|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
27.9.2012 14:01:31   
Andromeda
Hello!

Vse nove nosečke - dobrodošle!

Jaz sem imela pa danes laboratorij+pregled, priti sem morala tešča zaradi merjenja krvnega sladkorja, pa da ne rečem, da so mi v laboratoriju pozabili testirat na KS, zato moram jutri it še enkrat tja, tešča seveda user posted image
No, na pregledu vse OK, jutri sem naročena še na UZ, kajti pri nas je UZ ambulanta drugje in te posebej naročijo oz. z delovnim nalogom napotijo tja. Včeraj popoldne me je začelo čudno črvičit po trebuhu, sem to oemila G in se je očitno zaradi zaprtja to pojavila - že 2 dni nisem šla na veliko potrebo, zato se danes nalivam z donatom, probiotičnim jogurtom, pa še kako sadje si moram iskat, mi je zmanjkalo zaloge user posted image

Glede lege otročka - jaz se orientiram po gibih, tam, kjer ima noge, so namreč brce bolj močne, glede na to, da še vedno povsod čuutim kar intenzivne gibe, se še vedno vrti za 360 stopinj user posted image sem pa sedaj v 28. tednu in kot sem že rekla, so nekje do 32. tedna še vedno lahko premijajo v vse smeri, potem pa se počasi pripravijo na dan D z glavo navzdol. No, danes na pregledu je bila naša pupa obrnjena z glavo navzdol, glede na valovanje nad popkom malce prej ji danes ni do nekih hudih akrobacij user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.9.2012 22:48:15   
Mihelinka
Drage decembrčice, pozdravljene!

Nekje na začetku sem se oglasila, pa potem ne več, ampak me vedno bolj mika da ponovno sodelujem kot sem v prvi nosečnosti. Torej še sprejemate nove članice v skupino ali sem ostala preveč zadaj? Sem v 26-tem tednu, rok imam na vsakem pregledu drugačen (od 22.12. do 6.1.2013), no uradni rok je 6.1.2013 ampak ker mislim da bo prej, bi se kar vam pridružila ;)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.9.2012 8:06:31   
Inda_T
Mihelinka, mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da si več kot dobrodošla...

Ostale punce, hvala za odgovore, naš telovadec je po vaših opisih z glavico lepo navzgor, saj čutim močnejše brce vedno v spodnjem delu trebuha... Je pa res, da imam včasih občutek kot da se kobaca v trebuhu - tako da možno da so to ti obrati, za katere pravite, da jih v tem obdobju še lahko izvajajo... No, UZ imam na vrsti šele konec oktobra (sem imela pregled pred nekaj dnevi), tako da bom očitno takrat več vedela...

Lp, I.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.9.2012 22:17:20   
Andromeda
Hello!

Samo, da javim, danes sem imela UZ - bejba pridno raste, tehta že nekaj čez kilogram, prava baba je že user posted image
G mi je izmeril še maternični vrat, zaradi prejšnjega prezgodnjega poroda me mora bolj pogosto kontrolirati in je dolg 3,7 cm kar je ok, vendar pa je lijakasto odprt, no, je rekel G, da to zaenkrat še nič ne pomeni, čez 4 tedne pa imam tako spet naslednji pregled. Ima morda še katera od vas to "težavo" z MV?
Aja, moj sladkor je v mejah normale - na tešče sem imela 3,8, zaenkrat tudi na OGTT ne gre, sicer pa že tako pazim na prehrano, no tu in tam se le pregrešim user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.9.2012 0:04:01   
cukica
Da se še jaz malo javim. Mi smo obrnjeni na glavico že 14 dni. Tako se je obrnil tudi naš prvo rojenec in ta očitno tudi. Imava čez 14 dni ponovni pregled. Imamo pa 1600 g in celih 42 cm. Upamo,da zdržimo dva v 1 vsaj do novembra.
Drugač me pa full zgaga peče in sem čist aut.

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.9.2012 9:48:56   
Helen@
Cukica, tebe smo pa na zasebnem forumu za pogrešano razglasili, lepo slišat da je vse ok (no, zgago na stran).

Jaz sem tudi v četrtek na UZ zvedela, da je punca že na glavo in lepo raste, 1350g v 29. tednu. Se pa tudi jaz počutim super, spim sicer malo bolj po etapah, kakšno uro popoldan in ponoči manj, pa krči v mečih so pogostejši, sploh če sem veliko na nogah.

