|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
17.5.2012 13:14:24   
biba14
Ha ha,meni je tudi najboljša...pa sem jo že doma kuhala, pa ne zadanem okusauser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.5.2012 20:20:04   
fizolck
Meni je tud bolj fajn na Facebooku v skupinici ali pa na zasebnem forumu :) če se še katera želi privoščit, naj piše meni ali abubabu na zasebno sporočilce.

Sem pa vesela, da nas je vedno več, kjerkoli že user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.5.2012 9:04:27   
Piška28
hey punce, kako kaj?? kako se počutmo?? mene daje lenoba pa utrujenost - nič od mene :)

men je zasebni forum tud bolj fajn, zdej sem se prdružla še na FBju je pa kar zahtevno... :) tok smo klepetave, da si je treba prov čas vzet, da sem na tekočem user posted image user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.5.2012 9:25:21   
barvar
Dobro jutro!
Zunaj pa je prav lep sonček. Se trudim pospravljat, pa imam malo zverinico cel čas za petami... Kako bo šele čez kakšno leto, ko bo že drugi začel kobacat okroguser posted image . Žur na kvadrat... Bo treba gospodinjsko pomočnico nabavituser posted image .
Lep dan vam želim!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Piška28)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.5.2012 10:12:59   
benji
Živjo,

meni pa ZF ni tako všeč. Sem samo na hitro pogledala pa mi ni tako simpatičen. Sicer so teme lepo razporejene in vse čestitke "glavni urednici" user posted image  user posted image
Samo to, da bi bila tam bolj "radodarna" z osebnimi podatki, mi ni. Čeprav je zaklenjen za javnost, je to zame malo preveč (ime, primek, kraj, poklic,...) da bi delila z vsemi "novembrkami".

Pa tukaj na RR se še malo naokrog "sprehodim" in še kaj drugega usput izvem user posted image  user posted image  .

Sicer pa PETEK JE user posted image   user posted image   user posted image .

Meni utrujenost ponagaja bolj v deževnih dneh, tako da upam da čez vikend uspem kaj pospraviti, saj bo menda sonček user posted image .
Bolj mi nagajajo krči in razna špikanja user posted image  user posted image .

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.5.2012 22:16:41   
Bučkis
Jaz tudi zadovoljna po nuhalni ta teden, dober rezultat, malo mešani občutki le, ker mi je zarad zrelih let (35) namigoval na amniocintezo, zdej pa razmišljam, a bi al ne bi. Bo pa zgleda user posted image Doma je že enoletna punčica, ki zgleda še precej tkouser posted image . Fajn, da tudi ta forum naprej laufa, se pa res velik piše po zasebnem.. glede razkrivanja podatkov tam pa ni nič mus, da karkoli poveš, kar nočeš, ene so, druge niso, ni problema.

Men slabo v glavnem ni več niti mi ni bilo kej dost, prvič mi je blo pa za znort en mesec, ampak je blo pa to to od težav, razen na koncu, ko imaš pač "slonje" probleme.. Tokrat sem pa taaaako utrujena, da ne vem, če ni še kak manjko vitaminov/mineralov kriv pa ful nizek pritisk. v glavnem se že zjutraj počutim, kot da imam mačka in gripo skupaj. Mogoče je pa emšo user posted image Imunski je tud down, kr neki bezgavke zatečene, grlobol, afte, občutljive dlesni, vnetje down under.. eh bo že, si rada rečemuser posted image

je pa druga nosečnost tud v glavi čist drugačna, prvič sem bila obsedena z vsemi info o nosečnosti, spremljala rast in razvoj po tednih, pa kako se naj bi počutla mamica pa tud očkauser posted image in kar ni šlo dost hitr, da bi bil že naslednji teden..nakupla sem ful cunjc in drugih zadev, zdaj pa kar leti mimo mene, včasih skor pozabim, da sem noseča. mi je skoraj malo žal, ker vem, kako romantično nastrojena sem bila prvič. trebuha pa pri 13 tednih skoraj nič, čeprav naj bi se drugič hitreje izbočil. fine by me.

grem pod kovtr... fajn bodte, lepo vreme pred vrati.. :)

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.5.2012 6:36:44   
Piška28
hey nosečke :) kako smo??

dejte mi povedat kaj še jemlete za krče??? jaz jemlem magnesol + ene naravne magnezijeve tablete z dodatkom kalcija pa izgleda da nič ne pomaga.. mene kar grabijo krči v meča sredi noči se zbudim ko mi mišico resno potegne skupi je prav user posted image - komi hodim naslednji dan.

drgač pa komi čakam pregled čez en teden ..toook se vleče... :/ jaz bi pa tok rada spet mojga pajacka vidla joj :) upam da bo bolj pogumen kot v zadnjo in bomo lahko mal spol določli :)

lepo se imejte v tem sončkastem dnevu... mene po šihtu čaka -pletje vrta.. user posted image

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
19.5.2012 9:21:28   
Izabelina
Bučkis - tut men je kar se tiče nosečnosti točno tko... kr pozabm, v prvo sm pa prou besno prebirala nosečniške revije, in vse kar je blo nosečniškega user posted image

Piška - ne pozabt na rokavice, ko boš plela vrt, sej veš zarad tokseuser posted image

no Dobrojutro!

