vitezzvezda25
|
Vse novembrke, pozdravljene, jaz sem ena tistih, ki vsake toliko pridem na RR in preberem , kaj zanimivega ste napisale. Tudi sama nisem bila za zasebni forum, ker se tudi ne javljam redno in tako ali tako ne mislim nikomur razkrivati ničesar osebnega, ne tu, ne na zasebnem forumu. Drugače pa so pri meni slabosti pojenjale, jutranja še vedno ostaja, a je taka muhasta. Nikoli ne vem točno, ali bo ali ne bo in kako močna bo En dan sem čisto vredu, drugi dan me pa malo povozi, a se vsaj lahko normalno gibam in gor držim, ker pred enim mesecem sem bila nenehno v ležečem položaju...huh... ni bilo preveč prijetno, a vam povem, da sem že pozabila vse skupaj, ker v meni raste zdravo bitjece, ki ga že nestrpno pričakujemo. NS je za mano, več kot odlično, trebušček bo pri meni očitno bolj počasi rasel; saj se že vidi, ampak ne vem, mogoče sem jaz tako neučakana in bi rada, da bi se že kaj več videlo Jutri bo 15t. Se mi je pa povrnil apetit in moram reči, da se res nekako ne obremenjujem s tem, koliko pojem, sem lačna tak na tri ure in moram nekaj pojesti, ker ta lakota v nosečnosti je nekaj drugega kot prej Prve tedne so mi šli kg navzdol, sedaj pa gredo verjetno nazaj na prvotno težo in verjetno počasi še preko :) Jem pravtako bolj ali manj vse, edino pašteta mi ne diši, niti ni baje priporočljiva, zadišijo mi tudi sendviči, mmm. Vse v mejah normale, pa mislim, da ne more biti nič narobe. Lepo se imejte in uživajte v majskih dneh, čeprav so sedaj bolj mrzli in kisli.
|