Arabella1
|
pozdravljene pupe cacao tvojemu posto sem se pa do solz nasmejala it's joška time tulpek tvoj je pa res pravi velikan, pa sem mislila, da je naš velik, evo danes smo imeli posvetovalnico, ima "samo" 7,3 kg in 68 cm, cepili ga nismo, sem rekla, da je malo smrkast...to cepljenje bi rada jaz čimbolj pozno dala.... če bi bilo po mojem sploh nikoli... ma ne bo šlo. Drugače pa je bil pregled tako: pri sestri vaganje in merjenje, pri pediatrinji pa je najprej ga pogledala, potem ga dala kravce past (čudež ni se oglasil, prvič....), pogledala ušesa, očke, grlo, nogice, rokice, rekla, da lepo brinclja z vsemi štirimi, posedla ga je mu dala rokce skupaj, rekla, da je lepo razprl pesti, navdušena nad njim ponosni starši pa še bolj drugače pa spanje: zdaj že več kot en teden kar rutina, spanje v kosu od 20ih do 5ih, oziroma do 5.30, pred peto se ne zbudi, potem pa v najini postelji do cca 10.30 11ih, da se naš mali hlodek naspi. V torek, ko smo imeli uz kolkov je bil kažin, ker je seveda vstal ob 6ih... in mu je manjkalo tiste 4 ure spanja, cel dan je bil sitkan.... čez dan pa zdaj spi 3x po 1 uro cca , kdaj kakšno minutko več, tako, da mislim, da ima spanja dovolj. Na sprehode zdaj sploh ne hodimo zjutraj, ko je temperatura še uredu še spi, zvečer, po sedmih, ko se zopet normalizira pa so spet priprave na spanje.. no sej gremo veliko na teraso, tako, da zraka mu ne manjka Za gosto hrano nam ni še nič rekla, da naj kaj dajemo, mogoče bo rekla kaj 1.8. ko je naslednji datum za cepljenje.. nekako mi je ni ratalo prepričat, da mi komot pridemo septembra. Čajček pridno pijemo, vsaki dan cca 200 ml, in to hipp komarček, kamilica in janež, očitno mu to paše.. ma če pomislim, kako je bilo od začetka, ko se je drl in pačil, kot bi mu najmanj kaktus hotla dat.... prdenje: ja naš prdi in to zelo, pa nič kaj dišeči niso prdci.... s kakanjem pa je tako, lahko gre 1x, 2x dnevno, lahko tudi 3x, se je pa zgodilo tudi že da 2 dni ni kakal, 3. dan je bilo presenečenje v najini postelji, z rezultatom pranja posteljnine s prešito odejo vred.. na srečo je šlo gor in ne na jogi , ker jogi ne bi šel v pralni stroj glavca: naš bucko drži glavo pokonci kot kakšna želva... da bi on se pestval leže.... sanje, tega noče že od začetka, je pokonci kot žirafa, najrajši na rami da ima razgled. kurumba, kaj pa če probaš vklopit sesalec, pri našem je to delovalo, če so pa res kakšni krčki, pa to ne bo delovalo... si jedla oz. pila kaj takšnega. arwen boš videla, tudi tvoja bo prišla do svojega daljšega spanja, naš je tudi podaljševal spanje, tako, da kar optimistično, razen če probaš še tako, da ti tam od petih popoldne dalje ne gre več spat, da jo zamotiš, samo spet ne preveč, da ne bo preveč zmatrana, in seveda, ko ona spi, dej se spočit tudi ti a ja a ima katera kakšen predlog za nadomestilo ležalnika, naš postaja prevelik za noter bit, je pa strašansko rad, tako, da bo vsak predlog dobrodošel
|