|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
9.5.2012 6:51:14   
matcar
Spala vredu,zaj pa otroke porihtat n v vrtec peljat,pol pa nič ne delam takega,ker tak Teo spi.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.5.2012 8:17:20   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Heila,

Danes je bil leteči dan.. naprej UKC, potem na obisk (smo dobili sterilizator, tako da nam ni treba več prekuhavat stekleničk user posted image ) no potem pa sem si še jaz privoščla en kafe z kolegicami, prišla domu in ati ter dete že spita. Tako da sem dala stekleničke v sterilizator zdaj pa malo na internetu, pa tudi počasi v poslo. Sem včeraj do dveh zjutraj puzzle sestavljala user posted image in sem danes zjutraj koooomaj vstala user posted image treba danes malo prej it spat :) user posted image

No jutri me pa čaka poporodni pregled user posted image komaj čakam da bo gotovo. No definitivno pa potem iščem ginekologinjo drugo. Kaka priporočila?? user posted image

user posted image

Jaz hodim k Ozimičevi, full zadovoljna.

Dr.Petrovič!

Jaz pa v porodnišnici k Žebeljanu - zakon zdravnik user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.5.2012 8:21:22   
karmen7
Jutro!

Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč user posted image  Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren.

Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? user posted image Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom.

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 9.5.2012 8:22:39 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.5.2012 8:22:36   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.5.2012 8:38:15   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč user posted image  Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren.

Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? user posted image Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom.

Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe user posted image Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.5.2012 8:41:59   
oktober11

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

če se zgodi čudež in ga obdržim budnega naslednjo uro.
nekam slabo kaže user posted image
javim po tel user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.5.2012 8:47:17   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro!

Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe user posted image Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno user posted image

Sem razmišljala ja, da bi še katero vzela zraven, pa imajo kot po čudežo letos že vsiiiiii rezervirane dopuste. Murphy čisti!!! Potem proti zimi imava itak namen v toplice, samo morja pa res ne bi rada spustila. Zdaj pa ne vem če čem iti sama, ker potem nujno rabim doli avto. Že zato, da lahko kam grema.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.5.2012 8:48:32   
karmen7

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

Mi2 če vama je do najine družbe. Itak se nimam kam drugam dat.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.5.2012 8:53:48   
majakla

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

JAaa, sevidjamooo! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.5.2012 8:58:33   
majakla
Jutro

Meni je to pa že malo prevročeee. user posted image

Spali super. Nik je prišel ponoči k nama
oz. ga je moj baje prinesel... nič čula,
sem spala ko top.

Pametnega nič za povedat, za jamrat pa mi tudi ni. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.5.2012 8:58:57   
oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

huh, mislim da bo uspelo user posted image
kje pa?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.5.2012 9:04:34   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

kje pa?

EP zunaj, ne?  Ja.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.5.2012 9:13:28   
oktober11

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

kje pa?

EP zunaj, ne?  Ja.

oki user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.5.2012 10:04:23   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro!

Sem razmišljala ja, da bi še katero vzela zraven, pa imajo kot po čudežo letos že vsiiiiii rezervirane dopuste. Murphy čisti!!! Potem proti zimi imava itak namen v toplice, samo morja pa res ne bi rada spustila. Zdaj pa ne vem če čem iti sama, ker potem nujno rabim doli avto. Že zato, da lahko kam grema.

Idi sama z malim.Kaj pa tvoj brat ne bi mogo it z vama?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.5.2012 10:07:15   
matcar
Mi pa bomo morje spet samo sanjali lahko letos.user posted image user posted image user posted image Eh,sem ful depresivna že par dni,pa še moj me je dvigno včeraj,ko sma se menla,ker mu limit poteče naslednji teden,ko je on v NE in seveda bi mu mogla jaz it to rihtat,ker on ne bo mogo.Ja,pa kaj še!!!!user posted image Kot da to gre tak,pa vedo je že prejšnji mesec,da mu gre ven,ko bi si ga lahko šel porihtat,pa se sploh ni zmeno.Zaj pa tak vprašanje,kak bo.Če mu ga ne bojo podaljšali,gre cela plača v maloro.Eh,nimam več živcev sploh.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.5.2012 10:08:49   
matcar

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

kje pa?

