|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:04:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno Sem razmišljala ja, da bi še katero vzela zraven, pa imajo kot po čudežo letos že vsiiiiii rezervirane dopuste. Murphy čisti!!! Potem proti zimi imava itak namen v toplice, samo morja pa res ne bi rada spustila. Zdaj pa ne vem če čem iti sama, ker potem nujno rabim doli avto. Že zato, da lahko kam grema. Idi sama z malim.Kaj pa tvoj brat ne bi mogo it z vama?
|