Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 9:30:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla in oktober11 - hitro k babicam na en šnelkurs iz šivanja! Ne, ne, je že prepozno. Saj veš: kaj se Janezek nauči, to Janezek zna. Ko si 1x že Janez brez -ek pa ... Pa glede na to, da je babi tega faha, ona itak tak super naredi, da bi bil greh se coj mešat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 9:42:54
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla in oktober11 - hitro k babicam na en šnelkurs iz šivanja! Ne, ne, je že prepozno. Saj veš: kaj se Janezek nauči, to Janezek zna. Ko si 1x že Janez brez -ek pa ... Pa glede na to, da je babi tega faha, ona itak tak super naredi, da bi bil greh se coj mešat. podpišem, je že prepozno za učenje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 9:43:28
|
|
|
|
oktober11
|
kava lahko ju3 al pa v četrtek dopoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 10:31:10
|
|
|
|
tjaShiika
|
hei hei.. Kako ste kaj??? Naša tamala je spala od 9.00 zvečer do 7.00 zjutraj pa sma se nahranli in še zdaj do 10.00 . No zdaj pa ima svoje obrede in sama s sabo se meni v ležalniku :) Smo pa po dolgem času imeli krčeke včeraj zvečer Ta teden bom jaz zelo težko na kaki kafe skočla ker imam kr nekaj opravkov pa še obiski so napovedani tak da polno zasedena, drug teden ;) Nič šibam kosilo kuhat ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 12:21:06
|
|
|
|
danyy
|
Mene ta teden ziher ne bo kavo, ker še nimam avta. Mali spi, jaz za kosilo pripravljam, pa likat moram, popoldan pa me čaka kar nekaj dela na vrtu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 12:32:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 kava lahko ju3 al pa v četrtek dopoldan jaz pa v petek edino lahko, pa še do 30 C bo zunaj...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:19:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 kava lahko ju3 al pa v četrtek dopoldan jaz pa v petek edino lahko, pa še do 30 C bo zunaj... jaz pa glih v četrtek dopoldan ne morem. Za danes pa si grem delat druge plane, ker ni nobena za kavo, hmm kaj naj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:38:01
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Spala bi še. Kuham kosilo in to je to.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:39:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Oglaša se vam zombi. Zbudil se je spet malo čez eno, da je očitno atija v službo pospremil in ni zaspal do pol štirih. Vmes pa pol ure taka ipika, da česa takega še nisem vidla. Kot da gledam drugega otroka, ne mojega. Kričanje, brcanje, mahanje z rokami, dvigovanje rite v luft, na vsak način se vsest, pa niti ene same solze. Česa takega pa še ne. In to samo zato, ker ni hotel spat in je hotel na vsak način sedet v postelji in je očitno uveljavljal svojo voljo. Če bo tak ko bo še zrastel se mi bo itak lahko samo vtrgalo, ker to pa je blo nemogoče. Karmen da te potoplažim, to je taka faza. Saj vem slaba tolažba.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:40:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly- za oboje,maherca si.Jaz pa če nimam kroja,ne znam nič skupaj spravit,posledica šole! Hvala, ampak nisem. Sem si pa jaz tudi najprej kroj naredila. Pa ni tak težko kot zgleda.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:41:51
|
|
|
|
bambixxx
|
kava ju3 ob 10h v EP?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:43:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly- za oboje,maherca si.Jaz pa če nimam kroja,ne znam nič skupaj spravit,posledica šole! Hvala, ampak nisem. Sem si pa jaz tudi najprej kroj naredila. Pa ni tak težko kot zgleda.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 14:46:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx a pobarvala si tudi sama? Ne. je takšno blago. Uuuuu, če bi pa še to znala bi pa bila maherca.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 19:12:28
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 19:13:13
|
|
|
|
matcar
|
Glavobol taki,da bom popiz...dla,želodec boli.Pa ne me vprašat zakaj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 20:03:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Samo toliko, da vas pozdravim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 20:04:00
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 20:31:36
|
|
|
|
oktober11
|
čer kava ju3 mogoče, odvisno od malega kak bo spal tak, uspavanje bejbija lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 22:11:27
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer Nik spi v svoji sobici, ati zrihtal. Saj ne bom mogla spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 22:14:08
|
|
|
|
majakla
|
Kaaarmeeen kje si?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.5.2012 23:10:54
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, Danes je bil leteči dan.. naprej UKC, potem na obisk (smo dobili sterilizator, tako da nam ni treba več prekuhavat stekleničk ) no potem pa sem si še jaz privoščla en kafe z kolegicami, prišla domu in ati ter dete že spita. Tako da sem dala stekleničke v sterilizator zdaj pa malo na internetu, pa tudi počasi v poslo. Sem včeraj do dveh zjutraj puzzle sestavljala in sem danes zjutraj koooomaj vstala treba danes malo prej it spat :) No jutri me pa čaka poporodni pregled komaj čakam da bo gotovo. No definitivno pa potem iščem ginekologinjo drugo. Kaka priporočila??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 6:42:24
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, Danes je bil leteči dan.. naprej UKC, potem na obisk (smo dobili sterilizator, tako da nam ni treba več prekuhavat stekleničk ) no potem pa sem si še jaz privoščla en kafe z kolegicami, prišla domu in ati ter dete že spita. Tako da sem dala stekleničke v sterilizator zdaj pa malo na internetu, pa tudi počasi v poslo. Sem včeraj do dveh zjutraj puzzle sestavljala in sem danes zjutraj koooomaj vstala treba danes malo prej it spat :) No jutri me pa čaka poporodni pregled komaj čakam da bo gotovo. No definitivno pa potem iščem ginekologinjo drugo. Kaka priporočila?? Jaz hodim k Ozimičevi, full zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 6:48:03
|
|
|
|
danyy
|
Jutro, midva sma že nekaj časa pokonci, mali je že celo dnevno razmetal spet , spali smo super.Kaj boma počela še ne vem,verjetno boma šla kar s kolesom malo naokoli, pa na sladoled ali pa k babici na obisk.Kak je tečno, če nimaš avta in nikamor ne moreš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 6:49:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, Danes je bil leteči dan.. naprej UKC, potem na obisk (smo dobili sterilizator, tako da nam ni treba več prekuhavat stekleničk ) no potem pa sem si še jaz privoščla en kafe z kolegicami, prišla domu in ati ter dete že spita. Tako da sem dala stekleničke v sterilizator zdaj pa malo na internetu, pa tudi počasi v poslo. Sem včeraj do dveh zjutraj puzzle sestavljala in sem danes zjutraj koooomaj vstala treba danes malo prej it spat :) No jutri me pa čaka poporodni pregled komaj čakam da bo gotovo. No definitivno pa potem iščem ginekologinjo drugo. Kaka priporočila?? Jaz hodim k Ozimičevi, full zadovoljna. Dr.Petrovič!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 6:50:19
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!