Bučkis
|
Jaz tudi zadovoljna po nuhalni ta teden, dober rezultat, malo mešani občutki le, ker mi je zarad zrelih let (35) namigoval na amniocintezo, zdej pa razmišljam, a bi al ne bi. Bo pa zgleda Doma je že enoletna punčica, ki zgleda še precej tko . Fajn, da tudi ta forum naprej laufa, se pa res velik piše po zasebnem.. glede razkrivanja podatkov tam pa ni nič mus, da karkoli poveš, kar nočeš, ene so, druge niso, ni problema. Men slabo v glavnem ni več niti mi ni bilo kej dost, prvič mi je blo pa za znort en mesec, ampak je blo pa to to od težav, razen na koncu, ko imaš pač "slonje" probleme.. Tokrat sem pa taaaako utrujena, da ne vem, če ni še kak manjko vitaminov/mineralov kriv pa ful nizek pritisk. v glavnem se že zjutraj počutim, kot da imam mačka in gripo skupaj. Mogoče je pa emšo Imunski je tud down, kr neki bezgavke zatečene, grlobol, afte, občutljive dlesni, vnetje down under.. eh bo že, si rada rečem je pa druga nosečnost tud v glavi čist drugačna, prvič sem bila obsedena z vsemi info o nosečnosti, spremljala rast in razvoj po tednih, pa kako se naj bi počutla mamica pa tud očka in kar ni šlo dost hitr, da bi bil že naslednji teden..nakupla sem ful cunjc in drugih zadev, zdaj pa kar leti mimo mene, včasih skor pozabim, da sem noseča. mi je skoraj malo žal, ker vem, kako romantično nastrojena sem bila prvič. trebuha pa pri 13 tednih skoraj nič, čeprav naj bi se drugič hitreje izbočil. fine by me. grem pod kovtr... fajn bodte, lepo vreme pred vrati.. :)
|