|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
13.1.2006 10:37:30   
Teya
a nobena ne prakticira unga medo ležalnička za v banjo? jaz si ne predstavljam kopanja brez njega...user posted image  ok, 1. mesece, ko je bilo bolj negibno dete še, ampak zdaj..... user posted image  kako vam ga uspe držat??????  koliko časa imate otročka v banjici? mi našga nejca v medota poležemo, potem se pa skupaj igramo z gumnjastimi vodnimi igračkami, saj imamo vsi vse roke fraj user posted image

meni je pa mali ponoči fuuuuuuuuuuuuuul polil.....sem ga mogla celga preoblečt...po moje je vrgu ven čist cel nočni obrok user posted image  a je možno, da se je to zgodilo zaradi banane oz. bananinga shakea, ki sem mu ga dala včeraj...mi sicer še ne uvajamo, ampak vsake tolko dobi malček dobrot za okus....pa banane ni včerej prvič dobil user posted image

pa še vprašanje za bolj izkušene: kako veš, da so zobki krivi za tečnobo, še preden le ti pokukajo ven?user posted image

sončen pozdravček vsem!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.1.2006 11:05:41   
zoya24
Teya mi imamo tako oblikovano banjico, da ga tudi samo noter položimo in on čofa po svoje, ga ne držimo. Prakticiramo jo nekje od 2,5 mesecev.

Možno, da bi bilo tudi od banane, ali se je pa enostavno preveč napenjal. Naš je začel polivat šelel nekje pri 4 mesecih, ko se je začel bolj napenjat in uporabljat trebušne mišice, no zdaj se je to spet umirilo, tako, da poliva res malokrat.

Pri nas še tudi ni sončka.....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.1.2006 12:42:54   
tea01
Ja, pa ve ste neverjetne! Mi je tko lepo k vas berem, nasmejim se vam pa do solz!

No v glavnem, jamrala sem že, da mi zmanjkuje mleka. Kaj naj rečem, Jure je premalo pil in preveč jedel kašice. Zdaj mu dajemo zjutraj sadni obrok, za kosilo zelenjavni obrok (riž+zelenjava), popoldne sadni obrok, zvečer pa naj bi mu dali še rižolino zmešan z mojim mlekom. A se vam ne zdi to preveč obrokov?  Do zdaj je dobival tri obroke, če mu damo še rižolino bodo to že štirje obroki??? Ponoči ima pa dva dojenja, ki pa nista bogve kaj, cca 60-80 ml.

Iz joške noče več piti, če so pa tok prazne, (sj jst tud ne bi pila, če pa nč vn ne prteče) mleko po žlički bi pa pil! Haloooo??? V čem je fora???? Čaj iz stekleničke pa pije. Je tok prefrigan, da točno ve, kdaj mu hočemo dati mleko in kdaj čaj v steklenički.

Ne morem verjeti, da je tako majhen in že tako prebrisan!!!!

Mi imamo danes sonček in je prav lepo. Komaj čakam, da končam šiht in grem domov. Danes imamo že 3. cepljenje. Aleluja.
Se pa malo pohvalim, sem decembra naredila izpit, februarja grem pa še na enega. Upam, da mi bo ratalo. Brojim sitno. Pozdravčki

< Sporočilo je popravil tea01 -- 13.1.2006 12:45:06 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.1.2006 12:51:50   
nelči
Dan,

Teya jaz tudi mislim, da je mogoče od banane?? Mogoče jo je bilo preveč naenkrat? Je pa res, da so naši tamali pričeli ful trebušnjake vadit in ni čudno, da toliko polivajo.
Ne, jaz Jana kopam v čisto običajni banjici in me že pošteno roke bolijo, ko ga držim - prvič zato, ker je vedno težji in poleg tega vedno bolj dirka po vodi. Tako, da mi je njegovo kopanje postala že prava mala aerobikauser posted image  (pa mi nič ne "hasne")

Miševi, koliko ti pa Jure že poje sadne kaše? Mislim, da bo Jan počasi zamenjal sadje za mleko. On bi itak tega ful pojedel, ampak mu postopoma povečujem. Torej, ti boš potem pričela z "večernimi" kašicami? Kdaj pa mu boš ponudila zelenjavo? Verjetno, ko bo na vrsti tretji gosti obrok - kosilo, a ne?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.1.2006 13:32:36   
violinski
Ojla, lep pozdrav, tea, si spet med nami. Sem te že močno pogrešila, predvsem sem računala, da se boš med prazniki kaj javila, ti si bila pa v ilegali in izpit naredila, kaj? No, čestitam! Pol pa spravi za prihodnjič.

