|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
12.1.2006 12:07:01   
Jessy
Nanka, hvala za informacije! Saj jaz sem tudi vedela, da riž in koruza nimata glutena, sam pol sem bila pa v trenutku v dilemi, ker sem pomislila, da je mogoče za otroke kakšen poseben riž, ki ga nekako obdelajo, da je brez glutena... user posted image  Sem pa hud kemik, kajne?!?!

Violinski, Aljoša je že vedel, da mora malo počakati, da se bo ležalnik opral! user posted image  Ti naši otročički dobro vejo, kdaj morajo spustiti tisto vodo na plan!
Imaš pa dobro foro za znak, da je konec pojedine. Bom jaz najbrž tudi mogla kaj takega uvesti, ker se mi zdi, da je Neja zelo podobna Lani. Pravkar mi je pojedla eno veliko banano in še pol manjše, pol je pa še cvilila in sem jo dala na joško, pa je še kar lep čas vlekla, tako da sem sigurna, da je popila več kot 100 ml mleka na vse tiste banane. user posted image  Kar malce veliko se mi zdi!

Hugolina, po moje ne bo panike glede količine. Sicer boš pa videla, če bodo kakšne trebušne težave!

Jaz pa Frutek (breskev + riž) še šparam, da ga dobi popoldne, da vidim, če bo spet kaj bruhanja! Se mi zdi čudno, da ga je zavračala, ker je bil meni dober, ker sem ga poskusila. user posted image

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.1.2006 13:32:16   
hugolina
Jessy a tvoja Neja bruha, če ji kaj ne paše user posted image  oz. kako veš, če ji ne paše?
Pri nas do sedaj (trkam) še ni bilo kakšnih posebnosti glede tega.

Ampak banana je očitno bolj nasitna, ker ponavadi popije še malo mleka, danes ga pa ni čisto nič hotel.
So pa ful dobri frutki ja, sem jaz tudi poskusila user posted image   Čeprav imam tud Hipp-ovega  s špinačo, pa je že barve obupne, kakšen bo šele okus user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.1.2006 13:37:21   
Jessy
Hugolina, ne vem točno zakaj mi je že 2x bruhala. Ta prvič sem "obtožila" taščo, kar sem tudi tu napisala, včeraj pa mi je tudi bruhala tisto žličko Frutka, ki ga je pojedla, ampak jo je tudi takrat imela tašča v rokah, sam je pa kar normalno delala z njo, tako da zdaj malce sumim, da ji breskev ne paše. Bom vidla, kako bo naprej, ker to moram razčistiti.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.1.2006 14:12:30   
Kety
bom sam na hitr vprašala ker nimam časa....kako jim pa dajete tisto kašico, k se jo da v mleko? Po flaši al je še kaka druga možnost,... tiste k dojite???

Upam, da ste me razumele...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.1.2006 14:13:40   
Jessy
Kety, ne vem, kako druge to delajo, ampak jaz ji kašico naredim kot sebi čokolino, nato pa lepo po žličkah v usta! Se kar obnese!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.1.2006 14:14:58   
nanka
Kety,jaz delam tako kot Jessy, gosto in po žlički.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.1.2006 14:29:13   
nelči
Jessy oprosti, da sem te prestrašila. Vidiš, kakšen Lojz sem. Jaz tega nisem vedela, da riž ne vsebuje glutena in po vseh trgovinah iščem riž, kjer piše, da ne vsebuje glutenuser posted image  (ni čudno, da ga nisem našlauser posted image )
Jaz bom tudi poskusila sama riž kuhat in kakšno sadje zraven pa bomo videli reakcijo. Do sedaj je poskusil jabolko, korenček in hruško. Vse do sedaj je z velikim veseljem mazal - še sploh jabolko in hruško. user posted image

Tiste, ki dojite: Razne kašice, ki se delajo z mlekom, kaj ve si lahko
tako veliko mleka izčrpate, da imate dovolj za obrok????? Ali ga delate z adapt.? Ker meni gre namreč to črpanje FUUUUUUL počasi in si ne morem zamisliti, da bi si za vsak mlečni obrok črpala?! Izčrpam si ga lahko le, ko imam zelo polne (trde) joške npr. zjutraj - takrat je pa tudi Jan zelo lačen in mi jih pridno izprazni. Kakor hitro pa imam malo bolj mehke joške pa mi teče le po kapljicah  user posted image  nikak!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.1.2006 14:36:32   
Jessy
Nelči, sploh ni panike! Samo, da smo razčistili to zadevo z rižem!!!