Evo mene že skor brez slabosti user posted image user posted image user posted image zjutri morm pošibat en tekoč čokolino po grlu pa potem hitr user posted image zajtrk pa kr gre... mam pa res velik trebuh... kaj šele bo user posted image me bojo vsi spraševal, če nista slučajno dvojčka...

zdej pa mal pospravljat pa mal počivat, lepo se mejte sonosečke!

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 19.5.2012 9:22:27 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Piška28)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
19.5.2012 18:34:31   
miška26
Lep pozdrav po dolgen času.
Vidim da se dobro držiteuser posted image
Za krče pa pijte Magnesol, pa predvsem veliko tekočine, do 3 litre na dan, pa mlečne izdelke jejt redno. Pa ni varjante za krčeuser posted image

Joj kako lep dan jest se pa doma učim.user posted image

Lp

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.5.2012 10:16:11   
lejla346
Pozdravljene! najprej čestitke vsem!
sedaj je čas da se vam tudi jaz pridružim...
prvi otroček, 27 let, DP 26.11 določen na NS

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.5.2012 18:55:14   
ancy777
čestitamo bodočim mamicam in vam želimo obilo veselja ob igri in razvajanju.
predstavljamo vam spletno trgovino z rabljeno in novo otroško opremo z zelo ugodnimi cenami
http://www.kolobajsek.si

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.5.2012 13:47:53   
sanysany
Pozdravljene,

tudi jaz bi se vam rada pridružila. Stara sem 28 let, ob porodu bom 29. To je moja prva nosečnost, pdp 20.11.2012.
Moja situacija je malo posebna, ker sva z možem letos v tujini, kjer bom tudi rodila. Več o tem zasebno, na fb user posted image

Lp

(odgovor članu ancy777)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.5.2012 7:25:16   
barvar
Dobro jutro!
Kako ste kaj? Midva z malim sva že imela zajtrk, gospodič je namreč lačen takoj ko oči odpre user posted image user posted image user posted image . Pri nas se je malo sončka pokazalo in upam, da bo vsaj malo trajalo. Imam že dovolj tega vremena... Jaz bi poletjeuser posted image .
In kako se počutite drugače? Jaz sem zaenkrat vredu in že komaj čakam pregled naslednji teden. Lepo se imejte.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sanysany)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.5.2012 9:22:05   
benji
Živjo,

tudi jaz imam pregled prihodnji teden,..komaj čakam. Upam da mi naredi UZ da vidim razgrajača user posted image  user posted image .
Sicer pa mi krči še kar nagajajo, pa tudi prebava ni ravno vzorna user posted image . Buši pa raste, raste user posted image  user posted image  .

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.5.2012 12:00:37   
jančka1
Pozdravljene,

ker sem na forumu čisto nova, se na povezave šele privajam in moram priznati da mi čisto vse še ni popolnoma jasnouser posted image . V glavnem moj PDP je 5.11.2012. Spola še ne vemo ampak ga želimo vedeti, zato bomo po njem povprašali pri morfologiji. V glavnem se pišemo!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
25.5.2012 10:15:05   
benji
jančka1 dobrodošla!!
Midve imava pa blizu PDP user posted image .

Kako pa ste kaj ostale? Nismo ravne neke hude čveke a ne user posted image  user posted image .

Sončen petek,..kaj lepšega,..no ja, mogoče sončna sobota...user posted image  .

(odgovor članu jančka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.5.2012 7:18:44   
mumy11
Oj!

