Andromeda
|
Hello, nosečkice, kje pa ste vse danes? Jaz se danes nekam hecno počutim, kot da sem malce odsotna, pa še malo me praska v grlu, očitno se me hoče nekaj polotiti, ampak jaz vztrajam in se ne dam kar tako Tudi malcce slabše sem spala ponoči oz. se kar nisem mogla spat spravit, verjetno je tudi polna luna naredila svoje...Drugače pa sem OK, če odmislim težavice, ki so tipične za ta čas nosečnosti - boleč križ, pa proti večeru me tako rdae noge bolijo, predvidevam, da od preveč sedenja napotnice itd... - sem imela pregled v četrtek, pa sem dobila samo potrdilo o PDP, kar se ostalih papirjev tiče, pa še ne, pa sem bila takrat v 32. tednu... zimska garderoba - imam en plašč, ki sem ga kupila pred 3 leti in ima tak kroj, da se zapne samo zgoraj 23 gumbe, potem pa se malo razširi in je idealen za sedaj, ko je hlad pritisnil, bundo, ki sem jo lani kupila, pa tudi še nekako zapnem, a prav dolgo je ne bom več mogla Sicer pa kot pravijo drugi, nimam tako velikega trebuha, ma v nedeljo, ko smo bili na krstu od moževega nečaka mi je blo že prav zoprno, ker se je skoraj vsak spotaknil, da kje pa imam trebuh in da najbrž sploh nimam nobenih težav, glede na to, da imam tako majhen trebuh in podobne oslarije, joj, bi jih človek nekam steral, ko imajo tako butaste pripombe dm baby bonus - sem se hotela zadnjič preko neta prijavit, pa me ni spustilo, ker sem kao premalo noseča, 4 leta nazaj mislim, da si se lahko prijavil takoj, ko si zagledal plus, kr neki no... Nas je pa tašča odkar ima novega vnuka čisto na stranski tir porinila, še dobro, da ji nismo več center vesolja kot smo ji bli dolgo časa No, sem pa opazila, da jo je Dario malo čudno gledal, ker prej je bil vajen, da je kar preveč rinila vanj, v nedeljo ga je pa komaj povohala, mislim, da je to kar malo grdo od nje, mer prav zanima kako bo, ko bom rodila, ker si od nekdaj nadvse želi vnukinjo, uh, to bo "veselica" Nič, sedaj grem pa pico, pečt, pa še malega pomagača imam zraven.
|