|
RE: Avgustovke, kje ste 21.1.2006 9:42:51
|
|
|
|
Tiamo
|
Jutro, tea si me pa prehitela. smo spali do 8, ob 2 spet zbujanje je popila mlek in potem do 8 spala. JURE Demi tud uživa v hodalici, sem mislila da ste vse full proti. Ampak punce je zakon, otroka odložiš za 5 min in med tem kaj narediš...v 5-10 min si pa ne more pokvart hrbtenice ali ravnotežja. Glede kašic, sem jaz kupila hipovo (v Mullerju), pa sem probala, pa ni bila nič sladka, tako kot sokovi niso sladki. Demi kaka od kar sva začele s hiipom 2, 2 krat na dan, imam že preštudirano, po kosilo, jo moram dati nujno v posteljico, ker drugač tečnari, se igra cca 15 min in med tem veselo napolni plenico. Drugo kakanje je na vrsti po popoldanski malici, obred je isti, v posteljico za 15 min in napolni plenico. Z violninskim sva ugotovile, da Aljoša in Demi kakata samo doma (Violinski pa smo spet pri drekcu-pekcu), verjetno se najbolj sprostita. Drugač pa Demi skoz prdka..kar je za ven je za ven, jaz pravim. Tea jaz skoz uporabljam robčke iz spara in so super , kdaj kupim tudi mercatorjeve, ko nimam ali se mi ne da do spara. Miševi še vedno nimam predstave kaj so Hama perlice sem pogledala na net in zdaj vem kaj so, uni krogci k z njimi oblikuješ stvari... Jessy kar napiši administratorjem, ker tole z dolgimi posti tudi mene , si shranjujem sproti besedilo, če me slučajno ven vrže. Tina nevem, ampak Lumpi plenice, ki jih imama so ful kratke, katero št imaš ti, oz za kok kg, jaz sem vzela une do 9 kg, pa Demi pridejo pod popkom. Jessy v paparici sem našla recept za peti/šesti mesec starega otroka:SUHE ČEŠPLJE IN MARELICESadje naj skupaj tehta 100g. Suhe češplje namočite čez noč v mrzli vodi in potem odcedite. Merelice sperite, da odstranite sredstvo za konzerviranje! Prekrijte z mrzlo svežo vodo, segrejte, da zavre in poširajte (podvrevajte) do omehčanega (nekako 10 min). Odcedite odstranite koščice in pritisnite skozi mlinček da odstranite kožo. Dolijte malo kuhane tekočine, da bo pirejček gladek.Suhe slive so odlično sredstvo proti dojenčkovi zapeki. Petri rižolino, riževi kosmiči,...je eno in isto Imaš pa fajn moža da te takole preseneti s kartami. Nejča je sem tudi ob vsakem vremenu zunaj in se ne oziram na druge, če je hladno greve samo do trgovine ali če pada dež... Timonu in Aljoši enega za zdravje!!!!!! Zdaj sem pa dost nakladala... se tipkamo
< Sporočilo je popravil Tia74 -- 21.1.2006 9:50:08 >
|
|
|