|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2012
7.6.2012 13:07:55   
_ada_
anglistika...poglej ji jezička,če ma belkast jeziček in probaj z gazico narahlo očistit,če ne gre dol je lahko soor in mogoče zaradi tega cuza rokice,moja je tud zarad tega začela tlačit rokice, pa ful dudo vlečt,pa zmer cmokala sem misnla vedno da je lačna, in vedno ko sem ji naredila za pojest je pojedla samo 30ml al pa nič ker jo je peklo in bogica ni mogla jest.zdaj dva dni redno mažemo z daktarinom ki nam ga je dala pediatrinja in je čist drug dojenček,zopet umirjena,nasmejana,zadovoljna.

(odgovor članu anglistka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.6.2012 21:26:17   
Arabella1
pozdravljene pupe, danes sem bila na pregledu pri ginekologinji, vse ok, rekla je, da bi morali meni takoj carski narediti, ne pa da so me matrali toliko časa.... user posted image user posted image user posted image zdaj 1 leto nič user posted image ker bi lahko šivi popokali in bi lahko krvavela znotraj... niti v planu ni eno leto user posted image , so še preveč sveži spomini na porod... ki so vse prej kot prijetni...

dane pa ne vem ali je bila kakšna čudna luna ali kaj... user posted image razgraja od 3h zjutraj.. hranil se je ob 3, 4, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 18, 20, spal je vse skupaj zelo malo, tak, kot je bil dane še ni bil, upam,da bo jutri boljše

sem bila pa danes zelo huda user posted image user posted image user posted image popoldne me kličejo iz kd življenje in mi pove "prijazna gospa" da sem pred dobrim mesecem rodila sina tobiasa in da mi ponujajo varčevanje zanj, ter nagrado od 50 eur dalje, če se odločimo, da me bo njihov agent poklical, da se dogovorimo za srečanje. sem ji pojasnila, da ne bo nič iz tega... ma od kje njim podatki!!!!!! to je za obvestit informacijsko pooblaščenko, mene ni noben vprašal, če se lahko podatki od otroka posredujejo komurkoli... user posted image user posted image so še katero klicali?

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.6.2012 8:22:18   
ursap
Arabella.... mene so tud klical in ko sem rekla ne hvala je gospa še kar vsiljevala da bi vzela njihovo ponudbo in bi me njihov agent poklical in vse skupaj predstavil. ma so nadležni. user posted image

< Sporočilo je popravil ursap -- 8.6.2012 8:23:06 >

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.6.2012 12:20:21   
Kurumba
Mamice, prosim za nasvet. Smo že govorile o nemirnem spanju, ampak pri nas so to krči. Moj user posted image po celo noč rogovili, sicer spi, učke ima zaprte, vendar skos jamra, zvija glavo, maha z rokicami, brca z nogicami in spušča trpeče glasove. Jaz ne morem spati, pomagati pa mu tudi ne znam, ful mi je hudo. Sva mu dala kapljice proti krčem, pa nič ne pomaga. Pazim na prehrano, pa je isto, ne glede na to, kaj pojem... Kaj naj storim? Tiste prave krče, ko joka in joka, ima okrog 17h popoldne, včeraj do 19h, predvčerajšnjim pa kar do 22.30. Vendar to nekako preživim, muči pa me to jamranje ponoči.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.6.2012 12:50:25   
CAC
POZDRAVLJENE!

Kurumba, pri nas je čisto isto kot pišeš. Sem že na eni strani nazaj pisala o tem, da  ponoči skoral cel čas nekaj stoka in jamra. Po moje ga isto kot našo, nekaj šraufa, ker naša zraven tudi prdi in ko jo to začne tako bolet, potem začne jokat in se zbudi. Seveda tudi jaz ne morem poleg spati ker vse slišim user posted image  in sem posledično zjutraj kot zombi. Tudi jaz dajem že od vsega začetka ko so se krči začeli Bio gaio in pa sirup Antiflat, pazim tudi na prehrano pa ni nič boljše. Zvečer pa jo od 18-20 ali do 21 tudi redno krči mučijo in takrat se dere na ves glas. Ne vem, če lahko kaj drugega še naredimo- bo treba počakat, da zrastejo in bo minilo. Jaz sem že razmišljala, da jo premestim z posteljico  spat v garderobo, da me ne bo to stokanje motilo, ampak zaenkrat je še nisem...

