Arwen_84
|
zdravo punce, jst bi lahko provizijo za tole knjigo pobirala, hehe ...No, sej hvalabogu, če bo keri rišla vsaj malo prav... No, naša je danes prvič ugotovila kako je prespati vso noč...(5,5h v kosu, da se razumemo) ...ampak glede na to, da je tole prvič od rojstva je zame ogromen uspeh (zdej ciljamo seveda še dlje, hehe). No, kopanje imamo po novem ob 18.30, zaspi (prestavljena v svojo pojstlo) ob 20h - spala v kosu do 1.30 (potem ostala pri meni v pojstli), potem bujenje ob 3h (sem jo jaz ponesreči zbudila, ampak sem pri podoju zaspala) je spet malo jedla...potem bila prestavljena v svojo posjtlico in spala do 5.30 in potem še pri meni do 7.45h! Torej izkupiček noči - spanje 11,5h (kar je v primerjavi s prejšnjimi nočmi ravno 2x), sicer z 3x bujenjem ponoči, ampak enkrat sem bla jaz kriva - še en dokaz, da jo morem vsakič obvezno prestavit v svojo pojstlo. Še vedno sem jo ob 3h podojila, da se je umirila...ker je to sedaj edini način...uvajamo pa tudi drugo (uspavalne besede, blabla...tiste, ki berete knjigo boste vedle o čem govorim-pač, da ni treba takoj joške dat, če se vmes brezveze razbudi, sama pa tko še ne zna nazaj zaspat). Čez dan tudi pridno lovimo rutino, ki se je oblikovala kar nekako naravno...jaz samo poskrbim, da če moremo kam it gremo v tistem času, ko lahko in ne takrat, ko ima ona ''''daljši spanec'''', pač življenje naj bo prilagojeno , svet bo že počakal. Nekako okoli 7h smo out (je ne, ker je ob 5.30h in tega ne zahteva), se previjeve, igrave na previjalni, pol jo dam na telovadno podlogo, potelovadive, jo obrašam, pasenje kravic, pol nekaj igračk...okoli 9h rata lačna, potem jo fliknem v voziček...tam ponavadi po ****kanju malo zadrema, okoli 11h smo nazaj, ji berem knjigice, ob 12h spet je in se umiri - to je čas za ''''popoldnaski spanec'''' se potrudim tudi jaz...ponavadi greve v pojstlo (ki je pa dnevna svetloba not) in zaspi nekje za 1,5h...vmes jo mogoče morem kdaj dvignit ali set_ dat joško not...in odspi še kako uro....ob 15--16h spet jemo in se zbudi...potem je pa do 18.30 (kopanja) spet igra, igranje klavirja, trgovina in ostale ztadeve če moremo kam it, ter vozičkanje...potem sledi večerni obred in zaspi ob 20.30. Nekako e blo tko zdej zadnje 4 dni...upam, da tako tudi ostane... . Sedaj je tako kopanje ful zgodno in vozičkanje ob 18h ful hitro in kratko...ampak očitno ji tako ustreza, ker smo jo do 20h tečno držali pokonci in se ni obrestovala, ker pred 22-23h ni zaspala nikoli. Če pomislim pozimi bo pa to super ura, ker bo vozičkenje še prej, ker bo ob 17h že tema...No, v glavnem to je to. Ponoči še kakšno bujenje stran (tisto ob 3h bi blo idealno) in že danes sem recimo polna energije, da bi lahko gore premikala...bom pač hodla s kurami spat aja, pa bistvena sprememba - v svoji pojstlici spi na trebuhu...smo si sposodli angel care, da vidimo, če ji pač tako bolj ustreza...tudi ponoči, ko tisto ''''krili'''' in brca z nogami ji je tako malo bolj onemogočeno in hitreje zaspi nazaj, ker se zaradi tega sama sebe ne zbuja tolko kot na hrbtu... nič, gremo z vozičkom en giret...oz. zdje smo že nazaj, ker mi posta prej ni obajvilo...in mala pridno spi v vozičku 8vedno se malo pizdi na začetku, pol ji pojem pa kar mrkne) lepo se mejte
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 18.7.2012 10:36:59 >