Jaz zjutraj Nejo podojim na eni dojki, iz ta druge pa cca 60-80 ml izčrpam, saj so nabito polne, ostalo pa pustim. Ko imava čas kosila in če se kaj še podojiva po hrani, si potem ostanek mleka tudi izčrpam. Nekak mi tja do 14. ure uspe načrpati 100 ml, več ga pa niti nočem, saj ji zvečer dam malo kašice, ostalo pa jo dojim. Nekaj mleka porabim pri pripravi "kosila", ostanek pa ob 18h za kašico, ča pa za kosilo ne rabim mleka, pa ga zvečer zapakiram in dam v skrinjo.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.1.2006 15:43:51   
violinski
Nelči, ko sem jaz začela Lani dajat kašice me je ista stvar begala, saj se mi je v tistem času ravno 'proizvodnja' mleka uravnala, in nisem imela več viškov, samo 'točne' odmerke za obrok. Zato sem se zelo razveselila, ker sem na trgu našla tiste kašice, ki se mešajo samo z vodo. Skratka, lahko bi rekla, da je Lana na tistih zrasla.

Žal vsaj Lana (za Aljošo še ne vem) pa ni nikoli znala piti iz flaške, zato sem jo od vedno hranila z žličko. Kar se je nazadnje izkazalo še za bolj pozitivno, saj mi je ni bilo nikoli treba 'odvajat' od flaške (samo od dude, pa to mislim, da je sedaj uspelo.... je pa dolgo trajalo, pa še majhne vojne so bile user posted image ). user posted image

Žličke sem začela uporabljati tiste Aventove, ki imajo raven ročaj in niso globoke, eno sem imela tako od Tommie Tippie, kot je na sliki, kjer Tia daje prvo papico Demi, kasneje sem pa kupovala babylove (oz. kupila, ker jih je v paketu 6 in je bilo dovolj), ker so bile malo večje in je Lana zahtevala večje 'grižljaje'. Te bom uporabljala tudi za Aljošo. Za piti sem mu pa kupila mehki nastavek za magični lonček, ki se lahko namontira tudi na flaško, konec koncev imam flašk še veliko, so pač neuporabljene.

OK, grem kuhat kosilo. Danes celo jaz.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.1.2006 15:44:05   
zoya24
Kety enako kot Jessy in Nanka, na žličko. Drugače sem mu pa jaz dala zaenkrat le ono kašico, ki se dela z vodo. Nelči je pa res najboljše, da si stisneš zjutraj, takrat ga je največ, pa dojko vmes masiraj, ker pol bol teče. Jaz ko si črpam, vsake par potegov zmasiram dojko, pol gre pa fajn.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.1.2006 16:10:01   
Kety
no, jaz sem kupila riževo žitno kašico z banano od bebe in zdej ne vem, ali jo lahko dam. Ne uvajam še goste hrane, ampak bi pa poskusila za predzadnji obrok dat v svoje mleko malo te kašice, pol pa pred spanjem samo dojenje. a bi to šlo?? ali bi mogla to delat opoldan, ko se uvaja hrano???

a ste opazile...še mal pa bomo imele 2000 postov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.1.2006 16:18:39   
zoya24
Kety najbrž po njen ne bo dobil reakcije, sam ker nikoli ne veš, je boljš te vse novo probat dopolne - no vsaj po moje. Probaj mu jo dat jutri dopoldne, če ne bo reakcije, pa jo komot daš zvečer. Saj jaz bi tako naredila.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.1.2006 19:35:39   
petri85
Dober večer!

Za nama je pa kar naporen dan!

Sem ga zjutraj nahecala, da je po prvem vstajanju ob 7ih potegnil do 9.30, ker sva imela za ob 10ih napovedane obiske in še bi bilo normalno takrat on že oddide ponovno spat. No tako, da je bil ves čas priden. Potem sva jo za 2 urici mahnila ven. Pol sva dobila še eno kolegico in Davidovo sovrstnico na obisk, zatem pa še eno kolegico, ki bo mamica postala junija. V glavnem David je vse lepo prenesel vmese pomalcal ter tudi odspal ta svoje!