Imava pa v ponedeljek pri 2 mesecih posvetovalnico in jo bom vprašala ali je to normalno, da se tako oglaša in stoka ponoči. Jaz zaradi tega vstanem ob 6h zjutraj, ker ona stoka tak da se zbudi, jo nahranim, potem pa itak ne morem več spat, ker jo do 7h nosim po rokah, potem pa moram zrihtat starejšega za v vrtec. user posted image  potem zaspi okrog 8 za eno uro, tak da imam potem zajtrk, te pa spet akcija. A tvoj se potem zbudi zaradi tega stokanja?
Kot sem že pisala, se naša user posted image  ponoči ne zbudi z jokom zaradi lakote ampak od tega, da jo tako muči po črevesju in prdi.

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.6.2012 13:29:53   
Kurumba
Ja, moj se tudi ne zbudi zaradi lakote, ampak se zbudim jaz zaradi stokanja in potem pogledam na uro in ga nahranim ob približno 2h (danes že ob 00.30) in 4.30 (danes že ob 3.00). Danes sem ga vzela ob 3h kar k sebi in je potem ene dve uri mirno spal. Se mi zdi, da je boljše, če je na boku, ampak pri nas to ni šanse, se skos obrača na hrbet. Potem sva spala do 8.30 (včeraj pa celo skoraj do 10h), seveda z vmesnimi bujenji. Kadar se zbudi od jamranja (včasih pa tudi, če se ne zbudi sam, kadar še posebej jamra), ga kar dam na joško in mu potem podrem kupčka (pri nas je to hitro ali pa sploh ne) in je potem malo boljše, vsaj zaspi nazaj. Ja, pa pomaga tudi, če se (ob spremljavi glasnega prdenja) pokaka, ampak ga jaz ponoči ne previjam, ker se potem čisto zbudi. Že itak se zbudi ob skoraj vsakonočnem (včasih celo dvakrat na noč) sesanju nosu, ampak potem gre spet na joško in potem zaspi nazaj. Potem pa spet jamra... Moj mi je danes rekel naj grem spat v drugo sobo, ampak jaz kar ne morem. A potem misliš, da bo po treh mesecih minilo kar samo od sebe in bo potem mirno spal?

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.6.2012 13:32:04   
Kurumba
Aja še to, na posvetovalnici sem tudi jaz vprašala, ker sem najprej mislila, da so to pač običajni glasovi dojenčkov ponoči (čeprav so se mi zdeli preveč trpeči, da bi bili običajni). Pediatrinja je rekla, da so to krči, da ga verjetno kaj zvija (sem ga ponoči prav posnela in ji predvajala glasove) in naj mu dava kakšne kapljice. Pa sva ga s tem le zbudila, bilo pa je še slabše.

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.6.2012 14:15:30   
Arabella1
mene bolj kot to, da so nadležni moti kako so do podatkov prišli... ker to je hud poseg v varovanje osebnih podatkov, ne morejo kar tako dat podatkov od otroka brez dovoljenja staršev... ko dobim odgovor (seveda če ga dobim, ga bom posredovala)