Lep vikend!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
29.9.2012 15:20:06   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Da se še jaz malo javim. Mi smo obrnjeni na glavico že 14 dni. Tako se je obrnil tudi naš prvo rojenec in ta očitno tudi. Imava čez 14 dni ponovni pregled. Imamo pa 1600 g in celih 42 cm. Upamo,da zdržimo dva v 1 vsaj do novembra.
Drugač me pa full zgaga peče in sem čist aut.

Tudi jaz upam, da zdržiš čim dlje 2 v 1, znanka je imela podobne težave, pa je na koncu 2 dni čez rok rodila. Eh, pa ta nesrečna zgaga, meni (zanekrat) ne dela težav, menda pa še najbolj pomaga soda bikarbona, kot sem slišala.

Mene pa zanima, kako vam sedaj, ko so otročki tako skrčeni, sploh izmerijo njhovo dolžino? Predvidevam, da to približno ocenijo, podobno kot težo... meni G pove samo mere BPD, AC in stegnenice (FL) ter težo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
29.9.2012 16:25:12   
Mihelinka
Me veseli da ste me sprejele medse! Takole je, da je to moja druga nosečnost, doma imam punčko staro 15 mesecev, tako da bosta otroka narazen dobrih 18 mesecev. Zdaj bo menda fantek. Na pregledu pri 25t 2d je bil težek 873g, tam nekje kolikor je to pač natančno. Nimam nekih težav razen z zgago. Ta me je pa mučila že prvič nenormalno! Pojem tud po 5 ali 6 rennijev na dan. Pa teza mi tud preveč narašča :-/. No na tem zadnjem pregledu so mi po meritvah dali rok 1.1.2013 :-P! Uradno pa je 6.1.2013 ampak jaz sem ful prepričana da bo se letos ker po zadnji m pa je rok 22.12.2012. Zdaj pa kdo ve. Baje je pač ovulacija pri meni pač kasneje. Aja opremo imamo vso, oblačila pa dobimo od kolegice, naše roza oblekice pa prodajam po 1 in 2 evra če katero zanima. Bolj simbolična cena pač toliko da vsaj nekaj dobim nazaj in in potem moji punčk4i spet lažje kaj kupim.
Zaenkrat toliko od mene ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.9.2012 9:47:16   
HeLenčica
Hojla, nosečke!

Cukica, me veseli da si se po dolgem času javila in da sta ok user posted image

Andromeda, upam, da ti MV ne bo povzročal težav, sicer pa samo še nekaj tednov in bodo bejbiji na varnem v našem naročju. Hecno, meni pa še sploh ni merila MV. Samo pogledala če je ustje zaprto in to je to.

Je pa naš dečko obrnjen na glavico že nekje od 16. tedna in tam še kar vztraja, upam, da si ne bo premislil v zadnjem trenutku. Meni plodeka ne meri več, ampak ga samo "tehta", ker je bojda preveč skrčen za merjenje. Jutri dobim inekcijo v rit za senzibilizacijo Rh faktorja in imam obenem spet pregled. Se mi zdi da sem stalno pri zdravnikih.

Imejte lepo nedeljo, mene čaka peklenski teden v službi.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.9.2012 10:58:11   
tallla
oo, cukica!!! še od mene en lep pozdravček. A boš na zasebnem forumu še kaj aktivna?

tudi meni meri samo težo in potem jaz po razpredelnici nekako približno ocenim koliko bi moral biti velik... tudi mene zanima kako vam G. napove točno dolžino?

uživajte lenobno nedeljo :)

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.9.2012 13:15:24   
Inda_T
o punce, ob branju vaših zapiskov sem bila karmalo ljubosumna... Toliko informacij o vaših otročkih... Meni moja nič ne pove, od nje dobim stavek, da je MV lepo zaprt in potem mi reče, se vidimo naslednjič... Nobenih meritev, še dobro da sestra zmeri utrip od tamalega... Sicer pa, nimam kaj jamrat, saj sem si sama kriva ker imam tako g. Pa da se ne bom ponavljala, ker o tem kako nič ne pove sem itak že pisala...

Sem pa začela ugotavljat, da malenkost slabše spim ponoči, čez dan pa me hrbet matra... Je kar malo zoprno, če moraš delovni dan presedet pred računalnikom... Potem pa še kombinacja z otrdevanjem, je vse prej kot prijetno... Sicer pa, predpostavljam, da se to vsem dogaja, tako da se s tega stališča ne počutim nič posebnega... Aja, pa trebuh je iz dneva v dan večji user posted image

Lp,I.