Midva trenutno jeva brokoli in malo banane zraven zmešane da našemu gospodiču bolj tekne!

Aja, pa na veliko žalost sem danes dobila Muser posted image user posted image user posted image

Pri nas smo mel tudi kašico od Bebe pa mu ni preveč teknila...mormo še kako drugo probat!

Moja dva fanta čakata za kopanje.....

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.1.2006 21:13:13   
Jessy
Kety, točno to kašico ji jaz dajem, pa ji ne gre preveč v slast! Danes sem kupila Hippovo (vanilija in jabolko) pa bom vidla, če bo to bolj jedla! Drgač ti pa svetujem isto, kot ti je že Zoya.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.1.2006 21:19:36   
nelči
Violinski ravno včeraj sem kupila nekakšno riževo kašo od Milupa, ki se pripravi z vodo. Ampak fora je v tem, da sama kaša vsebuje prilagojeno nadaljevalno mleko. A obstajajo tudi kaše, ki niti prilag. mleka ne vsebuje???
Mislim, na tržišču je pa toliko otroške hrane, da človek res ne ve, kaj bi kupil!!!!! Še sploh, če se s tem srečuješ prvič in pojma nimaš kako in kaj! Stala sem pred ogromno polico, založeno le s otroško hrano in bulila v njo menda kakšnih 20min. Če me je kdo opazoval, si je tudi mislil svoje user posted image  No, nekaj sem v glavnem kupila, primerno je za po 4. mesecu tako, da nima bit kaj narobe!

Violinski, tudi jaz sem razmišljala, da bi kupila tisti magični lonček od Aventa za čaj. Naši tamali niso premali za to, a ne? Menda piše, da se lahko uporablja po 4 mesecuuser posted image  Sicer je pa itak odvisno od posameznega otroka, ali sprejme tak način pitja!

Punce kako kaj kopate tamale? Jan tako nori v bani, da ga res komaj ukrotim user posted image  Kaj šele bo, ko bo starejši!!!!!!! Na trebuh ga komaj obrnem, potem pa tako dela, rito dviguje, se hoče plazi, svašta v glavnem! Sicer pa tudi, ko leži na hrbtu ni kaj bolje! Kako gre vam????

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.1.2006 22:14:36   
miševi

user posted image

Joj, koliko ste se razgovorile...

Najprej eno zapoznelo voščilo za Žiga - user posted image !

Potem komentar slikic: res naši sončki zgledajo full veliki, Nankina princeska pa jih je začela pridno dohajatuser posted image . Žiga je pravi maneken, Demi in Aljoša pa sta že prava morska mačka. In kako uživata!!!

Tudi jaz sem danes zvečer, ko sem Jureta previjala pred spanjem, doživela tuširanje s prijetno mlačno rumeno tekočino. Najprej sploh nisem opazila, potem pa vidim, da je lulček nekaj moker in ga pokrijem in si mislim, sigurno ga lulat; vmes se dotaknem svoje majce na predelu trebuha in je bila čez in čez polulanauser posted image !

Drugače pa zelo uživamo, ko je tako vreme. Zunaj smo min. po 2 uri. Doma ga, preden gremo noter, velikokrat tudi vzamem iz vozka in ga malo ponosim, da si ogleda Niko na "poligonu", pa sneženega moža, pa da se gre "skrivanje pred sončkom". Ga imam pa oblečenega tako kot notri (body, tenka majčka, žabice do pasu, nogavičke, hlače), za ven pa čez še kapa, copati za ven in kombinezon. Roke ima pokrite s "kao" rokavičkami kombinezona, šala ne uporabljava, tudi ko ga nosim ne.
Glede na to, da se zadnje čase veliko potepamo, temu primerno trpi tudi user posted image , user posted image ,user posted image in user posted image .

Papcamo že jabolko, korenje in banano. Jutri začnem z melono. Ko bo sprejel cel sadni obrok, bom pričela s predzadnjim, gostim obrokom - kašice. Nelči - kašice so dveh vrst. Enim moraš dodati mleko, ker ga še ne vsebujejo, drugim pa ni treba, ker vsebujejo tega, prilagojenega. In te so res bolj eazy za pripravit, še posebno za tiste, ki niste na flaškah. Magične lončke tudi že lahko uporabljajo - mislim da je ta mehak nastavek že od 3 mesecev naprej.

