Inda_T
|
Waaaawww! koliko napisanega v samo enem dnevu! Bravo, bravo niti ne vem, kje začeti odgovarjati... Skobčevka, žal mi je za tvojega 'ritonjo' upam, da si do konca še premisli in se obrne, da ne bo potrebe po CR. Glede ostalih pregledov, upam da bo vse bp. Moj pregled, danes, 31t1d, mi je razkril, da je naš razgrajač že obrnjen z glavo navzdol (sedaj samo upam, da mu bo ta položaj ustrezal do konca in se ne bo nič obračal), je pa težak 1550g, pa je g. rekla da je še ok... Torej, sem zadovoljna, čeprav se mi je najprej zazdelo nekam malo... Sem dala še kri in vodo, rezultate pa mi bodo povedale naslednjič, čeprav je sestra rekla, da pokličejo še isti dan če je kaj narobe - niso klicale, torej . Naslednji pregled pa me čaka 13.11. - sedaj so se očitno začeli vrstiti bolj pogosto, kar pomeni, da gremo h koncu... Joj, pa še to, da ne pozabim, včeraj sem bila prvič na telovadbi za nosečnice, jo organizirajo v našem ZD, vodi jo fizioterapevtka in je zastonj in ful fajn! Res je da sem bila včeraj bolj kot ne uničena, ker imam bolj malo kondicije in mišic, ampak je bilo kar kul se razmigat s pomočjo nečesa kar je zgledalo kot aerobika za upokojence, ki so jim pravkar zamenjali kolke... . Okej, šalo na stran, zadeva je kul (in mi je žal da nisem šla že prej ampak če ni časa ga ni), ker voditeljica ful pazi da se vse premikamo pravilno, predvsem razne 'sedi-vstani' 'vleži-obrni se' položaje ipd... glede teže otrok - tu je čisto ista zgodba kot na vseh ostalihl področjih, nekaj kar je za enega čisto normalno je za nekoga drugega strahotno odstopanje... Konkretno za mojega pikeca, je moja g. rekla da je še v redu, kdo drugi bi me verjetno nakuril kot psa, da je premajhen... Mini, ime, da, je ozbrano že skoraj od začetka, ko je bilo v heco rečeno kot 'delovno ime - ko še nismo vedeli spola. Potem pa sva se ga tako navadila, da ga nisva mogla zamenjat. Tako da bo Lovro. Aja, pri nas ni nič identičnih črk... Ima pa kolegica Maksa in mi je ime ful všeč (oni pa so 3M) . Aja, pa čestitke za avto, da bi vam dobro služil. Kili, ja, tudi jaz sem šla gor vsega skupaj 3 kile (2 v zadnjem mesecu) in točno vem na čigav račun. Zlobnež se imenuje Kinder Bueno... Noro mi pašejo in moram dejansko se nazaj držat... In moj dragi pri tem ne pomaga, ker jih nabavlja kot da mu gre za življenje (in jih seveda je skupaj z mano ) Modrčki za dojenje - pa tej od alisa zgledajo kul (plus prodajajo jih v številnih štacunah čisto blizu mene, nisem niti vedela), bo treba kaj pogledat. Pralne plenice pa nameravam tudi jaz uporabljat, sicer še ne na začetku ampak potem malce kasneje, ko gospodič malce zraste, ker kar sem patent zadeve gledala je večplastni in se potem miceno bitjece v njih kar izgubi... Nisem pa vedela, da kis uničuje bambusova vlakna? Potem bo treba bit pa previden, da ne bo kakšnega neljubega rezultata... Helenčica, počivat bo treba, ti telo sporoča, ne bo druge... Sicer pa ja, sedaj prihaja to obdobje, ko nas bo vseh začelo vse matrat... Mene tudi križ boli za znoret, še dobro, da se moj kar sam ponudi in me zmasira preden greva spat (čeprav mi je povedal, da to naredi zato da sem ponoči tiho, ker v nasprotnem primeru me sliši stokat ko se obračam po postelji ) Aja, pa čestitke za malega in njegov položaj... Evo, zdej bo pa dovolj... Lep preostanek dneva!
|