|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
8.8.2012 9:14:11   
m.piccolina
Živjo, imam eno vprašanje, ker je moj zlati sine velik občudovalec živali me zanima kakšne imate kaj izkušnje z Mini ZOO v Slovenskih Konjicah? Kakšna je vstopnina v Mini zoolandu? Pa Šikalu zoojem v Radencih? V petek smo bili v ljubljanskem ZOOju ker je imel rojstni dan pa sem bila kar malo razočarana, se mi zdi da vedno ko gremo imajo manj živali, zdaj ni bilo sibirskega tigra ker je pobegnil, lev gepard in ostale zveri bog ve kam so se skrile ker so nekaj delali in jih ni bilo v ogradah, da nebo pomote niso urejali njihovih pregrad! Tudi plazilcev je bilo zelo malo, nisem videla niti čuka,lisice,kozoroga in še kakšno bi lahko naštela. Nikjer nisem zasledila panda mačke ki naj bi jo pripeljali, saj ne rečem da ni urejeno, lepo so uredili igrala za otroke, ampak glede na to da je vstopnina 7 eurov, bi človek pričakoval več! Lp

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 926
8.8.2012 10:45:37   
skobcevka
Živijo !

Punce imam eno vprašanje: Ali je tudi vas dala vaša g na testiranje za NSB?Zdej me ma neki zanima kdaj se ta test opravi?Ali se opravi 1 teden pred naslednjim pregledom????m.piccolina na googlu napiši zoo slovenske konjice, pa imaš vse napisano, celo njihov kontakt, če te kaj več zanima.Lpuser posted image

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 927
8.8.2012 10:56:19   
HeLenčica
Skobcevka, test opraviš kadarkoli pred drugim pregledom, pri nas je to v bolnišnici. Več si lahko prebereš:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecniska-sladkorna-bolezen.html

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Test%20sladkorja,%20glukoze%20v%20nosecnosti%20-%20OGTT%20test.html

S tem da je meja po novem 5,1.

Cokoladka, kaj pa imate, če ni skrivnost?

Haram, čestitke za fantka še tukaj - bom dopolnila seznam.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
8.8.2012 11:03:20   
skobcevka
Živijo!

m.piccolina vstopnica za mini zoo land v Slovenskih konjicah je:
- vstopnica otroška (od2 do 14 let) 2 €
- stopnica odrasla 4€
HeLenčica hvala za odgovor.

user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
8.8.2012 11:50:52   
m.piccolina
Najlepša hvala skobcevka!

Aja kako pa kaj vaše spolno življenje v nosečnosti?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 930
8.8.2012 13:23:38   
tissa12
Skobcevka, tudi jaz sem bila pregledana za nsb. Enkrat me je poslal dat kri in vodo in je to bilo to. Sem ju dala konec junija, morfologijo imam pa pojutrišnjem.

m.piccolina, najino spolno življenje se popravlja. Na začetku ga pa skoraj ni bilo. Libido sem imela na nuli. Približno tako, kot ko sem bila na tabletkah. Zadnje čase se pa popravlja, na srečo user posted image

Punce, ki ste že bile na morfologiji, kako izgleda ta pregled? Kaj vse pogleda oz. preveri?

LP user posted image

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.8.2012 14:01:15   
skobcevka
Živijo!

Tissa12 najprej se stehtaš, ti med.sestra izmeri pritisk, potem greš v kabino, kjer se pripraviš na pregled. Potem pa imaš pregled- morfologijo. Ti G določi gest.starost(starost ploda, PDP), potem pri plodu pregleda prečni presek čez glavico, obseg glavice,obseg trebuha, dolžino stegnenice in dolžino stopala. Pregleda še želodec, pljuča, hrbtenico,okončine, srce, žile, ledvice,mehur,posteljico in plodovnico. Če želiš ti pove še spol otroka. Pove ti težo otroka in velikost. Nato imaš še vaginalni pregled. Že pri morfologiji ti pove ali se je otrok obrnil ali ne. Jaz sem imela včeraj morfologijo (pri 23 tednu), bilo je čudovito doživetje. Punce za koliko kg ste se zredile do sedaj?To je vse iz moje strani papa.

