|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
28.4.2012 8:08:19   
mirjanajelenko
lep pozdrav, vesela sem da se vam lahko tudi jas pridružim. za mano so že tudi 3 uz.
prvega sem imela 23,03, ker ni bolo videt ploda sem morala v mb opravit še en pregled , katerega sem imela 26.03. in je bilo vse ok. 24.4 sem imela NS vse ok oz izvidi super. moj g mi je dal DP 16.11 na NS so mi ga prestavili na 11.11.
zanima me če se je videl pri vas plod na NS , kajti pr men je bilo videt da bomo tokrat meli fanteka., in koliko vam je bilo uspešno napovedan če ste NS imele pri prejšnem user posted image

torej stara sem 30 let , 2 user posted image ,1user posted image DP 11.11.2012

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.4.2012 19:23:54   
multipraktik
Ojla, mene pa zanima ali ima katera, ki je prvic noseca ze viden trebuscek? Meni namerc brzinsko raste, se mi zdi pa res prehitro...mislim cudno se mi zdi, da bi se res uspela tako zrediti?rok imam konec novembra...nuhalno pa sredi maja, Mislim ne da nisem ponosna nanj, ampak nocem se ravno bahati s spehcom...malo nerodno, ne...sem se pa zredila ze 3 kg, pa ne jem neumnosti in prevec, ampak kar vzhajam...rada bi se navadila in ga ponosno kazala...pa mi ne gre, ker me kar obdajajo dvomi, da je prezgodaj... Hvaa za nasvet...pa lepe praznike

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.4.2012 7:20:14   
Piška28
pozdravček vsem in čestitke vsem,
jaz se vam veselo pridružujem DP 11.11 :) :)

moja prva nosečnost, stara sem 29., NS imam pa 7.5 (me kr mal skrbi)

trebušček pa mi za 12 teden tud kar mal preveč raste, in zgledam kot moja prjatlca v petem mescu :/
multipraktik ne sekiraj se - ti ga kar ponosno kaži, mal špehca gor al pa dol... trebušček pač raste različno, enim se hitro vidi, drugim manj. Glavno da je pikica zdrava.

jaz mam kr precej problemov sama sabo, sam upam da je konec teh neznosnih slabosti (čeprav sem imela ponoč popadke objemanja Wcja), špikanja v jajčnikih in spodnjem delu so včasih tud kar precej močna, pa še krče mam, da o neprestanem tiščanju lulanja ne omenjam :( no drugo trimesečje naj bi bilo baje prav lepo in vse težave naj bi zginle... :) :) se že veselim...

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.4.2012 7:21:57   
Sined
Dobro jutro vsem :)

Multipraktik nic ne skrbi...jaz sem v 14. tednu nosecnosti pa mi trebuscek tudi redno raste - je ze tako ocitno, da tudi ce bi hotel skrivat, ne morem. user posted image user posted image . Pri vsaki nosecnici in nosecnosti je zelo razlika - na sreco je vsaka unikat kot otrocicek, ki raste pod nasim srckom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.4.2012 8:17:16   
Anonimen
Tudi moj buši je že precej opazen user posted image , čeprav, če potegnem trebuh not,..potem user posted image  ja mislim da ima špehec tudi zasluge user posted image . Ampak jaz kar ponosno paradiram okoli, važno da je oblika prava, pa čeprav vsebina še ni user posted image  user posted image  user posted image .

A.user posted image

(odgovor članu Sined)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.4.2012 10:45:30   
fizolck
Hihi, tudi jaz imam že precej trebuščka (1. nosečnost). Se ga sploh ne trudim več not tiščat, ampak sem pa malo bolj okrogla že sicer (čeprav sem imela trebuh vedno raven), tako da me sigurno še nekaj časa ne bo nihče upal vprašat, če je to od nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.5.2012 16:59:48   
miška26
Lep pozdrav iz morjauser posted image Moj trebušček se že tudi zelo opazi, že kakšen mesec ne oblečem več nobenih svojih hlač, razen trenerke,mi je mami rekla, da ona ni imela v tem času, tako velikega trebuha, je pa res, da ni tako suha kot jaz. Mene so tudi že vsi sorodniki pogruntali, tok se vidi, tko da nič bat. Mi je pa tko boljše, ker vsaj vem, da raste. Zredila sem se pa za dve kili, do zdaj, skos sem lačna, tko da se mi zdi malo, glede na to kolko jem. So pa slabosti mimo, bruhala pa nisem niti enkrat, sem pa danes točno 13 tednov noseča in se že veselim NS 7.5.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.5.2012 20:49:01   
barvar
Punce pozdravljene!
Pri vas sem se sicer že "pofočkala" a me še ni na seznamu. Včeraj sem imela NS, noseča 12T2D. Vse je vredu, sem pa vseeno dala kri še za DHT, tako da bodo končni izvidi šele čez en teden.
Jaz sem sicer drugič noseča (pravzaprav tretjič, ker je za mano en SS) in se mi trebuh pošteno pozna. Sem se pa zredila dobro kilo do sedaj. Prvič sem imela tak trebuh konec 5.meseca user posted image .
Lep preostanek praznikov vam želim in lahko noč user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.5.2012 20:38:18   
Anonimen
Izgleda da vse novembrke praznijejo tudi 3. maj user posted image user posted image
Kako ste kaj? Vidim da nas je kar nekaj z velikim bušijem user posted image user posted image Kaj bo še do novembra user posted image
Meni pa se zadnje par dni pojavljajo čudni krči, kot otrdevanje user posted image . Čisto nizko. Ponavadi ko nekaj časa ležim in potem ko vstanem. Traja kakšno minuto potem popusti. Ima katera podobne težave ?
Sicer sem brskala na med.over menda se otrdevanje lahko pojavi že od 13.tedna naprej.

