Arwen_84
|
Pozdravčke, hehe, včeraj je blo res tko očitno pri večini... Naša je bla tudi katastrofa že 4.6. in pol včeraj...danes je pra pravi sonček...Nevem, če je bla v celem dnevu zbujena 3,4h vse skupaj, pa še to dobre volje... . Sem mela gin pregled, sem bla vsa napshirana kako bo uspavat za dat v lupinco, pol tam, pol nazaj...v glavnem doma je lepo zaspala, na poti spala, tam spala...na poti nazaj se je zbudila, sme jo podojila, vmes skočil v trgovino po špežo, mi je zaspala v rokah, nazaj v lupinco in tišina do doma...super idealno...doma pa spet malo aktivnosti, upam, da zaspi da upalimo še en sprehod (če seveda spi...če ne pridemo do ceste in se obrnemo nazaj, ker je zbujeno treba nosit)...pol podoj, kopanje in spanje...and my day is perfect ...nevem, sicer pa za našo velja, da jo kopanje bolj zbudi kot utrudi..mislim pred 22h težko dol pade...sicer pa se pol zbudi ob 2h,4h,7h in če rata pol zaspimo še do 10h...komaj čakam, da bo vsaj en obrok ponoči spustila...ma hudič je, ker ponoči malo manj poje, ker mi vmes zaspi in je nočem zbudit in se posledično tudi hitreje zbudi... gin pregled Danes sem na pregledu prvič začutla tisto ''''''''pogrešanje trebuščka''''''''...sem sedela tam med nosečkami, z materinsko knjižico v rokah...amm, sicer ful ponosna, ker sem uspešno zaključila tole obdobje...ampak mirna in sproščena...se spomnem kako je blo prej pred pregledi, malo živčnosti, pričakovanja, komaj sem čakala UZ-je, se smejala brcam pred pregledom, ''''''''''''strah'''''''' pred tehtanjem in občudovanje drugih, ki so nestrpno čakale na malčka z mano...itd...res nekaj posebnega . Meni je blo res tole eno najlepših obdobij v življenju, ki se seveda nadaljuje... pasenje kravic: naša jih fulll, pa glavo kar sama že precej drži...sicer omahuje levo desno. Najraje pa ima, da jo imam jaz na rami (manj čez ramo kot pri kupčku) in mi gleda čez ramo (seveda z dvignjeno glavo)...moje roke zdržijo ta položaj 10min, mala pa včasih v jok, ko jo dol dam...ampak enostavno ne morem več kot tolko..pa 5kg ima, kaj šele bo? Sicer pa tole dajanje na trebuh priporočajo po 2 mesecih, ampak mi jo kar dnevno parkrat damo...sej vidiš, ko se malo zmuči in jo že dol drži jo pol dvigneš... _vanilija_:jaz ko tebe berem se mi zdi, da je tvoja pupa, včasih prav taka kot moja . Ko se naša na vozičkanju prebudi, jo je treba v rokah nosit, pol zaspi in jo damo nazaj...kdaj uspešno, kdaj ne...če ne jo položaj čez ramo najbolj umiri in pol tko čez tebe gleda...enkrat jo je primu ta histerični jok, tko da smo res tekli domow skoraj...ji ni nič pasalo, pa še pol se je z mojo jožko kregala, ampak se je le tako končno umirila...(pa ne da je bla lačna, ker ni nič kaj dosti jedla). Je pa tvoja doživela prvi potres v življenju (če unga v italiji niste čutli) ni kaj slikanje za osebno: smo meli fotošuting doma ja,...200slik od tega 4 dali fotografu, ki je odločil da bo 1 OK...smo razvili, oddali...in dobili zavrnjeno, ker je bilo pri glavi malo sence od obraza . Glupi fotostudio kot da ne vejo tega, ...ah, važno, da pokasirajo. Smo ponovili vajo, nesli k drugemu, je še obdelal sliko...tko, da je ratalo in jo zdaj čakamo . Sicer pa vidim, da imamo itak približno enake stvari...uspavanje na rokah, sprehodi v ''''''''fast varjanti'''''''', da se slučajno vmes ne zbudijo, začetek smejanja, oglašanja in nasploh dojemanja sveta, lovljenje ritma, sicer pa mi je najbolj smešno to, ker je en dan TAKO drugi pa lahko čisto DRUGAČE, tko da je čisto res: ''''''''my baby, makes my day '''''''' itd....Počasi se bo vse stabiliziralo ... Mejte se radi, Lp iz Kopra
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 6.6.2012 18:56:25 >