Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 6:51:14
|
|
|
|
matcar
|
Spala vredu,zaj pa otroke porihtat n v vrtec peljat,pol pa nič ne delam takega,ker tak Teo spi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:17:20
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Heila, Danes je bil leteči dan.. naprej UKC, potem na obisk (smo dobili sterilizator, tako da nam ni treba več prekuhavat stekleničk ) no potem pa sem si še jaz privoščla en kafe z kolegicami, prišla domu in ati ter dete že spita. Tako da sem dala stekleničke v sterilizator zdaj pa malo na internetu, pa tudi počasi v poslo. Sem včeraj do dveh zjutraj puzzle sestavljala in sem danes zjutraj koooomaj vstala treba danes malo prej it spat :) No jutri me pa čaka poporodni pregled komaj čakam da bo gotovo. No definitivno pa potem iščem ginekologinjo drugo. Kaka priporočila?? Jaz hodim k Ozimičevi, full zadovoljna. Dr.Petrovič! Jaz pa v porodnišnici k Žebeljanu - zakon zdravnik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:21:22
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 9.5.2012 8:22:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:22:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:38:15
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:41:59
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? če se zgodi čudež in ga obdržim budnega naslednjo uro. nekam slabo kaže javim po tel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:47:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno Sem razmišljala ja, da bi še katero vzela zraven, pa imajo kot po čudežo letos že vsiiiiii rezervirane dopuste. Murphy čisti!!! Potem proti zimi imava itak namen v toplice, samo morja pa res ne bi rada spustila. Zdaj pa ne vem če čem iti sama, ker potem nujno rabim doli avto. Že zato, da lahko kam grema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:48:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? Mi2 če vama je do najine družbe. Itak se nimam kam drugam dat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:53:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? JAaa, sevidjamooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:58:33
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Meni je to pa že malo prevročeee. Spali super. Nik je prišel ponoči k nama oz. ga je moj baje prinesel... nič čula, sem spala ko top. Pametnega nič za povedat, za jamrat pa mi tudi ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 8:58:57
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? JAaa, sevidjamooo! huh, mislim da bo uspelo kje pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 9:04:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? JAaa, sevidjamooo! huh, mislim da bo uspelo kje pa? EP zunaj, ne? Ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 9:13:28
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? JAaa, sevidjamooo! huh, mislim da bo uspelo kje pa? EP zunaj, ne? Ja. oki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:04:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Naspana, ker smo danes spaliiiiii celo noč Zdaj pa tuhtam kaj naj pa kam se naj dama z malim, ker je prelepo vreme za čepet v stanovanju. Pa moj bo danes pa nekaj pozen, jutri pride pa tud proti večeru, ker je dežuren. Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. Hja, to je nekako po zakonu ja, da prvih 6 mesecev ni dopusta, oziroma samo sorazmerni del, to pa pomeni kak dan ali dva ponavadi. Glej, če imaš ti dopust rezerviran in če je to prikolica pojdita sama ali pa mogoče če vzameš kakšno prijateljico zraven za družbo? Jaz sem tudi šla lani sama za par dni s tamalo v kamp, pa sem vzela bratovo bivšo zraven za družbo, pa sma se super imeli. Same babe Pa greste pač mogoče pol oktobra pa skupaj v kakšne toplice ali pa za kakšno Turčijo ali pa kaj takega še ni prepozno Sem razmišljala ja, da bi še katero vzela zraven, pa imajo kot po čudežo letos že vsiiiiii rezervirane dopuste. Murphy čisti!!! Potem proti zimi imava itak namen v toplice, samo morja pa res ne bi rada spustila. Zdaj pa ne vem če čem iti sama, ker potem nujno rabim doli avto. Že zato, da lahko kam grema. Idi sama z malim.Kaj pa tvoj brat ne bi mogo it z vama?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:07:15