A.user posted image

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.5.2012 21:24:29   
multipraktik
ojla, hvala vsem za tolažbouser posted image , sem se kar sprijaznila...pa kaj čem, bomo bauhaste...pa sej že komaj čakam...pa vsak dan slišim- o tebi se pa pozna, pa še bratec me je potolažu, da če bi mela sam špehastega, bi biu druge oblike....kako pihne na dušo, sej pašeuser posted image

drugače pa tole otrdevanje tudi mene na momente malo prestraši, tko kot da bi me en krč za moment zagrabu...pol pa popusti. Me pa res zadnje par dni uni ''podobni menst krčom'' krči dajejo...tko u izy čutim napetost spodaj..nič bolečega...eh, kaj še bo, če se bomo za take malenkosti sekirale, kajne?user posted image

aja..živel 3. maj al kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.5.2012 7:38:43   
thanchyka
Ojla,

ja, jaz bi imela še kar živel 4.maj user posted image  

Tudi meni buši pridno raste, koliko je špeheca koliko pa user posted image  pa ne vem, po moje vsakega po malo, ker papcam pa tudi pridno. Čeprav zdaj se mi je apetit malo ustavil, slabosti so še vedno, sploh po popoldanskem počitku po kosilu (toliko o jutranjih slabostih user posted image ). Pa tudi v službi težko sedim nagnjena naprej, me kr neki tišči. Joj, joj, pa še 3 meseci niso mimo user posted image  

Sicer pa vidim, da se večinoma bolj aktivne na drugem forumu, se še nisem uspela aktivirat. Pa nekako iz navade pridem samo sem poluknit kaj dogaja, mi je tu kar kul.

Ja nič, drage souser posted image , vikend je pred nami, ta delovni teden je bil res naporen user posted image  - cela 2 dni. Lepo se imejte, pa božajte svoje bušije!

Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.5.2012 10:42:19   
Hijacinta
Živjo punce,

me kar nekaj časa ni bilo, sem imeka ogromno laufarije pa še teli prazniki in sem čist odklopla. Sem se pa odločila da bi se pridružila skupini na FB (fižolček sem ti poslala ZS). Tale ringaraja meni nikoli ni bila preveč všeč user posted image . Na FB pa že klepetam z ostalimi in mi je bolj fino kot tukaj.

Upam da ste vse ok, želim vam lep dan pa se še beremo kaj.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.5.2012 13:44:33   
Anonimen
Živjo,
jaz pa sem poslala ZS "abubabu" saj bi se pridružila privat forumu,..a je to O.K. ali moram sporočiti komu drugemu user posted image
Saj ZF deluje, ali tudi tam nič ne klepetate??

A. user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.5.2012 14:09:15   
suziflo
jaz se tudi pridružujem:)

sem mamica januarke 2011, sedaj ponovno pričakujemo novemberčka (spol še ni znan). Imam danes NS...mogoče bom danes zvedla...PDP imam 15.11.2012, 2 nosečnost, 1 otrok doma, 29 let, mb.

A je še katera iz mb?

Kje najdem forum na fb?

lp

MOJA ELA: 3.1.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.5.2012 15:55:10   
biba14
Pozdravčekuser posted image .
Tudi sama sem se želela pridružiti debati in sem poslala že pred dnevi zs abudabu,ampak odgovora ni,tako da ne vem, a sploh kaj klepetate user posted image user posted image .
Imam pa PDP 2.11.
LP

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.5.2012 17:17:15   
Izabelina
ful klepetajo(mo)... pomoje ma abubabu velik dela sm zihr, da bo zrihtala...

user posted image user posted image za vse dobre preglede in na novo pridružene nosečke...

upam, da se bolš počutite kot js, še kšn slab mesec pa bo menda boljš, držim pesti, da res!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
9.5.2012 9:49:06   
suziflo
Včeraj na nuhalni je bilo vse o.k..in baje imamo user posted image ..:). Tako, da bomo imeli parček:)

MOJA ELA: 3.1.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.5.2012 7:22:17   
biba14
Jutrčekuser posted image .
Suzi flo super za nuhalnouser posted image in user posted image . Upam,da naju aktivirajo v drugi forum....drugače pa bova kako reli tu, solouser posted image . Nas user posted image je danes dopolnil 15 t...kako se tale user posted image vlečeuser posted image . Prva je šla ful hitrejeuser posted image .