(odgovor članu tissa12)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.8.2012 9:53:20   
tissa12
Skobcevka, hvala ti za tale podroben opis. user posted image
Koliko sem se zredila, ti pa jutri povem, ko se bom pri ginekologu stehtala, ampak mislim, da okoli 5 kg. Pravijo, da je 1 kg na mesec cisto vredu. Me je pa strah, ker se bom verjetno v tretjem tromesecju zredila vec kot za kg na mesec.
Bomo vidli. Koliko ste pa ostale pridobile?

Lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 933
9.8.2012 9:58:03   
HeLenčica
user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.12.

user posted image JANIEBLUE,33
user posted image ZALATM, 35, 3 user posted image ,2 user posted image , 1 user posted image

2.12.
user posted image
AISHA1, Koper, 6 user posted image , 4 user posted image

4.12.

user posted image Tenčica, okolica Cerknice, 1user posted image  

5.12.
user posted image
 Anii, 2 user posted image , 1user posted image   
user posted image   Hope87

6.12.
user posted image ČEBELI
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image
user posted image  Skobcevka, 24, Velenje, 2user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image

7.12.
user posted image Cukica, 29, Cerknica, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image  - Jure, 22.8.

8.12.
user posted image  LaMAY32,VELENJE
user posted image   Polona19, 2 user posted image , 1user posted image

8.12.
user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image

10.12.
user posted image MALA BEJBA, 29, TRBOVLJE, 3 user posted image , 1 user posted image

11.12.
user posted image DECEMBERKA 2012
user posted image  Čirimbara, 28, Ljubljana, 3user posted image , 1user posted image
user posted image   Slogirl87, 24, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image

12.12.
user posted image TINCA10, 25, OKOLICA LJUBLJANE, 2user posted image , 1user posted image
user posted image CARAMEL, 2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Metuljcica_98, 21, Ljubljana, 4 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Helen@, okolica Kranja, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image user posted image

13.12.

user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image
user posted image   smoki3, 25, Maribor, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image user posted image
user posted image   Lisa01, 27, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image

14.12.
user posted image POLI_H, 29, MARIBOR, 3 user posted image , 1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA, 24, OKOLICA PTUJA, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image user posted image

16.12.
user posted image  NOVA_NOSEČKA, 29, 2 user posted image , 1 user posted image   

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA, 23, LJUBLJANA, 1 user posted image
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , 18. 7.

17.12.
user posted image  
Mejckena81, okolica Ljubljane, 1 user posted image

19.12.
user posted image Grahek, 37, Gorenjska, 9user posted image
user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , user posted image , 31.7.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image

20.12.

user posted image ALFI, 34, DOMŽALE, 4 user posted image , 2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA. 1 user posted image ,0 user posted image
user posted image  Mišk, 30, 3 user posted image , 2 user posted image , 26.7.

24.12.
user posted image  Diduska, 29, Ljubljana, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   Monka, 1 user posted image , 0 user posted image

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska,  1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  Lovro
user posted image   Andromeda , 3 user posted image , 1 user posted image , morf. 10. 8.
user posted image   Wannabemommy, 29, Maribor, 4 user posted image , 1 user posted image

26.12.
user posted image  m.piccolina, 34, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 1user posted image , 22.8.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image , 1user posted image user posted image

27.12.
user posted image  Tissa12, 26, Ljubljana, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image  user posted image , morf. 10. 8.

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image user posted image , morf. 21.8.
user posted image  Annai, Koroška, 2 user posted image , 1 user posted image , 1 user posted image user posted image , 27. 8.
user posted image  mamica03, 33, tujina, 3 user posted image ,2 user posted image .
user posted image  moja mala pika
user posted image   binabana, okolica MB, 1 user posted image , 0 user posted image , 8. 8.

