|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
19.1.2006 22:54:35   
Jessy
Nelči, če bi jaz delala zelenjavno lazanjo, bi jo naredila iz bučk ali špinače, vsekakor pa ne bi delala iz več kot 1 zelenjave hkrati.

Če bi delala bučkino, potem bi bučke nasekljala na tanke rezine, jih prepražila na surovem maslu, dodala pa česen in govejo jušno kocko. V ohlajene bučke bi vmešala še kakšno surovo jajce. Potem bi pa te bučke dajala na liste, prelila z bešamelom (jaz ga naredim: stopim maslo, dodam žlico moke, premešam in takoj zalijem z mlekom (cca 5 dcl) in kuham 3 min. Če je pregost, dodam še mleko) in naribano mozzarello. Za špinačino mi pa ni še jasno, kako bi naredila, ker ne vem, kako bi predhodno pripravila špinačo.....morda enako, kot se pripravi kremno špinačo, le da bolj gosto....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zdaj me pa ima, da bi sprobala ta "moj" recept......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
19.1.2006 22:58:54   
Jessy
Ojoooooj!!!! user posted image  Mar bi počakala še nekaj minut, da bi videla sporočilo od Violinski, ker sem vse tisto dala v lazanjo, kar se ne daje!!! NE PROBAT DELAT MOJE ŠE NE SPROBANE IN PRAVKAR IZMIŠLJENE LAZANJE!!!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
19.1.2006 22:59:25   
violinski
Miševi, mi umivamo ritko s pleničnimi predlogami od Muellerja, tam pa kupujemo tudi robčke za brisanje nosa (od Lane, seveda), ki so Beauty Baby - Pflegetűcher. Zelo mehki (ne odrsajo nosa pri daljših prehladih) in hkrati vzdržljivi. Dobro, so seveda papirnati robčki, ni da bi enega nucal ves dan user posted image , prodajajo pa se v škatlah a'la Kleenex, po 100kom v škatli. In toaletni papir - Regina, na marjetice. To je vse. Aja, tudi Hama perlice user posted image user posted image user posted image , ampak te po moje niso še aktualne za Niko, je mogoče še premajhna. V resnici pa ne vem, od kdaj naprej otroci delajo z njimi.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
19.1.2006 23:02:00   
violinski
Haha, Jessy, očitno vsak po svojem okusu.user posted image user posted image user posted image Ampak zelenjavna lasagna se dela pač iz špinače. Vsaj po osnovnem in zeloooooo dobrem receptu.

Po drugi strani pa povprečen Slovenec ne mara prave italijanske pizze.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
19.1.2006 23:04:59   
Jessy
Sem res vstrelila kozla!!!

Jaz jo vedno delam z bolonjsko omako (še raje pa kar kanelone), zato o zelenjavni nimam pojma. Vedela sem, da delajo špinačino, ker pa se danes človek zmisli karkoli, je nastala tudi ta "polomljena bučkina lazanja"! Ajej ajej! Jao meni!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2080
19.1.2006 23:05:07   
miševi

Joj, kakšno lazanjo šele jaz potem delamuser posted image  - sicer delam mesno, samo dam potem zraven vse to, kar naj se ne biuser posted image user posted image . Ampak je pa odlična, čeprav je kvazi...

Violinski, hvala. So pa Hama perlice pri nas že zakon - samo je treba ta prave kupit - da je npr. ploskev že rožica in potem sama polagauser posted image . Občasno kaj zalikava, velikokrat pa samo polaga in nato nazaj streseuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.1.2006 8:40:51   
Tiamo
Jutro, sem ta prva.... Včeraj sem ji dala zvečer malo rižka v mleko in je spala spet samo do 2, pojedla in zaspala nazaj do 8. Tako, da nevem kaj jo daje in mi ne prespi noč, tako kot mesec nazaj?? Je pa začela včeraj spet vriskat, govor ggg, gagagag, kikikik in zdaj že sama drži ropotulo in ropotula, najbolj ji je všeč če lahko z ropotulo buta v mizo ali tla. Pogruntala je že kako se da duda pravilno v usta, ampak ji kdaj še ne rata.... Miševi, v Mullerju je bil moj dragi, da bi bili kakšni robči v akciji jih ni, so pa v šparu v akciji...kupil mij e pa plenice Beauty Love in so zelo podobne plenicam iz Hoferja, stanejo pa 1600SIT 42 plenic. Zdajle imam plenice od Lumpija, slabš k nič, tok so nizke, da vse ven pride!!!!! Drugač so v akciji nekatere kašice, pa naše plenice Pampers. Kaj so to Hama perlice!!!!!!! Glede lazanje, pa jaz delam uno slovensko zelenjavno, ker moj dragi ne more videt špinače.... Violinski rade volje ti grem po cigarete, mi jih je lih zmanjkalo....  