Lep dan

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.5.2012 8:15:08   
Anonimen
Živjo,

bomo kar tri tukaj,..tudi jaz čakam da me pofočkajo user posted image  user posted image  user posted image .

A.user posted image

(odgovor članu biba14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.5.2012 8:31:15   
Izabelina
ne boste same... js sm pofočkana ampak mi je RR bolj všeč... user posted image

drugače kuham ravno zajtrk za naju s tamalo, pa mam 4 minute časa...

vidm, da se vse odločate za NS, sm pomoje ena redkih, ki ne bo šla... sam pa mela zadnjič pregled in sm za spol vprašala pa ma moja G tok slab UZ, da se nič ne vidi... se je pa vidlo, da pikica ful miga, je najprej prstek cuzalo potem pa krililo z rokicami pa se za glavo držalo... user posted image user posted image user posted image user posted image čis sm bla raznežena...

grem, da se mi vse ne zapal user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.5.2012 8:49:25   
Vivaldi
Dobro jutro, punce!

Evo, po doooolgem času se spet javljam, trenutno sem v 15. tednu (že 4.mesec,a ni noro?user posted image ) z detecem sva super, opravila nuhalno, pa tudi spol se je že videl user posted image . Očka ponosen, kar se da, ostali pa seveda tudi.

Trebušček počasi raste, zredila se nisem še nič, slabosti so se mi začele šele zadnji mesec.

Moram priznat, da je odklop od foruma kar prijal, še posebej zato, ker me je v začetnih dneh ob branju grabila prevelika panika.

Fizolcek, res lepo, da si se spomnila nameuser posted image .

Vsem želim en krasen majski dan in uživajte s svojimi trebuščki - in, saj veste, ne jih božat, ker naj bi to sprožalo krčenje maternice. Samo malo jih potapkajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.5.2012 11:56:59   
rakica82
Ojla

evo se po dlogem cajtu javim še tukaj, sej pogledam vedno, meni je ta RR všečuser posted image .

Sem imela danes prvi uradni pregled pri ginekologinji, vse super, naše detece si je melo učke, je bla pikica zgleda že zaspana. Veliki smo 4 cm, rok ostaja 29.11, čisto po šolsko, čeprav nimam menstruacij na 28 dni ampak otroke pa delamo čisto po koledarčkuuser posted image .

NS imam 21.5, grem predvsem zato ,da še moj vidi ta mali čudež. za splo pa itak tudi tokrat ne bova vprašala.

Evo morem šibat, moja tamala se je splazila v hodnik in se mi zdi ,da morem malo preverit kaj je našla.

Ppozdravčke vsem, bušije pa le pobožajte malo user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.5.2012 13:42:46   
biba14
Saj se nas bo nabralouser posted image .
Ah, moji kilogrami gredo sedaj v drugo veliko hitreje gor kot prvič-včasih si že mislim, da imam pokvarjeno tehtnicouser posted image . Pri nas se spol na NS še ni videl, sem pa zelo "firbčna"kaj bo, ko enega user posted image  doma že imamo. Komaj čakam na morfologijo...sam je še taakkko dalečuser posted image , sploh, ker me zanima kaj se dogaja z posteljico ( v 10 t sem krvavela, ker se mi je zasidrala na mat.vrat, na NS je bila še vedno čisto spodajuser posted image  ), ker sem bolj težko pri miru....p.previa pa zahteva bolj ko ne mirovanje.

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.5.2012 15:33:00   
benji
Ojla,

no jaz sem se registrirala na ZF. Sem tako sitnarila, zdaj mi pa sploh ni všeč user posted image .
Mislim da bom kar tukaj ostala,..če bo kaj družbe.

Sicer pa sem anonimna user posted image . Se mi ne da več komplicirat s tistimi kljukicami,..itak jo bom slej ko prej pozabila pritisnit user posted image  user posted image  user posted image

Lepo popoldne vsem...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.5.2012 20:39:13   
multipraktik
O fino, meni je tukaj tudi bolj vsec, ceprav zf redno spremljam...ampak sem vesela, da se nabiramo tudi privrzenke rr.... Joj tudi jaz komaj cakam NS...21.5., ampak me se vedno matra moj trebuh...in kg, pa res se niti ne naziram, probam jesti zdrave stvari...pa ni nic bolje, pijem donat za prebavo, ampak mi pomaga vsak drugi dan...groza me je, ker se ze zdaj pocutim bajsija....kaj pol sele bo? Moram se skulirat in drug teden komaj cakam, ko zacnem z nosecnisko telovadbo....uf, no mam 72kg pri 1'70 m visine, da ne bo katera misnla, da sem kaka zafrustrirana anoreksicarka..., lahko recem da sem v prvem tromesecju pridobila3kg...in se res trudim, da bi tako ostalo do NS....

No, kako sem se nacvekala...srecno vsem na pregledihin cestitke tistim, ki ste mimo...se malo pa bomo vse cez prvo tromesecje, jupijauser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?