30.12.
user posted image  Tulipancek3, 30, tujina, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image
user posted image  Ilenija, 34, tujina, 1user posted image , 0user posted image

13. 1. 2013
user posted image  Kokica25, 25, Dolenjska, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image :50
user posted image user posted image : 51
Pot z nami so začele:
Sara - Primorka user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 934
9.8.2012 11:06:45   
skobcevka
tissa12 jaz sem se do sedaj zredila za 2.7 kg, sem pa user posted image 23t2d pa je rekla G, da je naš user posted image bajsek.Kaj pa ostale za koliko kg ste se zredile ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
9.8.2012 11:07:26   
HeLenčica
Mene je kr sram povedat, ampak sem se zredila 5kg. Že lezem proti 6. user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 936
9.8.2012 13:02:33   
cokoladka10
....:) jst sem že na +7..... no comment

Neposredna povezava do sporočila: 937
9.8.2012 19:33:57   
haram
Jst sem tud na 6+user posted image

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.8.2012 20:04:52   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: cokoladka10

....:) jst sem že na +7..... no comment

Od začetka nosečnosti? Potem to ni nič takega, vsak mesec naj bi nosečnica pridobila 1kg, nekatere pač malo manj, druge nekoliko več. Sploh pa pri "dvojnih" nosečkah to res ni prehudo user posted image Drugače sem se jaz med 2. in 3. pregledom (6 tednov) zredila za 3 kg, od samega začetka pa niti ne vem koliko sem tehtala.

Punce, jaz imam pa jutri morfologijo, sem tako (prijetno) vznemirjena...držite pesti, pa upam, da bo user posted image pokazal katerega spola je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
9.8.2012 20:33:04   
cokoladka10
Hja andromeda hitro je lahko preveč, že tako imam preveč kg... in če bo šlo tako naprej jih bo res preveč, vem pa da ni kriza... Vse naj naj jutri na morfologiji...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.8.2012 20:47:15   
cukica
Pozdravljene

Kg jaz sem na +5 kg,ker se pazim,da nebi bilo zopet sladkorne in zaenkrat je čist o.k.

spolno življenje je tudi pri nas boljše v prvo ga niti ni bilo,....

Počutje katastrofalno imam skoz trd trebuhin me boli za **** ampak se,da zdržati,če ne bo bolje do pregleda me bo dala za kak teden moja g v bolnišnico.

Helenčica naredi na seznamu koliko je zaenkrat punčk in koliko fantkov,....user posted image ?user posted image ?

Oprema za dojenčka:meni je vse ostalo še od Nejca,razmišljava le o novem vozičku,ker sva imela sedaj kupljenega na bolhi,....Ostalo imam bom pa kupila še kakšno cotko,...Bilo je pa itak vsega preveč tako,da veliko stvari niti nismo nosili,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 941
9.8.2012 22:01:27   
metuljcica_98
živjo!

helenčica ja sem probala z mg, sej ga tko al tko pijem, sam me tok moti ker ma tak učinek na prebavo..sicer me je pa živec prenehal matrati-končno user posted image
spolnost - to sem ravno jaz želela vprašati vas. Pri meni je libido na nuli, če pa se že kaj poveča je vse takoo drugače...sploh ne uživam tako kot prej in še boli me vse na koncu-kljub ultra nežnosti user posted image se mi moj že kar smili :D
teža - v celi nosečnosti sem sprva izgubila mislim da skoraj 4kg, nato pa pridobila 6-sploh nevem kam user posted image

vozički -evo midva sva kupila ta voziček katerega je caelia objavila da ga prodaja in sicer od izacco z3. Sva zeelo zadovoljna (v kompletu sva dobila res čist vse) in pred nakupom sva se pozanimala pri kolegu glede kvalitete (ker imajo doma servise vozičkov) tko da vam lahko zaupam tale izacco firma se kosa z znamko mutsy, kolega nama je pa predlagal (če kupujete pri nas) firme mutsy (1.mesto), quinny (2.mesto) in joolz (3.mesto). sicer pa še peg-perego in chicco-ampak naj bi bila bolj nepraktična. zakaj predlogi? ker se menda ostale firme zelo rade kvarijo, na popravilo čakaš lahko tudi 3mes.(ker čakajo na razervne dele), kvarijo se pa tako,da se poleg drugih stvari dobesedno zlomijo na predelu kjer ga zlagaš (najpogosteje) user posted image mene pa nič ne stane da vam inf.posredujem naprej. Je pa žal kar se tiče izacco poljske firme (ker so že v osnovi poceni) tako, da je edini dobavitelj pri nas opustil ta 'hobi' prodaje vozičkov tako, da tissa12 poceni vozički spletna stran menda na žalost ne obratuje več.. Zakaj tako noro gledam na kvaliteto je pa ta razlog da želim imeti enak voziček še za naslednjega škrata user posted image
naslednji pregled imamo pri nas 4.9., mali pa še zmeraj veselo brca in me rad/a zbuja ponoči user posted image
sicer sem ok in priznam da mi tale osvežitev v vremenu zeelo paše user posted image jutri zjutraj skočim še v mesto da prevzamem prvi zimski pajacek za našega malega nadobudneža user posted image

