|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
13.11.2012 15:12:53   
skobcevka
Živijo !

Da še js nekaj napišem. Včeraj sem imela pregled, Sem imela CTG in UZ. Vse vredu poteka, ampak naš user posted image ni še obrnjen na glavo, tak da mi je GIN dala napotnico za zunanji obrat. Rekla je, če ne bo zunanji obrat uspešen bom pa imela CR. Drugače mi je na hitrco naredila še UZ, in dobila sem eno sliko. Počutim se vredu, user posted image brca. Še 3 tedni me ločijo do poroda, mogoče bo že prej bomo vidli. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.11.2012 8:25:23   
Andromeda
skobcevka, držim pesti, da bo zunanji obrat uspešen! V katero porodnišnico pa greš na ta poseg?

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.11.2012 9:42:59   
skobcevka
Dobro jutro!
Andromeda grem v Celje, kjer bom tudi rodila. Punce a ste kaj razmišljale o kontracepciji po porodu? Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.11.2012 12:57:20   
Polona19
Hej, hej ... kam ste se vse skrile ... nekam tiho je tu gor, pa ravno sedaj, ko bi mogle najbolj čvekati user posted image

Skobcevka tudi jaz ti želim uspešen zunanji obrat!

Moje dete je na zadnjem pregledu bilo v prečni legi in močno upam, da se je obrnila. Komaj čakam 21.11. in pregled pri G, da vidimo kje smo.

Ali že štejete dneve?user posted image Jaz jih imam še 20 do PDP, čeprav upam na kakšen dan prej, vendar močno dvomim. Mi je ginekolog že napovedal ponovitev zgodovine prvega poroda, ko sem bila 5 dni čez rok user posted image ... upamo, da ne, auser posted image

Moje noči so meraj hujše, več kot uro skupaj ne spim ... ajoj, ajoj, še dobro, da imam prijateljico TV v spalnici, da si delava družbo. :)

Nič. grem kuhat kosilo ... danes njoooki user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.11.2012 15:08:51   
mini86
skobcevka-v mislih sem s tabo..sj bo uspešno samo pozitivno razmišljajuser posted image

kontracepcija po porodu-js bom pri 6 tednih k greš na pregled zopet zaprosila za cerazette tablete ker so mi pri prvem noro pasale..dojiš alhko kljub vsemu, menstruacije pa nisem imela niti en danuser posted image

moj marcel je pa doma..zgleda je fasal trebušno virozo ker ima drisko..HB ga filam z homeopatskimi in super krmarimo naprej..

js mam pa danes musako z zeljem na mizi..no še malo ji manjka do mizeuser posted image

tale prazna luna je hudič-tamauga bolj zj*** kokr pa polna..js pa se še zmeri obračam z to kačo po pojstli..me pa na trenutke že kar ornk boli tko da upam da se napovedi uresničijo in prej rodim..no sem se kar odločila da tm nekje okol 1.12..drugače imam pa PDP danes točno čez en mesec..
user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.11.2012 15:16:50   
mini86
Moje dete je na zadnjem pregledu bilo v prečni legi in močno upam, da se je obrnila. Komaj čakam 21.11. in pregled pri G, da vidimo kje smo.

držim pesti..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.11.2012 8:22:15   
Nova_nosečka
Tudi jaz sem mislila, da se bomo malo bolj razpisale na forumu vsaj v zadnjem mesecu, pa temu ni tako. No kakorkoli, mi imamo se fajnuser posted image !

Dneve še ne odštevam, ker imam občutek, da bi še bolj minilo.

Malo še malo pa bomo cartale!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.11.2012 8:35:18   
mini86
Tudi jaz sem mislila, da se bomo malo bolj razpisale na forumu vsaj v zadnjem mesecu, pa temu ni tako.

noooo pa se dajmo aneuser posted image

skratka..
morm se spravit kuhat ričet, bolonese omako pa verjetno bom nardila še malo segedina za v skrinjo-kakšna žlica ne bo škodovala kljub dojenju..
med tem ko bo moj doma bo itak on kuhal pol pa pride marsikdaj prav kej iz skrinje-sploh ko se potepaš cel dopoldanuser posted image

drgač pa ko bodo naši škratje začeli jest bo fajn ko bo veliko stvari na zalogi..marcel je začel z GH januarja in kaj dosti izbire ni bilo-jabolka, hruška, banana, krompir, sladki krompir, korenjeuser posted image kej dost stvari nisem izpustilauser posted image

drgač pa že komi čakam december pa to praznično vzdušje..

