Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

matcar -> Mariborčanke,24.del! (26.4.2012 21:17:30)

WELCOME!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa smo ratale novi del odpret![sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (26.4.2012 21:21:26)

Ne gre mi seznama prilimat![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (26.4.2012 22:01:41)

juhu [sm=bravo.gif]
se vidimo ju3 na kavi. nočko!

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (26.4.2012 22:10:03)

Čer

Novi del?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 6:28:25)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 6:29:04)

Mi2 s Teo-tom sma že auf,ostala banda pa še spi![sm=smiley36.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 6:29:28)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer

Novi del?

Jap![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 7:15:55)

Jutro!

Mi2 tudi auf, pijem kavo, mali gleda knjigico pa risanko obenem. Pol pa na kafe, se vidjamo na soncu - sem naročla lepo in toplo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 8:07:59)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Mi2 tudi auf, pijem kavo, mali gleda knjigico pa risanko obenem. Pol pa na kafe, se vidjamo na soncu - sem naročla lepo in toplo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Komaj čakam.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 8:13:44)

Jutro, mi spet skoraj nič spali. Mali se je kar zbujal in se skozi nekja premetaval.Eh, saj bo boljše enkrat. Kaj bomo počeli še ne vem, verjetno kaj okoli hiške urejali.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 9:50:30)

hello

sem predihala in prespala [sm=smiley36.gif] sčasoma se bom menda navadila, da so moški pač moški, kaj te češ [sm=zmeden.gif]

kaj bi dala da bi ga na neki dopust spravila, da bi se dali malo na off [sm=smiley13.gif] če ne bova z malim začela z mojimi starši počasi okrog hoditi, ki sta res izletniško/dopustniška tipa (zato pa mam jaz tolko volje za kam it) [sm=smiley36.gif]

hja, na kavi me/naju ni, bejbi ob pol 10 zaspal. jaz pa mu kosilo kuham [sm=smiley1.gif]

fajn se nakofetkajte, vreme je perfect [sm=morje.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 12:14:27)

Dan. Upam, da fajn kofetkate, midve sva doma. Jaz sem celo imela delodiš danes in perem perilo, tamali sem pospravila celo omaro s cotami in ji preprobala kaj ji še prav, kaj pa več ne (me je imela pol kufer že na koncu [sm=smiley36.gif]).

Drugače pa avto, ki sma ga komaj dobila nazaj spet šteka [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Mislim vozi se čisto normalno, samo spet so se lučke prižgale, po 2 dnevih ne. Vmes pa je bilo ok.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 12:46:36)

Mi doma iz kofeja,skuhala že,smo se najedli.Saš in Teo pa že hrgolita.Jaz pa ne vem,če bi šla al bi mojega počakala.[sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 12:47:09)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

hello

sem predihala in prespala [sm=smiley36.gif] sčasoma se bom menda navadila, da so moški pač moški, kaj te češ [sm=zmeden.gif]

kaj bi dala da bi ga na neki dopust spravila, da bi se dali malo na off [sm=smiley13.gif] če ne bova z malim začela z mojimi starši počasi okrog hoditi, ki sta res izletniško/dopustniška tipa (zato pa mam jaz tolko volje za kam it) [sm=smiley36.gif]

hja, na kavi me/naju ni, bejbi ob pol 10 zaspal. jaz pa mu kosilo kuham [sm=smiley1.gif]

fajn se nakofetkajte, vreme je perfect [sm=morje.gif]

Ja,kaj pa.Al pa z nami na kofeje![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 15:57:34)

Dan.

Samevam.

Izgleda, se je moj pikec odločil piknik prespat. Hmm?

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 18:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dan.

Samevam.

Izgleda, se je moj pikec odločil piknik prespat. Hmm?

No, upam da vama je ratalo iti na piknik

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 18:34:50)

Helou!

Naš gospodič je omagal ob štirih in spal eno uro, tak da nema spavanja danes vsaj do devetih. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 19:25:21)

dan[sm=smiley1.gif]

Bili cel dan naokoli...kak je pasalo...na sončku[sm=smiley1.gif]

šli zjutraj v LJ, je moj šel po en gsm...potem pa smo še v živalski vrt šli.....pa še neka nesreča je bila na avtocesti in smo eno ur v koloni stali[sm=smiley6.gif][sm=smiley6.gif]

Potem pa še v MC Drive po hrano in domov.

Zdaj pa grev aakvarij malo spucat, potem pa tak otroke zrihtat počasi za spanje[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 20:07:21)

Čer!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 20:11:48)

Mi pa smo popoldan preživeli na kolesih.Teo je krstil rikšo,samo še je premali,ne sedi lepo noter.Moram svakinji rečt,da mi sedež vrne za kolo.[sm=smiley13.gif]Zaj pa je omogal že in spi.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 20:46:51)

Čer.

Jaz sem popoldne nadaljevala s pranjem in pospravljanjem...pomoje v celem letu nisem toliko doma naredila kot danes, pa prav pasalo mi je, sem praktično relaksirala zraven. Tamali sem naredila peskovnik zunaj, je ful uživala, možek je tudi malo delal zunaj okrog bajte. Zdaj pa sem si privoščila kopel, pa relaks, možek pa dela večerjo.

jutri pa praktični del izpita, zraven pa malo izleta na notranjsko.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 20:56:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer.

Jaz sem popoldne nadaljevala s pranjem in pospravljanjem...pomoje v celem letu nisem toliko doma naredila kot danes, pa prav pasalo mi je, sem praktično relaksirala zraven. Tamali sem naredila peskovnik zunaj, je ful uživala, možek je tudi malo delal zunaj okrog bajte. Zdaj pa sem si privoščila kopel, pa relaks, možek pa dela večerjo.

jutri pa praktični del izpita, zraven pa malo izleta na notranjsko.

jaz pa študiram,da bom ju3 delala to,kar si ti danes.Pa držim pesti za ju3.Poročaj![sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 21:03:24)

Mariborčanke, eno vprašanje... ziher je že katera od vas bila v Bumbarju. a mi lahko napiše ali je tistih 5 eur za vstopnino za enega otroka le vstop ali so tudi všteti trampolini, pa avteki, pa podobne zadeve ali je to vse za doplačat?
Hvala za odgovor.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 21:25:40)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Mariborčanke, eno vprašanje... ziher je že katera od vas bila v Bumbarju. a mi lahko napiše ali je tistih 5 eur za vstopnino za enega otroka le vstop ali so tudi všteti trampolini, pa avteki, pa podobne zadeve ali je to vse za doplačat?
Hvala za odgovor.

trampolini so všteti, avteki pa misllim da za plačat. nisem tak podrobno gledala, ker je naša še premala, zdi se mi pa, da so v avteke žetone metali. Plezala pa to je pa tudi všteto.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.4.2012 21:53:55)

Obe v postelji, zaspale, utrujene....

Jutri pa naprej, segremo za rd. dogovarjat v Bumbarja(čeprav mi tam niti malo ni všeč...)[sm=smiley11.gif]...

Pa malo ju bova v lunapark peljala...sta tak navdušene[sm=smiley1.gif]

Zdaj pa na brzake v banjo, potem pa imam še nadaljevanko za pogledat, oziroma dve, sem včeraj zaspala zraven[sm=smiley6.gif]

nočkabočka vsem[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>