Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.5.2012 22:15:02
|
|
|
|
jaznoseca
|
matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 6:35:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca matcar a res se dobite komaj ob 15 pri Galiču? No, potem se pa mogoče res prisvetim naokol, ko poberem tavečjega v vrtcu. Mah, sem kar slamnata vdova cel podaljšan vikend . Res,ja.Komot pridete.Jaz sem pa samohranilka,pride danes HB domov.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 6:35:24
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 6:36:25
|
|
|
|
matcar
|
Super sem spala,otroci tudi,se je poznalo,da smo bili vsi utrujeni.Zdaj pa kafe,pol pa jih porihtam in v vrtec peljem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 6:48:33
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro tudi fajn spala, samo spet prekratko. Moja2 še spita. Kak pa ptički lepo pojejo, iii. Vroče bo ~ fajn bo popoldan v senčki. Pa Botrca ti tud pridi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 7:09:17
|
|
|
|
danyy
|
Dobro jutro, že nekaj časa sma pokonci, malo pospravim, potem pa bo mali itak že silil ven. Uživajte v današnjem lepem vremenu, čez vikend bo pa obupno vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 7:44:48
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, mi smo tudi fajn spali, mali še vedno spi, ati pa že dela več kot 2 uri. ob 10h imava FT, potem pa malo na sončka v mesto. za popoldne bova vidla, če prideva, glede na to kdaj se bo gospodič zbudil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 7:56:59
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 8:08:58
|
|
|
|
oktober11
|
jutro spali do pol 7, ne morem verjeti. mali se mi tu pod nogami plazi in liže copate tak kot vedno zaj pa mu te grem nekaj za jesti skuhati. danes pa te kooooončno frizer, komaj čakam da mi neko barvo gor vrže ter da te uničene špice stran. se pa ne veselim tistega, da me bo ob prihodu domov najverjetneje kričanje pričakalo no, močno upam da vsaj enkrat ne bo totalno siten in razjokan v varstvu pri babici. upam da si bo dala dopovedati naj ga pusti nekje na tleh da se sem pa tja plazi in naj ga ne tlači v počivalnik al pa v posteljico ter naj ga ne vlači po rokah. al pa ga naj ma zunaj na gugalnici, hjoj če ji hočem kaj reči samo ponavlja: vem, vem, saj bo priden, fajn se bova mela, kje ma dudo (nima je, že več kot pol leta ponavljam??!!?? cjoj!) blablabla... posluša me pa itak ne arabela* v sredo gremo, crikvenica karmen7 ti pa se ne obremenjuj, noooooo. tak kot so ti vse ostale napisale - jure je za 11 mesecev čisto normalen otrok. res ni neke potrebe da bi mogel že vse našteto početi. boš vidla, en dan se mu bo odprlo in bo vse obvladal. raje misli na to kakega lušnega sinčeka maš, ter ga ne primerjaj z ostalimi mene ne bo na kavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 9:00:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Pa Botrca ti tud pridi! Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 9:02:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Utrujeeenaaaa od včeraj. Smo šli peš v park, pa tam seveda ni blo minute mira, pol pa še domov peš! Noge me bolijo za znoret danes, pa ne vem zakaj. Je blo pa fajn ja Drugače pa ga počasi šibama po plenice pa v trgovino, pol se pa itak z vami dobim. Bemti upam da mi rata prit peš, če me ni, te vete da sem neki omagala na poti do tja Aja kdaj zdaj danes? Ob 15 ali 16 uri? Mislim,da smo rekle od 15-h naprej.Jaz bom okoli pol 4-h tam z mojimi hudičeki!Upam,da se bo ponovil včerajšnji dan,so bili začuda res pridni!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 9:04:17
|
|
|
|
matcar
|
Teo spi,jaz pri kavi in malo neta.Danes se moj domov prisveti,komaj čakam,ker bo čez vikend malo on prevzel otroke,da si mama živce spočije!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 11:57:02
|
|
|
|
karmen7
|
Sva šla dopoldan kupit plenice, potem pa direkt na igrala in je bil revček tak utrujen ko sva prišla domov, da sedaj spi že eno uro. Naj spi še vsaj eno uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 13:34:37
|
|
|
|
arabela*
|