bo pa tamau dubu sestavljanko-je čist nor zadnje čase na njih, ko bo postal veliki bratec..

jutri ko se dobim iz babco jo moram vprašat če lahko otroci tudi pridejo na obisk v P..ker bi umrla če nebi smeluser posted image če ma kera še kakšno vprašanje za babco nj kr poveuser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 15.11.2012 8:37:38 >

(odgovor članu Nova_nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.11.2012 9:16:06   
Inda_T
Čau,

da nadaljujem o cepivih, Andromeda, jaz pa mislim, da je nekaj resnice na obeh straneh, tako na tisti, ki pravi da je cepljenje potrebno in zanesljivo kot na tisti, ki dela teorijo zarote iz tega. Sej ravno zato bi morali dobiti čim več informacij možnih in ob tem še možnost odločitve da izbereš katero cepljenje da in katerega ne. Ker to, da je serijsko vse obvezno govori v prid druge pozicije, torej tiste o teoriji zarote.... user posted image

skobčevka - tudi jaz držim pesti za uspeh obrata!

moj fantič pa je še vedno priden na glavi - čutim kolcanje čisto spodaj, in ko brca so močnejše brce tiste pri popku (joj kako ne maram, ko mi zadene popek - to mi je res zoprn filing user posted image ). Sem imela 13.11. pregled pa je g. potrdila, da se je že spustil, da je ful nizko - sej to sem tudi pogruntala sama, ker me ful križ matra, hrbet tudi, pa medenica me boli in sramna kosti... Da ne omenjam racaste hoje, kot pingvin se premikam...

Polona, držim pesti da bo vse ok, kolegica je imela malega v prečni legi do pol ure pred porodom, se ji je čisto na koncu obrnil - no, upam, da se bo pri tebi prej, samo hočem reči, da je možno da se pravilno obrne čisto do konca...

in ja, tudi jaz se strinjam, da se moramo bolj razpisat, zdej k bomo več doma, bomo imele več časa (ha, in več problemov kaj kuhat, meni to tolk teži, sem sama doma, pa mi je res glupo kuhat kosilo zase, potem pa ko pride moj domov pa še večerjo pripravljat, se počutim kot da se samo s hrano ukvarjam user posted image ) Glede hrane pa ja, tudi midva imava namen napolnit hladilnik z raznimi golaži in juhami in podobnim, da v januarju ne bo treba baš kuhat... user posted image Zelenjave imamo tudi ful domače zmrznjene, to je z veseljem tašča pripravljala, pa sem si mislila, kdo sem jaz da ji bom veselje omejevala (pri svakinji je ful komentirala, da ji ni dovolila nič pomagat pripravit pa sem rekla naj ima ženska veselje - jaz pa tudi user posted image )

mini86, a ni vprašanje obiskov otrok stvar politike vsake posamezne porodnišnice? Ne vem sicer ampak mislim, da ne bi smel bit problem, vsaj v Šempetru kamor grem jaz rodit obiske otrok in očeta dovolijo v sobo, ostali pa lahko pridejo do avle, jih v sobo ne spustijo... Ne vem, no, sporoči kaj ti bo povedala...

drugače pa, jaz gnezdim na veliko. Celo stanovanje je podrejeno temu, vsej erazmetano, vse prekladam levo desno... Super je user posted image Pucanje mi sicer ne diši najbolj, ampak danes se bommorala malo potrudit, dobimo serviserja za peč, pa moram vsaj okna pomiti...

Nič, sedaj grem pa na zajtrk, da potrdim kar sem vam zgoraj napisala, da razmišljam samo o hrani... Pirin krih z maslom in user posted image medom...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.11.2012 9:27:57   
mini86
ja u bistvu glede obiskov je res da ima vsaka P svoje..ampak ker me bo ta babca imela pri porodu v lj jo bom vprašala ker pri prvem sorojenci so lahko prišli, pri kolegici pa ne..in dons en tko reče in drug tako, tko da hočem info iz prve rokeuser posted image

tiste ki imate kakšnega škrata doma da ne boste pozable pred decembrom oddat vloge za znižano plačilo vrtca