Evo da se še jaz malo oglasim, za menoj je mučen mesec in nisem imela nobene volje, insicer na NS sem imela slab rezultat 1:27, malo zaradi let, malo pa zaradi težav z UZ, 25.04. sem opravila BHR. izvide sem čakala natanko 4 tedne, pa še to sem jih izvedela po telefonu, klicala sem jih tri dni zaporedoma in so mi skoz govorili da še nekaj preverjajo, si lahko predstavljate da sem bila čisto paf. Uglavnem izvidi so pokazali normalen moški kariotip. Jupiiiii, user posted image po mučnem mesecu sem lahko sproščena in vesela. Upam da tudi ve uživate v nosečnosti in da bušiji pridno rastejo

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
26.5.2012 17:19:43   
Bučkis
mumy11, čestitke! si ne predstavljam tega mučnega meseca, ki pa bo šel k sreči hitro v pozabo. ampak res zoprno. v tej high-tec dobi je pač tko, dostkrat nam pomaga, včasih bi bilo pa, kot pri tebi, bolje ne it na NS, pa bi blo vse ok brez posegov in čakanja.. če bi bil človek vedež, ane... vso srečo naprej!

benji, tu se ne klepeta toliko, ker je večina klepetulj ušla na zasebni forum in facebook, kjer je pa prav težko dohajat, tok se čveka.. tako da kot je bilo že napisano: če se želi kdo pridružiti, naj pošlje zasebno sporočilo abubabu... aja benji, vidim, da si že rekla eno na temo zs, torej brezpredmetno zate.. but you can always change your mind;)

jaz sem s počutjem gor-dol, dons dol:) po moje je pritisk, zdej ga še sonce ne drži več na znosni ravni. pa še drugi pritiski, skoz ene obveznosti, tamala vročino, jaz pa utrujena do konca in naprej. juhu, sej bo boljš, ane user posted image

(odgovor članu mumy11)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.5.2012 10:58:35   
Rolfa
Hojla, nosečke :) Evo sem nova na forumu. Do sedaj se prebirala, sedaj pa se tudi javljam :) Moji podatki:
Rolfa, 31, 1 , 0 , LJ, PDP 28. 11.,  spol unkown, bejba/lino je seldel/a na NS po turško, pravi/a jogist/ka :) heha

Sem pa drugače že dva meseca skupaj utrujena za ponoret ... Kar ne morem in ne morem dobit nazaj moje prejšnje energije. Slabosti, razen 14 dni, nisem imela. Drugače pa vse BP. Trenutno se ukvarjem s tem, ker mi najoprijetejše kavbojke ratujejo kar tesne, ko se usedem :) Tehtnica kaže enako kot pred zanositvijo, jem pa kot nora :) Prej sem jedal 1x na dan (totalno nezdravo, vem) sedaj pa pridno 4-5 x na dan, po pameti in velik sadja+zelenjave. Še Chia semenke napadem :)

Nosečke uživajte :)

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
30.5.2012 11:55:14   
me83
Zdravo punce!
Tudi jaz sem novemberka - PDP 28.11.2012, NS je tudi že za nami. Zdaj naj minejo samo še te grozne slabosti,.... sem upala, da bo do sedaj že mimo, pa še kar nič boljše. Ima katera kak čudežni recept? user posted image

(odgovor članu Rolfa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
30.5.2012 15:15:42   
Bučkis
pozdravljene nove,
me83, men je edino svež zrak znatno omilil slabosti, drugega nič. čeprav sem se mogla ornk pomatrat, da sem v takem stanju stopla skoz vrata, ampak se je vsakič splačalo. nekaterim pomaga grickanje hrane skoz po malem, medna tudi ginger..ma nikol se v slovenščini ne spomnm...ingver! no, ampak ta men ni pomagu;) sej še malo, pa bo mimo.
rolfa, kako zanimivo ime al je samo nickname? :)

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
30.5.2012 15:20:44   
benji
Jaz sem si s kakšnim bombončkom okus v ustih popravila ... je bilo prec bolje.
Upam da čimprej mine...

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
31.5.2012 10:37:24   
jančka1
Hvala za dobrodošlico user posted image . Sem razmišljala da bi se pridružila skupini na FB. Kaj menite?

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
31.5.2012 11:34:46   
fizolck
Jančka, kar, povsod te bomo vesele :) Za FB pošlješ tvoje ime in priimek meni na ZS, za zasebni forum pa abubabu, da ti da link!

(odgovor članu jančka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.6.2012 10:32:25   
me83
Jaz sem pa danes imela tako grozne sanje,... Sem se sedaj pod vtisom :(
Sicer pa danes je petek,... Pred nami je vikend :) Upam, da ne bo prevec dezeven :)
Sicer pa se vam trebuscki ze kaj poznajo? Meni ze malo,... Tisti, ki se ne vedo zagotovo mislijo, da sem se zredila,... Sem imela drugace cisto raven trebuh. Bo treba tudi kar majck, srajc itd. nakupit - sem imela vedno vse vec ali manj ozko, mi pocasi vec ne bo prav :)

Lepo bodite!

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......