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.6.2012 15:23:22   
anglistka
_ada_ - hvala za nasvet. zaenkrat se še nič ne vidi, koliko sem pač uspela pogledati. bom pa pozorna, če bi se soor še pojavil. sicer pa je bilo včeraj popoldne in danes spet ok. danes sva bili celo na pedokinetiki. tokrat drugič. prvič je bla cela polomija, saj se je mala ves čas jokala user posted image in tako nisva uspeli nič potelovaditi in se tudi nisem naučila nobenega prijema. danes je blo pa res super.
tudi katarina precej stoka v spanju, sploh v drugi polovici noči. očitno spi bolj rahlo takrat. zdaj naju je že nekajkrat zbudila ob petih, pol šestih, ko je fuuuuuuul prdela in kakala. seveda jo je bilo treba previti, pol nahraniti, pol pa mali vragec seveda sploh ni hotel nazaj zaspati. uspavati mi jo je uspelo do pol osmih, takrat pa jaz nisem bila več zaspana in sem potem vsaj v miru zajtrkovala, posodo pomila, itd. pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 234
8.6.2012 16:49:20   
Arwen_84
anglistka Pri nas je isto...v drugi polovici noči non-stop nekaj hhrrgggaa, piska, včasih zajokca in pol vtihne...tko, da grem parkrat pogledat, če spi ali je budnauser posted image ...ponavadi se vsak zvok zaključi z prdcem...Tko, da jo verjetno nekaj napenja oz boli (če ne bi pomoje prdila v spanju mirno in bi blo)....Tko, da od tistega bujenja 4,5h jaz težko zaspim nazaj oz sem si omislila čepke za uha - itak nimam kaj, ko se zbudi z jokom pa slišim tko da ni panike...tko vsaj še zaspim do 7,7,30h ...takrat jo podojim (vmes se ponavadi pokaka in še kaj napenja - če to opazim jo dam tako, da imam skrčena kolena (ona je leži proti meni) in ji dvigujem nogice tako, da pritiskam na trebušček...v tem položaju se sprda in še pokaka...vmes ne joka, kar pomeni, da ji položaj ustreza in ji paše, da gredo tejle vetrovi ven...pol jo grem previt...in večinoma se prebudi, tko da imamo pol budnico...do ene 14h...vmes 3x poskus spanja - tako, da zaspi, jo preložim v košaro ali pojstlico in spi 20min...potem spet čujem, da prdne...in se zbudiuser posted image . Posledično se velikokrat razbudi in ni najboljše volje...kdaj pa ja...(ko si nafila baterije očitno)....tko, da sem jaz pol čisti zombi...zaspi pol mirno okoli 14h in spi najmanj do 17h...prdi ne, pokaka se pa ponavadi spet med podojem...jo pa jaz vsakič pred previjanjem dajem tako na kolena, da ji sprostim vetrove...

Ko sem jaz opisala eni primorki tole opisala mi je rekla, da: Znajo bit krčki - mi je ena prijateljica ravno zadnjič povedala, da okoli meseca in pol znajo bit najbolj intenzivni, tako da to bi sovpadalo s starostjo tvoje pupike...da te potolažim pa pri puncah (baje) hitro minejo, nekje dva tedna in konec (držim pesti, da bo tako tudi pri vas)

soor: smo ene tri dni opažali, da se ji dela bel jeziček..ampak ni zaradi tega nič protestirala..jedla normalno, jokala več pa tudi ne....smo šli po gel, zdaj je že vse izginilo - očitno smo dovolj hitro ukrepali, da se ji sluznica še ni vnelauser posted image

vneta ritka Smo jo dobiliuser posted image . Že en teden jo imamo in se mi zdi, da vmes malo poneha...pol se ji je pa razširilo še na lulo, ima prav take izboklince in hrapavo rdečo kožo....mažemo z sudocrem, praško pasto, plenice smo zamenjali, previjanje na 2h,...in nič...any ideas?

ma, kakšna sopara je pri nas....luftaš, luftaš...pa zmeraj huj...sonca pa od nikjer....bljak

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

Neposredna povezava do sporočila: 235
8.6.2012 19:39:29   
Arabella1
arwen, a je ritka vneta ali je taka bolj pikasto glivična? če je vneta probaj pasta di fissan (dobiš v italiji) - garantirano pomaga, naš je imel zelo vneto ritko od antibiotikov, to kremo nam je priporočila medicinska sestra na pediatriji, če pa je ritka bolj glivična da so pikice, pa daktarin kremo (gel je za v usta, krema za ritko)

