|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
1.6.2012 10:56:38   
rakica82
Ojla,

evo jaz se oglasim samo vsake toklo časa enkrat. ne gre drugače, naša Sara se namreč plazi, postavlja na noge...skratka zahteva celega človeka in za računalnik zmanjka cajta. Vikende pa že tradicionalno preživim stran od računalnikauser posted image . Tud maila ne pogledam.

Vidim, da se nove se nabirajo. Super user posted image user posted image

Me83 in Rolfa me smo pa precej skupaj, jaz imam PDP 29.11.

BI mogle tud tukaj seznamček mal posodobit, sam jst se ne bom javila, mi ne znese.

trebušček pa, meni se je v zadnjih dneh opazno povečal, v prvi nosečnosti se mi niti pod razno ni poznalo tok hitro. Kakšen trebuh bom to mela do novembra user posted image

Lep vikend, če bo deževalo se bomo pa malo več cartali user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.6.2012 13:48:20   
Špelička
Ojla,

še ena nosečnica z rokov v novembru na pohoduuser posted image .
Špelička, 28, 1. nosečnost, rodila bom v Postojni, za spol pa še ne veva, PDP je 9.11.

Že od drugega meseca me daje blazna utrujenost, ki se nikakor noče končati, čeprav sem že v 2. trimesečju in bi morala prikipevat od energije, ampak te energije od nikoder user posted image . Pred nosečnostjo sem se ogromno ukvarjala s športom, sedaj sem pa vse opustila, ker po službi pridem tako utrujena domov, da sem samo še za v posteljo ali maksimalno en sprehod. Enkrat tedensko se udeležujem vadbe za nosečnice, čeprav mi je ravno ginekologinja rekla, naj samo počivam, če sem tako utrujena, ampak tista urica vadbe me edino pokonci spravi, ne pa zmatra.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
4.6.2012 18:59:08   
mayflower
Živijo punce. Se nisem že od začetka oglasila, ler sem imela slab izvid NS in sem čakala izvide BHR. Danes so prišli in  novembru pričakujemo tretjega fanta. Rok imam 22. novembra. Drugače imam že trebuh kot v 6.mesecu, tako,da nosim samo še nosečniške hlačeuser posted image  Ta forum mi kar ustreza, ker nisem za nonstop čvek. Upam samo, da se vreme kej popravi, ker tu na Goriškem je nonstop dež.user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
4.6.2012 19:37:39   
44gatti
Hoooojla!
Jst se po dooooolgem času spet javljam. Sicer sem pokukala tudi na "privatni" forum, ampak nisem taka čveka ...
Sicer sem imela zelo stresno obdobje, ki se bo na srečo končalo s tem mesecem! user posted image Ni povezan z nosečnostjo, ampak z drugimi obveznostmi user posted image
Končno sem malo zadihala in se končno začela zavedati nosečnosti in uživati user posted image
Mam za sabo že nuhalno (kjer so povedali, da zna bit user posted image ), pustimo se presenetit do morfologije (21.6.). Res komi čakam, da ga/jo spet vidim kako telovadi v trebuhuuser posted image
Slabosti so na srečo minile, le zjutraj in zvečer imam še kdaj glavobole :(
Trebuh raste v vse smeri!!! Veliko sem pridobila v bokih! :( Kilogramov pa vsega skp 3,5. Vse elastike me motijo na trebuhu, tko da nosim nosečniške že nekaj časa. Prejšnji teden sem staknila eno virozo in sem zelo malo jedla. Zdej pa že dva dni sem čisto brez apetita. Slilim še, ampak nikakor ne morem žvečiti... a se še kateri to dogaja?
Čutim ga še ne :( verjetno zato, ker sem mal obložena še od prej user posted image

Špelička: mogoče se srečava v porodnišnici - imava rok na isti dan, in mislim, da bom v Postojni rodila :)

Lepo bodite in si pišimo user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.6.2012 20:11:09   
RozaRoza
Pozdravljene Novembrke...

PDP imam 28.11., pa me že od samega začetka muči utrujenost. V službi še nekako gre, ko pa pridem domov,
pa po kosilu čist "dol padem". Upam, da to ne bo trajalo večno user posted image ...
Kaj imate že vse vidne nosečniške trebuščke? Jaz še nimam, tako da lahko še normalno nosim svoja običajna oblačila...
Pa tudi ljudje, ki jim nisem povedala za nosečnost, še nič ne opazijo... user posted image
Midva z dragim sva v fazi izbiranja vozičkov... Pa je ponudba na trgu zelo bogata in se je kar težko odločiti...
Imate kakšne predloge?

Lepo se imejte...