andromeda držim pesti! poročaj user posted image

sicer pa dobrodošle vse 'nove' nosečke!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 942
10.8.2012 7:06:09   
anii
Živjo vsem!

Po dolgem času sem morala najprej vse prebrati kaj ste napisale :)
Morfologija je za mano, malo sem razočarana zaradi ginekologinje, ker je bila nadomestna nadomestne in je bil pregled pomoje precej površen... prehitro je bilo konec, tako da ne vem koliko je velik. No malo več časa si je vzela, da mi je povedala spol (fantek). Naj bi mela naslednji teden kontrolno morfologijo pri svoji ginekologinji, samo ne vem če ne bo že prepoznuser posted image
No ja, drugače sem pa ok. Fantiček veselo in močno brca. Zredila sem se, hm 4 kg, zaenkrat.. Čeprav ga nosim nizko in zadaj, se mi zdi kot da je že kar velik trebuh. vsaj večji kot pri prvi.

Imam pa vprašanje (nisem še raziskovala) ali je malo srbeč trebuh vzrok česa oz predhodnik kakšnih strij ali karkoli...? Če ima slučajno še katera podobno zadevco?:)

(odgovor članu metuljcica_98)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.8.2012 7:34:44   
mala bejba
Dobro jutro zaspankeuser posted image .
Jst sm že pozajtrkovala,govejo juhicouser posted image ,mi je tok zapasala...
Drugače smo vreu,sem v 23 tenu,Mihec brca na pouno,vsaj ponoči je zaenkrat priden.Ja smo se kr navadli da ga kličemo Miha,ker je tamal tok vztrajno začelauser posted image user posted image user posted image .
Helenčica,super izbira vozička.Mi ga mamo tud in že čaka na novega člana.Tud marelo mamo o iste znamke,ultra zaovoljni.Ne zamnjam za noben denar.
Metuljčica 98,iddealnega in najboljšega vozička za moje pojme ni.Vsi so kvarljivi,vsi se lahko zlomijo...lahko maš smolo,lahko ne.Mi smo očitno mel srečo,ker ga imamo v odličnem stanju kljub zelo terenski vožnji,nenehnemu zlaganju,...itd. Sej tu za Implaste so govorili kok so dobri,oiceni ultra super,kolegici isto serviser reku a je zelo kvalitetna izbira,pa ga je hotla po veh dneh uporabe zabrisat v koš.Veliko sreče pri izbiri,pa nej se vsaka odloči po svojih zmožnostih in da bo zaovoljna v kvaliteti,vožnji in da se bo dojenček udobno vozil.Meni je tokrat hb prihranjeno,ker sm naredila celo študijo taprvič.
A ve še pijete vitaminčke? Jst pijem elevit,pa zvečer spijem Mg.Nenormalno mi paše raenska in donat z limonouser posted image .
Aja,meni na seznam lahko dodate da nosim user posted image ,sicer bo pa za ziher decembrauser posted image .
Šibam v službo.Juhuuuuu petek je,pol pa dva dni frej.Pol pa še en teden pa spet 14 dni dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image .

18.12.2009 Sara

(odgovor članu anii)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.8.2012 10:17:18   
buubikaa
Pozdravljene!
Helenčica lep seznam si naredila. user posted image Očitno prevladujejo fantki. user posted image

Spolnost... Pri nama je super. Se nič ne pritožujem...user posted image Se mi je pa v zadnjih dneh libido še povišal in moj prav uživa v tem...user posted image

Kilogrami.... jaz sem zdaj v 22. tednu in sem do sedaj pridobila 2kg.

