zoya24
|
Dobro jutro še od mene, pri nas vse po ta starem, danes imamo že zdaj sonček, tko da upam, da bo kej bolj toplo kot včeraj, se je megla dvignila ob dveh, ob pol štirih pa spet spustila , no midva sva bila vzunaj v tej 1,5 uri, ko je ni bilo . Nelči tudi pri nas se vmes Žiga zbuja, včasih ga slišim, včasih očitno ne, sem ga danes, se je zbudil okoli pol petih, se malo pomenil sam sabo in zaspal nazaj do šestih, ko sva se podojila in zaspala nazaj do pol devetih, no zdaj pa spet spi. Verjetno ga njegove nove akrobacije, postavljanje na vse štiri in zibanje v tem položajo, pa prevračanje na rito, ful utrudijo, mi je zaspal že po 1,5 uri budnosti. Aja so pri vas še aktualni baby gym-i, pri nas ne, razen za gledanje TV-ja, ker je pač v dnevni, drugače pa bolj malo zdrži v njemu, v ležalniku pa kakor kdaj, če kej delam zdrži (ker mora), drugače pa tudi ne kej veliko. Najraje se kobaca po najini postelji, ali pa tudi v svoji. Kar se tiče lazanje, je pri nas tudi ena mešanica med mesno in kvazi slovensko zelenjavno, no ne dam pa nikoli jajce v njo, malo česna pa. Violinski ne me kregat. No kaj boste pa danes kuhale, dejte mi kakšno idejo. Zdaj ko sem skoz doma in vsak dan kuham (no saj sem tudi prej, ko sva bila v službi večinoma kuhala, samo včasih smo šli pa tudi ven jest, da smo še kej druzga probala), nimam nobenih pravih idej. Se mi zdi, da skoz eno in isto jemo.
|