|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
31.7.2012 12:33:59   
Andromeda
Živjo!

No, da se še jaz malo javim po celem tednu. Vidim, da že pridno opravljate morfologijo, jaz imam pa ta četrtek šele 3. pregled, kjer bom dobila tudi datum za UZ, pa da vidimo, ali je fantek ali punčka, sem tako radovedna user posted image
Danes je šel moj mož službeno za 16 dni v ZDA, ko sva ga s tamalim pospremila pred blok, kejr ga je taxi čakal, so se mi potem kar solze ulile, še dobro, da sem imela sončna očala. NO, k pride nazaj, pa gremo čez 3 dni končno na naš morski dopust user posted image

Jaz sem OK, počutje je fenomenalno, če sem preveč aktivna, pa tudi začutim tu in tam kakšno natezanje in krče v trebuhu, pridno pijem magnezijeve tablete in če me preveč zateza se probam malo uležt, da mine. Trebušček je iz dneva v dan večji, brcike so pa tako-tako, se pozna, da imam na sprednji strani posteljico, ker so še tako nežne ali pa komaj zaznavne. Je pa tudi pri meni tako, da jih kakšen da ne čutim, ali pa jih je čisto malo in to še posebej takrat, ko sem zelo aktivna. Mogoče bi morala bolj počivati, amapk ob nadebudnem skoraj 4-letniku je to misija nemogoče user posted image
Občasno tudi mene boli glava, a na srečo je čisto znosen rahel glavobol.

Nič, si grem eno kavico pripravit. Lep dan!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 901
31.7.2012 19:21:01   
annai
haj. tukaj je članek o čaju iz malinovih listov. teh tem je na internetu veliko...
http://www.ringaraja.net/clanek/mehcanje-maternicnega-vratu_2986.html?page=1

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 902
31.7.2012 19:56:29   
metuljcica_98
Živjo!

Evo morfologija je uspešno za nami, je pa rekla G.da je najin res nekaj posebnega, da to še ni videla in sicer glede na mojo vitko postavo bi moral biti postavljen vzporedno z mano (sploh ker nosim nizko), je pa ves čas v vodoravnem položaju katerega noče in noče spremenit (že od zadnjega pregleda)...lenuh! Ta bo čist po men user posted image ni čudno, da se mi trebuh ne pozna tako zelo (no malo bolj kot prej že) se pa definitivno pozna da imam širše boke- le zakaj user posted image velik-a je že 25cm in tehta celih 390g ; med pregledom je pa ves čas spančkal-a in na vsake toliko pobrcal-a, da sem se ja prepričala, da so to res brce kar čutim čez cele dneve user posted image
je pa tudi moj trebušček postal bolj kosmat in tudi popek je začel po novem izstopati-nisem vajena user posted image sicer sem ok, razen občasnih glavobolov in vpliva magnezija zaradi krčev na mojo prebavo user posted image me pa prvič neki živc matra v levem kolku oz.nogi in včasih kar pošepam, sploh nevem zakaj..

tulipanček3 - pri meni je bilo podobno, najprej sem čutila prve brce enako v 17.tednu, potem pa skoraj dva tedna nič. In nato spet, s tem da močnejše user posted image držim pesti in tudi verjamem, da je vse ok!
poopsie95 - upam da ti bo kaj koristilo in pa da boš kmalu bolje, sicer pa uživaj na morju!
HeLenčica - ja res obstajajo taki avtosedeži, mislim da tam nekje do 15kg, ker sem tudi sama dosti o tem razmišljala, da je potem lupinica lahko pravzaprav odvečni strošek..je pa Nova_nosečka zgoraj zapisala zakaj je praktična user posted image

