|
RE: Avgustovke, kje ste 11.1.2006 21:37:02
|
|
|
|
Jessy
|
Dobr večer! Dan smo preživeli super! Sva bili zunaj na sončku 1,5 ure. Vmes pa sva na hitro zavili še v zelenjavno in sem nakupila ogromno sadja in zelenjave, da bomo lahko papcali. Neja ima izredno rada pire krompir. Od zelenjave je to najboljše! Ga naredim pa bolj redkega, ravno toliko, da ne teče z žličke. Sem ji probala dati krompir s korenjem, pa že ni bila tako navdušena nad jedjo. Danes sem ji skuhala klasičen riž in hruško, potem pa to zmiksala. Je prav z veseljem papcala. Popoldne sem ji za malico prvič ponudila Frutek (breskev in riž), pa ga je odločno zavračala. Vse je izpljuvala in se ful začela kregat, tako da ne vem, če je sploh pojedla 1 žličko. Bom jutri spet probala dati, ker mogoče je bil le tak trenutek, da ji ni šlo po grlu. Kar se zadeva Fredovega obroča....Neja se je 3 dni kopala samo v mojem naročju in šele 4. dan sem jo dala v obroč. Seveda je to bilo pri treh mesecih. Zdaj, ko je bila stara pa 5 mesecev je pa bila v mojem naročju le par minutk, potem pa je bila v obroču. Po moje bo najboljše, če probata najprej v naročju, če pa bo v vodi užival, ga pa še zmerom lahko nabaviš. Jaz jo pa jutri peljem k zdravniku. Že več kot 14 dni ima za ušesom eno veliko rdečo liso, kot kak lišaj, ki sem ga mazala z bepantenom. Zdaj je velik že 5 cm x 1 cm in se kar noče pozdraviti. 3.1. sem na cepljenju to pokazala pediatrinji (ni Nejina osebna zdravnica), pa je le eno oko na hitro vrgla tja za uho, na razdalji 1 m in rekla, da naj kar nadaljujem z Bepantenom. Zdaj imam pa tega zadosti, da se v tolikom času nikamor ne premakne, ampak imam občutek, da se še veča. Pa tudi pod drugim ušesom že opažam, da se tudi tam nekaj dela. Kety, malce sem pomislila tudi na Bubchnovo Wind und Wetter, ko sem prebrala, da ima Timon pikice po njem, potem pa sem to ovrgla, ker jo mažem izključno le po obrazu, to ima pa že na vratu. Bomo vidli, kaj bo rekla zdravnica. Je pa tudi mene Neja že ene parkrat fino vgriznila v bradavico, enkrat toliko, da so mi solze pritekle. Je pa zdaj že kake 3 tedne mir s tem ščipanjem. Morda je imela le obdobje! lp
|
|
|