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.6.2012 20:24:34   
multipraktik
o kok kul, mamo noveuser posted image s PDP-jem proti koncu KONČNO...da ne bom sama tam zadaj, ja toliko o trebuhu, meni se tudi na vse strani širi, me je strah na tehtnico it, mam v planu to v petek. Jaz že furam nos. hlače, kok je to fajn...pravo olajšanje, datum za morfo še ni znan, mam pa 18.6 pač običen pregled,...kg, pritisk pa te fore. Jah, danes sem bila spet kar aktivna, sem lezla v en mini hrib(mah bregec bolj) 2x, pa pilates zvečer, tko da energija je, sam produktivnosti ni user posted image , moj trebuh pa res izgleda zašpehan, če nosim elastiko...če mam pa hlače, ki so mi prav, je pa tak luškan...no edino boki ga serjejo nekaj.  drugače pa dobrodošle ta nove, za seznamček pa tudi jaz nisem ta prava!

še malo pa jih bomo začutile,naše pikice in bomo na polovički in bomo ta prave trebušaste nosečke jupi!!!user posted image user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.6.2012 21:14:57   
benji
Pozdravček,

ja, kar nekaj novih user posted image , user posted image user posted image user posted image
Jaz že kar dolgo ne morem nositi "civilne garderobe" user posted image user posted image user posted image , imam ene nosečniške hlače, pa malo pokombiniram s pajkicami,. ... bo treba po nakupih.

Sem na začetku novembra in že par dni čutim brcike user posted image user posted image user posted image . Ponavadi zvečer, sicer samo par dotikov ampak to je to, brez dvoma user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.6.2012 22:33:21   
44gatti
Hoj.
Benji. Kako čutiš te brcike? A jih lahko opišeš? Meni se neki dozdeva, pa ne vem če je to to. Jst bi lahko opisala kot rahlo elektriko. Sicer mislim, da bi moglo bit bolj izrazito... bomo vidli user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.6.2012 8:55:49   
benji
44gatti, kot da bi se me nekdo nežno dotaknil s prstom parkrat zapored. user posted image  

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.6.2012 12:38:55   
Špelička
Jaz sem se kavbojkam odpovedala že en mesec nazaj, sedaj nosim samo krila, pajkice in hlače na elastiko. Buši vidno raste, najraje nosim oprijete majčke, da ga lahko ponosno razkazujem user posted image . Zredila sem se pa za 2 kg. Morfologijo imam 21/6, upam, da bova izvedela spol, ker bi rada že ime naštudirala.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.6.2012 11:01:40   
me83
RozaRoza jaz imam tudi PDP 28.11 user posted image
Sicer pa me še vedno mučijo slabosti,... se kar ne konča,...je kak dan malo boljše pa že upam, potem pa naslednji dan taka slabost da... user posted image Res upam, da ne bo do konca trajalo user posted image
No če ne druga imamo pa vsaj lepo vreme user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.6.2012 16:48:38   
RozaRoza
me83, a veš, da je 28.11. polna luna... takrat pa je bojda več porodov... Tako, da če ne prej, boma 28. zagotovo rodili user posted image
Mene na srečo ne dajejo več slabosti... V bistvu sem imela kar srečo s tem... V prvem mesecu malo, potem pa niti ne več...
Me pa precej muči nenehna utrujenost...
Lep pozdrav...

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.6.2012 22:39:33   
44gatti
user posted image F A N T E K !!!!!!!
Fantek bo user posted image
Sej verjetno če bi bla punčka, bi bla enako vesela, amapk končno vedet kaj nosim pod srcem, je nepopisno veseljeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.6.2012 6:49:46   
miš988
Pozdravljene!
Dolgo se že trudim da vam pišem. Še ena sem med vami user posted image , PDP imam po NS 27.11.2012, drugače 28.11.2012. Ne vemo še spola, pa bi ga zelo radi=).
To je moja druga nosečnost, prva se je nažalost končala v 24t.
Pogumno in optimistično gremo naprej!
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.6.2012 11:05:22   
RozaRoza
44gatti, čestitam user posted image  za user posted image
Jaz tudi komaj čakam, da izvem spol otroka... Na NS se ni dobro videlo... Imam sicer neki občutek,
kaj je... pa me zanima, če ima občutek prav... user posted image  Drugače pa itak, samo da bo otrok zdrav...
Pozdravljena med nami, miš988...

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.6.2012 19:16:33   
44gatti
Hojla.
Res sem ful vesela. Vidim pa sicer, da bi blo res treba posodobit seznam. Jst ga ne znam... predlagam pa, da recimo v naslednjih postih povzamemo naše podatke, da ga bo neki dobri dušici lažje uredit.
Začnem:
44gatti, 1 nosečnost, 0 otrok, spol user posted image , morfologija 21.6., PDP 9.11.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.6.2012 13:27:48   
Yndyra
Pozdravljene!!!Tud jst se doooolg časa nism nč javla-vas pa kar redno spremljamuser posted image PDP mamo 6.11 in že cel teden spremljam premike in brcike najinegauser posted image zadnje tri dni sploh precej izrazito-super občutekuser posted image user posted image user posted image Vas je že dosti takšnih, ki čutite otroka?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.6.2012 10:19:29   
rakica82
hej,

evo pa smo spet v slabem vremenu. Noro res, jst prov pogrešam malo stabilnega vremena, da bi lahko šli na Šmarno pa tko.