in še user posted image vsem nosečkam za uspešne preglede!! user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.7.2012 21:03:44   
annai
Helenčica glede avtosedeža vredo premisli, saj je za zimskega otroka jajčka super saj se jo lahko prenaša. iz hiše do avta, iz avta do nevem kam in je bolje, da otroka samo preneses, pri sedežu pa moraš otroka za vsako jemati ven in noter...jaz jajčke nebi zamenjala...prvo sem rodila februarja in je bilo super, da nismo dolgo stali na mrazu in hčerkico prenašala v rokah. sploh pa se jajčko splača kupiti rabljeno saj sem videla, da so maxi cosi jajčke na bolhi od 50€. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
1.8.2012 9:12:41   
HeLenčica
No, punce, ki ste že mamice, hvala za nasvete! To sem rabila user posted image . Bom nabavila voziček ki ima kar vse v kompletu pa bo. Zdaj sem malo popustila pri svojih zahtevah in našla par vozičkov ki bi mi ustrezali: Jane muum formula micro rebel (sam je kr drag), Quinny freestyle 3xl comfort (nekaj takega), mogoče pa tud Chico trio enjoy fun. No, mam še nekaj časa za izbor user posted image

Metuljčica, čestitke za morfologijo! user posted image . Glede tvojega živca - mene je nekaj tednov nazaj skoraj od začetka nosečnosti bolel živec (oz. sem mislila da je živec) v riti pa vse dol po nogi. Sem šepala, nisem se mogla sklonit.... in so mi nosečke svetovale kalcijeve in magnezijeve šumeče tablete in po 2-3 dneh jemanja kot da bolečine nikoli ne bi bilo. Nisem povezovala tega z nosečnostjo, ampak verjetno je to to, ko maternica pritiska na kolke in hrbtenico...poskusi, morda ti bo pomagalo.

Jaz pa moram reči (pa upam, da ne bom rekla prehitro), da me skoraj že cel mesec ni bolela glava. Odkar hodim na jogo :) Brcike pa so vsak dan močnejše in bolj pogoste, prav uživam v njih. Dečko je aktiven skozi cel dan, edino zvečer gre hitro spat :)

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.8.2012 10:03:15   
tissa12
Pozdravljene user posted image
Pri nas ni sprememb. Čakamo na morfologijo. Brcike so pa vsak dan močnejše. Prav vidi se, ko brcne user posted image Zadnjič se mi je nekako spustila zelo nizko in čisto na levo, tako da sem imela prav deformiran trebuh. Prav ne morem verjet, da se to dogaja tako hitro v nosečnosti. Sem pa res vesela vsake brcike, ker imam pol občutek, da je vse ok. Tudi hormoni me trenutno ne mučijo preveč. No, razen oblivanj. Zelo težko prenašam tole vročino. Še zvečer stojim pod klimo.
Kar se tiče pohištva, jo bova pomoje tudi midva kupila v ikei. Sva bila zadnjič slučajno v bc in malo pogledala sobice, pa nama je bila sicer ena všeč, ampak halo?!?, za posteljico, previjalno in omaro bi dala okoli 1000 evrov. Ni šans, si ne moreva privoščit. Pa še tisto posteljico bo prerastla v 3 letih in bi spet morala kupit novo. V ikei pa dobiš tudi lepo in vzdržljivo za max 100evrov. Ni računice.
Aja, še to, ste tiste, ki imate ikeino posteljico kupile tudi jogi v ikei?
Kar se tiče vozička, ga pa dobim za darilo od staršev. Vsaj tega stroška ne bo user posted image Sva jih tudi zadnjič v bc pogledala in približno veva kakšni so nama všeč. Quinny, Peg perego ali pa Bebe comfort. Mi je bilo pa malo smešno to, da naju nihče niti vprašal, niti pogledal ni preveč dobro. Sem se počutila prav slabo, kot da sva kr ena loleka, ki se jima ne splača nič pokazat. Sva bila prav razočarana. Bi si želela, da bi nama kdo kaj razložil. Mogoče sva imela pa samo nesrečo. Aja, vzela bi pa kar komplet vsega. Sploh ne vem, če je pri teh modelih to mogoče, ampak upam, da je. Se pravi, da dobim v paketu ogrodje, lupino in nastavek za avto sedež, pa športni del in košaro. Kar drag šport user posted image
Problem je v tem, da sem med prijateljicami prva nosečka, tako da moram vse na novo nakupit user posted image Nekaj malega bom dobila sicer od sorodnice, ampak bodo to večinoma cotke, pa še te so izpred petih let in jih je vmes uporabljalo že več njenih prijateljic, tako da ne vem koliko oz. kaj bom dobila. Bomo že. Bolha tudi obstaja user posted image Mi je pa kar slabo, ko začnem seštevat.