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.6.2012 21:04:42   
CAC
Kurumba tudi moja se točno tako in ob približno istih urah doji, s tem, da potem ob 6h vstane in rabim do 8 ure, da jo uspavam in spet zaspi za kakšno uro. Tak da jaz nimam niti šanse, da bi lahko spala vsaj do 7h. user posted image
Upam, da se bodo ti krči nehali pri 3 mesecih, lahko pa da bojo trajali kaj dlje, bomo vidli. Kakšne kapljice pa mu daješ ti? Probaj mu dajat čez cel dan, ker ta Antiflat, ko jih ji dajem jaz, tu piše da naj bi pred vsakim obrokom dal 1 ml, samo meni se to zdi malo preveč, pa dajem vsak drugi obrok, ponoči pa ne. Sem pa prej dajala Sab Simplex, pa ni nič pomagal, pa še polivala je po njem, tak da sem zamenjala. Pediatrinja mi je rekla, naj bi probala še Coli prev, pa zaenkrat še nisem. Enim baje pomagajo ene kapljice, drugim pa druge, različno.

Arwen- če so pikice potem je glivično- jaz sem mazala z canesten kremo 2x na dan, gor na canesten pa sudocrem, pa je čez kaka 2 dni bilo boljše. Probaj, pa boš vidla. Plenice pa itak- mi imamo pamperske te ta boljše, pa je tudi imela vneto- je zgleda imela tako močen kakec, da jo je hitro nadražilo.

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.6.2012 22:03:35   
Arabella1
našemu user posted image je ratala vneta ritka (ko smo bili že par tednov doma) ravno zaradi pampersk, pa smo imeli tiste bele sensitive (dobili za darilo), čezdan sem mu dala bambo plenice, ki so naravne, ponoči pa pampers, ko se je pojavila rdeča ritka smo ukinili pampers in ritka je spet kot nova, zdaj poleg bambo uporabljamo še plenice iz dm-ja my love (tudi naravne) ritka je uredu.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.6.2012 4:41:56   
Arwen_84
wwaaa....mi smo že ouf...katastrofauser posted image . Ona se zbudi in gleda..in kaj čem, kot jo dvignit...sem previla, je vmes še kakala....rit je katastrofa...ima rdeče napihnjene in hrapaste bunkice, praw grozno zgleda...sem s canestenom namazala...(glede na to, da se ji je soor začel delat, je res možno da se ji je nardilo še spodaj...)..user posted image ...V glavnem sledi uspavanje, bomo vidli....jaz pa nevem kako bom zdržala še čez dan, ....

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

Neposredna povezava do sporočila: 239
9.6.2012 11:49:34   
CAC
Midve sva že tudi bile auf nekaj čez 6 uro. Jaz seveda nisem spala več, user posted image  pa je ob 8h zaspala in do 10h.

Kurumba kako se pa doji tvoj po tem, ko tako stoka in se zbudi, a normalno? Ker moja se zvija tudi še potem med dojenkem in mi vleče bradavico ali pa jo spusti in se zvija, potem pa jo spet išče. In to traja cel čas dojenja. Posledično zraven poje dosti zraka, kar ni dobro. Občutek imam, da se včasih niti ne naje dovolj, da prej zaspi. Danes imam sploh občutek, da malo poje. Jo bom zvečer pred kopanjem tehtala, me zanima, koliko je v 1 tednu pridobila.
Sicer pa pri nas v Prekmurju dežuje, tak da ven ne moreva user posted image  , vremenarji pa so rekli, da bodo samo popoldanske nevihte user posted image .  Svašta.
Lep vikend!