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.9.2012 13:58:04   
tallla
predvsem pa je danes polna luna in je bilo spanje še bolj oteženo user posted image jaz sem prebedela kar 4 ure...

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.10.2012 18:06:02   
Inda_T
Ja, to polno luno sem tudi jaz čutila... Tako me je stiskalo in zvijalo ter 'tiščalo navzdol' da sem se samo po kavču restavljala in iskala dodatne blazine... Še dobro da je minila in danes je vse ponovno kul...
Glede spanja, pa mislim, da prihajajo časi bolj oteženega, tudi brez lune user posted image , ne vem kako ostale, sama ima še to srečo, da noč še vedno prespim brez vmesnih lulanj in le redki so dnevi, da bi se sredi noči zbudila za več časa kot je potrebno da se zarolam z enega boka na drugega. user posted image

Lp, I.

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.10.2012 19:23:51   
tissa12
Pozdravljene vse nove in vse stare user posted image
Upam da ste dobro in da nimate preveč problemov. Pri nas je vse super user posted image
Naslednji pregled imam 24.10. Ginekolog pravi, da bo takrat naredil drugo morfologijo in da bomo punčko bolje pogledali user posted image

Punce, a lahko dobim geslo za zasebni forum? Sem se poskušala včlaniti tudi v fb skupino, pa me nočete user posted image

Lepo se imejte, od zdaj dalje se bom bolj pogosto javljala user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.10.2012 15:22:12   
Inda_T
Okej,morda neumno vprašanje - kaj točno pomeni druga morfologija? Ali nam pripada ali je to dobra volja g.? Ker jaz bi tudi imela drugo morfologijo...
Aja, pa naslednji pregled 23. 10.

Pa še to - ali ste že pričele z urejanjem papirjev na CSD? Moja g. mi je zadnjič dala potrdilo o PDP, in me napotila na CSD, karmo pa mi še ni uspelo...

Lp, I.

(odgovor članu tissa12)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.10.2012 7:50:58   
HeLenčica
Hojla, punce user posted image . Evo, tak sem se hvalila da je plodek obrnjen na glavico da smo zdaj na UZ videli kako se je lepo vsedel na ritko. Hjooooj user posted image . Zdaj mu pa vsak dan pravim naj se obrne nazaj.

Inekcija v rit me je pa tako bolela, da sem se prav zamislila kako bom vzdržala porod user posted image user posted image user posted image . Lahko bi malo seznamček osvežile, kajne?

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.10.2012 8:27:13   
HeLenčica
user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

28.11.
user posted image  Anii, 2 user posted image , 1user posted image   user posted image   

1.12.

user posted image ZALATM, 35, 3 user posted image ,2 user posted image , 1 user posted image

2.12.
user posted image
AISHA1, Koper, 6 user posted image , 4 user posted image

4.12.

user posted image Tenčica, okolica Cerknice, 1user posted image  

6.12.
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image
user posted image  Skobcevka, 24, Velenje, 2user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image

7.12.

user posted image Cukica, 29, Cerknica, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image   

8.12.
user posted image   Polona19, 2 user posted image , 1user posted image

8.12.
user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image

10.12.
user posted image MALA BEJBA, 29, TRBOVLJE, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image

11.12.
user posted image  Čirimbara, 28, Ljubljana, 3user posted image , 1user posted image
user posted image   Slogirl87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

12.12.
user posted image TINCA10, 25, OKOLICA LJUBLJANE, 2user posted image , 1user posted image
user posted image CARAMEL, 2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Metuljcica_98, 21, Ljubljana, 4 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Helen@, okolica Kranja, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image

13.12.

user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image
user posted image   smoki3, 25, Maribor, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image user posted image
user posted image   Lisa01, 27, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image

14.12.
user posted image POLI_H, 29, MARIBOR, 3 user posted image , 1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA, 24, OKOLICA PTUJA, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image user posted image , 4. 9.

16.12.
user posted image  NOVA_NOSEČKA, 29, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image  

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA, 23, LJUBLJANA, 1 user posted image
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , 18. 7.

17.12.
user posted image  
Mejckena81, okolica Ljubljane, 1 user posted image

19.12.
user posted image Grahek, 37, Gorenjska, 9user posted image
user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , user posted image , 31.7.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image

20.12.

user posted image ALFI, 34, DOMŽALE, 4 user posted image , 2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA. 1 user posted image ,0 user posted image
user posted image  Mišk, 30, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7.

