|
RE: Avgustovke, kje ste 9.1.2006 15:36:54
|
|
|
|
violinski
|
Dober dan! Aljoša spet spi, mora nadoknadit za včeraj in predvčerajšnjim, ker se mu je ves čas nekaj dogajalo, pa se mu je zdelo, da če bo zaspal, da bo kaj zamudil. Včeraj smo namreč praznovali in v mojo dnevno sobo se je natlačilo 14 ljudi, od tega 4 otroci. Prav lepo je bilo. V soboto smo se sicer želeli izogniti nakupovalni noriji, vendar če smo hoteli izpeljati praznovanje RD smo morali vsaj v trgovino po material za narezek in te reči, tako da smo, k sreči dovolj zgodaj, šli v Mercator - na blagajno smo se postavili tik preden se je začela prevelika gneča. Iz petka na soboto in iz sobote na nedeljo sem ponoči doživela huronsko dretje od ALjoše, nekaj takega, česar pri njem še nisem slišala, ali pa že dolgo ne. Revček je namreč imel zaprt nos in ob vlečenju dude ga je to tako zmotilo, da sem ga komaj pomirila. Poskusila sem mu nos očistiti, tako kot podnevi, pa je skoraj znorel. Potem je možu le uspelo 'črpanje' in smo spet kolikortoliko normalno spali. Kolikortoliko pravim zato, ker je imela Lana spet nočne pohode na posteljo svojih staršev . Zjutraj mi je zapela pesmico, pa je že bilo vse pozabljeno. Tako sem uspela dva dni preživeti ne da bi prižgala računalnik. Kaj naj pravim o tem, da bi pravzaprav potrebovala skoraj vso novo garderobo (že tri leta sem ali noseča ali doječa) , ampak nimam nobenega namena stopit v tole norijo z razprodajami. Pa ne samo to - računam na to, da ko bom nehala dojiti bom poskusila malo shujšati, pa si ne bi sedaj kupovala stvari na zalogo, če si bom morda kasneje lahko kupila vsaj eno številko manjše (štartam vsaj na 42, no). Sem si šla sicer na internet pogledat ene škornje, ki si jih želim, ampak bi jih res morala probat, zato si ne upam naročiti jih kar preko neta. Pravi bi mi pa prišel še marsikateri drugi kos obleke, ne samo čevlji. Kety, nič ti ne zavidam tvoje slabe volje, če res tako malo ali slabo spiš. Tudi Aljoša še vedno jé enkrat ponoči in enkrat zgodaj zjutraj, pa vedno bolj aktiven je, ampak kot sem rekla, jaz se za drugega otroka sploh ne bi odločila, če ne bi imela tako dobre izkušnje z Lano in s tem, koliko stvari pri hiši narediva z možem skupaj oz. nekaterih on naredi še več, kot jaz. Tudi nočna vstajanja imamo razdeljena - večinoma vstaja on za Lano, jaz za Aljošo, zadnjič, ko je bila pa ponoči pri Aljoši večja kriza in je Lana mirno spala vso noč, sva se pa zamenjala in je on pazil na Aljošo, tako da sem bila jaz preko dneva spočita. Ah, živce znam pa tudi jaz zgubit nad njim, pa včasih niti ni on nič kriv. Čisto sem pozabila - v soboto sem tudi jaz poskusila Aljoši dati malo zmiksanega jabolčka in je najprej čudno gledal, potem pa čist normalno odpiral usta, ko je prišla žlička prednje. Mi je bilo kar težko nehat, ker mu je jabolček pasal. Potem je sicer malo polil, ampak ne veliko. Ker je bila čudna noč, sem v nedeljo tole raje izpustila in sem ponovno poskusila šele danes. Ampak sem seveda naredila narobe, ker sem mu dala prekmalu po dojenju in je žal šlo vse nazaj ven. No, morda ne vse, nekaj pa. Jutri bom poskusila še enkrat, ampak vsaj dve uri in pol po dojenju. Aja, začela sem pa zato, ker se je spet začel dojiti na tri ure, kakšenkrat je pa že čez dve uri in pol lačen. Poročam, kako bo šlo naprej.
|
|
|