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.6.2012 13:35:51   
Arabella1
arwen zelo verjetno je da je res šla okužba na ritko, pri nas je bilo kontra najprej ritka potem pa v ustih, pojdi v lekarno po daktarin kremo in ji maži večkrat na dan, po parih dnevnih bo ritka kot nova user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.6.2012 20:05:43   
Kurumba
CAC, tudi jaz dajem mojemu Antiflat, ampak bolj na pamet, takrat, ko okrog 17h dobi krče (ene 5 kapljic), danes pa sem mu jih dala tudi dopoldne (ga je že takrat nekaj zvijalo) in popoldne pred popoldanskim dojenjem, okrog 15h. Kljub temu je imel krče od 17h naprej, ampak samo do 18h, ko sva ujela dobre pol urice brez dežja in sva šla ven. Takoj, ko sva zunaj,čudežno zaspi in tako spi še zdajle. Tako da pri krčih sem ugotovila, da pomaga sprehod in pa vožnja z avtom, mogoče zato, ker jih trese.

Ja, ponoči se doji normalno, kljub temu, da je prej stokal. Ko ga dvignem iz posteljice med stokanjem, ponavadi še spi, potem pa se zbudi, se precej divje prisesa in nato hlastno pije. Tako da mu potem obvezno podrem kupčka, nato pa ga dam nazaj spat, včasih v njegovo posteljico, kjer se potem stokanje nadaljuje, včasih pa v najino. Pri nama se mi zdi, da potem vsaj nekaj časa mirno spi, ne vem, zakaj. Sva mu poskušala dvignit vzglavje, pa se vedno tako zrine, da ni na vzglavju, zdaj spi postrani, skoraj pravokotno na posteljico. Ni šanse, da ostane na boku, čeprav se mi zdi, da manj stoka, če je na boku. Ampak naš gospodič želi spati na hrbtu...

Neposredna povezava do sporočila: 242
9.6.2012 21:28:52   
CAC
Kurumba tudi  naši user posted image  strašno paše vozičkanje in ko zaspi, potem spi tudi po 3 ure ali še več, pa tudi zvija jo ne tako fejst. Zato sem jezna, ko dežuje, ker ne moreva ven. Sicer imamo nadstrešek na terasi, tak da če malo dežuje, ni problem, danes pa sploh nisva mogle ven.
Zgleda da tvojemu paše ko je pri tebi v postelji in zato ne stoka, jaz svoje ne morem imeti pri sebi, ker imava vodno posteljo in bi potem visela, pa tudi dojit ne morem leže- ena slabost vodne postelje, sicer pa je več ne zamenjam. Čeprav bi si včasih želela, da bi jo vzela k sebi in bi se stisnili user posted image  Ko bo malo večja, potem bo pa šlo.
Našo je danes tudi zvijalo, zdaj je zaspala. Ko sem jo zdaj po kopanju še malo podojila, se je spet vstran obračala in se kar precej strašansko  jokala- ne vem ali od utrujenosti ali jo je šraufalo. Zdaj se bo verjetno zbudila okrog 00-00.30, sigurno, in potem spet okrog 3-4 in potem ob 6, ko je konec mojega spanja.
Zato grem hitro pod tuš in spat....user posted image

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.6.2012 23:18:04   
Aprilcek2012
Živjo mamice!

Po dolgem času se spet javljam, pri nas se skoz nekaj dogaja, tako da imam komaj čas prebrati forum. V torek bomo stari že 2 meseca, mali raste kot gobe po dežju, ima že 6 kg in postaja kar težek in dolg user posted image

Telovadba: midva hodiva na telovadbo v Pedosano (v šiški, nasproti celovških dvorov) in sem čist navdušena, aljaž pa tudi user posted image . Pokažejo tudi, kako se pravilno dviguje, odlaga, nosi, "poseda" dojenčka. Ta tečaj mi je za darilo dala svakinja, ona je najprej hodila v pedokinetiko, zdej hodi pa v pedosano in pravi, da je ful boljše, lepši prostori, bolj prijazne lastnice...po telovadbi so naši malčki seveda lačni, tako da jih tam še podojimo, pa če imaš bolj počasnega jedca (tako kot jaz) se lahko naštimaš na kavč, še za pit ti ponudijo user posted image Je pa zelo blizu tudi en park s klopcami in se lahko tja naštimaš user posted image . No mi2 sva trenutno v programu pedomikro, bom pa sigurno še nadaljevala s pedomini. Pred kratkim so organizirali tudi predavanje o zgodnjem razvoju, meni je bilo všeč.

