HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inda_T Helenčica in bluebaby, samo da ne bosta pobegnile med noseče štajerke... Ker potem bo ta forum res crknil... Mislim, pa da je ta selitev na FB kar naredila svoje, nekatere punce pa so poniknile ravno zato, ker nimaoj fb... Kar je po eni strani škoda, saj so bile debate kar zanimive... Glede porodnišnice, očitno razmišljam enako kot vidve - sama sem se po temeljitem kolebanju med PO in Šempetrom odločila za slednjega, predvsem zato, ker imajo pediatrijo in mi potem v primeru bognedaj kakega zapleta otročka ne odpeljejo v LJ, kar je praksa v PO. Pa tudi izkušnja kolegice iz PO ni bila ravno rožnata, namreč v PO blazno forsirajo naravni porod... Pri čemer ni nič narobe če ji ne bi g. na prvem pregledu po porodu povedala, da bi ji nekje na polovici dolžine poroda v Šempetru naredili carski... Tako pa so porod vlekli ene 20 ur in ga zaključili z vakumom... Grozljivka v glavnem... Drugače pa, za malega imava midva v bistvu pripravljen samo voziček in en kup darovanih cunijic, ki jih moram še oprati, drugega pa čisto nič... :-( Sama imam frko v službi, zaključujem projekt, ki mora biti končan pred porodniško, in valda, gre vse narobe... Sem živčna in stresirana in sedaj se mi to začenja poznati tudi fizično... Trebuh mi otrdeva, občutek imam da me 'vleče dol', hrbet me boli, sedeti ne morem... V glavnem, namesto da bi uživala in se božala po trebuhu, me črviči od živcev... Moj pa ima svoje probleme s šefom in sodelavci, tako da dejansko razmišlja da bi dal odpoved... Ne vem kako se bo zadeva izcimila, ampak zaenkrat sva vse prej kot v veselem pričakovanju.... :-( No, pa da vama ne bom zamorila dopoldneva, sedaj sem se izpovedala, in moram v svojo realnost... Lp Hahaha, veš da jaz na FB niti ne sodelujem tako zelo, ker mi nekak ne sede...dosti bolj površni so vsi pogovori. Najbolj smo aktivne na zasebnem forumu, to je pa res . In ej, Inda_T, pazljivo pri službi, ta trenutek sta pomembna TI in OTROČEK V TEBI, vse drugo je nepomembno oz. ne bo propadlo brez tebe. Tudi meni se stres iz službe zelo pozna, ampak vidim, da sem v nosečnosti veliko bolj...kako bi rekla...zaprta v oklep, mi ne more toliko do živega. Sem bolj mirna kot sem bila sicer. Otrdevanje pa ja - jaz ga čutim šele kak teden ali dva, večinoma ob telesni aktivnosti oz. na sprehodih.