Arwen_84
|
Dan, nevem kaj je danes naši ...cel dan že spi...ob 7h sve ble ouf, ob 8-9h spala, 1h budna, od 10-13h spala, 1h budna...in zdaj spet spi . Mogoče ta vročina tako na njo vpliva....boh, ni mi jasno. Ko se zbudi, poje, malo se igrave, se smeji, itd in pol rata tečna kamorkoli jo dam...tko, da se z njo sprehajam, pa začne učke zapirat in zaspi...jo dam v pojstlo in spi naprej. Čudno. uspavanje: mi jo kopamo ob 20h, pol grem jaz z njo v sobo, kjer je že zatemjeno (no, zdej je še svetlo), užgemo njen vriljak v pojstlici in jo dojim....včasih zaspi pri meni in jo pol prestavmo v pojstli...če pa ne jo je treba dvignit in z njo na žogo, kjer se umiri...ponavadi je takrat najbolj tečna, je ne smeš niti pipnit, zraven zazehat, itd....zaspi pa od 21-22h. tinkara sej prav, da kam greš ...mislim, da ti vse prav privoščimo, glede na nosečnost...(kjer sem pa jaz skakala vsak dan okoli)...polno dojim ja in zdaj, ko se še vmes kdaj zmisli jest (lahko je samo žeja) si ne upam stran...sem jo pa na začetku navajala tudi na flaško in je lepo pila, ker smo nehali vmes je zdaj ful problem...ampak ji mislim uvajat čaj med podoji, tko da se bo že mogla nazaj navadit ni druge. Drugače pa fajn, da imate ''mirne večire'', sej vem d aimaš še enga otročka, tko da je verjetno z njim dovolj dela...mi smo tko ponavadi budni od 17-22h tko d apol samo dol padeva tudi midva krema; mah, jaz jo bom kar mazala...se mi zdi da karkoli je boljše od sonca...pa še res mislim bit z njo čimveč na plaži, čeprav takrat sonce ni več hudo...pa vseeno. Jaz pa že študiram kako se bom sončla na terasi, ko bo ona spala...vem ja, ni zdravo, itditd...ampak sem čisto ''morski'' človek, vmes mogoče kak dan malo rdeča (al pa še to ne) in dobim barvo, tko da bo kar hitro tole šlo... čaj in voda: ja sej povsod pišejo, da je mleko hrana in pijača...mah, meni se zdi da te mleko nikoli ne odžeja tako kot voda ali čaj...(gledam pač iz čisto človeške prospektive), kupla sem od babylova, ki je primeren za dojenčke po 2 tednih starosti in je samo komarček (en drug je BABY, ki ima tisto mešanico not)...in če ne drugo, bi rada da spet zna pit tudi preko flaške...imamo pa tiste NUK-ove, ki imajo ful mičkeno odprtinco, tko da se more kar potrudit da pije...in še niti enkrat (ko sem jo dajala oboje joška-flaška) ni imela neke ''sesalne zmede'' kot so nas strašili v šoli. morska voda: menda še ni primerna za ? Pa ne da bi jo not dala, ker je itak T prenizka...ampak če se jo segreje v kakem bazenčku, pa pol samo nogice..menda ni narobe? Splovila so verjetno bolj problem zarad vse svinjarije not...Je kolegica dala tamale not pri 5,6 mescih not in ni blo nikoli nič...