Krči: mi jih na srečo nimamo. Do zdaj ga je mogoče 5x nekaj matralo, pa se je potem sprdel in je bilo ok. Pri 1 tednu starosti, ko sem mu dva dni dajala kapljice plivit d3 je imel tiste 2 dni ful krče, pa sem nehala dajat in je bilo ok. Zdaj sem pa nabavila Oleovit in ni problemov. Spijem pa vsak dan 1 liter čaja za dojenje poleg ostalih pijač (na 1 liter dam 2 vrečke), imam ga od mullerja, dma in tekanne, pa malo mešam, da se ne naveličam. Ne vem a to tolk pomaga, da nimamo težav. Če ima pa probleme, mu skuham komarčkov čaj in mu dam po flaški, po njem se sprdi in je zadovoljen user posted image Pa nogice mu pokrčim v kolenih in jih držim proti popku, tudi pomaga. Vsako jutro, ko se zbudi, se preteguje in prdi, je prov hecn user posted image . Aja jem pa praktično vse, razen tistega kar napenja (cvetača, koruza, fižol...)

Dojenje v javnosti: jaz s tem nimam problemov, sej to je prednost dojenja, da imaš joške skoz s sabo in ti ni treba hodit domov na vsake 2-3 ure user posted image pa sej se praktično nič ne vidi, jaz si majico in modrc potegnem navzgor na tisti strani k dojim in potem on itaq s svojo glavo pokrije mojo joško. Edin če bi kdo iz zadaj gledal, bi videl moj špeh user posted image Če si majico in modrc potegnem navzdol, se več vidi... Če vas je pa sram, si dajte pa tetra plenico čez ramo in čez glavo od dojenčka, pa se res nič ne bo videlo.

Kopanje: mi2 ga kopava že v ta veliki banji, da lahko malo miga. V plastično banjico je šlo zelo malo vode, tako da sva ga samo nekaj namakala. Moram rečt, da ful uživa. Zdej počasi znižujeva temperaturo vode, kar mu ful paše. Pri 37 stopinjah je vedno jokal, že ko sem šla na 35 je bil bolj zadovoljen. Septembra bomo pa že v morju "plavali" user posted image

Spanje ponoči: aljaž jé okoli 21ih-22ih, potem pa okoli 5ih in okoli 8ih user posted image

Spanje podnevi: Zdej je bil parkrat siten, je ful jokal, jaz sem mislila, da ga kaj zvija...potem sva pa ugotovila, da je samo zaspan, tako da zdaj ko začne jokat in zazeha, ga dam v posteljico, dudo mu "zataknem" s tetra plenico in običajno lepo zaspi. Drugače pa na joško, pa tako zaspi. V skrajni sili ga dam v lupinico in malo guncam voziček. Aja jaz ga dostikrat dam spat na trebuh, tako še lažje prdi hehe, pa ga potem čez kakšne pol urce obrnem na hrbet (ko trdno zaspi).

Oblačila: našemu malčku je skoz vroče, doma je čez dan v bodiju s kratkimi rokavi/brez rokavov, tako je tudi bolj aktiven in se s tem "ogreva", za ven mu dam pa gor še hlače. Štumfkov ne nosi več, ker je imel skoz potne nogice.

