|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
24.4.2012 14:15:20   
Anonimen
vzgojiteljica82 user posted image user posted image user posted image

Verajmem da je bolečina neizmerna. Upam da s partnerjem najdeta podporo drug v drugem in bo lažje.
Vedi da krivca za tak razplet ni, vzemi si čas in verjamem da boš že kmalu sporočila veselo novičko.
Vse dobro ti želim.

A.user posted image

(odgovor članu vzgojiteljica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.4.2012 14:22:50   
Izabelina
user posted image user posted image user posted image o vzgojiteljica, drži se!! Upam, da kmalu spet uspe in da bo tale pikica pazila nate in ti pomagala do sreče!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1077
24.4.2012 16:59:55   
Bučkis
vzgojiteljica, zelo mi je žal in ti želim vso srečo naprej, saj bo!user posted image čist tako pa še tale link, ker sem šla gledat, kaj se ti je zgodilo, nisem poznala tega izraza.. http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/blightedovum.html druga ali tretja točka glede čiščenja..

glede foruma pa.. po obliki je tud tale meni bolj simpatičen, na tistem drugem pa bolj brez razmišljanja napišeš, ne da bi te prec skrbelo, če si preveč izblebetal. jaz bom oba čekirala pa kaj napisala..tega ne bom zapustila, je le originale;)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.4.2012 22:24:16   
miška26
Oj. Jest sem se že zgunila na unem forumu user posted image tok podatkov....
vzgojiteljica82 res mi je žal, upam da kmalu preboliš. user posted image
Mene pa zdej do 11. tedna ni nič kaj dosti spikalo in tiščalo po trebuhu, zdej so se pa slabosti končale, me pa vsake tolko spredaj pa zadaj, zgoraj pa spodaj špikne, tiščiuser posted image očitno hitro rasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.4.2012 8:01:28   
Anonimen
miška26 mene tudi precej špika. Pa tudi zelo nizko dol user posted image
Upam da samo zaradi razgrajanja in rasti škratka.

A.user posted image

(odgovor članu miška26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.4.2012 13:20:26   
Jazzee
Živjo user posted image

No pa da se še jaz pofočkam med vami... Danes sem ugotovila da že celo nosečnost (11,5 tednov) narobe gledam koledarček user posted image Tko... Za en teden nazaj (pa mi je blo res ful čudno, da je moja pikica/moj pikec tok velik v primerjavi s podatki na ringaraji user posted image )

V glavnem.. Predvideni datum poroda imam 16.11 (kot vidim datum sameva), nuhalno svetlino 10.5., je pa to moja prva nosečnost. Na prvem pregledu (v 7. tednu) sem dobila presenečenje, dvojajčna dvojčka, vendar je na drugem pregledu žal ostal samo še eden... Tako da ma, da je drugi toliko bolj zdrav ;)

Me pa zanima, če ima katera izkušnje iz porodnišnic Ljubljana, Kranj in Jesenice, sem nekako razpeta med temi tremi, in bi vsak plus ali minus prav prišel user posted image

Lepo se imejte pa srečno ter predvsem zdravo nosečnost brez zapletov vam želimuser posted image

\m/ RoCK oN \m/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.4.2012 13:48:45   
Čebel’ca
hey dobrodošla user posted image user posted image user posted image jaz sem rodila v ljubljani in sem bila zadovoljna. sicer vse punce, ki jih osebno poznam so bile v Lj zadovoljne. je pa kar dosti takih zgodb za prebrat, da niso bile.

najprej moraš pri sebi razčistit, da v P ne greš iskati prijateljev, da zate je res tvoj porod ekstra poseben ampak oni to doživljajo vsak dan.
drugače so full prijazni in strokovni.

ena kolegica je rekla za kranj, da je vredu dokler ni kakih večjih komplikacij. vedi pa, da ima Ljubljana in seveda Maribor najbolj poskrbljeno za nedonošenčke in prvi sosed lj porodnišnic je klinika za transfuzijo... kar tudi ni slabo.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
25.4.2012 14:32:33   
miška26
Mi je rekla gin. da naj kr počivam, zaradi tistega špikanja, danes me že od zjutraj čpika, čisto spodaj. Ker zdej do 11. tedna me ni skoraj niti enkrat. Lahko bi bil celo mehur, ali pa res user posted image pritiska na mehur. V glavnem nič hudega mi ne bo,se bom malo merkala. Dobila sem tudi romeni karton za krvni sladkor, tko da že papam po starih navadah. Zdej vem od katere hrane ima moj tast povišan krvni sladkoruser posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.4.2012 14:36:40   
Anonimen
Mene je cel dan in še ponoči malo, potem je počasi ponehalo ... to špikanje. Verjetno ne bi smelo biti kaj hujšega, drugače bi tvoja G že omenila. Sem pa več pila in je mogoče zato bolje user posted image

A.user posted image

(odgovor članu miška26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.4.2012 15:09:52   
Jazzee
Najboljš da zvezek odprem in zapišem vse 3 porodnišnice pa začnem pluse in minuse v stolpce dajat, v roku 4 mesecev bom pa že nekaj pogruntala :)

A v Ljubljani res tok komplicirajo z urnikom obiskov, kot sem brala v forumih (da za očete velja isto kot za vse ostale, brez da bi bilo možno podaljšat obiske)? Baje v Kranju in Jesenicah ni take panike in so očetje lahko dlje, v Jesenicah celo cel dan (razen v času vizit)...