Tudi jaz se jutri odpravljam v vašo Sibirijo, ma ne čisto na vaše kraje, ampak v Selško dolino. Tam, od koder so ta druge čipke doma, ne tiste od Jessy user posted image in kjer ni sonca od septembra do aprila.

Naše nočne so tudi pretežno zaradi Lane, se zbuja, pa hoče v 'ta veliki' postelji spat - verjetno je malo osamljena tam v svoji sobi pa ima še otroško posteljico in ji postaja počasi premajhna. Konec tega meseca pa dobita z Aljošo novo sobo, pa bomo potem kmalu začeli razmišljati o tem, da tudi njega tja prestavimo. Sej se ponoči sploh ne zbuja, samo jamra lakoto, potem pa dobi za jest. Če me ne bi vohal, morda še to ne bi. Bom poskusila narediti tako kot Jessy.

Jaz še vedno v vozičku našega fanta vozim v zimski torbi, ki ima trdno dno, vozičku malo privzdignem naslonjalo, tako da je nonstop pod naklonom. Sem pa že razmišljala, da ga bom počasi dala sedet. Saj tudi na kavču že sedi včasih (tudi mi ga posadimo), ampak tam je obložen z vsemi možnimi blazinami in še potem se ves čas hoče naprej nagibat. Mu je pa ful všeč sedet na kavču.

Danes smo imeli tretji zaporedni dan jabolčka, sem ga že malo manj zmiksala. Strašno uživa, ko jé z žlico. Hehe, zdej pa zeha user posted image . Hranjenje ga utrudi.user posted image .

Grem pa še perilo obesit. Pol pa še eno rundo oprat. Spet bo likanja.....za mojo likarco user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.1.2006 13:36:14   
natasaxy
Oj oj. Tudi mi smo danes o.k., sam sonček pograšava. No kljub temu sva bila več kot eno uro na zraku, ga je tako zmatralo, da je ful velik korenčka in cvetače pojudu in še poplaknil z 140 ml mleka.

Hugolina a imajo v Larixu tud orginizirano kopanje za tako majhne otročke. Mislim je voda dovolj topla in to. Jaz tudi razmišljam da bi kej takega poskusila. V Bohinju v vodnem parku imajo en otroški bazen, sva šla z dragim enkrat sama, pa se mi zdi kar o.k. Sva se po toboganu vozila kot dva otrokauser posted image .

Gašper se zelo rad kopa in uživa v vodi, začne pa jokat ko greva iz vode, očitno bi on kar prespal v banji.

Kdaj pravzaprav otroka lahko začneš dajati v sedeč položaj, midva vsake toliko časa probava, tako ta ga z blazinami obložim, pa nekaj sekund sedi potem pa pade...vaja dela mojstrauser posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.1.2006 14:43:31   
Jessy
Tia, sem šele zdaj videla, da si mi napisala recept! Hvala!!! Sem pa sama čist isto naredila :krompir + bučka + mleko in je ful z užitkom jedla!!!

Midve sva ravno s sprehoda! Žal, pri nas ni nobenga sončka, mraza pa tudi ne! Ni bilo pa nič prijetno se sprehajat! Čez sonček ga ni.

Jaz Nejo kar sede kopam. Držim jo pod pazduho z eno roko, z drugo pa jo umivam. Tako je manj mokrote po kopalnici!