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.1.2006 8:51:17   
nanka
Dobro jutro,

zdravje se počasi vrača s pomočjo antibiotika. Drugače ni nič novega. Sva ravno pozajtrkovali Hippovo mlečno kašico, zdaj se pa kotali po blazini.

Pri nas imamo samo mesno lasanjo, ker zelenjeve nihčne ne mara. Zaenkrat je poje Zoja največ. Včasih so se dobili v šparu že kuhane in zamrznjene testenine za lazanjo, so bile super, zdaj pa se jih že dolgo ne dobi več.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.1.2006 9:32:53   
miševi

Tia, tudi tebi hvala. Pol mormo pa kmalu it, če so res naše plenice v akciji.

Hama perlice - hm, kako naj razložim: imaš plastično podlogo, ven štrlijo "pipke", na katere natikaš raznobarvne mini "obročke" in delaš vse sorte - rože, živali, junake iz risank, hiše... In to potem zalikaš in stakneš dol s podloge. Ma ni da ni. Po TV je večkrat reklama - ob sobotah in nedeljah, ko je Živ-Žav, sam to pri vas še ni aktualno, pri nas smo pa takrat nujno pred TV nalepljeniuser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.1.2006 10:38:04   
zoya24
Dobro jutro še od mene,

pri nas vse po ta starem, danes imamo že zdaj sonček, tko da upam, da bo kej bolj toplo kot včeraj, se je megla dvignila ob dveh, ob pol štirih pa spet spustila user posted image , no midva sva bila vzunaj v tej 1,5 uri, ko je ni bilo user posted image .

Nelči tudi pri nas se vmes Žiga zbuja, včasih ga slišim, včasih očitno ne, sem ga danes, se je zbudil okoli pol petih, se malo pomenil sam sabo in zaspal nazaj do šestih, ko sva se podojila in zaspala nazaj do pol devetih, no zdaj pa spet spi. Verjetno ga njegove nove akrobacije, postavljanje na vse štiri in zibanje v tem položajo, pa prevračanje na rito, ful utrudijo, mi je zaspal že po 1,5 uri budnosti. Aja so pri vas še aktualni baby gym-i, pri nas ne, razen za gledanje TV-ja, ker je pač v dnevni, drugače pa bolj malo zdrži v njemu, v ležalniku pa kakor kdaj, če kej delam zdrži (ker mora), drugače pa tudi ne kej veliko. Najraje se kobaca po najini postelji, ali pa tudi v svoji.

Kar se tiče lazanje, je pri nas tudi ena mešanica med mesno in kvazi slovensko zelenjavno, no ne dam pa nikoli jajce v njo, malo česna pa. Violinski ne me kregat. No kaj boste pa danes kuhale, dejte mi kakšno idejo. Zdaj ko sem skoz doma in vsak dan kuham (no saj sem tudi prej, ko sva bila v službi večinoma kuhala, samo včasih smo šli pa tudi ven jest, da smo še kej druzga probala), nimam nobenih pravih idej. Se mi zdi, da skoz eno in isto jemo.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.1.2006 10:40:33   
nejča
Jest sem tud avgustovka, pa sem šele zdaj vidla, da se tle pogovarjateuser posted image
Mi mamo pa od 17.8. Žiga, ki je res fleten tko kot vsi dojenčki. Se pogovarja in zadnje čase je odkril, da ima tud noge pa lulčka vmes - to mu je glavna zabava, poleg njegove omiljene zvezdice.
Vidim, da se pogovarjate o lazanjah. Jest jo naredim pa tud bolj eksotično - zelenjavo zrežem po kitajsko, dodam svež ingver, čili, bambus in kalčke, dodam sezam, začimbe za kitajsko in na trakce narezan meso - vse na hitro pražim v voku, pol pa sestavim lazanjo, polijem bešamel in hop v pečico. Njam!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.1.2006 11:07:28   
nelči
Jutro

Nejča in Žiga dobrodošla.user posted image  Zdaj smo pa že štirje rojeni 17.8. - David, Jure, Žiga in Jan  - fantki rulajo user posted image .

