Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:36:26
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka v vrtcu. Smo imeli krizo. Je bil velikanski . Bo jutri že boljše. Se takoj pozna, ne. Nik zdaj 14 dni ni bil, pa je že, čim je oči odprl (10 do 8 sva ga zbudila, spal ko top, sem že študirala, da bi bil doma) - ne grem jaz danes v votec. No, pol pa je ponosno šel, ker je imel veeelikanski dežnik, ampak not pa ne, je prišla ven (pred vrata igralnice) po gospodiča. Saj Luka je bil do igralnice tudi pogumen. Pa pocartala sma se, pol pa ne not. Potem sem ga pa kar v igralnico dala in hitro zaprla vrata. In je bil gromozanski jok. Mi je bilo kar hudo. Verjamem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:43:25
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pri nas je bila budnica okrog pol šestih, pa sma se pocartala in je čez pol ure zaspal nazaj in se zbudil ob osmih. Bi pa mama še spala Vreme je bljah, ta teden ko sem še doma, bi res lahko bilo lepo in toplo, da še izkoristima z malim. Danes teden ob takem času pa bom že v pisarni. Meni gre kar na jok ko se spomnim, čisto res za next teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:45:05
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka v vrtcu. Smo imeli krizo. Je bil velikanski . Bo jutri že boljše. Se takoj pozna, ne. Nik zdaj 14 dni ni bil, pa je že, čim je oči odprl (10 do 8 sva ga zbudila, spal ko top, sem že študirala, da bi bil doma) - ne grem jaz danes v votec. No, pol pa je ponosno šel, ker je imel veeelikanski dežnik, ampak not pa ne, je prišla ven (pred vrata igralnice) po gospodiča. Saj Luka je bil do igralnice tudi pogumen. Pa pocartala sma se, pol pa ne not. Potem sem ga pa kar v igralnico dala in hitro zaprla vrata. In je bil gromozanski jok. Mi je bilo kar hudo. Verjamem. ju3 bo že boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:55:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Al pa na Majaklo pomisli - ni fajn brez službe pa na mene ...se mi zdi, da dneve zapravljam brezveze, ko bi lahko delala....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka v vrtcu. Smo imeli krizo. Je bil velikanski . Bo jutri že boljše. Se takoj pozna, ne. Nik zdaj 14 dni ni bil, pa je že, čim je oči odprl (10 do 8 sva ga zbudila, spal ko top, sem že študirala, da bi bil doma) - ne grem jaz danes v votec. No, pol pa je ponosno šel, ker je imel veeelikanski dežnik, ampak not pa ne, je prišla ven (pred vrata igralnice) po gospodiča. Saj Luka je bil do igralnice tudi pogumen. Pa pocartala sma se, pol pa ne not. Potem sem ga pa kar v igralnico dala in hitro zaprla vrata. In je bil gromozanski jok. Mi je bilo kar hudo. Verjamem. saj bo, verjamem da je hudo, ko je tak mali..... ampak verjemi, se hitro navadijo na ritem
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:56:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pri nas je bila budnica okrog pol šestih, pa sma se pocartala in je čez pol ure zaspal nazaj in se zbudil ob osmih. Bi pa mama še spala Vreme je bljah, ta teden ko sem še doma, bi res lahko bilo lepo in toplo, da še izkoristima z malim. Danes teden ob takem času pa bom že v pisarni. Meni gre kar na jok ko se spomnim, čisto res al pa hitro spet v porodniško. Al pa na Majaklo pomisli - ni fajn brez službe Sej vem da sem lahko še srečna, da imam službo, ampak vseeno Ja, saj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:57:51
|
|
|
|
arabela*
|
moj že lenari...me je hotel zvabit v postlo, pa sem !ušla" hvalabogu, ker je vreme ravno za lenarjenje.... grem prošnjo napisat, pa pospravit do konca in naredit testenine
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 9:58:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pri nas je bila budnica okrog pol šestih, pa sma se pocartala in je čez pol ure zaspal nazaj in se zbudil ob osmih. Bi pa mama še spala Vreme je bljah, ta teden ko sem še doma, bi res lahko bilo lepo in toplo, da še izkoristima z malim. Danes teden ob takem času pa bom že v pisarni. Meni gre kar na jok ko se spomnim, čisto res al pa hitro spet v porodniško. Al pa na Majaklo pomisli - ni fajn brez službe Sej vem da sem lahko še srečna, da imam službo, ampak vseeno Ja, saj. majakla, pa ne delaš ti? Al slabo sledim debatam?