js pa noooro rada kuham in se vrtim v kuhni..ful uživam..tko da boste od mene doskrat slišale kaj sem kuhala, spekla, kaj ste ve..user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.11.2012 10:44:03   
*SONČEK
Ojla,souser posted image !
Forum spremljam že celo nosečnost,ampak sem delala do zadnjega in nisem imela dost časa,da bi tudi sodelovala pri debatah user posted image Ampak sedaj sem doma in mi prou paše,da malo poklepetam z vami...pdp imam 20.12. in tud jst bom šla rodit v Šempeter tko kot ti Inda_T...kaj pa veš,lohk se še srečavauser posted image
Nosečnost sm preživela res super,brez nobenih zapletov in polna energije...razen mal slabokrvnosti in upam da tud pri porodu ne bo nobenih zapletov!!!
Drgač pa sva se odločla da bova vidla šele pri porodu kdo se skriva v trebušču, fantek al pupicauser posted image tko da bo res presenečenjeuser posted image
Kaj mate že vse zrihtano za prihod user posted image ...men še kr neki stvari manka,ampak zej ko sem doma bom že porihtalauser posted image in kot prvo se moram spraut zrihtat torbo za v porodnišnicouser posted image
Punce uživajte še zadnji mesec s trebuščkom!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.11.2012 11:04:38   
mini86
sončk dobrodošla med nami..
drgač pa super da se pustita presenetit do konca kaj bo-jaz vem da nebi moglauser posted image

no se pa pripravljam na kuharijo..načrt je tak da grem s tamalim počivat, potem pride moj domov na kosilo in potem ko gre naprej delat pa kuharski maraton..ma da je danes skuhan ričet, segedin in bolones omaka..
zdj se loh preseravam ker imam veeeliko skrinjo pa še tri predale pod hladilnikomuser posted image
do sedaj sva imela samo te tri predale pod hladilnikom in pa tri v kleti-tista manjša skrinja..

zdj pa glede na to da imava ogromen vrt pri babi je bila večja skrinja naslednja poteza..letos mi je samo žal za sarme ker pač glih ne grejo skupaj z dojenjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *SONČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.11.2012 11:37:30   
Inda_T
Mini, aja, to pa nisem vedela, da tako spreminjajo... Svašta, čisto kot se vsakemu zazdi...

Glede kuhanja, pa sej jaz tudi načeloma rada kuham, edino mi teži kuhat za eno osebo... Tako bi sama najraje kar jedla kakšno neumnost pa čakala kuhanje do večerje, ampak vem da to ni prav, tako da si potem vedno za kosilo naredim kaj toplega...

iii, Sonček, jaaa, lahko da se srečava, jaz poskupšam malega prepričat da bi se rodil tam okoli 20. ker izračunano bo moj najlepše pokoristil očetovski. Ker če bo ful prej (ali kasneje) bo delal čez praznike... Jaz bi ga pa letos imela za praznike doma....

za malega pa jaz nimam še nič zrihtano, moj že teži in za danes mi je 'ukazal' da moram pripravit torbo za porodnišnico... user posted image pa bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega.... user posted image

(odgovor članu *SONČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.11.2012 12:09:38   
annai
haaj punce...da vas spet malo pozdravim...:) evo js bom rodila v mb-ju...smo se morali na žalost odločit za to možnost...hodi katera v mb v ambulanto za rizično nosečnost? lp

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.11.2012 13:33:38   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ja u bistvu glede obiskov je res da ima vsaka P svoje..ampak ker me bo ta babca imela pri porodu v lj jo bom vprašala ker pri prvem sorojenci so lahko prišli, pri kolegici pa ne..in dons en tko reče in drug tako, tko da hočem info iz prve rokeuser posted image

Kar se tiče porodnišnice v LJ je sorojencem zaenkrat še dovoljen obisk, če pa razsajajo kakšne viroze, pa znajo začasno omejiti obiske le na očete.
To, da so obiski pa samo za očete in otroke, mi je pa nekaj najboljšega, 4 leta nazaj tam še ni bilo omejitve obiskov, ne bom nikoli pozabila, kako je cimra, ki je 1 uro zatem, ko so jo pripeljali iz porodne sobe, dobila cel kup obiskov - od njenih staršev, pa moževih, zraven še njeni stari starši, sestrične s svojimi fanti in kolegice s faxa...v tisti sobi je bilo naenkrat 14 obiskovalcev in to samo pri njej! Ena ženska je bila tako nesramna, da se je vsedla na mojo posteljo! user posted image
No, jaz bom sedaj rodila v Kranju, kjer so obiski dovoljeni vsem, razen v zimskem času jih znajo zaradi viroz omejiti, sicer poudarjajo, da so obiski namenjeni očetom in sorojencem, ampak predvidevam, da se v praksi to ne upošteva...user posted image