Dan zjutraj sem otroke oddala v vrtcu šoli, M je bila včera zvečer še bogica, zjutraj pa ni imela vročine, tako da je šla v vrtec...kako je sedaj pa pojma nimam, upam da vredu. imajo plesne in počasi nastop, pa je zato tudi šla... fajn novička::..zjutraj so me iz ene firme klicali in me na razgovor vabijo v ponedeljek...to še nič ne pomeni, vendar so mi vsaj malo vikend polepšali, po vsem ignoru na poslanih ponudbah in prošnjah... Kafe danes:::.pojma nimam....full bi prišla...ampak ne bi rada M preveč forsirala danes, da ne bo obležala spet zvečer....pa še malo hitro ste zmenjene....jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 13:36:07
|
|
|
|
arabela*
|
spet sva cel dopoldne zabušla...madonca ko je moj doma popolnoma ničesar ne naredim .... zdaj pa grem malo pospravit, pa posodo umit.....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 14:23:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli... Jaz tud, pol pa via Galič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 14:49:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ...jaz grem komaj okrog 15.30-16 ure po otroke....bomo vidli... Jaz tud, pol pa via Galič Še malo,pa se vidimooooooooo!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 19:48:41
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Navečerjala sem se, zdaj pa še kavo spijem. Na kavi je bilo super. Pasala sploh kava. Luka že tudi na pol v pižami.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 21:03:43
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 21:46:52
|
|
|
|
arabela*
|
čer Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa... Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov.. M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 21:50:39
|
|
|
|
ursa_p
|
Ojla, punce! Še zadnjic v tem solskem letu vas vabim na studijsko fotografiranje otrok, ki bo to nedeljo v Mariboru. Marsikdo si želi kvalitetne, zanimive in dobre fotografije svojega otroka, pa se ali nikoli ne odloči priti v studio ali pa je cena nedostopna. Tokrat bo fotografiranje dostopno vsem, saj bo potekalo to nedeljo, 13.05.2012, v Mercator Centru Meribor - Tabor ( http://fotostudio.si/?p=632 ), cene pa se gibljejo od 10 EUR naprej. Vse informacije, fotografije, cenik za trgovske centre in druge lokacije fotografiranj so objavljene na spletni strani. Fotografije pa si lahko ogledate tudi na fb strani: http://www.facebook.com/fotostudio.si . Nekaj utrinkov z zadnjega fotografiranja v Mariboru in Celju pa tukaj (morda pa celo koga poznate) ;) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320329231363018.79223.115992251796718&type=3 Vabljene! Lep pozdrav, Ursa PS: Za kakrsnokoli vprasanje, mi lahko pisete tudi na privat, drugače pa vse najdete na spletni strani! :D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 21:51:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* čer Maličke sta zaspali...jaz malo "počivam"...utrujena od nevem česa... Na kafe nismo šle, prvo kot prvo se puncama ni dalo, sta želele samo na hamburger...pa smo šle na brzake in še v eno štacuno pa domov.. M je boljše danes, brez vročine, rekla edino da jo je v vrtcu bolel trebuh...res ali nelahko samo ugobam, se rada včasih malo heca... To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:22:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, Včeraj nisem niti do računalnika prišla, danes pa celi dan nisem mogla na Ringaraja, mi je pisalo da strani ne najde, no zdaj pa končno mam cajt pa Ringaraja tudi funkcionira. Upam da se naslednji tedn tudi kje na kavi dobimo, bom verjetno imela več časa kot ta teden. Ima mogoče katera kakšno izkušnjo s tem da naša tamala glavico obrača samo na mojo levo, na desno je enostavno noče obrnit :/ pa ji dam glavico na desno pa jo zasuka nazaj, pa z igračko, igrački sledi normalno pa nazaj, svetloba; pogleda proti svetlobi pa da nazaj glavico na levo. Se mi zdi da tudi na levem boku raje spi kot na desnem.. malo me že skrbi, sicer mam posvetovalnico 22.5 pa bom itak zagnjavla za to, ampak me zanima če ima katera kakšne izkušnje s tem Se vam javim kaj še kasneje če nebom prej zaspala hihi Mogoče ni nič,pa ji samo paše taka poza bolj.Izmenično jo obračaj-enkrat levo,enkrat desno,pri P pa povej,da bo malo bolj pogledala.Saj boš vidla.Upam na najboljše!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:22:48
|
|
|
|
matcar
|
Pripravljam nekaj za jest za mojega,bo vsak čas doma.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.5.2012 22:30:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko To pa ni fajn da taka v vrtec hodi, če ima kakšno virozo samo bacile trosi naokoli. če je punca ok, nima smisla, da je doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......