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 10:08:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pri nas je bila budnica okrog pol šestih, pa sma se pocartala in je čez pol ure zaspal nazaj in se zbudil ob osmih. Bi pa mama še spala Vreme je bljah, ta teden ko sem še doma, bi res lahko bilo lepo in toplo, da še izkoristima z malim. Danes teden ob takem času pa bom že v pisarni. Meni gre kar na jok ko se spomnim, čisto res al pa hitro spet v porodniško. Al pa na Majaklo pomisli - ni fajn brez službe Sej vem da sem lahko še srečna, da imam službo, ampak vseeno Ja, saj. majakla, pa ne delaš ti? Al slabo sledim debatam? Trenutno ne oz. "ono" več ne, sem v novih dogovorih, čakam na klic - tak da brezveze no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 10:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Pri nas je bila budnica okrog pol šestih, pa sma se pocartala in je čez pol ure zaspal nazaj in se zbudil ob osmih. Bi pa mama še spala Vreme je bljah, ta teden ko sem še doma, bi res lahko bilo lepo in toplo, da še izkoristima z malim. Danes teden ob takem času pa bom že v pisarni. Meni gre kar na jok ko se spomnim, čisto res al pa hitro spet v porodniško. Al pa na Majaklo pomisli - ni fajn brez službe Sej vem da sem lahko še srečna, da imam službo, ampak vseeno Ja, saj. majakla, pa ne delaš ti? Al slabo sledim debatam? Trenutno ne oz. "ono" več ne, sem v novih dogovorih, čakam na klic - tak da brezveze no. aja... jaz tud ne vem...bo treba pa sp odpret, al kaj ni druge...če vse stoji v tej ljubi državi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 10:59:24
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka v vrtcu. Smo imeli krizo. Je bil velikanski . Bo jutri že boljše. Se takoj pozna, ne. Nik zdaj 14 dni ni bil, pa je že, čim je oči odprl (10 do 8 sva ga zbudila, spal ko top, sem že študirala, da bi bil doma) - ne grem jaz danes v votec. No, pol pa je ponosno šel, ker je imel veeelikanski dežnik, ampak not pa ne, je prišla ven (pred vrata igralnice) po gospodiča. Saj Luka je bil do igralnice tudi pogumen. Pa pocartala sma se, pol pa ne not. Potem sem ga pa kar v igralnico dala in hitro zaprla vrata. In je bil gromozanski jok. Mi je bilo kar hudo. Verjamem. Mene to septembra čaka, sploh ne vem kako bo šlo, ker je mali full navezan na mene.Pa meni tudi ne bo vseeno, ampak se mi zdi prav da gre v vrtec, da bo med otroci. Pa tudi jaz ne morem bit večno doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 11:19:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka v vrtcu. Smo imeli krizo. Je bil velikanski . Bo jutri že boljše. Se takoj pozna, ne. Nik zdaj 14 dni ni bil, pa je že, čim je oči odprl (10 do 8 sva ga zbudila, spal ko top, sem že študirala, da bi bil doma) - ne grem jaz danes v votec. No, pol pa je ponosno šel, ker je imel veeelikanski dežnik, ampak not pa ne, je prišla ven (pred vrata igralnice) po gospodiča. Saj Luka je bil do igralnice tudi pogumen. Pa pocartala sma se, pol pa ne not. Potem sem ga pa kar v igralnico dala in hitro zaprla vrata. In je bil gromozanski jok. Mi je bilo kar hudo. Verjamem. saj bo, verjamem da je hudo, ko je tak mali..... ampak verjemi, se hitro navadijo na ritem Ja saj jutri bo boljše. Pač mini kriza zdaj ko je bil 10 dni doma. Pa od jutri dalje ga bo dedi peljal v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:05:24
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:06:33
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, Mi smo spali praktično celo noč, ob 5.00 in 8.00 smo jedli pa takoj zaspali nazaj. Pol pa še so 12ih, zdaj so bli malo krčeki. Sicer pa se itak ne smem pritoževat, je pridna ko angelček, mogoče mi čuva vse vragolije za sočna 15 ali 16 leta :D Jooj službe :/ sicer študentka, ampak vas razumem kak je s temi službami. Moj diplomiral pa 2 leti ni dobil službe zdaj pa s.p. vozi za kmetisko zadrugo Metlika, no sej plača OK in vse to ampak za stopnjo izobrazbe kaj dela je malo tak, včasih se vpraša zakaj je sploh fax delal.. pa dobro 1x bo dobil v svojem poklicu službo, upajmo :) Jaz pa itak za zdravstvo lahko pozabim, najboljše bi blo nemščino se naučit pa Avstrija samo to je malo težje naredit kot pa govorit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:07:52
|
|
|
|
matcar
|
Maks je tudi imel krizo danes,ni hotel v vrtec,pol je izsiljeval,da bi po kosilu po njega prišla.A,jok brate,ne gre to tak pri meni. Sem se odločla danes,da bom jih vseeno v vrtcu imela,ko bodo počitnice,ker doma itak ne zdržita tak dolgo,2-3 dni še gre,pol pa jima je tečno,škumpata,norita,skratka samo sranje je.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:17:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dolgo,2-3 dni še gre,pol pa jima je tečno,škumpata,norita,skratka samo sranje je. jaz bom M ziher en cel mesec imela v vrtcu, en mesec, če ne več pa doma...ker tako kot si napisala...treb jih je 100 na uro animirat, drugače tečnoba...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