Polivanje: poliva kar veliko, čeprav že veliko manj kot prej, tako da pač veliko peremo, pa vse smrdi po skisanem mleku. Včasih mu gre prav "skutka" iz ust. Kaj čmo, mogoče pa zato nimamo krčev, ker gre ven vse kar je viška?

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 244
10.6.2012 11:16:50   
anglistka
Pozdravljene na to dolgočasno nedeljsko dopoldne! Spet se bomo cel dan prekladali po hiši in bomo zelo sitni user posted image . Jutro se je dobro začelo, prvo hranjenje šele ob 3.30 (ponavadi okoli 1.00), potem skupno spanje, sledilo je stokanje in nato prdenje in na koncu še orng kakanje. Po previjanju Katarina seveda ni želela zaspati nazaj, a sem bila jaz trdno odločena, da bom na to nedeljsko jutro še malo potegnila in sem ji tako vztrajno tiščala zizo in potem dudo noter, da je ob sedmih zaspala nazaj in sva skupaj ajali do devetih. Mala že ugotavlja, da ima zelooooooo trmasto mamo user posted image . Prejle pa je spet bil velik stok in jok, pa tako zelo debele veke je imela in v tistem preberem post od aprilčka 2012 o tem kako jo kar v posteljico položi, če je sitna in zaspi. Pa poskusim še jaz in glej ga zlomka: mala spiuser posted image . Hvala!
Midve hodiva na pedokinetiko, ker v MB ni takše izbire kot jo imate ve v LJ. Sicer nekaj je, a sem se pač za to zadevo odločila. Je pa fajn, ker je mala skupina, pa parkiram lahko čisto zraven (ni v centru). In zadnjič, ko se mala ni jokala, je bilo prav zabavno. Upam, da bo tudi prihodnjič tako.

< Sporočilo je popravil anglistka -- 10.6.2012 11:17:36 >

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.6.2012 11:39:30   
ovnica7
arabella - zna biti, da so te iz KD klicali zaradi tistega paketa, ki ga prejmeš v P po rojstvu in je bilo treba izpolnit obrazec. Tudi KD je podaril nek CD s pesmicami. No, jaz pri teh stvareh zelo pazim kaj označim, če gre za reklame ponavadi ne označim, da se strinjam. Tudi pri tistem paketu nisem, niti se spodaj nisem podpisala in zaenkrat me še niso klicali. No, če si označila, da se strinjaš, potem nima smisla klicati pooblaščenke. Edino kar lahko storiš je, da jim sporočiš, da te odjavijo od reklamnih sporočil.

Oblačila - jaz naši še nisem dala kratkih rokavov niti pri majčki, niti pri hlačkah. Saj skoz nekaj piha, včeraj je bil dež, danes tudi ni neke vročine. Kako veste, da je malemu vroče? Iz katerega konca si ti doma Aprilček 2012, da je pri vas tako toplo?

Neposredna povezava do sporočila: 246
10.6.2012 18:27:59   
_vanilija_
Mi mamo čez dan oblečen body s kratkimi rokavi in dol samo nogavičke. Pri nas je 25 ali 26 stopinj v stanovanju. Ko gremo ven, ji oblečem hlačke in majico z dolgimi rokavi in jo ne pokrijem.

Včeraj smo šli na izlet v Tolmin in smo očitno preterali, ker je bla ful nervozna kobsmo pršli domov, Ful se je drla, hotla bit non stop na (.)(.) in seveda nisem imela tolk mleka (ja, tudi jst sem bla zmatrana, ker cel dan ni spala in če sem hotla da je mir, sem jo mogla dojit user posted image ). Sem mislila da ji bom mogl dati flaško z AMjem, ker do 12tih ni hotla zaspat. Divjala je, bradavičko vlekla, mahala z rokicami in nogicami.... Potem vrže ven bradavičko, jst mislim ok, noče več, jo dvignem, jok in stok... Kaj čem, spet jo dam na joško... Sama itak ne zna zaspat. In potem se je verjetno tolk zmatrala da je ob 12tih zaspala in se zbudila ob pol 6tih.