Zadnjič smo govorile nekaj o madežih sadja na oblekcah, pa je ena spraševala (ne vem več katera), kako jih ven spravljamo. No, jaz sem do zdaj uporabljala Vanish Oxy action in je šlo sadje ven, barve pa so ostale. Sem pa drugače delala, kot piše v navodilih. Sem obleko fino namočila, dala na suho (nič ožemala), potem pa kar na debelo posula Vanish po madežu in pustila nekaj minut, nato pa sem sprala. Če ni takoj vse šlo ven, sem postopek ponovila in potem je bilo vredu. Je pa res, da preden se lotim tega opravila, najprej na notranji strani preiskusim, če slučajno ne nese tudi barve proč. Zaenkrat še nisem naletela na pajacka, da bi šla barva stran. Kar je pa belo, pa ni problem, ker obstaja arekina, čeprav jaz dam najprej obkuhat, če pa ne nese proč, potem šele uporabim arekino.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.1.2006 16:03:42   
nanka
Dober dan,
midve sva se pa cel dan potepale. Bile sva v Emporiumu, Btc-ju in  Leclercu. Je že super, ker sem s sabo vzela Hippovo kašico, slinček in žličko. Ko je postala lačna, sva se ustavili in pojedli sadje. Super. Jessy, jaz ji bom jutri pripravila krompir in bučke. Sem danes nabavila zelenjavo in sadje.

Naša kopalnica je tudi pomita, ko Zoja zaključi s kopanjem. Samo še pobrišem in kopalnica je pomita.

Jaz pa oblekice kar z Vanišom perem, pa je zaenkrat tudi ok. Samo s slinčkov ne spravim dol, ampak se ne sekiram.

Sončka pa pri nas tudi ni bilo. Škoda 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.1.2006 18:19:49   
miševi

Hojla!

Nelči - glede user posted image - Jure gre bolj počas, tako da mu še veliko manjka do celega sadnega obroka. Mu je mlekec bolj všeč. No, jaz mu dam, kolikor hoče, samo prideva max. do 15 aventovih (zelo majhnih) žlic. Potem bom res prešla na rižoline ipd. zadeve - in sicer 1 obrok pred spanjem, da bo ob 8-ih zvečer še mlekeca popil. Ko pa sta dva gosta obroka, gre pa vse zelo hitro in bo 1,2,3 na zelenjavnem obroku - seveda mu bom pa okuse zelenjave kdaj, ko imam čas, predstavljala tudi namesto sadja. Tako se je npr. že navadil korenja in mu je všeč. Potem bom pa samo ta sadno-zelenjavni obrok razdelila na 2 dela in bo eden malica, drug pa kosilo. Torej imam popoldne za kaše, dopoldan pa za raznorazno uvajanje okusov, ki se potem razdeli na 2 obroka. Enkrat mi je to že uspelo in upam, da mi bo sedaj tudi.

Drugače sva pa danes jedla melono in moram rečt, da mu je še bolj všeč kot banana.

Joj, bučke. A veste, da sem se zamislila in ugotovila, da Niki nisem nikoli ponudila bučk, ker jih jaz ne maram. Moram pri Juretu popraviti napako in mu jih ponuditi.

Moja sestra, katere punčka ravno danes praznuje 1. rojstni dan (Anouk - user posted image  za Nejo), namaka madeže (tudi pisanih oblačil) v  prašku (+voda) Omino bianco ali nekaj takega. Ji je šlo čisto vse dol. Jaz z Vanish-em ne spravim čisto vse preč in si moram nabavit tole zadevco. je njena bejba veliko majčk in slinčkov popacala, pa sem vse nazaj dobila lepe in brezmadežno čiste (ma, sem kot kaka reklama).

Ja, saj se naš na kavču tudi naprej nagiba, ker vidi svoje noge in si jih zaželi, samo ko sedi, pa sedi brez povštov okoli - samo naslonjalo zadaj. Me malo skrbi, samo je že zdravnica zadnjič rekla, da bo kmalu sedel, ko ga je posadila. V vozku pa, ko se zbudi, tudi noče več strehce od vozička gledat in je rajši mala miška, ki kuka ven in si ogleduje svet okoli sebe, predvsem pa seveda Niko, ki skače okoli njega.