Sem razmišljala, da bi prebrala kakšno knjigo o razvoju dojenčka v prvih letih oz. kaj podobnega. Ve že kaj berete o tem?

Čestitke vsem za zdrave pikice, pa držim pesti za vse, ki še čakate na morfološki pregled! user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.8.2012 10:54:20   
Inda_T
Živijo punce!

Kar nekaj časa me ni bilo na forum, pa ne vem zakaj... Verjetno zato, ker je bila kolegica noseča pa sva potem vse zadeve komentirale kar v živo namesto na forumu. Sedajp a je pred dnevi rodila, (Maks, 58 cm in 4618g :-O) jaz pa sem ostala brez svojega foruma v živo....

Kakorkoli, prebiram vaše zapise in se počutim kar domače :-) Vse ni dogaja, od špikanja v maternici, do vrtenja ob prehitrih gibih, nizkega pritiska, krčev v nogah... Včasih se že sama sebi počutim sitno.... Aja, najbolj zabavne pa so s krči,ki me valda primejo ponoči, potem pa se je zgodilo, da sem se sredi noči zbudila (ko me je prvič prijel) in začela tuliti na ves glas - bogi moj je skočil pokonci vsa omotičen ni vedel niti na katero stran postelje naj se obrne :-) Drugače pa sem brala tudi jaz o magneziju in kalciju, mi je pa zanimivo to, da odsvetujejo pitje gaziranih pijač (tako da tudi donat, če ga že pijem premešam z žlico da grejo mehurčki ven)... Drugače pa o kilaži, zredila sem se za dobrega pol kg od izhodiščne teže... Se mi pa zdi da bo od sedaj šlo kar navzgor... Trebuh se mi namreč zdi da kar dnevno vzhaja....

Pa da pristavim svoje o vozičkih... tudi midva sva diplomirala iz tega poglavja, začetek je bil tam kot pri vseh (verjetno) - za voziček ne dava več kot 350€. Potem pa realnost, videti v živo kvaliteto teh vozičkov sva takoj skočila en razred višje, tako da sva sedaj na 500€ omejitve in v tem okviru sva našla Mutsy Evo, ki je nek nov model, podoben 4riderju (le brez napihljivih gum). Za tega pa sva se odločila, ker je nekaj kg lažji od ostalih (mislim da 12kg ali nekaj manj s košaro), športni del se obrne v obe smeri, naslonjalo športnega dela pa se spusti do ležečega položaja (to je bil moj pogoj). Aja, pa zloži se ful na majhno, da je moj že na pogled ocenil, da nama bo šel v prtljažnik (potem se še na predstavitvenem videu na youtube videla, da so zadevo spravili v mini cooperja :-)). Glede lupinice pa bova šla v maxi cosi varijanto, verjetno iz druge roke, čeprav malo cvikam... Bi po eni strani raje dala malo več, da vem, da je zadeva res nepoškodovana in bp (pa itak jo lahko ponucava še za naslednjega... :-))

Aja, pa še to! v 19 tednu mi je G. opravila morfologijo (sem bila prepričana da je ne bo še, ampak se je potem kar odločila) in vse je super, mali se je izkazal na tekmovanju pokaži kaj znaš - tako se je vrtel in obračal da je bilo veselje ga gledat... Je pa G. potrdila mojo 'slutnjo' - fantek bo, ime pa sva mu tudi že zbrala - Lovro (pravzaprav se o tem imenu pogovarjava že nekaj let, ker nama je obema zelo všeč, sedaj bo pa postalo realnost :-))....

Uf, čisto sem se razpisala... Je res videti da me dolgo ni bilo naokrog...