Punca hvala za recepte. Nekaj bom pa že skupaj napocala. Jessy si me že zjutraj spravila v smeh user posted image . Tvoj recept vsebuje ravno tisto, kar Viloniskina (čudno gre to ime sklanjatuser posted image ) lazanja naj nebi. Vsak po svojem okusu!!! Veš, sem tudi jaz imela v mislih bučke, ker jih imam doma - no saj bom še videla. Do sedaj sem delala le mesno, pa tudi dam vanjo vse tisto kaj naj nebi, ampak jo vseeno hitro zmažemo!!!

Zoya jaz bom danes samo hrenovke skuhala in to je to. Moj ta teden dela popoldan in prihaja ob 19h iz službe in te dneve ponavadi pripravim kaj takšnega bolj na hitrco.

Ja, zdaj se tudi meni približno sanja kaj so to te perlice.

LP

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.1.2006 11:47:07   
zoya24
Nejča in Žiga dobrodošla! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepo ime ima tvoj fantek user posted image user posted image .

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.1.2006 13:15:15   
Teya
Tia, fuuuuuuuuuuuuuuul HVALA!!!!user posted image  jaz sem pa mislila, da riževi kosmiči zapirajo user posted image

nov problem, pa mislim, da ste 1x o tem že govorile ....nejcu so se pojavile po prstnem košu in v pregibu pod kolenom male pikice....jaz kar nekako mislim, da sem za to kar jaz kriva, saj se mi je že par dni zbudil čist prešvican user posted image , jah, jaz ga oblačim po svojem ledenem občutki, on pa zgleda, da se je bolj po tatiju vrgu, ki bi še smučal v kratkih rokavih.....imate kakšne izkušnje s tem?

v debato o lezanji se raje ne bom mešala user posted image

mi imamo pa novo najljubšo igrico.....sedimo v maminem naročju, mama podaja ropotuljce in nejc jih pridno meče po tleh user posted image  in pri tem zelo pazi, da ne slučajno kakšna prstane na kavču user posted image , ker bi s tem ne bila mami v noben izziv user posted image

mali se prebuja...sem že prav težko čakala, saj zunaj sije 1000 sonc...ciao ciao

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.1.2006 13:28:37   
natasaxy
Dober dan. Mi smo z enega dolgega sprehoda, sva bila skoraj 2 uri zunaj. Kolk je fino tale sonček, še temperature malo poskočijo pa bomo vse še bolj poskočne. Midva pa imava novo  (no ja izposojeno) pojsteljico - ne boste verjele ampak do včeraj je spal v zibki, še hvala bogu da je ni podrl. Mu je blo včeri tolk vse čudno, kako to da ima toliko prostora.user posted image  

Midva sva zaenkrat na dveh gostih obrokih in kaj se mi je zgodilo. Odkar sem mu poskusila dati frutek za jest, čežane noče več jesti nesladkane. Prej sem mu jabolko samo skuhala in pretlačila pa nič sladkala. Pa nekaj dni nisva jedla zelenjave, ker ga je nekaj napenjalo, danes sem mu pa skuhala cvetačo in jo sploh noče več jesti. Ne vem kaj naj naredim. Prej je vse pojedel. Tudi če sem mu jo malo zmešala z banano je pogruntal da je drugačen okus. Al vi zelenjavo kadar jo dajete samo ene vrste kaj solite. Nekatere pravijo, da lahko malo, pa ne vem...kar ne upam...po drugi strani pa vseeno bolje kot pa da mi ne bi več jedel zelenjave. No to je bilo danes. Bomo videli kakšna bo situacija jutri. Drugače pa sedaj pridno spančka...mamica pa ima čas za...pospravljanjeuser posted image .

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.1.2006 13:46:42   
zoya24
Teya če se zbuja prešvican, zna biti to od tega, laho pa je tudi kakšna alergija na prašek, hrano..... Boš mogla verjetno mal probavat, kaj mu ne paše.

