Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 13:53:31
|
|
|
|
matcar
|
Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 13:54:41
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes skoraj vse cote porihtala in že dala naprej,sem se rešla malo tega,ker je bilo tolko,da nisem imela več kam dajat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 14:16:28
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno Jaz sem tudi mnenja da idi na morje, je fajn za otročička ;) mogoče se pa še najde kdo ko bo šel s tabo. Čestitke arabela, vse naj naj A. za 7 let vse naj naj tudi matcar za 11 mesecev ;) Hvala za predloge za G, sem danes bla tam hvala bogu vse OK, bom p zdaj vidla kak pa kaj, danes je bla že drugačna slika kot takrat ko sem bila pri njej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 14:24:10
|
|
|
|
Arwenko
|
matcar...mislim da ne boš mogla ti v njegovem imenu popolnoma nič naredit, no, edino lahko obrazce odneseš tja za vlogo za podaljšanje, to pa je tudi vse. Še vedno mora it on osebno podpisat pogodbo o podaljšanju. Meni se je to zgodilo lansko leto, ko sem tudi spregledala, da mi poteče in smo šli na dopust in sem takrat morala vse prihranke skupaj potegnit, da sem pokrila zadevo So mi pa pol sicer normalno podaljšali zadevo, ne vem pa kak je pri tvojem vse skupaj, ko je vsak teden v tujini, če lahko podpiše in pošlje po pošti recimo. Drugače pa, če ne dobi priliva v tem času, ko nima podaljšanega limita, ne bo nobene tragedije, baje so obresti na nedovoljen limit samo mičkeno višje od obresti na limit in če je recimo vloga že dana in gre za manj kot 15 dni sploh ni nobene težave. Če pa dobiš priliv gor, potem pa ti ga res poberejo ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 14:30:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko matcar...mislim da ne boš mogla ti v njegovem imenu popolnoma nič naredit, no, edino lahko obrazce odneseš tja za vlogo za podaljšanje, to pa je tudi vse. Še vedno mora it on osebno podpisat pogodbo o podaljšanju. Meni se je to zgodilo lansko leto, ko sem tudi spregledala, da mi poteče in smo šli na dopust in sem takrat morala vse prihranke skupaj potegnit, da sem pokrila zadevo So mi pa pol sicer normalno podaljšali zadevo, ne vem pa kak je pri tvojem vse skupaj, ko je vsak teden v tujini, če lahko podpiše in pošlje po pošti recimo. Drugače pa, če ne dobi priliva v tem času, ko nima podaljšanega limita, ne bo nobene tragedije, baje so obresti na nedovoljen limit samo mičkeno višje od obresti na limit in če je recimo vloga že dana in gre za manj kot 15 dni sploh ni nobene težave. Če pa dobiš priliv gor, potem pa ti ga res poberejo ja On osebno mora to porihtat,ja,samo to njemu dopovedt.Ta mesec nič ne dobi,naslednji mesec pa celo plačo in bo šlo pa-pa vse,ker je tak pameten zeloooo! Na banki naši je tak,da ne dobi nič domov papirjev,jih tam takoj podpiše in je to to.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 16:11:45
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan oktober11, tjaShiika, jaznoseca, karmen7 in ostale skrite Kak ste? Mi2 glih iz vrtca. Uf, ni za v avto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 16:15:40
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko matcar...mislim da ne boš mogla ti v njegovem imenu popolnoma nič naredit, no, edino lahko obrazce odneseš tja za vlogo za podaljšanje, to pa je tudi vse. Še vedno mora it on osebno podpisat pogodbo o podaljšanju. Meni se je to zgodilo lansko leto, ko sem tudi spregledala, da mi poteče in smo šli na dopust in sem takrat morala vse prihranke skupaj potegnit, da sem pokrila zadevo So mi pa pol sicer normalno podaljšali zadevo, ne vem pa kak je pri tvojem vse skupaj, ko je vsak teden v tujini, če lahko podpiše in pošlje po pošti recimo. Drugače pa, če ne dobi priliva v tem času, ko nima podaljšanega limita, ne bo nobene tragedije, baje so obresti na nedovoljen limit samo mičkeno višje od obresti na limit in če je recimo vloga že dana in gre za manj kot 15 dni sploh ni nobene težave. Če pa dobiš priliv gor, potem pa ti ga res poberejo ja On osebno mora to porihtat,ja,samo to njemu dopovedt.Ta mesec nič ne dobi,naslednji mesec pa celo plačo in bo šlo pa-pa vse,ker je tak pameten zeloooo! Na banki naši je tak,da ne dobi nič domov papirjev,jih tam takoj podpiše in je to to. ja, saj na naši tudi...bi se pa mogoče dalo kaj zmenit, preveri pač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 16:18:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 17:08:36
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 17:09:46
|
|
|
|
oktober11
|
majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 17:11:11
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, evo voziček imamo končno doma . nastavljali so ga 1 uro , preden smo prišli domov in vse skupaj, je mali zaspal ob 15h šele. valjda spal manj kot 1,5h... upam, da bo vsaj zvečer brez težav zaspal. zdaj pa grema malo v leclerc. čestitke A. za RD in Teu za mini RD!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 18:04:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Kaaaj je te blo? Ej vi2, sta kaj opečeni? Aja, še tu A.od Arabele: čestitam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 18:07:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, evo voziček imamo končno doma .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 18:44:37
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev! Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 18:52:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, evo voziček imamo končno doma .
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:14:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:16:33
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Kaaaj je te blo? Ej vi2, sta kaj opečeni? Aja, še tu A.od Arabele: čestitam! Jaz imam roke rdeče kot kuhan rak Pa čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:17:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, evo voziček imamo končno doma . jeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:18:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev! Vse najboljše! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:22:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 majakla škoda ker nisi šla z mano in karmen7 v mesto, pravo akcijo sve doživele Cjooooooo kot v holivudskem filmu sma ble danes sredi belega dne Pa kaaaj je blo???!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:23:01
|
|
|
|
majakla
|
Grem Nika spat dat. Pa napišita kaj je blo, nooooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:23:17
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Spal, skuhala kosilo (HB so bil danes samo kranjske klobase in kruh, ker sem ko cota ), mamo peljala po nakupih.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:24:47
|
|
|
|
karmen7
|
Eto pa še poročilo o tej famozni akciji danes sredi belega dne in sredi centra mesta: z oktober sva šli mimo TA Relax proti Europarku, pojma nimam kaj je to za ena ulica, v glavnem tam, ko je tisto ogromnoooo križišče. Rdeča luč, avti proti EPF-u stojijo, nakar naenkrat od nikoder najprej eden civilni avto zapre pot prvemu avtu v koloni, potem pa takoj za tem dobesedno prileti ena teta v civilu proti temu avtu, se zažene proti voznikovi šipi in s pištolo v roki kriči na njega, da naj da roke v zrak! Prileti še en stric takoj za njo, tudi s pištolo v roki in maha proti sovozniku. V trenutku, ampak res trenutku se pripeljeta še vsaj dva civilna avta z lučmi (baje so to kriminalisti) za njimi še vsaj dva navadna policijska avta in pa marica. Dajo onima dvema na roke lisice, ju pobašejo in odpeljejo. Potem pa so še preiskali ta avto. Mislim kot v kakem filmu. Upam da ni bla kakšna skrita kamera. Kaj je blo pa samo oni vejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:32:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arabela-vse najboljše A. za 7 let! Podpos.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 19:33:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa je včeraj dopolnil 11 mesecev! Čestitke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Otrokov očeпеперутка16Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?Da. (
45%)
Ne. (
55%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!