Gnezdenje
- tudi mene daje ta sindrom v pospešeni obliki zadnje dni user posted image Sem se lotila čiščena vsega živega, še iz kuhinjskih predalov sem vse zmetala, sem čisto not padla user posted image Včeraj sem nakupila še nekaj stvari za dojenčico, tako da sedaj rabimo le še pleničke in nekaj kozmetičnih malenkosti. Uh, pa banco rabimo tudi novo in sicer s stojalom, stara banca bo namreč prišla nekje pri 9 mesecih v poštev, ker je prevelika in jo bom morala dati na tla tuš kabine, majhnega dojenčka pa na tak način ne morem kopat.

Počutje - en dan sem kot rožica in kipim od energije, en dan pa ravno nasprotno. Zvečer zelo težko zaspim, če se ponoči zbudim za na wc potem tudi težko nazaj zaspim, zato kar dopoldne nadoknadim primanjklaj nočnega spanca, sedaj si še lahko ta luksuz privoščim user posted image
Občasno me boli v križu, če preveč presedim za računalnikom, me bolijo tudi noge, sprehodi mi pa zelo pašejo in grem zato po malega vsak dan peš v vrtec in potem greva še skupaj kam na potep. Trebuh mi kakšen dan bolj otrdeva, kakšen spet manj, drugih težav pa nimam, razen da me sploh zvečer peče v predelu sramne kosti.

Kontracepcija po porodu
- prvič sem imela mleko samo 2 tedna in potem so šle moje mlekarne nepreklicno v stečaj, tako sem 6 tednov po porodu že dobila M, ker sem ravno takrat imela tudi kontrolo pri G, sem se ponovno odločila za KT yasminelle, pričakujem pa, da bo tudi tokrat podobna situacija, sicer pa kondomi...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 15.11.2012 13:37:02 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.11.2012 13:49:50   
*SONČEK
Mini86 jst mam tud dans kuhanje,da dam u skrinjo...zdaj sm nardila čufte v omaki potem pa še bolonjsko omako user posted image ker moj dragi ni lih mojster v kuhinji in mam raje v skrinji prpravljeno,da mi ne bo treba preveč kuhatuser posted image Ja sej jst tud nism verjela da bom zdržala ne da bi prašala kaj bo,ampak ko mi je gin.povedala d je vse ok z našimuser posted image me res ni nč druzga zanimalo...zej ko gre h koncu pa komaj čakam,da vidim našga user posted image
Inda_T tud moj mi že cel teden teži da naj se že spravim urihtat torbo...prejšnji teden je ena kolegica rodila,k je mela rok par dni pred mano in zej mi skus teži,da kaj pa če tud najin pohiti pa take user posted image jst pa še čist u izi!!! Ja res bi blo fino,če bi se u Šempetru srečaleuser posted image Sej ene full kritizirajo Šempeter,ampak kaj vem...dokler ne probaš ne vešuser posted image Jah bova prou hmal vidle user posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.11.2012 14:03:21   
mini86
js sm prejšno nosečnost tud veeelik nakuhala k sm mislna kok bom boga pa da nam obremenjevala mojga..pol sm bla pa k rožica bi lahko isti dan k sm pršla iz P skuhala tko da ni bil noben problem..
sva pol po parih dneh z mojim skupaj kuhala..oba uživava v tem..s tem da mam js ta privilegij da imam čas tko da je kuhanje drugače na men..na morju pa je zakon..on ma žar čez pa krompir, js pa ostalo-priloge, solato...

zato sem tudi jaz pogrešala obiske v P ker sem bila super..takoj sem že pod turško sedela, lahko bi šla isti dan domov..Hb je bil moj skos pr nama tko da hitr mine..
mi je pa jasno ja da če maš kšne komplikacije, šive...da ti ne paše met tm cele promenade..tok so pa že loh v familiji da bi prej vprašal, pa kolegice tud..vsaj pri meni je tako..

glede kritiziranja P-mah kva pa js vem..povsod se najde kakšna ki ni zadovoljna..js rečmo nisem bila zadovoljna z babco..za lj govorim..ampak glede na to da sem dokaj hitro rodila se mi ne splača vozit v postojno..no tudi v po se najde kakšna ki ni zadovoljna..povsod so cvetke