(odgovor članu tissa12)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.8.2012 11:59:08   
caelia
punce, pozdravljene! Se opravičujem ker vdiram v vašo temo...
sem letošnja marčevka in sem prejšnji teden za darilo dobila nov voziček, ki si ga prej nisem mogla privoščiti :S

zdaj prodajam naš komplet (voziček, lupinico, športni del, adapterje, senčnik, prevleke za dež...) športni del je še nerabljen ker imamo malega še vedno v košari (bil je nedonošen in je zato še vedno manjši kot ostali 5 mesečniki) vse skupaj pa je rabljeno 4 mesece. (razen športnega dela, ki sploh ni rabljen)  če katero zanima, naj mi pošlje zs :)

voziček si pa lahko ogledate tukaj:

http://www.pocenivozicki.si/product.php?id_product=13

cena novega je 384 eur, jaz pa ga prodajam po simbolični ceni (150 eur). Kombinacija barve je oranžno-srebrna.

drugače pa vam vsem želim lepo nosečnost in čuvajte sebe in svoje zakladke.. pa počivajte, da vas kaj ne prehiti... (kot je mene)

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.8.2012 13:57:37   
Hope87
Lep pozdrav:)
Sem zasledila tale forum, pa sem tud decemberska, pa bi se vam rada pridružla:)
Me pa zanima ali je katera iz mb in kdaj imate pdp? Jaz bi naj povila štručko 5.12. :) že komaj čakamo in počasi pripravljamo, kupujemo itd...v glavnem se ful veselimo in odštevamo tedne;)
Kako pa ste kaj ve? Upam da vam ni preveč vroče in da se razvajate!! ;)

Lp

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.8.2012 21:49:57   
Andromeda
Pozdravček še od mene!

Včeraj sem imela pregled, vse OK, razen glivičnega vnetja in sem dobila 2 škatlici canesten tablet user posted image Očitno se mi v nosečnosti malce poruši ravnovesje v poletnem času, ker sem tudi v prvi nosečnosti tak čas imela tegobe.Sicer sem že zadnja 2 tedna čutila težave in sem si kupila vagisan, ki pa očitno ni bil dovolj...Imam pa naslednji petek morfologijo, ko bomo končno izvedeli, ali bomo dobili še enega fantka ali bo punčka user posted image

Drugače sem super, razen ta vročina me malce zdeluje, danes je bilo še soparno in je bilo kar tečno...Včeraj sem bila pa tako nejevoljna, pa še zdaj sem sama z malim, ki je živ vragec, ja zvečer sem skoraj živčni zlom doživela od vsega, pa očitno je bila še polna luna nekam neprijazna.
Jutri greva z malim na izlet in to kar z vlakom, da bo mali imel še malo drugačne pustolovščine.

Lep vikend vam želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 3.8.2012 21:51:09 >

(odgovor članu Hope87)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.8.2012 9:18:36   
HeLenčica
Hej srečke nosečke! Kako ste kaj? Tudi meni ne paše tale vročina, ampak dajmo se tolažit s tem, da vsaj nismo visoko noseče v takem vremenu user posted image

Super se mi zdi za vse debate okoli vozičkov, ker se je potem lažje orientirat. Je pa res, da so vsaki všeč drugi vozički, to je podobno kot pri avtomobilu :))) Jaz sem se že sprijaznila, da bo to kar velik nakup, ampak glede na to, da sva skoraj vse drugo dobila bomo že zmogli. Še posebej, če dobimo na kakšne obroke. Danes greva malo po trgovinah da vidim kaj imajo, do zdaj sem samo po netu brskala.

Inda_T dobrodošla nazaj user posted image pa naj pohvalim izbrano ime. Mi je všeč.

Hope87, dobrodošla! Povej še kaj o sebi, da bomo dale zraven na seznamček.

Jaz pa pogrešam ČOKOLADKO! Kje hodiš, naša mati dvojčkov? Kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 911
5.8.2012 18:26:17   
tissa12
Pozdravljene!
caelia, hvala za link do cenejših vozičkov. user posted image Prvič slišim zanje, izgledajo čisto vredu. Kakšna je pa kaj kvaliteta?
Hope87, dobrodošla in čestitke za decembrčka oz. decembrčico! user posted image
Andromeda, upam, da se kmalu rešiš glivic. Jaz sem jih tudi zadnjič imela, pa očitno ni bilo tako hudo, ker se mi jih je uspelo rešit kar z jogurtom in limono.