Meni je tudi najbolj všeč Frutek: breskev, riž. Je bil Nikin najljubši in edini, ki se je meni zdel dober.

Hugolina (Tia vztrajno piše Hudolina, a ste opazileuser posted image ), a boste šli v Agua Larix? Tam je kar fino. Upam, da boste res uživali. Aja, pa še to - a potem si ti iz "Kurje vasi", da imaš manj user posted image kot mi na klancu?

Toliko naj bo dovolj za sedaj. Sem sigurno kaj pozabila. Pa drugič... 

user posted image user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.1.2006 22:40:03   
violinski
Evo, sem hotela še nelči odgovoriti, pa me je miševi prehitela - tiste kašice, ki se mešajo z vodo seveda že vsebujejo prilagojeno mleko. Meni je bilo tako najlažje nahraniti Lano zvečer, ker o pripravljanju prilagojenega mleka nisem imela pojma (in ga pravzaprav še danes nimam) Če vzameš kašice brez tega, moraš najprej pripraviti mleko, potem vanj vsuti kašico. To pa dosti bolj prav pride, ko otrok že pije kravje mleko, ko ti ni treba več vsakega posebej pripravljat. Aja, pa riževa kašica je popolnoma brez okusa - tudi rižolino - in zato je bolje, da ji dodaš kako žličko sadja ali raje kupiš eno tistih, ki imajo vsaj nekaj okusa.

Magični lonček ima prvi nastavek primeren že za otroke od 3. meseca dalje (bele barve) in je zelo mehak. Je pa res, kar je napisala miševi, odvisno je, če ga otrok sprejme.

Petri, dobrodošla v klubu M, škoda ne, da pride tako hitro? Jaz v kratkem pričakujem že naslednjo in sem karseda nesrečna.

Nelči, res je, take kolobocije se dogajajo pri kopanju, da ni samo Aljoša moker, ampak tudi midva, pa kopalnica, pa, ..... Tudi njega je že kar težko držati pri miru. Zato sem tako vesela za plavanje, da se tam lahko razbrca kolikor hoče.

No, pa lahko noč! Naj bo res lahka.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
13.1.2006 7:09:38   
Tiamo
Jutro user posted image  hvala za opozorilo Miševi user posted image , šele zdaj sem dobro prebrala res ni Hudolina ampak Hugolina user posted image ,  Nevem zakaj me ni nikoli opozorila..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Demi se zdaj zbuja ob 6 in ne zaspat, jaz bi pa še user posted image   Da vam povem, ponoči me je moj dragi ponesreč, k se je obrnil proti meni, user posted image s komolcen v ustnico, da imam počeno in zatečeno. Sem rekla, da bom šla kar na urgenco in rekla, da me pretepa, hahahahaha  Evo vam prepišem kaj piše v navodilih od Hippovega rižka: 200ml (100ml neposnetega mleka in 100ml vode ali 200ml nadaljevalnega mleka)+20g (3-4 jedilne žlice) riževih kosmičev. zdaj imam pa še jaz eno vprašanje, kako gosto hrano ste začele dajati: jaz sem včeraj Demi naredila tekoč rižek, tako da bi ga lahko pila po steklenički ali ji lahko malo bolj zgostim? Včeraj mi je potem jedla na 4,5 ure, tako da sve imele samo 5 obrokov, šla je spat ob 20, se zbudila ob 1 pojedla in spala do 6. Se pravi, da se ni nočno hranjenje nič spremenilo.. Grem si narest user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
13.1.2006 9:29:00   
zoya24
Hojla,

jaz tudi ob kavici, za razliko od Tie prav naspana. Se je zbudil ob pol štirih, mu dam dudo, zaspi takoj nazaj, se zbudi 6.40 se podojiva in zaspi še do 8.45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se prav naspana zbudila. Če ne bi bilo tistega vmesnega bujenja, sicer je trajalo manj kot minuto, da sem mu dala dudo in ga obrnila ter že ležala v svoji postelji, bi bilo pa sploh super.

Tia, jaz mu dam kot predzadnji obrok kašico od Hippa, sicer po žlički in kašica se precej zgusti (bolj kot naredim goste sadne kašice dopoldne), vendar malega to ne moti.

