Arwen_84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba Arwen, kako pa je na sprehodu, če sta oba s fantom? V košari je tako, da če se zbudi jo je treba ven vzet (kdaj lahko tudi za 10sek) in jo položit nazaj - če spi, pol spi naprej...če ne je treba ponovit vajo...ja, eden jo nosi, drug poriva prazen voziček.... Če stalno tko dela se obrnemo in gremo proti domu, ker je v rokah več kot tolko niti ne moreva nosit...je sprehod totalno brez smisla (še posebno, če ona pri tem napol spi in ne gleda) .. A nič ne pomaga, da se pogovarjata med sabo? Mojega to precej uspava. Ne, ne pomaga...se tudi z njo pog. in ni šans, da je zbujena v košari. V lupinci je druga zgodba po novem...če jo dam lepo zbujeno not in jo vozim okoli in se z njo pogovarjam...malo gleda mene, malo okoli...je super, jo zanima in tudi zaspi. Kaj pa duda? Amm...je nimamo. Smo probali vse možno in nišans...skozi ven poriva z jezikom in sploh nobene prav ne zgrabi. Poskušamo res že 2 mesca vse fore...ampak enostavno ji ni...in jaz so silit ne mislim. Ali pa kakšne igračke? Zdaj jih že počasi začenjajo gledat. Jih ima, najbolj s epa zamoti če ji obesim pisano tetra pleničko...ima ful barv in kar gleda...tudi njene od doma vzamem in gleda - v lupinci, ko je lepo zbujena...v košari pa sploh ne, je ne zanima nič oz. niti ne vidi nič, ker se začne dobesedno dret...ima zaprte učke in tko nič ne vidi. Kaj pa teren? Moj obožuje zmeren makedam, da ga malo trese. Pred bajto nimamo asfalta, tko da je čep makedam in šoder...spet, odvisno kdaj....enkrat lepo zaspi, drugič samo da greš iz terase in se začne trest se razbudi in rata živčna. Ko gremo na daljše sprehode je več al manj asfalt in lepo spi... Pozdravčke, danes smo bli v Izoli na sprehodu....je blo ful OK, v avtu se je na koncu zbudila in nekaj pritoževala...ma je tudi kar naenkrat zaspala...pol je seveda cel sprehod prespala...aja, pustili smo jo v lupinci, ker bi v košari blo nesmiselno. Smo šli malo po plaži ...je blo že kar ene gužve, pa še vstopnino so žalei pobirat...lopovi. Potem sva z mojim v senci spila pijačko in smo šli....na poti nazaj se je zbudila, sem jo podojila in smo šli še v planet tuš...sem si jaz tako zaželela malo ''''šopinga''''...mala je bla zbujena v lupinci, moj jo je pa okoli vozil...je gledala lučke, njene igračke, itd...pol na koncu je spet začela nekaj protestirat, jo je ven vzel in čez 3min mu je zaspala na rokah...in potem gasa domov...vmes se je tudi zbudila, nekaj zajokala in se potem lepo umirila in nazaj zaspala...Sem vidla, da ne smem nardit paniko tkoj, ko začne jokat...ker ko je tko zaspana ji rabi samo ta KLIK da zaspi in če jo jaz začnem nekaj full ogovarjat, dajat ven, blabla...lahko stvar samo še poslabšam. Tko, da bo kar v lupinci ti dve uri, ko bomo kje...košaro še jaz zdaj videt ne morem, kaj šele ona, haha....pa še spi ne več podnevi tam, ker krili z rokami in se pol zbudi, ko butne v obrobo...imamo pa eno izmed večjih košar (maxi cosi), tko da placa po dolžini še ima...in bo tudi služila kot prenosna pojstla sedaj pri tašči čez vikend in na dopustu. odhajanje od doma: moj še ni bil sam z njo več kot to, da sem se jaz šla stuširat. Jo ima, sem pa jaz doma (spim, gledam tv ali druge stvari po stanovanju), ko je doma jo on vedno previje in jo nosaka. Pa ne, da mu nebi zaupala al kaj...samo niti nisem mela neke volje sama kam it....oz. nevem kako bi blo z umirjanjem, ker včasih res nič ne pomaga razen jožek...in glede na to, da sem jo na začetku lepo navajala tudi na flaško ravno iz tega razloga, sedaj spet ne zna cuzat na njo... , mogoče, če bi bla res lačna al žejna bi že našla način...ampak zdaj samo ven pljuva dudiko, nevem..Sicer pa se še kdaj.Tko, da zaenkrat bomo še skupaj. Bi pa rada da to flaško spet sprejme, da jo bo kasneje lahko mami kdaj mela (in da se bo znala umirit tudi pri drugemu), vsaj za kakšen kino v dvoje po dolgem času... krema za sončenje: kljub temu, da nebomo izpostavljali soncu,...glede na to da bomo popoldneve oz. zgodnje večere preživeli na plaži, pa na vsakem sprehodu je koža karkoli izpostavljena soncu (že ko jo premeščamo, dvigamo, itd)...tko da sem kupla od nivee faktor 50...za dojenčke. Menda je trda kemija, samo se mi zdi v takem primeru boljše kot sonce..., ne? Mater, danes imamo tu not že 28C...res kuri ... čawči
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 17.6.2012 19:14:37 >