Vročina pa menda res nobeni ne prizanaša user posted image Res je pasje. Mi sploh ni za okoli hodit v taki vročini.
Vam kaj zatekajo noge? Jaz sem imela včeraj take plavutke, da bi se me še Phelps bal user posted image

Lepo se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
5.8.2012 22:58:08   
annai
haj. vidim, da bolj malo klepetate..kaj vse uživate na morju? :) user posted image
Jaz zadnje dni posedam pred televizorjem in računalnikom, ker se mi v tej vročini nič ne da...malo iščem imena za punčko (za fantka pa ime že tako ali tako imava že od prve nosečnosti) in gledam stare risanke. :) Danes sem si zaželela risanko Zgodbe starega medvedka in jih na mojo žalost ni nikjer, da bi bile sinhronizirane...pa sem mislila, da bom malo razveselila hčerkico. user posted image
govorim o tej risanki: http://www.slocartoon.net/?main=cartoons/cartoon&cartoon_id=3316

pa še eno vprašanje...ima katera izkušnje z to rolko za na voziček?: http://www.bolha.com/oprema-za-vozicke/vozicek-rolka-z-sedezem-za-drugega-otroka-oglas1272322192
nevem namreč, kaj bi naredila saj hčerkica (2 leti bo takrat) ne bo hotela cel čas hodit in se mi zdi ta zadevica kar praktična... user posted image

Helenčica na seznam lahko napišeš da je to druga nosečnost, doma imamo punčko, in verjetno dobimo še eno. sem iz koroške user posted image naslednji pregled imam 27.8.

Glede morfologije...v katerem tednu ste jo imele oz. v katerem tednu jo boste imele? Mene je naročil v 23. tednu...

...in glede imen...ve katera za kako internetno stran? user posted image

(odgovor članu tissa12)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.8.2012 14:32:05   
Helen@
eto, prvi trije zadetki na googlu :)
http://www.iskreni.net/seznam-imen-za-otroka.html
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/118/650_imen_za_novorojencka.html
http://www.mama.si/imena/

s starimi risankami je pa precej več dela. Jaz sem imela največ sreče z eMule, ko sem iskala sinhronizirane biskvitke in podobno, da bi pokazala mulariji kako smo se imel včas fajn. Saj ne da so cenili trud, če ni CGI sploh ni več dobro...

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.8.2012 14:50:30   
Andromeda
Jaz imam morfologijo ravno ta petek, v 21. tednu, dela se jo pa tako enkrat med 20. in 24. tednom. Sem že kar neučakana in odštevam dneve, na žalost pa moj mož ne bo mogel z mano it, ker je na drugem koncu sveta user posted image No, še 10 dni in pride domov.

Kar se tiče glivičnega vnetja, pa je sedaj dosti bolje in sem res hvaležna za canesten tablete. Sem si pa tudi jaz najprej poizkusila pozdravit z jogurtom, pa z vagisanom, a žal ni zaleglo. Upam, da bom imela sedaj mir s tem.

Jaz sem drugače OK, vročino še kar dobro prenašam, je pa res, da se v času najhujšega zadržujem na hladnem. Vikend sem preživela prelepo, v soboto sem šla z mulčkom na izlet z vlakom, šla sva na Most na Soči in se potem kopat na Idrijco, prav luštno je bilo in reka ravno prav topla, da me je prijetno hladila user posted image Se mi je pa na žalost zgodilo, da sem na poti do obrežja prav nesrečno z nogo nagazila na neke kovinske mreže, ki so ležale blizu poti ob neki hiši v gradnji, jutri grem za vsak slučaj cepit se proti tetanusu, sicer mi ni naredilo neke globoke rane, ampak mi je samo malo globje kožo posnela tista palica, kri mi je pa minimalno tekla...eh, brezvezna skrb...

Vidim, da na polno razmišljate o opremi, jaz imam nekaj še od prej, bom pa morala kupiti voziček in lupinico, verjetno bom kar rabljeno vzela, ker so cene novih olala previsoke, za tiste poceni vozičke pa ne vem, kaj si naj mislim, mogoče so čisto kvalitetni, no morala bi jih v živo videt.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 6.8.2012 14:51:05 >

(odgovor članu Helen@)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.8.2012 15:32:30   
binabana
Pozdravljene tudi z moje strani!