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa bomo morje spet samo sanjali lahko letos. Eh,sem ful depresivna že par dni,pa še moj me je dvigno včeraj,ko sma se menla,ker mu limit poteče naslednji teden,ko je on v NE in seveda bi mu mogla jaz it to rihtat,ker on ne bo mogo.Ja,pa kaj še!!!! Kot da to gre tak,pa vedo je že prejšnji mesec,da mu gre ven,ko bi si ga lahko šel porihtat,pa se sploh ni zmeno.Zaj pa tak vprašanje,kak bo.Če mu ga ne bojo podaljšali,gre cela plača v maloro.Eh,nimam več živcev sploh.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:08:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? JAaa, sevidjamooo! huh, mislim da bo uspelo kje pa? EP zunaj, ne? Ja. oki Naju ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:10:17
|
|
|
|
arabela*
|
morning moj otrok pa ima danes 7 let ...jao kam čas beži skratka...nič posebnega...bile že ob 7.30 obe v vrtcu, šoli-obveznosti... moj danes doma, a praznuje s sošolci in sošolkami....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:13:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa še eno vprašanje za vse vas: včeraj so mojemu povedali, da dopusta ne dobi naslednjih 6 mesecev, ker so pač vsi na novo zaposleni. Torej do oktobra nič, ko pa itak jaz ne dobim več dopusta, za morje pa je takrat že prepozno. Kaj naredit? Jaz sem si "rezervirala" dopust v službi prva dva tedna v juliju, ker kasneje več ne gre. Naj grem sama na morje? Hotla sva iti v kamp v Zadar, kjer ima stric prikolico, zdaj pa tud vem ne kaj naj. Bom doma al naj vseeno grem za par dni? Aja moji pa tud ne morejo z nama, ker ima mami kolektivnega, ko pa jaz ne morem več. Cela zmešnjava je ratala zdaj s tem dopustom. hmm...nič kaj fajn...moj dobi cel dopust ..oz.mu pripada, tak da hvalabogu.... ja kaj pa če se vseeno za par dni prostih proba zmanit?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:13:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava ju3 ob 10h v EP? pride katera? če se zgodi čudež in ga obdržim budnega naslednjo uro. nekam slabo kaže javim po tel žal...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:15:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa bomo morje spet samo sanjali lahko letos. Eh,sem ful depresivna že par dni,pa še moj me je dvigno včeraj,ko sma se menla,ker mu limit poteče naslednji teden,ko je on v NE in seveda bi mu mogla jaz it to rihtat,ker on ne bo mogo.Ja,pa kaj še!!!! Kot da to gre tak,pa vedo je že prejšnji mesec,da mu gre ven,ko bi si ga lahko šel porihtat,pa se sploh ni zmeno.Zaj pa tak vprašanje,kak bo.Če mu ga ne bojo podaljšali,gre cela plača v maloro.Eh,nimam več živcev sploh. mah..jaz bi mojega tud najraje nekam "poslala"...kar se finnac tiče...pri hudiču da so moški tako neodgovorni
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:16:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,nimam več živcev sploh. ja...moj je isti...čaka...pa čaka....na koncu pa posledice vsi nosimo, pa živci trpijo...ko se vse da porihtat, če je le volja
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 10:17:44
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem...... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 13:50:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa bomo morje spet samo sanjali lahko letos. Eh,sem ful depresivna že par dni,pa še moj me je dvigno včeraj,ko sma se menla,ker mu limit poteče naslednji teden,ko je on v NE in seveda bi mu mogla jaz it to rihtat,ker on ne bo mogo.Ja,pa kaj še!!!! Kot da to gre tak,pa vedo je že prejšnji mesec,da mu gre ven,ko bi si ga lahko šel porihtat,pa se sploh ni zmeno.Zaj pa tak vprašanje,kak bo.Če mu ga ne bojo podaljšali,gre cela plača v maloro.Eh,nimam več živcev sploh. mah..jaz bi mojega tud najraje nekam "poslala"...kar se finnac tiče...pri hudiču da so moški tako neodgovorni Pa ja,mislim.Bi rabli ena 2 meseca,pa bi prišli ven iz dreka,tak pa spet še globje noter rinemo,po njegovi zaslugi.Mi je reko,da če bo mogo naslednji teden zato doma ostat,sploh ne bo šel delat več nazaj.Mislim....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 13:51:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,nimam več živcev sploh. ja...moj je isti...čaka...pa čaka....na koncu pa posledice vsi nosimo, pa živci trpijo...ko se vse da porihtat, če je le volja Ja,tvoj čaka,moj pa čaka,da jaz zrihtam namesto njega.Sem mu rekla,da še bom šla delat namesto njega.Nimam besed sploh.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.5.2012 13:52:57
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-vse najboljše A. za 7 let!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......