Inda_T
|
Čau, da nadaljujem o cepivih, Andromeda, jaz pa mislim, da je nekaj resnice na obeh straneh, tako na tisti, ki pravi da je cepljenje potrebno in zanesljivo kot na tisti, ki dela teorijo zarote iz tega. Sej ravno zato bi morali dobiti čim več informacij možnih in ob tem še možnost odločitve da izbereš katero cepljenje da in katerega ne. Ker to, da je serijsko vse obvezno govori v prid druge pozicije, torej tiste o teoriji zarote.... skobčevka - tudi jaz držim pesti za uspeh obrata! moj fantič pa je še vedno priden na glavi - čutim kolcanje čisto spodaj, in ko brca so močnejše brce tiste pri popku (joj kako ne maram, ko mi zadene popek - to mi je res zoprn filing ). Sem imela 13.11. pregled pa je g. potrdila, da se je že spustil, da je ful nizko - sej to sem tudi pogruntala sama, ker me ful križ matra, hrbet tudi, pa medenica me boli in sramna kosti... Da ne omenjam racaste hoje, kot pingvin se premikam... Polona, držim pesti da bo vse ok, kolegica je imela malega v prečni legi do pol ure pred porodom, se ji je čisto na koncu obrnil - no, upam, da se bo pri tebi prej, samo hočem reči, da je možno da se pravilno obrne čisto do konca... in ja, tudi jaz se strinjam, da se moramo bolj razpisat, zdej k bomo več doma, bomo imele več časa (ha, in več problemov kaj kuhat, meni to tolk teži, sem sama doma, pa mi je res glupo kuhat kosilo zase, potem pa ko pride moj domov pa še večerjo pripravljat, se počutim kot da se samo s hrano ukvarjam ) Glede hrane pa ja, tudi midva imava namen napolnit hladilnik z raznimi golaži in juhami in podobnim, da v januarju ne bo treba baš kuhat... Zelenjave imamo tudi ful domače zmrznjene, to je z veseljem tašča pripravljala, pa sem si mislila, kdo sem jaz da ji bom veselje omejevala (pri svakinji je ful komentirala, da ji ni dovolila nič pomagat pripravit pa sem rekla naj ima ženska veselje - jaz pa tudi ) mini86, a ni vprašanje obiskov otrok stvar politike vsake posamezne porodnišnice? Ne vem sicer ampak mislim, da ne bi smel bit problem, vsaj v Šempetru kamor grem jaz rodit obiske otrok in očeta dovolijo v sobo, ostali pa lahko pridejo do avle, jih v sobo ne spustijo... Ne vem, no, sporoči kaj ti bo povedala... drugače pa, jaz gnezdim na veliko. Celo stanovanje je podrejeno temu, vsej erazmetano, vse prekladam levo desno... Super je Pucanje mi sicer ne diši najbolj, ampak danes se bommorala malo potrudit, dobimo serviserja za peč, pa moram vsaj okna pomiti... Nič, sedaj grem pa na zajtrk, da potrdim kar sem vam zgoraj napisala, da razmišljam samo o hrani... Pirin krih z maslom in medom...
|