Vozički... midva si vozičke ogledujeva na vozicki.net. Res so mi všeč. Sploh tisti 4v1. Samo je še čas za to, tako da ne bova prehitevala in bova počakala vsaj do oktobra. user posted image (če bova zdržalauser posted image ).

Naslednji pregled
.... imam ga 4.9.

Brcike.... Mali me kar veselo brca, zato se moj zafrkava, da naj še počaka z nogometom, da ga bo že on naučil...user posted image Seveda pa je cel blažen ob teh brcikah in ga je res lepo gledati ob tem, ko me boža po trebuščku...user posted image

Držim pesti za vse tiste, ki še niste opravile morfologije, da bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.8.2012 10:17:37   
zaljubljena23
Evo..Bom še se tukaj vključila v debato...Upam, da me sprejmete...Na začetku sem bila kot anonimna (mala_biba) potem pa sem nekako poniknila tukaj gor...

Vglavnem, za seznamček...PDP 26.12., to je moja 3.N, doma imamo skoraj 20 mesečnega fantiča, prihajam iz okolice MB, morfologijo imam 17.8...Za spol pa še ne vemo (skrivamo, na prejšnjem pregledu je dete ležalo full nizko in še ni bilo obrnjeno na glavico), upam da zvemo čez teden dni

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.8.2012 11:14:00   
mejckena81
Drage moje!!!

Lahko povem mala bejba, da nisi edina, tudi sama bi na litre spila Donata ali pa Radenske.
Moj medvedek, tako ga kličeva že od začetka (pa sploh ne poznava spola) veselo brca čez dan, ponoči pa oba pridno spiva, upam, da bo od decembra dalje tudi tako. Po morfologiji sem imela se en UZ in ta moj medvedek je imel popkovnico med nogami, tko, da se spet ni vidlo spola. Mogoče naslednjič. Naslednji pregled imam 24.8.2012 pri nadomestnem ginekologu, upam, da bo uredu. Počasi bo treba zacet kaj kupovat, zaenkrat samo gledam pa gledam po netu in v trgovinah. Še za barvo sobe se nisem točno odločila, bo treba nekej skombinirat bolj nevtralnega.
Kar se tiče spolnih odnosov je malo boljše, še vedno ni neke blazne želje po tem ampak bolj ustrežem partnerju.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.8.2012 11:44:56   
zaljubljena23
Vidim, da se pogovarjate o kg...Jaz sem zaenkrat še zmeraj v minusu -1kg...

Spolnost..Jo že od rojstva našega malčka primankuje..haha...Oba zvečer še samo padema doluser posted image user posted image

voziček..Imamo od prejšnjega GT3-ja...Edino enega manjšega bomo nabavili, imam ogledanega tega, ki je od ponedeljka naprej v Intersparu v akciji..Tudi od PP

Brcike...Huh..Nismo nič kaj prida aktivni, se res moram umirit in razmišljat o tem, da ga čutim..Isto je bilo pri prejšnjem, ampak zato pa zdaj vse za nazaj spravlja noteruser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mejckena81)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.8.2012 14:44:25   
Andromeda
Živjo!

No, pa je tudi za mano morfologija user posted image Dete lepo napreduje in je vse tako kot mora bit, pa seveda smo izvedeli za spol - punčka je! user posted image Nekako smo se priprvaljali na še enega fanta in je to prav prijetno presenečenje user posted image Mož zaenkrat še ne ve, da bo dobil hčerko, ker je sedaj na pacifiški obali še noč, bo pa najbrž čisto paf od presenečenja user posted image user posted image
No, pa me čaka nakupovanje cotik za deklico, od prej imam v glavnem same fantovske zadeve, bi najraje s kako mamico, ki ima že punčko in sedaj pričakuje fantka zamenjala user posted image

Grem sedaj malo počivat, je za mano izjemno čudovito čustveno dopoldne user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.8.2012 15:37:06   
buubikaa
iii user posted image Pa imamo še eno punčko več!user posted image

Čestitke tudi za uspešen pregled!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kje živite?
Ela123

Ali živite na Ptuju, v Ljubljani...

Ptuj z okolico (17%)

Ljubljana z okolico (46%)

Maribor z okolico (25%)

Portorož... z okolico (12%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!