|
RE: Avgustovke, kje ste 12.1.2006 22:14:36
|
|
|
|
miševi
|
Joj, koliko ste se razgovorile... Najprej eno zapoznelo voščilo za Žiga - ! Potem komentar slikic: res naši sončki zgledajo full veliki, Nankina princeska pa jih je začela pridno dohajat . Žiga je pravi maneken, Demi in Aljoša pa sta že prava morska mačka. In kako uživata!!! Tudi jaz sem danes zvečer, ko sem Jureta previjala pred spanjem, doživela tuširanje s prijetno mlačno rumeno tekočino. Najprej sploh nisem opazila, potem pa vidim, da je lulček nekaj moker in ga pokrijem in si mislim, sigurno ga lulat; vmes se dotaknem svoje majce na predelu trebuha in je bila čez in čez polulana ! Drugače pa zelo uživamo, ko je tako vreme. Zunaj smo min. po 2 uri. Doma ga, preden gremo noter, velikokrat tudi vzamem iz vozka in ga malo ponosim, da si ogleda Niko na "poligonu", pa sneženega moža, pa da se gre "skrivanje pred sončkom". Ga imam pa oblečenega tako kot notri (body, tenka majčka, žabice do pasu, nogavičke, hlače), za ven pa čez še kapa, copati za ven in kombinezon. Roke ima pokrite s "kao" rokavičkami kombinezona, šala ne uporabljava, tudi ko ga nosim ne. Glede na to, da se zadnje čase veliko potepamo, temu primerno trpi tudi , , in . Papcamo že jabolko, korenje in banano. Jutri začnem z melono. Ko bo sprejel cel sadni obrok, bom pričela s predzadnjim, gostim obrokom - kašice. Nelči - kašice so dveh vrst. Enim moraš dodati mleko, ker ga še ne vsebujejo, drugim pa ni treba, ker vsebujejo tega, prilagojenega. In te so res bolj eazy za pripravit, še posebno za tiste, ki niste na flaškah. Magične lončke tudi že lahko uporabljajo - mislim da je ta mehak nastavek že od 3 mesecev naprej. Meni je tudi najbolj všeč Frutek: breskev, riž. Je bil Nikin najljubši in edini, ki se je meni zdel dober. Hugolina (Tia vztrajno piše Hudolina, a ste opazile ), a boste šli v Agua Larix? Tam je kar fino. Upam, da boste res uživali. Aja, pa še to - a potem si ti iz "Kurje vasi", da imaš manj kot mi na klancu? Toliko naj bo dovolj za sedaj. Sem sigurno kaj pozabila. Pa drugič...
|
|
|