24.12.
user posted image  Diduska, 29, Ljubljana, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   Monka, 1 user posted image , 0 user posted image

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska,  1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  Lovro
user posted image   Andromeda , 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   Wannabemommy, 29, Maribor, 4 user posted image , 1 user posted image

26.12.
user posted image  m.piccolina, 34, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 1user posted image , 22. 8.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image , 1user posted image user posted image
user posted image  zaljubljena23, 27, okolica MB, 3 user posted image ,1 user posted image , 1user posted image

27.12.
user posted image  Tissa12, 26, Ljubljana, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  user posted image  

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image , 22.10.
user posted image  Annai, Koroška, 2 user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image  mamica03, 33, tujina, 3 user posted image ,2 user posted image .
user posted image   binabana, okolica MB, 1 user posted image , 0 user posted image

30.12.
user posted image  Tulipancek3, 30, tujina, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image
user posted image  Ilenija, 34, tujina, 1user posted image , 0user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image :50
user posted image user posted image : 51

FANTKOV user posted image : 9
DEKLIC user posted image : 6

Pot z nami so začele:
Sara - Primorka user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

JAVITE SPREMEMBE IN JI PROSIM OZNAČITE Z BOLD! HVALA :)

Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.10.2012 8:49:45   
Inda_T
Uh, koliko nas je, kar lepo pogledati ta seznam, kako lepo skrbimo za nataliteto....

Helenčiča, zakaj so ti pa dali inekcijo? Saj vem, si verjetno kje zgoraj napisala, pa sem spregledala... Upam, da ni kaj hujšega...
Porod pa boš preživela, boš videla - z mojim sva bila včeraj na šoli za starše in valda moj je bil ves frapiran nad opisovanjem da to pa res boli, medtem ko sem se jaz raje fokusirala na njeno razlago pomena pozitivnih afirmacij, torej, če si vsak dan govoriš da bo vse ok in da ne bo preveč bolelo, potem se bo to tudi dejansko zgodilo... user posted image

Lp, I.

Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.10.2012 9:55:36   
mini86
js sm imela tudi pregled..težka je 1410g in gremo lepo naprej..zredila sem se do sedaj 3kg tko da ni panike..
spanje nam nič rekla da se ne pokvari-je pa treba od 2-4x na noč jt lulat..to je samo uvajanje v pol k bo treba ponoči vstajatuser posted image , je pa že na glavo obrnjena tko da držim pesti da tako tudi ostane..

js se vam žal ne morem pridružit na fb-ju ker ga nimam-se ga branim z vsemi štirimi, tko da upam da ne pobegnete vse tja

js sm bila v prejšni nosečnosti kot študentka, sedaj me bo pa verjetno zaposlila bivša šefica kjer sem delala preko šs, pa bom tud mogla jt na CSD aneuser posted image mi gre na živce k 5x pokličem tja, vprašam isto, dobim pa 5 različnih odgovorovuser posted image

helenčica-mene ni na seznamuuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.10.2012 10:14:20   
skobcevka
Pozdravljene!

Včeraji sem šla prvič v šolo za starše , sem šla brez partnerja. . Sem izvedela marsikaj zanimivega. No včeraj smo imeli temo POROD.Punce a ve ste že začele urejati stvari pri CSD? Meni moja GIN še ni dala potrdilo o PDP. sem se odločila, da ko dobim potrdilo začnem takoj urejati stvari na CSD. Kar se pa tiče tega, če je user posted image obrnjen na glavo ali ne...ne vem, bomo izvedli na naslednjem pregledu. Drugače pa imam 18.10. pregled pri diabetologu in 22.10. imam pregled pri GIN. Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.10.2012 10:16:45   
mini86
js bom začela urejat vso papirologijo cca en teden pred nastopom porodniške..
mi je pa zlo všeč da se zdj lahko potrdi očetovstvo na csd in ne rabš več jt na tobačno

js mam naslednji pregled 5.11 in takrat naj bi dobila vse papirje, in tudi napotnico za rešilca

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.10.2012 10:35:44   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

helenčica-mene ni na seznamuuser posted image

Kot rečeno, napišite svoje podatke in jih označite z bold, da mi olajšate delo :)

Inda_T, dobila sem senzibilizacijo, ker sem Rh negativna.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.10.2012 10:46:43   
mini86
n jih označite z bold

js sm blond a vešuser posted image a to je krepka pisava

Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.10.2012 11:39:52   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

n jih označite z bold

js sm blond a vešuser posted image a to je krepka pisava

user posted image user posted image user posted image Točno tako :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.10.2012 16:02:57   
mini86
mini86
2 nosečnost-2 otrok
PDP 14.12
ljubljana
26 let

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?