Tudi sama imam PDP decembra in sicer 29.12. sem pa iz okolice MB, tako da če je katera nosečka doma v MB oz. v okolici se priporočam za kako pijačo... user posted image

Ta forum mi izredno pomaga saj je to moj prvi otrok in je vse novo, toliko info... čeprav me nabava vseh stvari in pripomočkov še čaka, tako da mi vsak namig in nasvet na kaj biti pozoren in kje lahko kaj prihranim prav pride user posted image

Vročino relativno dobro prenašam edino utrujenost me daje v teh dneh...pojavljati so se mi pričeli tudi krči v spodnjem in zgornjem predelu trebuha tako da se je tudi ta nadobudnež odločil, da bo malo opozoril nase user posted image

Naslednji pregled imam v sredo 8.8. a mi ni bilo povedano če bom že imela morfologijo ali še bom morala počakati ker namreč ni bilo mojega G user posted image

Upam, da se izogibate vročini in se držite kje v senci z kakšno hladno pijačko ali pa uživate kje ob vodi ali na morju!! user posted image

pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
7.8.2012 10:10:04   
HeLenčica
Halo decemberčice user posted image . Kako smo kaj?

annai, hvala za podatke, bom danes osvežila seznamček user posted image Aja, jaz imam morfologijo v 22. tednu. Za imena pa poglej tudi na bambino strani. Tudi midva še nimava imena in se mi zdi, da imava še čas za izbiro. Imava enih 5,6 v ožjem izboru, odločitev pa bo padla pozimi user posted image

No, jaz sem se pa končno odločila za voziček. Sem kolebala med parimi in med tem ali naj kupim rabljeno ali novo, ampak sem se odločila, glede na to da vse ostalo dobiva in morava kupiti samo voziček ter da bi ga rada imela za 2 otročka, da kupim novega. Pa dam malo več in imam kvalitetnega. Tako sva se odločila za Bebe confort high trek, zdaj morava najti samo še najbolj ugodno varianto.

Binabana, dobrodošla! Tudi jaz sem iz MB in imam na isti dan rok kot ti user posted image . Te bom dodala na seznamček.

Punce, razmišljate kaj o porodu? Jaz kar veliko, saj vem da še imam čas, ampak se odločam med MB in MS porodnišnico. V MS namreč nudijo porod v vodi, ki je moja želja že dolgo. Moram tja in se pozanimati o podrobnostih.

(odgovor članu binabana)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.8.2012 10:32:33   
HeLenčica
[
user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.12.

user posted image JANIEBLUE,33
user posted image ZALATM, 35, 3 user posted image ,2 user posted image , 1 user posted image

2.12.
user posted image
AISHA1, Koper, 6 user posted image , 4 user posted image

4.12.

user posted image Tenčica, okolica Cerknice, 1user posted image  

5.12.
user posted image
 Anii, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image   Hope87

6.12.
user posted image ČEBELI
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image

7.12.
user posted image Cukica, 29, Cerknica, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image  - Jure, 22.8.

8.12.
user posted image  LaMAY32,VELENJE
user posted image   Polona19, 2 user posted image , 1user posted image

8.12.
user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image

10.12.
user posted image MALA BEJBA, 29, TRBOVLJE, 3 user posted image , 1 user posted image

11.12.
user posted image DECEMBERKA 2012
user posted image  Čirimbara, 28, Ljubljana, 3user posted image , 1user posted image
user posted image   Slogirl87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

12.12.
user posted image TINCA10, 25, OKOLICA LJUBLJANE, 2user posted image , 1user posted image
user posted image CARAMEL, 2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Metuljcica_98, 21, Ljubljana, 4 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Helen@, okolica Kranja, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image

13.12.

user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image
user posted image   smoki3, 25, Maribor, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image
user posted image   Lisa01, 27, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image

14.12.
user posted image POLI_H, 29, MARIBOR, 3 user posted image , 1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA, 24, OKOLICA PTUJA, 1 user posted image , 0 user posted image  

16.12.
user posted image  NOVA_NOSEČKA, 29, 2 user posted image , 1 user posted image   

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA, 23, LJUBLJANA, 1 user posted image
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , 18. 7.