Nelči, če boš najdla kakšno res dobro kašico, ki se dela z mlekom, bi uporabla kar svojga, pa sporoči. Jaz sem drugač zelo vešča v teh kašicah - jih jem tudi sama vsako jutro, pa moram reč, da tudi meni tiste od Bebe niso ne vem kaj, .......

Ja jaz tud moram it po tisti magični lonček, pravijo, da so boljši od flašk.

kar se pa kopanja tiče, smo imeli pa mi po 2 cm stoječe vode v kopalnici, zdaj sva pa pogruntala, da na zadjo polovico bane (kjer čofota z nogicam), namestiva takšno plastično zaščito, ki je dovolj visoka, da ga ne moti in je poplave malo manj. Sicer pa pravijo, da se mali potem ko dobro sedijo malo umirijo v banjici in se boj igrajo s tistimi igračkamo, no bomo videli.

Se tipkamo....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
13.1.2006 9:38:33   
hugolina
Dobro jutro!

Ha ha ha Miševi, hvala za opozorilo. Ja, sem opazila ja, da piše Hudolina, samo sem mislila,da ji je pač tako ljubše in se nisem s tem obremenjevala. Pa še enkrat sem hotela omenit, pa sem potem čisto pozabila na to.
Ej Tia, ni panike user posted image
Drugače pa, mislim da nisem iz Kurje vasi ali pač user posted image . Zraven blokov, tam ko se zavije k Sparu. Moram povprašat, če je to ta vas user posted image  Sem pa čez Savo ja, to je pa ziher user posted image  in tam pravijo "Sibirija".

Glede kopanja, tudi naš Jan naredi celo štalo. A jih ve še držite tako pod pazduho ? No, jaz ga zelo težko, zato ga samo toliko časa da ga umijem, potem ga pa dam kar v sedeči položaj, ker mu bolj paše. Se je pa že začel zanimat za igračke v vodi in ugotovil, da se je tudi z rokami fino igrat v vodi (špricanje).

Tia user posted image user posted image  za obroke. Kako pa da ponoči hoče tudi jesti? A ji ni dovolj?

Grem tudi jaz kavo spit, ker sva šele dobro vstala.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
13.1.2006 9:42:26   
tina104
2 dni me ni bilo na rr, pa ste toliko napisale, da še nisem uspela prebrat vsega. Bom. Zdaj ko Aljaž spi, bom nekaj napisala, pa še potem brala.

Predvčerajšnjim smo imeli cepljenje, zgleda da smo ga prestali brez stranskih učinkov. Uradne mere našega junaka: 65,5 cm in 9300g - bil je v bodiju, majčki in plenički.
A ve ste že kaj znižale višino posteljice? Naš sicer ponoči ne spi v njej, ampak ga večkrat dam podnevi malo noter, da gleda vrtiljak ali pa mrežo. No, sem ga dala noter mu vklopila vrtiljak in šla v kuhinjo za kako minutko in že slišim neko škrtanje. Sem hitro letela nazaj v njegovo sobico in mali je ful trdno držal slona, tak da je slon že celi krog naredil, pa ga še vedno ni spustil. Saj se je že prej malo dotikal teh figuric, ampak prej nikoli ni uspel tako lepo zagrabit.
Včeraj sva se malo potepala - šla sem na faks, sem mogla oceno vpisat od tega izobraževanja, ki ga obiskujem, pa sem Aljaža zraven vzela, ful je bil priden in se je samo smejal, tako da so me kar spraševali, če je skozi tak priden. Večinoma moram rečt, da se je kar poboljšal user posted image . Tu pa tam pride kak dan ko je tečen ali pa popoldne ponavadi tudi malo bolj, drugače pa je zdaj že pravo veselje pri hiši.user posted image
Včeraj je cel dan tako cvilil in vriskal, da sem se kar čudila, kako mu glas tako zdrži user posted image .
Pa še to moram povedat - danes smo spali od osmih zvečer do sedmih zjutraj, vmes smo samo 2x jedli! user posted image Rekord! Pa še moker ni bil skozi. Sem kupila za ponoči Pampers sensitive in bo verjetno res bolje.
Jessy, moj user posted image  ima enak zajtrk kot ti user posted image .
aljaž pa me tudi grize v bradavice, pa nateguje mi jih ful.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
13.1.2006 9:43:27   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas ni nič novega, ponoči spimo, vstanemo ob 8h.