EP zunaj, ne?  Ja.

oki user posted image

Naju ne bo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 441
9.5.2012 10:10:17   
arabela*
morninguser posted image

moj otrok pa ima danes 7 letuser posted image ...jao kam čas bežiuser posted image

skratka...nič posebnega...bile že ob 7.30 obe v vrtcu, šoli-obveznosti...

moj danes doma, a praznuje s sošolci in sošolkami....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.5.2012 10:13:00   
arabela*

hmm...nič kaj fajn...moj dobi cel dopust ..oz.mu pripada, tak da hvalabogu....
ja kaj pa če se vseeno za par dni prostih proba zmanit?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.5.2012 10:13:36   
arabela*

kava ju3 ob 10h v EP?

pride katera?

če se zgodi čudež in ga obdržim budnega naslednjo uro.
nekam slabo kaže user posted image
javim po tel user posted image

žal...

Neposredna povezava do sporočila: 444
9.5.2012 10:15:31   
arabela*

Mi pa bomo morje spet samo sanjali lahko letos.user posted image user posted image user posted image Eh,sem ful depresivna že par dni,pa še moj me je dvigno včeraj,ko sma se menla,ker mu limit poteče naslednji teden,ko je on v NE in seveda bi mu mogla jaz it to rihtat,ker on ne bo mogo.Ja,pa kaj še!!!!user posted image Kot da to gre tak,pa vedo je že prejšnji mesec,da mu gre ven,ko bi si ga lahko šel porihtat,pa se sploh ni zmeno.Zaj pa tak vprašanje,kak bo.Če mu ga ne bojo podaljšali,gre cela plača v maloro.Eh,nimam več živcev sploh.user posted image user posted image user posted image

mah..jaz bi mojega tud najraje nekam "poslala"...kar se finnac tiče...pri hudiču da so moški tako neodgovorniuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.5.2012 10:16:48   
arabela*

Eh,nimam več živcev sploh.user posted image user posted image user posted image

ja...moj je isti...čaka...pa čaka....na koncu pa posledice vsi nosimo, pa živci trpijo...ko se vse da porihtat, če je le voljauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.5.2012 10:17:44   
arabela*
nič grem......

se tipkamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.5.2012 13:50:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

mah..jaz bi mojega tud najraje nekam "poslala"...kar se finnac tiče...pri hudiču da so moški tako neodgovorniuser posted image

Pa ja,mislim.Bi rabli ena 2 meseca,pa bi prišli ven iz dreka,tak pa spet še globje noter rinemo,po njegovi zaslugi.Mi je reko,da če bo mogo naslednji teden zato doma ostat,sploh ne bo šel delat več nazaj.Mislim....user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.5.2012 13:51:24   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Eh,nimam več živcev sploh.user posted image user posted image user posted image

ja...moj je isti...čaka...pa čaka....na koncu pa posledice vsi nosimo, pa živci trpijo...ko se vse da porihtat, če je le voljauser posted image

Ja,tvoj čaka,moj pa čaka,da jaz zrihtam namesto njega.Sem mu rekla,da še bom šla delat namesto njega.Nimam besed sploh.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.5.2012 13:52:57   
matcar
Arabela-vse najboljše A. za 7 let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 dopolnjenega meseca starosti (8%)

med dopolnjenim 3 in 5 mesecem starosti (22%)

med dopolnjenim 5 in 7 mesecem starosti (32%)

med dopolnjenim 7 in 9 mesecem starosti (18%)

med dopolnjenim 9 in 11 mesecem starosti (10%)

po dopolnjenem 11 mesecu starosti (10%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!