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.4.2012 17:19:11   
Anonimen
Pozdravljene,

tudi sama zaenkrat spadam med vas user posted image . Glede na zadnjo menstruacijo imam PDP konec novembra. Na prvem pregledu, ki sem ga imela šele ta ponedeljek je bil moj mali škrat za 1 teden manjši. Tako, da me je G zopet naročil naslednji teden. Upam, da bo kaj bolje vse vidno. Srček je HB prav lepo bil user posted image . Slabosti so neznosne in komaj zdržim v službi...

Lp user posted image

(odgovor članu Jazzee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.4.2012 17:20:37   
Anonimen
Jazzee verjami, da imaš tri ure obiskov več kot dovolj user posted image

Lp, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.4.2012 17:34:51   
miška26
Jest tudi verjamem, da so dovolj 3 ure, edino za očeta je fa kul da je več. V Kranju mislim da ima oče od 11 ali 12-ih pa do konca, ostali pa od 3-h pa do kadar so obiski. Jest upam da rodimv Kranju, ker sem tudi od tod, pa da sem blizu domačih. Drugače pa se vedno najde kdo s slabimi in dobrimi izkušnjami v vsaki porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.4.2012 18:02:51   
sisi77

vzgojiteljica82user posted image user posted image . Tudi jez sem imela podobno izkušnjo in sem mislila da se mi bo svet podrl. poleg tega sva se pred tem 2 leti trudila potem pa še prazna vrečka. no čez 4 mesece sem potem ponovno zanosila in rodila zdravega sinčka. pogumno naprej.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.4.2012 18:05:13   
sisi77
Jaz sem rodila v Ljubljani in sem bila zelo zadovoljna. Predvsem z vidika strokovnosti. Moj vedno govori da v drugo greva tud v Lj samo ne vem no če bom za to ker sem iz Ptuja. Sem pa bila spremljana v Lj pri dr. Tulovi in potem tudi tam rodila. sem imela kar težave, kritičen porod in skoraj bi upala trdit da na ptuju nebi bili kos temu.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.4.2012 18:08:54   
olimia
Mene Pa tale RR tolk zaj... sploh se ne morem oglašat gor.
mi je moj forum fajn zaradi večje zasebnosti, sem pa sedaj itak imela gužvo, tako da nisem bila ne tu ne tam.
Da sporočim še tukaj, danes je za mano uspela BHR - upam, da je bilo dovolj resic in da me ne bodo jutri klicali, da jih je bilo premalo. Sedaj počivam v postelji z računalnikom na kolenih in vas berem.

vzgojiteljjica - user posted image user posted image user posted image , pa sem že mislila, da nas ne bo nobena več zapustila. Čimprej okrevaj (psihično) in držim pesti, da čimprej spet ugledate plusek

Glede teže... jaz sem pridobila že skoraj 5 kg, tako da sem nehala jesti elevit, ker je velik krivec za tolikšen poskok v teži, ker imam tudi drugače zelo raznoliko in bogato prehrano. jem vse, ker mi po hrani ni slabo in potem se nekje mora poznati
me pa zadnje dneve mučijo glavoboli kar pripisujem povečani količini krvi v telesu... pa še nizek pritisk imam, kava mi pa ne paše, ki mi sicer pomaga, ampak mi je po njej slabo, pol pa ne vem, kaj je bolje, ali potrpeti glavobol ali slabost brez glavobola

so pa tudi danes potrdili, da imam PDP 6.11., ker je plod po ZM natanko 2 tedna manjši kot po UZ, zato obvelja datum UZ-ja . Glede na UZ se lepo razvija, raste, srček utripa... lepo ga je slišat tudi z AS.
Naslednji pregled imam takoj po praznikih.3.5. popoldne

< Sporočilo je popravil olimia -- 25.4.2012 18:10:50 >

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.4.2012 18:23:52   
vzgojiteljica82
Hvala vsem za tolažilne besede-čeprav jih v bistvu ni :(
Težko je, ker se sanje podrejo v sekundi,... in vem da je milijon zgodb podobnih moji, in vem da je milijon hujših zgodb, boli pa vseeno in duši.