Dans pa spi skoraj cel dan user posted image Smo šli na vozičkanje (najprej se je seveda tolk drla da sem jo mogla podojiti na eni klopici in ko je zaspala smo šli 1 urco na sprehod. Ne spomnim se kadaj na zadnje je tolk spala v vozičku user posted image

Btw, tudi ona se celo noč oglaša in premika. Na začetku nisem nič spala, zdej sem se verjetno že navadila user posted image

V torek gremo na pregled, me zanima kolk se je zredila, zdej je 1 mesec da se samo dojimo user posted image . Tudi mamo UZ kolkov, upam da bomo končno povijačne plenice dali dol (po drugi strani so fajn, ko se pokaka, malo več časa rabi da vse gre ven user posted image - ne zna se malo pokakati user posted image ).

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.6.2012 10:11:52   
CAC
Dan!

Danes pa je pravi turobni deževen dan in spet nič vozičkanja...
Še dobro, da imava danes posvetovalnico, user posted image  ima 2 meseca. Vanilija kako to, da imate vi pri 2 mesecih UZ kolkov? Midve jih imava šele pri 2,5 mesecih in potem pri 3 spet posvetovalnico in potem gre to široko povijanje stran, hvala bogu. Je pa edino fajn, da jo sedaj lahko bolj primem ko ima ta punkl gor user posted image

Naša Neža tudi najraje spi na hrbtu, če jo dam na bok, jo še podložim z zrolano brisačo, pa se kljub temu, ko stoka in se zvija, obrne na hrbet, roke pa vznak. Ko je sitna in ko ji nič več ne paše (niti (.) niti na rokah) in se dere, jo tudi položim v stajico in ji tiščim dudo ter navijem vrtiljak ali pa jo vozim sem ter tja z stajico, ker je na koleščkih. Čez čas omaga.... Danes je spet takšen dan za dremanje, ali ? No, evo, se že budi po 1 uri spanja...
Sem prehitro povedala.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.6.2012 11:17:42   
_ada_
Pozdravljene.
Danes res ni za vozičkanje,ko je tako oblačno vreme,zgleda kot da se bo vsak čas uscalo pa še nič.
No danes sem končno oddala za otroški dodatek,sem tolko odlašala,da sem jo danes dala v kengurujčka in šla,ker ni dostopa z vozičkom na socialno oz. je ampak je vhod z druge strani in je zaklenjen in morš met srečo da je kdo tam da ti odpreuser posted image .

Am ve ko povijate,a to morate zaradi testov uz kolkov al preventivno?Me smo mele uz samo v porodnišnici in na posvetovalnici ni bilo nič govora o ponovnem uz.

Krči...prejšnji teden jih sploh ni imela,včeraj popoldne jo je pa bogico tako zvijalo da je bla rdeča ko paradižnikuser posted image .

Spanje...prejšnji teden je tako lepo spala,sve ble pr mojih in je tako lepo pančala,od 22.00 do 4.00,v petek celo potegnila do 5.30. V soboto sva pa prišle domov in je ponoči ves čas stokala, sinoči je blo malo boljše,ampak zbujanje na tri ure,pa vmes stokanje.Mogoče jo tudi vremenska sprememba malo daje,upamuser posted image .

No moja zdaj pridno leži in ima tisti lok čez,je že 10minutk tko tiho,sam občasno se ji oglasim da ve da sem tuuser posted image .Jaz pa namest da izkoristim pa kej nardim doma,pa visim na netu.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.6.2012 12:38:37   
tulpek
Ada, ker smo ravno iz istega konca na hitro... pri nas da pediatrinja napotnico in greš na uz, čeprav je vse ok. prvič ni bilo tako (druga pediatrinja), ta pa pošlje preventivno na ponovni pregled. Samo kot sem že enkrat rekla, mi imamo v Š pediatrinjo. Ne vem pa, kako delajo vaši.

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?