr neki tečna zjutraj. Pol pa je šla ob 9h spat. Smo mislili it gledat tole s Fifi in cvetličniki v Merkator center, pa nič s tega, ker še vedno spi, že skoraj 2 uri. Drugače pa nama je pralno-sušilni stroj crknil, grelec ne dela več V glavnem, sem zdaj načeloma naročila novega, kar po spletu, pa na diners obroke, upam da bo ok. Za tega sva pa za v ponedeljek naročila servis, če se bo slučajno dal za male denarje popravit, bova tudi tega starega popravila, pa ga bova imela za rezervo, pa za stvari od psov prat, pa takšne štose. Avta še kr nimamo ta drugega, drugače pa nič posebej novega. Popoldne imam eno striženje, to pa je vse. Malo je treba cote speglane pospravit, pa kramo po bajti. Mogoče bomo pa šli še malo ven zdaj, dokler je lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 12:51:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala po izkušnjah je mobitel najdražji pri pogovorih. jaz sem prej skoz imela Simobil, potem pa so začeli s tistim nekim dodatkom srat, ko ga potem niso uvedli. sem pa zdaj na Tušu. plačujem 11,24€ mesečno, imam Tuš omrežje in SMS/MMS zastonj, v ostala pa 300 min ali 300 MB prenosa. to je paket free 15. ker nisem rabla novega telefona, sem si namesto telefona izbrala 25% popust pri naročnini, zato je manj kot 15€. če si dosti na internetu, bi se tebi splačal free 20 paket, ker imaš tudi internet zastonj + 400 min v ostala omrežja. in če ne rabiš novega telefona plačuješ s popustom 15€ mesečno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 12:53:00
|
|
|
|
bambixxx
|
otrok se trudi zaspat, kosilo imam že skoraj kuhano. zlikat je še treba - kak se mi ne daaaaaa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 12:55:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala samo na tuš ne...mi imamo tako z njimi, da groza , je pa res, da so cenovno najbolj ugodni Jaz sem sedaj na mobitelu in sem zadovoljna
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 12:57:26
|
|
|
|
arabela*
|
Leteči....cel dopoldne smo z babncama bile v nabavi, torta, pa prckarije za jutri, moj pa šel njegov avto registrirat..... zdaj pa sem kako uro sama, bom kosilo spocala na brzake, potem pa spet naprej ...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:09:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala samo na tuš ne...mi imamo tako z njimi, da groza , je pa res, da so cenovno najbolj ugodni Jaz sem sedaj na mobitelu in sem zadovoljna Jaz sem bila že pri vseh ponidnikih.Do zdaj sem pa najbolj zadovoljna z Tuš-em,signal imam povsod,še tam,ko ponavadi drugi uporabniki zatajijo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:10:21
|
|
|
|
matcar
|
Najedli smo se,zdaj pa k počitku.pol pa pranje,da bo moj šel ju3 čisti v NE!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:25:58
|
|
|
|
arabela*
|
kak paše dež.... upam da moj pravočasno pride po otroke, so na prostem na vrtu
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:28:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala samo na tuš ne...mi imamo tako z njimi, da groza , je pa res, da so cenovno najbolj ugodni Jaz sem sedaj na mobitelu in sem zadovoljna Jaz sem bila že pri vseh ponidnikih.Do zdaj sem pa najbolj zadovoljna z Tuš-em,signal imam povsod,še tam,ko ponavadi drugi uporabniki zatajijo. saj jaz tud...sem bila sedaj 7 let na tušu...ampak.. odnos....prodajalcev...katastrofa, da ni za opisat...ne bom navajala detajlov, ker je brezpomembno.... sedaj 19 mi pogodba poteče, pa me nonstop iz LJ klicarijo, naj podaljšam in da mi vse možne popuste dajo, da so ugodni in tako naprej...ma ni šans..pa tud signal je bogi... sicer je to moje mnenje, če bi bil odnost kolikot toliko človeški, bi še sedaj bila njihov naročnik....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:30:53
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, hvala za pomoč, upam da ni nič resnega, bom pa glavico čim več obračala na drugo stran p anjo tudi hehe :) Jaz sem bila pred časom na mobitelu pa mela ogroooomne račune, zdaj na simobilu pa dosti manj plačam pa se dosti več menim .. tak da to j zgled čist odvisno keri paket imaš. Malo si poglej koliko česa porbiš na mesec, pa potem si pakete poglej in kateri ti bo najbolj ugajal si vzemeš. Jaz sem s tamalo celo dopoldne preležala mela taki glavobol oz migreno da sem mislila da me bo kap, sem z odejo preko glave ležala, no hvala bogu sem se zbudla kot nova, tamala pa še kr spi hehe :) Joj je že dež začel, upam da čim prej mine :////
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:33:41
|
|
|
|
majakla
|
Uuu mater kak lije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:35:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala po izkušnjah je mobitel najdražji pri pogovorih. jaz sem prej skoz imela Simobil, potem pa so začeli s tistim nekim dodatkom srat, ko ga potem niso uvedli. sem pa zdaj na Tušu. plačujem 11,24€ mesečno, imam Tuš omrežje in SMS/MMS zastonj, v ostala pa 300 min ali 300 MB prenosa. to je paket free 15. ker nisem rabla novega telefona, sem si namesto telefona izbrala 25% popust pri naročnini, zato je manj kot 15€. če si dosti na internetu, bi se tebi splačal free 20 paket, ker imaš tudi internet zastonj + 400 min v ostala omrežja. in če ne rabiš novega telefona plačuješ s popustom 15€ mesečno. Aha. Ne, ne rabim novega telefona. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.5.2012 13:38:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla So rekli slabo vreme :/ ? Eno vprašanje - prosim pomagajte; Mobitel, Tuš, Simobil, ... ? Kam naj grem in kateri paket, da bo čimbolj ugodno, pa obvezno rabim internet vsepovsod? Hvala samo na tuš ne...mi imamo tako z njimi, da groza , je pa res, da so cenovno najbolj ugodni Jaz sem sedaj na mobitelu in sem zadovoljna Jaz sem bila že pri vseh ponidnikih.Do zdaj sem pa najbolj zadovoljna z Tuš-em,signal imam povsod,še tam,ko ponavadi drugi uporabniki zatajijo. Aha, hvala. No, jaz sem pri Mobitelu, pa so mi predragi, pa neki tumasti (službeni) paket imam in je že naročnina skoraj 20€. Moj je pri Tušu in je tudi zadovoljen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......