Natasaxy, pri nas pa Žiga rajši poje doma pripravljeno kašico kot pa frutek, mi je zanimivo to, saj imajo otroci večinoma rajši sladko, jaz imam pa občutek, da ima naš skoraj rajši malo bolj kislo user posted image . No pa sej tudi ati (za razliko od mamice) ni ne vem kakšen sladkosned, po njegovem je zrezek najboljša sladica.

Drugače pa jaz tudi čakam, da se moj mali zbudi, da greva malo na sonček.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.1.2006 13:59:43   
natasaxy
Ja zoya sej naš tudi drugače je vse doma pripravljeno, sem mu pa poskusila dati frutek - da sem videla če ga bo sploh jedel - za primer kadar kam gremo. Je sladkosnedec tako kot mami. Samo je že tako precej težak dojenček, pa mu ne bi rada zj še vsako stvar sladkala.

Teya naš je tudi tak, da če je preveč oblečen takoj zašvica in dobi pikice po obrazu. Tko mu dam raje kakšno oblačilce manj kot več, poskusi ga manj obleči pa boš vidla al je res od tega.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.1.2006 14:55:48   
violinski
Čisto kratka bom. Aljoša je namreč staknil malo vročine, pa ga opazujem. Zdej spi, tako da upam, da ne bo prišlo do tega, da bi mu morala dajat Calpol ali svečko. Vse ostalo je v redu, sam malo je smrkal, pa verjetno ima zabasane sinuse - od tega pa takoj vročina pride. Tako bova ostala brez sprehodov po sončku, zato upam, da bo kmalu boljši, ker meni tudi zeloooooo manjka sonček.

Natasaxy, soliš malo komot, je meni patronažna rekla, da lahko, če misliš, da bo Gašper raje jedel sladko sadje, ga lahko sladkaš z lekarniškim sladkorjem za otroke ali pa z Mascavo trsnim sladkorjem. Ampak po moje ima samo tako obdobje. Verjetno si bo že v par dneh premislil in spet jedel vse po vrsti tako, kot prej.

Pa še dobrodošla Nejča in Žiga! Grem pazit na otroka.

P.S. Breskev se je odlično obnesla, Aljoša jo ima zelo rad. Sem ga pa usračkala, ker sem mu takoj po jedi ponudila malo čaja in je malo popil, pa skoraj v istem trenutku ves čaj, malo obarvan z breskvijo, nazaj ven vrgel. Je bilo očitno preveč.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.1.2006 15:05:52   
Tiamo
Hojla, evo midve sva s sprehoda.. pozdravljena nejča in Žigec.... Dane je Demi za šalo pospravila celo jabolko inše 150ml mleka čez...seveda je bilo potem v plenici tudi velik, he Violinski a ti samo sadje daješ aljoši, ali tudi kaj zelenjave????  

Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.1.2006 16:05:31   
tina104
Jaz zadnje dni še samo to temo berem, za druge skoraj ni več časa. Aljaž nonstop bedi, tisto njegovo spanje vmes pol ure pa ravno izkoristim, da kaj skuham. Potem pa ravno računalnik prižgem, pa se že zbudi, ko začnem nekaj pisat.
Nerada delam kaj na računalniku tako, da imam Aljaža v rokah, čeprav zadnje čase kar nekaj časa zdrži sede v naročju, ampak mislim, da to ni najbolj zdravo za njegove oči user posted image , pa sevanje pa to...user posted image

Timon, vse najboljše za včerajšnji praznik!user posted image user posted image

Danes pa praznuje naš Aljaž!

Pozdravljena nejča in Žiga! Pa majaPRO in Vid, pzdrav še na tem forumu!

Ful ste vprašanj postavle, pa sem že kar pozabla, kaj vse...

Zoya, mi nimamo babygyma, je pa aktualan najina postelja, pa njegova posteljica in vrtiljak nad njo, pa ležalnik, pa na tleh na koci, pa previjalna miza, vse to, samo če sem jaz zraven in se nekaj dogaja. Torej moram se z njim pogovarjat, mu pet, ga žgečkat, ga razgibavat, kakrkoli, samo da ni sam in pri miru.

Tia, meni se zdi, da so Lumpi plenice isto visoke kot Libero ali Pampers navadne. Jaz lumpi podnevi uporabljam, ker ga tako moram previjat vsaj na 3 ure, ker nonstop kaka. Ponoči pa, kot sem že rekla, pride skoraj vedno kaj skozi, no sedaj pri pampers sensitive je malo bolje - pride skozi samo malo, pa še to ne vsak dan.