(odgovor članu *SONČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.11.2012 15:23:39   
Polona19
Ho ho ho ... hej čvekice ... to mi je pa že bolj všečuser posted image

Dobrodošla sončica med nami user posted image

Moje počutje je zadnja dva dneva nikakvo ... utrudim se že po 5 metrihuser posted image , pa do prejšnjega tedna sem bila kot rožica. Saj bo, saj bo ... še 19 dni user posted image

Torba jo bom pripravila čez vikend, edino ne vem kaj storiti z modrci za dojenje. Sem si kupila 2 v H&M in me že sedaj tako tiščijo, da je groza. V prejšnji nosečnosti sem jih imela tudi H&M in še nekaj drugih znamk, pa sem bila s H&M najbolj zadovoljna. Z blainicami za dojke sem bila pa najbolj zadovoljna s Chicco-tovimi, sem jih tudi sedaj kupila v Pikapolonici.

Jaz kuhala na zalogo ne bom nič, ker nimam nič prostora v skrinji (samo 3 predali) poleg tega pa imam super zalato mamo, ki bo z veseljem poskrbela za nas.

Punce ... zanima me kje ve najbolj čutite brce? Jaz jih najbolj skrajno desno, skoraj v boku, zato še vedno sumim, da ima dojenčica prečno lego user posted image Inda ... ti si napisala, da brce čutiš pri popku ... jaz še niti ene nisem tam čutilauser posted image . No upam, da bo vse ok, ker ne bi rada na zunanji obrat.

annai ... jaz bom rodila v Postojni, če bomo prispeli ... sicer pa v Izoli (če bo ultra urgentno, ampak raje ne bi).

minni ... smo se odločili za isto ime kot vi le brez j user posted image Upam, da si ne premislimo user posted image

Očetovstvo smo tudi mi že zrihtali, da ne bo potrebno takoj iz P leteti na upravno enoto.

Lepo bodite in pišite še naprej kot danes user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.11.2012 15:30:47   
Polona19
Aja, sem pozabila še eno vprašanje ...

Ali tudi katero od vas matra driska oz. zelo mehko, skoraj tekoče odvajanje? Mene večkrat na dan zvije (traje že 10 dni), pa ne vem od česa. Razlagam si, da je verjetno od magnezija ali Donata, saj ga veliko popijem, ker imam zadnji teden kar nekaj lažnih popadkov, bolečin v križu in nekajkrat na dan otrdel trebuh.

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.11.2012 16:11:41   
mini86
polona super za ime..mi je zelo všečuser posted image user posted image

glede drske..nehaj pit toliko donata pa boš videla če je od tegauser posted image

kaj storiti z modrci..v nabavo za novimuser posted image

js čutim brce zgoraj in pa levo in desno..kolcanje pa spodaj..je pa groza k se mi opre v lev in desni bok in porine narazenuser posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.11.2012 19:07:30   
Polona19
Če neham piti magnezij, me pa lažni popadki in otrdevanje matra user posted image

Kontracepcija Verjetno nič, kot po prvem porodu ... izstopi pač postajo prej user posted image user posted image Kontracepcijske tablete mi naredijo hudiča v telesu, ne pridejo v poštev.

Lep večer ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.11.2012 20:16:57   
aischa1
Polona19 jaz čutim brce al levo al desno stran od popka je psa normalno na glavi,ker čutim kolcanje od spodaj.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.11.2012 8:46:56   
mini86
Če neham piti magnezij, me pa lažni popadki in otrdevanje matra user posted image

to mi je jasno, ampak očitbo ti malo "predoziraš" zgledauser posted image

no sj pa nau več dolgo tako aneuser posted image

sploh ne dujamem da imam še manj kot en mesec..user posted image
bi bilo fajn ko se z babco dobive 30.11 da bi že kar takrat vse zrihtaluser posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.11.2012 8:47:43   
mini86
Kontracepcija Verjetno nič, kot po prvem porodu ... izstopi pač postajo prej user posted image user posted image

tale postaja prej je pri kolegici stara 2 letiuser posted image user posted image

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.11.2012 8:49:30   
mini86
Z blainicami za dojke sem bila pa najbolj zadovoljna s Chicco-tovimi, sem jih tudi sedaj kupila v Pikapolonici.

te so res naaaaaj boljše..drage k user posted image ampak vredne svojga denarja..jih pa dobiš samo v pikapolonici veš..

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?