44gatti čestitam za user posted image user posted image .

Mi za spol ne bomo vprašali tudi prvič nisva in je tok lepo ko rodiš in je potem rekla babica punčka je user posted image . jst ne zamenjam tega občutka za nič na svetuuser posted image

Seznam pa ja, a se katera javi? Meni časovno to ne bo šlo, brezveze da se lotim.

Mulitpraktik jst že skoz jamram ,da mam PDP čisto na koncu, verjetno zadnja med vsemi, tako da sama pa nisi user posted image .

Je pa fajn, da nas je malo več tudi tam zadaj, ker vse že o morfologijah govorijo pa brcike...mi še nismo tam.

ampak pa komaj čakam spet tisti občutek, ko prvič začutiš tisto nežno božanje v trebuščku tako ,da tiste ki že čutite uživajte, to je res lepo user posted image

lep dan vsem, grem še na hitro pripravit za kosilo dokler Sara spi

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.6.2012 23:17:44   
miškicapiškica
Živjo nosečke! Oglaša se še ena, ki bo mamica novembra.
PDP imam 24.11. Trebušček se veča in že krasi nosečniške hlače.
Počutim se v redu. Sem utrujena, vendar uživam v teh sladkih brcikah.

< Sporočilo je popravil miškicapiškica -- 11.6.2012 23:18:37 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.6.2012 10:30:42   
me83
Zdravo!
Kako ste kaj novemberke? user posted image Jaz koliko toliko ok,... slabosti so še vedno tukaj, krči tudi, ampak jih je sedaj, ko pijem magnezij manj.
Sicer pa vsaj dežja nimamo,... no saj itak napovedujejo lepše vreme user posted image

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.6.2012 11:31:13   
benji
Živjo,

tudi mene težavice kar zvesto spremljajo user posted image . Predvsem otrdevanje.

Sicer pa naš user posted image  pridno brca user posted image  user posted image  user posted image .
Ja, vreme kaže da se bo izboljšalo,..saj je že čas user posted image .

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.6.2012 12:21:05   
miškicapiškica
Me83, boga reva, a še kar ti je slabo.user posted image Upam, da hitro izzvenijo tele slabosti. Meni je bilo tokrat kar prizanešeno. Vem pa kako grozno zna bit. user posted image
Glede krčev pa res HB za Magnesol. user posted image

Benji, a tebi pa otrdeva trebuh? A Magnesol kaj pomaga? Meni je samo ene parkrat otrdel do zdaj. Ni omembe vredno. Sem pa še kar utrujena. Zvečer kar dol padem.
Sicer pa se je danes pri nas nebo popolnoma razjasnilo in je poletje končno tu! user posted image Saj čez kak mesec, dva bomo pa tarnale, kok je vroče. Smo hecne. user posted image

Moje dete tudi veselo brca. user posted image samo so to še take bolj nežne brcike, čeprav se mi zdi kar aktivno. Do zdaj me je dvakrat že prav ornk brcnil user posted image , da sem kar pogledala naokrog, kdo me je žoknil v bušija. user posted image ... Pa ni bilo nobenga blizu mene. user posted image user posted image

Pobožajte svoje bušije. user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.6.2012 14:17:47   
HelenaLena
Hmm malo še na tem forumu prečekiram, čeprav mam PDP 23.10. ampak nikoli se ne ve user posted image .
Zdaj sem v 22. tednu in sem začela opažati bolj napeto ožilje na nogah pod gležnji ko stojim, še posebej ko je vroče user posted image . Sem suha že skoz in so ble žile malo bolj vidne na tem mestu, ampak sedaj pa še bolj. Kaj bi to blo od pritiska? Mislim, da bi blo pametno ginekologinji omenit in pokazat, mogoče bom v tem času nosila kompresijske. Upam, da obstajajo kakšne nizke do gležnjev. Jih nosi kera?

Drugače pa pričakujemo fantka user posted image , jutri mam morfologijo in kooomaj čakam!! user posted image Samo, da bo vse ok...

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.6.2012 14:20:23   
HelenaLena
Drugače sem pa stara 28 in je moja prva nosečnost user posted image user posted image user posted image . Je katera mogoče s štajerskega konca?

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.6.2012 14:25:56   
multipraktik
ojla...končno mal dogaja tuki...dobrodošle nove user posted image ...

ok mene danes prvič glava boli od kar sem noseča, me pa tudi že ene 3 dni trebuh boli, kot med menstro....pa učeri po pilatesu me je še nižje bolelo...mogoče zaradi stiskov mišic...jaoj, sem kot cunja danes,....nič se mi ne da, ne vem kaj naj jem, dela mam čez glavo, najraje bi spala, aja pa še vsa sem nahormončkana, pa sem se še na mojga spravla, eh...sej bo bolš....pa tok sm fouš tistim, ki že brcike čutite.....kaj pa kg in trebuh...glede na to da sem na konc mesca meni vztrajno raste oboje user posted image

grem mal delat al kva

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......