Jaz pa nisem opazila, da je Hugolina bila preimenovana v Hudolino!!! user posted image  Tia, a se ti je zdela HUDA??? user posted image

Danes pa zgleda, da ne bo nič s sončkom, pa tako luštno je bilo te dni, ko je že zgodaj pokukal na plan!

Drgač pa študiram, kako naj ji pripravim bučke za kosilo! A ima kakšna kakšno idejo?

Neja ima "magični lonček" od Tupperware-a, pa je tudi zelo vredu (pe ne mislit, da delam reklamo).

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
13.1.2006 9:52:16   
hugolina
Aja Miševi, ne vem še točno v kater bazen bova šla, sem se pa pozanimala ravno  v Larixu ja. Samo je ful folka gor in mi je tudi rekla gospa, da če imam namen, naj pridem raje v dopoldanskem času. Morava še razmislit, sicer je pa še nekaj bazenov tam okol. Je pa ta zelo "fensi" ane? No, saj  včeraj mi je ena kolegica predlagala tudi Bohinj. Bomo videli. Je pa res tak čas, da so hoteli polno zasedeni in s tem posledično tudi bazeni user posted image

Ha ha Jessy, sem huda ja.... user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
13.1.2006 10:07:05   
Tiamo
Haha, ne ni se mi zdela huda, samo nevem kje sem našla hudolino. Hugolina, nevem zakaj ponoči hoče jesti??? Ji dam prvo dudo, pa je cca 15 min tiho, potem je pa jok in stok, ko poje pa takoj zaspi naprej...nevem kaj jo mede... Jessy iz paparice napisala bom samo naslove, ti pa povej če ti kakšen recept napišem Gratinira bučka1 srednje velik krompir olupljen175 g narezane bučke120 ml mleka Krompir kuhajte v vreli vodi do omehčanega in ga ocedite, bučko osoparite 8 min. Z mlinčkom okašajte vse skupaj. Krompir, bučka in stročji fižoloskarjeva dobrotapirejček iz bučke in bananepirejček iz bučke, vodne kreše in krompirja    

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
13.1.2006 10:09:54   
miševi

O, huda hugolina! No, poj si pa res v "Sibiriji". Mene že kar trese, če se odpravim dol, proti Baby centru, ker na pol hriba že sonca zmanjka, proti Sparu pa peš zdajle sploh več ne grem. Sej bo kmalu bolje, je sonček vsak dan dlje na nebu. Sem ti pa mislila predlagat, ja, dopoldanski čas. Mi smo bili predlanskim v prednovoletnem času ob večerih in smo sami plavali - čisti užitek!!! No, z otročkom ne gre zvečer, gre pa zjutraj - ljudje zjutraj smučajo, potem gredo pa popoldan v bazen in bi znal tudi ob taki turistični zasedenosti bazen biti dokaj prazen.

Jessy, po moje pa bo sonček. Tu ga je full; mogoče so samo oblakci ali pa meglica, ki se bo dvignila. Tudi tu so se zjutraj vlekle ene koprene. No, jaz še tole napišem, mali se že pripravlja za spančkanje, pa jo mahnemo ven.

Mi spimo zelo dobro, dežuramo v glavnem le zaradi Nike - čakam do pol dvanajstih, da jo nesem lulat, zjutraj pa že okoli 7-ih okoli kolovrati, Jure bi pa še spal.

Koliko vašim smrkcem že dvignete voziček? Ali jih kaj dajete sedet - npr. na kavč, da so naslonjeni na naslonjalo. Našemo to full paše, pa ga ne upam dolgo pustit.

Tia, ti kar zgosti malo bolj, saj če ji bo pregosto, ji bo šlo na bruhanje, pa boš s tem videla, da mora biti za malenkost bolj tekoče in boš potem še malo zalila in pa drugič redkeje pripravila.

Sploh se ne spominjam rada načih čofotanj, ker je tako "lepo" mokro. Jaz ga tudi že kar malo posedim, ker drugače ne gre. Mu bom dala pa res kakšno igračko od Nike, ker potem, ko čičajo, se res umirijo, ker jih zanima pretakanje vode, pa igrače...

Sedaj je pa že alarm, že vrešči po svežem zraku. Pa-pa!!!

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!