|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
9.5.2012 13:53:31   
matcar
Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.5.2012 13:54:41   
matcar
Jaz pa sem danes skoraj vse cote porihtala in že dala naprej,sem se rešla malo tega,ker je bilo tolko,da nisem imela več kam dajat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.5.2012 14:16:28   
tjaShiika

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč user posted image  Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren.

Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? user posted image Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom.

Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe user posted image Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno user posted image

Jaz sem tudi mnenja da idi na morje, je fajn za otročička ;) mogoče se pa še najde kdo ko bo šel s tabo.

Čestitke arabela, vse naj naj A. za 7 let user posted image user posted image user posted image
vse naj naj tudi matcar za 11 mesecev ;) user posted image user posted image

Hvala za predloge za G, sem danes bla tam hvala bogu vse OK, user posted image bom p zdaj vidla kak pa kaj, danes je bla že drugačna slika kot takrat ko sem bila pri njej user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.5.2012 14:24:10   
Arwenko
matcar...mislim da ne boš mogla ti v njegovem imenu popolnoma nič naredit, no, edino lahko obrazce odneseš tja za vlogo za podaljšanje, to pa je tudi vse. Še vedno mora it on osebno podpisat pogodbo o podaljšanju. Meni se je to zgodilo lansko leto, ko sem tudi spregledala, da mi poteče in smo šli na dopust in sem takrat morala vse prihranke skupaj potegnit, da sem pokrila zadevo user posted image So mi pa pol sicer normalno podaljšali zadevo, ne vem pa kak je pri tvojem vse skupaj, ko je vsak teden v tujini, če lahko podpiše in pošlje po pošti recimo. Drugače pa, če ne dobi priliva v tem času, ko nima podaljšanega limita, ne bo nobene tragedije, baje so obresti na nedovoljen limit samo mičkeno višje od obresti na limit in če je recimo vloga že dana in gre za manj kot 15 dni sploh ni nobene težave. Če pa dobiš priliv gor, potem pa ti ga res poberejo ja user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.5.2012 14:30:32   
matcar

matcar...mislim da ne boš mogla ti v njegovem imenu popolnoma nič naredit, no, edino lahko obrazce odneseš tja za vlogo za podaljšanje, to pa je tudi vse. Še vedno mora it on osebno podpisat pogodbo o podaljšanju. Meni se je to zgodilo lansko leto, ko sem tudi spregledala, da mi poteče in smo šli na dopust in sem takrat morala vse prihranke skupaj potegnit, da sem pokrila zadevo user posted image So mi pa pol sicer normalno podaljšali zadevo, ne vem pa kak je pri tvojem vse skupaj, ko je vsak teden v tujini, če lahko podpiše in pošlje po pošti recimo. Drugače pa, če ne dobi priliva v tem času, ko nima podaljšanega limita, ne bo nobene tragedije, baje so obresti na nedovoljen limit samo mičkeno višje od obresti na limit in če je recimo vloga že dana in gre za manj kot 15 dni sploh ni nobene težave. Če pa dobiš priliv gor, potem pa ti ga res poberejo ja user posted image

On osebno mora to porihtat,ja,samo to njemu dopovedt.Ta mesec nič ne dobi,naslednji mesec pa celo plačo in bo šlo pa-pa vse,ker je tak pameten zeloooo! Na banki naši je tak,da ne dobi nič domov papirjev,jih tam takoj podpiše in je to to.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.5.2012 16:11:45   
majakla
Dober dan

oktober11, tjaShiika, jaznoseca, karmen7 in ostale skrite user posted image

Kak ste?

Mi2 glih iz vrtca. Uf, ni za v avto.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.5.2012 16:15:40   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

On osebno mora to porihtat,ja,samo to njemu dopovedt.Ta mesec nič ne dobi,naslednji mesec pa celo plačo in bo šlo pa-pa vse,ker je tak pameten zeloooo! Na banki naši je tak,da ne dobi nič domov papirjev,jih tam takoj podpiše in je to to.

ja, saj na naši tudi...bi se pa mogoče dalo kaj zmenit, preveri pač.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.5.2012 16:18:36   
majakla

Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.5.2012 17:08:36   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image  user posted image  user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.5.2012 17:09:46   
oktober11
majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.5.2012 17:11:11   
bambixxx
dan,

evo voziček imamo končno doma user posted image . nastavljali so ga 1 uro user posted image , preden smo prišli domov in vse skupaj, je mali zaspal ob 15h šele. valjda spal manj kot 1,5h... upam, da bo vsaj zvečer brez težav zaspal.
zdaj pa grema malo v leclerc.

čestitke A. za RD in Teu za mini RD! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.5.2012 18:04:49   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele user posted image user posted image user posted image

Kaaaj je te blo?

Ej vi2, sta kaj opečeni?

Aja, še tu A.od Arabele: čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
9.5.2012 18:07:31   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan,
evo voziček imamo končno doma user posted image .

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.5.2012 18:44:37   
danyy

Vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.5.2012 18:52:36   
matcar

dan,

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.5.2012 19:14:52   
karmen7

Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
9.5.2012 19:16:33   
karmen7

Kaaaj je te blo?

Ej vi2, sta kaj opečeni?

Aja, še tu A.od Arabele: čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam roke rdeče kot kuhan rak user posted image

Pa čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.5.2012 19:17:29   
karmen7

dan,

user posted image

user posted image user posted image user posted image

jeeeeee user posted image  user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.5.2012 19:18:23   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Vse najboljše!user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
9.5.2012 19:22:10   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne user posted image

Pa kaaaj je blo???!  user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.5.2012 19:23:01   
majakla
Grem Nika spat dat.

user posted image  

Pa napišita kaj je blo, nooooo! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.5.2012 19:23:17   
ly117
Dan! user posted image

Spal, skuhala kosilo (HB so bil danes samo kranjske klobase in kruh, ker sem ko cota ), mamo peljala po nakupih.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.5.2012 19:24:47   
karmen7
Eto pa še poročilo o tej famozni akciji danes sredi belega dne in sredi centra mesta: z oktober sva šli mimo TA Relax proti Europarku, pojma nimam kaj je to za ena ulica, v glavnem tam, ko je tisto ogromnoooo križišče. Rdeča luč, avti proti EPF-u stojijo, nakar naenkrat od nikoder najprej eden civilni avto zapre pot prvemu avtu v koloni, potem pa takoj za tem dobesedno prileti ena teta v civilu proti temu avtu, se zažene proti voznikovi šipi in s pištolo v roki kriči na njega, da naj da roke v zrak! Prileti še en stric takoj za njo, tudi s pištolo v roki in maha proti sovozniku. V trenutku, ampak res trenutku se pripeljeta še vsaj dva civilna avta z lučmi (baje so to kriminalisti) za njimi še vsaj dva navadna policijska avta in pa marica. Dajo onima dvema na roke lisice, ju pobašejo in odpeljejo. Potem pa so še preiskali ta avto. Mislim kot v kakem filmu. Upam da ni bla kakšna skrita kamera. Kaj je blo pa samo oni vejo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.5.2012 19:32:14   
ly117

Arabela-vse najboljše A. za 7 let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpos. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.5.2012 19:33:57   
ly117

Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!