17.12.
user posted image  
Mejckena81, okolica Ljubljane, 1 user posted image

19.12.
user posted image Grahek, 37, Gorenjska, 9user posted image
user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , user posted image , 31.7.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image

20.12.

user posted image ALFI, 34, DOMŽALE, 4 user posted image , 2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA. 1 user posted image ,0 user posted image
user posted image  Mišk, 30, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image

24.12.
user posted image  Diduska, 29, Ljubljana, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   Monka, 1 user posted image , 0 user posted image

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska,  1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  Lovro
user posted image   Andromeda , 3 user posted image , 1 user posted image , morf. 10. 8.
user posted image   Wannabemommy, 29, Maribor, 4 user posted image , 1 user posted image

26.12.
user posted image  m.piccolina, 34, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 1user posted image , 22.8.

27.12.
user posted image  Tissa12, 26, Ljubljana, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  user posted image , morf. 10. 8.

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image , morf. 21.8.
user posted image  Annai, Koroška, 2 user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image , 27. 8.
user posted image  mamica03, 33, tujina, 3 user posted image ,2 user posted image .
user posted image  moja mala pika
user posted image   binabana, okolica MB, 1 user posted image , 0 user posted image , 8. 8.

30.12.
user posted image  Tulipancek3, 30, tujina, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image
user posted image  Ilenija, 34, tujina, 1user posted image , 0user posted image

13. 1. 2013
user posted image  Kokica25, 25, Dolenjska, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image :50
user posted image user posted image : 51
Pot z nami so začele:
Sara - Primorka user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 918
7.8.2012 11:44:30   
buubikaa
Pri meni lahko dodate, da pričakujem fantka. PDP pa je pravilen. ;)

Hvala. ;)

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.8.2012 14:21:18   
skobcevka
Pozdravljene!

Sem še ena, ki pričakuje decembra.Za seznam: stara sem 24 let, 2 user posted image , 0 user posted image , sem iz Velenja in PDP imam 4.12. .Danes imam morfologijo, komi čakam, da izvem spol.. Lep dan še naprej.

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.8.2012 14:43:03   
annai
helenčica tudi midva bi rada naredila mali seznamček imen ker namreč noben nima ideje. do decembra bo  pa verjetno ostalo samo še eno. moja malika ima ime, ki ga v Sloveniji skoraj da ni...tako da sva se odločila da bo tudi druga imela bolj redko ime. :)
Glede vozička bodo pa tako ali tako akcije v začetku decembra tako da bo ziher kak popust al pa kaki boni tk da počakaj do decembra. :)

drugače pa poglej to temo... http://www.ringaraja.net/forum/bebe-confort-high-trek/m_5964551/mpage_1/tm.htm#5965614

binabana in skobcevka dobrodošli. :)

skobcevka vidim, da si bolj iz mojega konca. :)

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.8.2012 15:00:59   
HeLenčica
Annai, hvala, sem brala :) Samo mi je Italija kar daleč, bova videla kaj storitiuser posted image

Skobcevka, dobrodošla tudi tukaj, jaz sem tista ki ti je povedala za ta forum user posted image . Te bomo dodali na seznamček.

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.8.2012 15:05:26   
cokoladka10
Hoj hoj, pozdravljene

no...Helenčica ne me pogrešat preveč. Nisem ravno na računalniku veliko, vas preberem...drugače pri meni vse ok., morfologija uspešno opravljena, kmalu imam spet UZ. Počutje pa je malo slabše, tole vreme mi ne paše, mi zatekajo noge in mravljince imam v rokah. Lepo bodite, pa se še kaj oglasim.....

Neposredna povezava do sporočila: 923
8.8.2012 8:45:33   
skobcevka
Dobro jutro punce!

No, morfologija je za nami.Bilo je čudovito doživetje,imeli pa bomo user posted image . No PDP se mi je spremenil na 6.12. Drugače je pa naš user posted image malo zazehal med pregledom. user posted image . Je rekla G, da bo bajsek, že zdaj pri 23 t ima 500g.Drugače sem se pa jaz zredila za 2.7 kg. Za koliko kg ste se pa ostale punce kej zredile? A ste kej že kupile za svoje sončke? No mi imamo že par cotk in voziček 3v1.To je vse iz moje strani punce user posted image .

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 924
8.8.2012 8:57:48   
haram
Helenčica za seznam men spet loh PDP na 26.12 prestaviš in pa dodaš da mamo user posted image .

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

menite da si vzamete dovolj casa za sebe?
cupacups

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!