Najedla sva se ravnokar, me je spet v trebuhu(trikotniku)zgrabilo full... zdaj pa moj šel na šiht, jaz pa malo na netu, pa pospravim, potem pa tak po babnce počasi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:21:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jooj službe :/ sicer študentka, ampak vas razumem kak je s temi službami. Moj diplomiral pa 2 leti ni dobil službe zdaj pa s.p. vozi za kmetisko zadrugo Metlika, no sej plača OK in vse to ampak za stopnjo izobrazbe kaj dela je malo tak, včasih se vpraša zakaj je sploh fax delal.. pa dobro 1x bo dobil v svojem poklicu službo, upajmo :) Jaz pa itak za zdravstvo lahko pozabim, najboljše bi blo nemščino se naučit pa Avstrija samo to je malo težje naredit kot pa govorit ja kaj češ druga...prej včasih ni bil problem....jaz sem imela redno službo dolgo let, ampak za vsako ceno vztrajat nekje, živci pa iz dneva v dan trpijo tud ne gre....pa delavnik ubitačen, da ne veš al boš videl otroka, sploh lahko šel po njega...skratka brezveze... Sistem je glep v tej državi..popolnoma..delodajalci nimajo odnosa, pričakujejo pa, da ga bomo mi imeli.....vidim samo po tem ko prošnje sedaj pošiljam...pa nobenega odgovora, nič...kot da je težko napisat" niste izbrani" in čao....kaj takega po drugih državah najverjetneje ni...obup skratka
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:23:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz pa itak za zdravstvo lahko pozabim, najboljše bi blo nemščino se naučit pa Avstrija samo to je malo težje naredit kot pa govorit mi je ravno zadnjič ena razlagala, da je njena kolegica dobila v Avstriji v zdravstvu, samo tukaj zaključi šolo, da ima spričevalo in jo takojk redno zaposlijo. V štartu plača 1700...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:26:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz pa itak za zdravstvo lahko pozabim, najboljše bi blo nemščino se naučit pa Avstrija samo to je malo težje naredit kot pa govorit mi je ravno zadnjič ena razlagala, da je njena kolegica dobila v Avstriji v zdravstvu, samo tukaj zaključi šolo, da ima spričevalo in jo takojk redno zaposlijo. V štartu plača 1700... Ja, sem tudi jaz slišala. Ful iščejo, ker gori jim je to delo pod častjo in očitno za njih premalo plačano. Samo kaj, ko nimam veze z zdravstvom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:37:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Samo kaj, ko nimam veze z zdravstvom. hee...enako se mi pa ponuja v LJ nekaj..ampak je tako, da je lj kar daleč, se vsak dan fijakat tja in nazaj, pa kolk bi zavozla vsak dan...eh...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:45:11
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem malo migat.... imejte se
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 13:50:37
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Jaz pa itak za zdravstvo lahko pozabim, najboljše bi blo nemščino se naučit pa Avstrija samo to je malo težje naredit kot pa govorit mi je ravno zadnjič ena razlagala, da je njena kolegica dobila v Avstriji v zdravstvu, samo tukaj zaključi šolo, da ima spričevalo in jo takojk redno zaposlijo. V štartu plača 1700... Mah sej vem, mi je zadnjič od kolegice sestra povedla kako plačo ma, dela v Grazu v nekem privat domu za ostarele. Sem se razjokala skoraj. Se bo treba vsest pa nemščino naučit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 14:11:19
|
|
|
|
karmen7
|
Mi smo se tudi fino napapali, ati šel malo počivat, midva pa še ne vema. Mogoče boma šla kak krog glede na to da ne dežuje več. Službe pa eh brez komentarja. Jaz sem si prej ko je mali spal eno uro prevedla prošnjo v nemščino, ker to tukaj je katastrofa. Šef me do danes še ni poklical glede delovnega časa (zmenjena sma bla za petek), sem ga klicala jaz, pa me non stop prekinja Toliko o resnosti! Pismo če bi pa jaz to njemu nardila, bi pa znorel Sem prej ravno poslala eno prošnjo, sem vidla na Zavodu odprto delovno mesto v turizmu, pa sem kar poslala. Klinc več kot ne mi ne morejo rečt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.5.2012 18:33:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Službe pa eh brez komentarja. Jaz sem si prej ko je mali spal eno uro prevedla prošnjo v nemščino, ker to tukaj je katastrofa. Šef me do danes še ni poklical glede delovnega časa (zmenjena sma bla za petek), sem ga klicala jaz, pa me non stop prekinja Toliko o resnosti! Pismo če bi pa jaz to njemu nardila, bi pa znorel To pa ni lepo. Verjetno se še ni nič pozanimal, te pa ... Tako mene tudi razp... .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)
Božiček (
15%)
Dedek Mraz (
9%)
M&B&DM (
17%)
dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!