Glede lazanje - jaz 100% ne bi česna not dala, pa korenčka in graha tudi ne, ker mi je to v kombinaciji s testeninami bljak.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.1.2006 16:10:08   
tina104
Aja eno vprašanje za bolj izkušene user posted image  - ali je treba, ko user posted image  dobi zobe res it k zobozdravniku ali nekam? Že ko dobi prvi zob? Kdaj pa ste začele (nanka, violinski, miševi) z umivanjem zob pri user posted image ?
Res me zanima, ker bi rada, da bi Aljaž imel boljše zobe kot jih imam jaz. Danes sem ravno bila pri zobozdravniku. Pa od spredaj so zobje v redu in lepi in vse, od zadaj pa je kriza, že dolgo imam ful plomb, se mi zdi, da samo zaradi tega, ker jih v otroštvu skoraj nisem umivala. Nihče me ni silil k temu, potem ko sem v šolo prišla, pa sem si jih začela umivat, ker se mi je šlo za točke (poznate tiste rdeče tabletke ?user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.1.2006 16:29:37   
miševi

Pozdravljena Nejča in Žigauser posted image ! Kaj pa se je dogajalo 17.8., da se nas je toliko nabralouser posted image ...

Timon in Aljaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Tina, glede zobozdravnika za otroke je različno. Pri nas, na Jesenicah, je Nika šele danes vabilo dobila, pa bo stara 3,5 let, v Ljubljani je pa sestra za hčerko dobila pri 8-9 mesecih - takrat, ko predvidevajo, da je sigurno vsaj 1 zob že zunaj. Sicer bo pa za LJ več sigurno violinski povedala.
Zobe začneš čistit, ko jih otroček dobi. Seveda ne s ščetko. Prst si ovij z gazo ali pa npr. tetra plenico (jaz sem eno reskirala in jo razrezala na manjše dele, ki jih potem tudi perem) in očisti zobek spred in zad. Čisto točno se ne spomnim, kdaj je Nika dobila krtačko. Po moje pri 1,5 letihuser posted image . Sedaj jo pa vestno uporablja. Sicer pa, veš, ni vse v čiščenju zob (čeprav je to zelo pomembno). Naš sosed, malo starejši od mojega moža ima v ustih eno samo plombo!!! pa ni ne vem kakšen ljubitelj čiščenja zob in zobozdravnikov. Tko da, nekaj je tudi že v zasnovi. Je pa sigurno, da povdarjajo, da je treba skrbet že za mlečne zobe, ker se "slabosti" prenesejo na stalne. Tako nekako...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.1.2006 16:31:52   
nanka
Aljaž in Timon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tina, jaz sem našima otrokom spodnje zobke s pleničko čistila vsak večer, ko so pa imeli prve štiri (spodaj dva in zgoraj dva), sem jih začela pa umivat s ščetko in vodo. Zobno pasto sta začela uporabljati malo po 1,5 letu, se mi zdi. Za zobozdravnika pa ne vem, ker sem ju jaz peljala prvič pri 3 letih. Samo je že zelo dolgo, kar sta bila naša dva majhna, tako da če je zdaj kaj drugače ne vem.

Vem pa da je pri nas zelo težko pridi do zobzdravnika, tavelka dva imam naročena na vsake pol letauser posted image

Nejča in Žiga pozdravljena user posted image . 17.8. je bil pa dober dan za rojevanje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.1.2006 16:35:22 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.1.2006 16:39:11   
Jessy
Zdaj nimam nič časa za pisanje in komentiranje, zato bom na hitro še jaz nekej vprašala!

Ali lahko jedo otroci pri skoraj 6. mesecih FIGE??? A lahko suhe???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.1.2006 16:49:19   
miševi

Jessy, za sveže ne vem, suho sadje pa baje lahko povzroča alergije (razen če dobiš take, da niso z nobeno stvarjo obdelane - mislim, da drugače z žveplom al s čim to suho sadje obdelujejo - vem pa, da se suhe marelice dajo kupit tudi brez tega posušene). Vem, nisem ti preveč pomagala, pri nas fig nismo prakticirali, suhega sadja pa tudi ne.
A si Neji že ponudila melono?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......