Sisi77 H V A L A tebi, daješ upanje, takšno doživeto. Kot bi brala svojo zgodbo-po dveh letih dve črtici in potem prazna vrečka :'(

Mislila bom na vas, posebej v avgustu... in res privoščim vsaki od vas tisto kar meni ni bilo namenjeno-lepo nosečnost, lahek porod in zdrav zaklad.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.4.2012 18:24:55   
vzgojiteljica82
... mislila sem napisat... posebej v novembru, pa so misli naredili preskok.

Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.4.2012 18:30:56   
olimia

IZVIRNO SPOROČILO: vzgojiteljica82

Težko je, ker se sanje podrejo v sekundi,... in vem da je milijon zgodb podobnih moji, in vem da je milijon hujših zgodb, boli pa vseeno in duši.

Vzgojiteljica, verjamem in lahko rečem, da tudi vem, kako boli... sama sem imela UPN po lastni odločitvi, ker je imel plod kromosomsko napako, pa še danes boli spomin na vse skupaj in skoraj ni dneva, ko ne bi pomislila na našo pikico, ki bdi nad nami.
drži se in naj tudi zate čimprej posije sonček... morda pa do naših porodov že ugledaš dve črtici user posted image user posted image user posted image - še malo pipapokic za čimprejšnji plusek

Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.4.2012 19:39:41   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: vzgojiteljica82

Sisi77 H V A L A tebi, daješ upanje, takšno doživeto. Kot bi brala svojo zgodbo-po dveh letih dve črtici in potem prazna vrečka :'(

Mislila bom na vas, posebej v avgustu... in res privoščim vsaki od vas tisto kar meni ni bilo namenjeno-lepo nosečnost, lahek porod in zdrav zaklad.

seveda so bolj žalostne zgodbe in bolj tragični primeri ampak to se sedaj dogaja tebi in je zate najbolj boleče... zato ne zmanjševati svojie bolečine na tak način... si upravičena do nje... user posted image pošiljam objeme in željo po ponovnem plusu, ko boš nanj pripravljena!!

drugače pri meni še vedno slabosti in bruhanje, ena anekdota od danes: bruham na wcju (glavo notr tiščim, objemam školko) in se kar naenkrat odprejo vrata notr prikoraka moja mala (19m) in porine svojo glavico v wc in začne pluvat in zravn govori: js tudi, js tudi... user posted image sm se začela smejat in nehala bruhat...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.4.2012 20:33:58   
Čebel’ca
Vzgojiteljica ti kar izjokaj svojo žalost. iskreno pa upam, da čimprej zagledaš plusek in, da boš že v začetku naslednjega leta držala svojega otroka v naročju. user posted image user posted image

Izabelina še jaz sem se nasmejala ob izjavi tvoje male user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.4.2012 17:13:14   
miška26
živjo. Aja tole glede špikanja ostro špikanje in krči, pri hitrih obratih... niso nič hudega, se maternica širi, če pa topo boli ali pa tam pri mehurju, pa to ne mine, je pa fajn malo povprašat. Jest sem včeraj spila veliko tekočine, pa cel dan počivala, ker mi je tko naročila gin, pa en magnesol, pa sem danes kot nova, nič več ne čutim mehurja.... Lepe praznike vsem, pa čuvajte se tačas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.4.2012 22:52:34   
novemberain
Pozdravljene punce!
Tudi sama vas že dalj časa prebiram in sem se odločila da se vam pridružim...
torej, stara 29 let, 1. user posted image , 0user posted image , PDP 18.11.2012.

zaenkrat toliko.... Uživajte...

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
27.4.2012 11:15:52   
Čebel’ca
Punce, ki ste na novo pridružene. pište abudabu na privat, da vas doda na zasebni forum. pa boste potem videle kje se bo debata bolj razvila. me z veseljem sprejmemo še nove punce user posted image user posted image user posted image

aja pa dobrodošle in srečno do konca

(odgovor članu novemberain)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
27.4.2012 19:00:25   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: miška26

Jest tudi verjamem, da so dovolj 3 ure, edino za očeta je fa kul da je več. V Kranju mislim da ima oče od 11 ali 12-ih pa do konca, ostali pa od 3-h pa do kadar so obiski. Jest upam da rodimv Kranju, ker sem tudi od tod, pa da sem blizu domačih. Drugače pa se vedno najde kdo s slabimi in dobrimi izkušnjami v vsaki porodnišnici.

tole ne bo držalo, vsaj septembra 2010 ne... za vse so obiski od dveh naprej pa do petih... je pa res, da lahko pride kdorkoli in ni omejeno samo na očete in starejše otroke... meni je pasalo malo miru, tamičkena je itak spala in sm lahko tut js počivala...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......