Arwen_84
|
frinina super fotke:)) Jaz se kar ne morem nagledat teh prof. fotk otrok in dojenčkov...:) IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1 včeraj smo šli na sprehod prvič s športnim delom mure 3 brez pritožb in še zaspal je noter, smo pa res dali bolj v ležeči položaj, za v košaro je pa res prevelik, bom probala dat sliko, kako dam sliko tu? greš na http://shrani.najdi.si/, tam preneseš sliko in pol kopiraš link za forume (s predogledom)... Nam je tudi ok športni del, pa še tiste pase smo kar stran vzeli, da je ne motijo, ko leži...mislim, da nam nebo nikamor pobegnila, ker ko je not nič kaj dosti ne skače...zanekrat no, ko bo pa bomo pasali... IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_ Dans zjutro ob 8ih sem šla ven in jo dala v wrap, ampak niti tam ji ni blo OK, sem jo mogla dati ven iz wrapa in nest v rokah. Seveda, ker je blo vroče je začela jokat še na rokah. Jst res ne vem a bom sploh več šla ven z telim otrokom.... Mi se zdi da smo jo ful razvadili Ma ko smo doma, se ful smeje, pogovarja se, ko jo dam v igralni center gleda igrače, prejema jih z rokico... Večinoma je ful pridna. Očitno ne mara iti ven Po drugi strani mi ni jasno zakaj začne jokat ko pridemo v stanovanje ?! ah, naša tudi ni z slingom navdušena...je že prevelika in prefirbčna, da not leži kot novorojenček in nič ne vidi ven...za gledat naprej pa še premala, ker še ne drži glave trdno pokonci, tko da...pri kengurujčku pa isto...proti tebi ni šans več, naprej pa še ne....haha, pa kao vsi da dojenčke ne moreš razvadit...jah, bull shit....pač navadijo se neke vzorce in čim je drugače protestirajo...je pa res, da enim pač paše eno, drugim drugo....mi je sodelavka rekla, da njihov fant nišans da je bil v vozičku...ne prej, ne pol...so dejansko novega prodali in bli brez, ker ni imelo smisla...tko, da vaša Tina očitno ni edina...bo pa pol, ko bo v športnem delu, ki bo lahko bolj gledala ven pomoje boljše...samo ne smeta obupat, ker zdaj 6kg otroka se še da kaj nosit...pri 10kg bo že nemogoče...v kak center ste že šli?-zaradi luči mislim in vsega, ki visi iz stropa...naša je čisto navdušena...pol pa nekaj pojokca, jo kdaj vzamemo ven ...zaspi po 5ih metrih in nazaj not...in odspi tudi 1,5h...seveda govorim v lupinci. IZVIRNO SPOROČILO: anglistka Kako se bomo smejale temu nočnemu vstajanju in jutranjemu bujenju potem, ko bomo najstnike spravljale iz postelje opoldne za nedeljsko kosilo. Jaz se včasih hecam, da bom Katarini za 18. rojstni dan vstopila v sobo ob petih zjutraj, na ves glas grulila in se smejala in ko me bo vprašala, če se mi je utrgalo, ji bom samo rekla: Vračam udarec!!! Ja, kar ne gre mi v glavo kako bo tole bitjece zraslo v eno najstnico...(verjetno, ker sem še sama malo)...jaz mislim, da se šele z vzgojo začne pravo delo z otrokom...tole rokovanje z dojenčkom bo tik-tak mimo in kolko vpliva ima vse res na kasnejši karatker, razvoj...vprašanje Hinata: meni gre tudi na živce, če jo kdo lupčka (čeprav ga kar prilepijo )...tole s herpesom pa je blo sploh mimo...!