Mi smo pa danes zopet imeli user posted image in to brez oblačka!!!user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.1.2006 19:38:15   
Tiamo
Čer, zdaj pa debate potekajo samo o dodajanju, receptih,...user posted image  bom mogla nazaj poste brat k bove midve začele s sadjem in zelenjavo. Vidim, da sem pa samo jaz začela z rižkem, ma se bom kar držala odročnikov iz Paparice nekaj časa, potem pa po občutku. Kety si si že izposodila knjigo iz knjižnice? Jaz trenutno še nimam problemov iz odstranjevanjem flekov, itak mi pa vsi fleki ostanejo pa karkoli uporabim. A ima katera slučajno kakšno idejo kako naj spravim ven fleke od stika za podpajsko. Moj ima vse bele majice pod pazduho rumene od tega stika user posted image , nekje sem slišala, pa sem pozabila, da limono pa še nekaj zmešaš in gre vse stranuser posted image  Teya še odgovor na tvoje vprašanje o kopanju, jaz sem si zdaj sposodila banco, na eni strani lahko Demi leži, na drugi pa sedi. Samo ji ne ugaja najbolje, ker se najraje kopa tako da pase kravice, seveda je vse mokro okoli k tok brca. Jaz ponavadi Demi kopam cca 15 min. Se jutri tipkamo user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.1.2006 19:40:21   
hugolina
Pozdravček!

V dobri veri, da se bom danes tud martinčkala pri mami, sem napokala tamalga in sva šla - tokrat sama, ker je user posted image  cel dan odsoten. No in kaj sva dobila user posted image user posted image  meglo in oblačnost. Pa tako sem se veselila user posted image  No ja, samo sem bila veseeno deležna zelo dobrega kosila, popoldne sva šle pa še mal po nakupih.

Nanka a veš, da sva tudi hotle it v Leclerca, pa sem si jaz potlej premislila, pa smo šli samo do Kranja v Supernovo.  Mogoče bi se pa srečali user posted image  .Sem pa zadnjič dobila ful dober kompletek (sicer za 12m) v Leclercu, za borih 6000sit user posted image  Vsebuje pa kapico, brezrokavnik, hlače in velurček. Ful noro, res!

Tako da sem kar mal utrujena, Jan je pa takoj dol padel, ko sva prišla domov. Sem mu pa tudi jaz danes kar na poti dala banano, tako kot je Miševi nekje omenila (z žličko).  user posted image user posted image user posted image  za Miševi!!! Pa še nekaj dobrih nasvetov sem razbrala iz tvojih postov, tako da je res fino, da imamo nekaj izkušenih vmes.

Natasaxy to pa ne vem, če imajo v Larixu plavalni program za dojenčke. Jaz sem se šla pozanimat za "lastno režijo". Vem pa, da je ta program na Bledu v Jelovici ali Golfu in pa v Radovljici se mi zdi. 
Sem se pa spomnila tudi na Snovik, samo tam je pa tudi gotovo polno. Ma nevem, sej pomoje bomo šli prvič kar do Kr. Gore, ker je še vedno najbližje.

Voziček imam jaz v polsedečem položaju že od prejšnje posvetovalnice, ker je pediatrinja že takrat rekla, da ga lahko počasi kar posedamo. V naročju pa itak hoče sedeti samo pokonci in ne tako, da je naslonjen name. No, samo če mi v vozičku zaspi, kar zadnje čase ni prav pogosto, mu naslon spustim. 

Cunjice pa tudi jaz najprej namažem z Vanish milom (v kosu), pol pa dam to v stroj in gre vse fino dol.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.1.2006 20:03:25   
tina104
Zdaj je moj dragi pazil na Aljaža, pa sem imela malo časa, da sem slike pogledala. V bistvu sem pogledala slike od Jessy, Tie in zoye24. Ful ste vsi lepi in rastete user posted image . Res je razlika, ko vidiš, kakšni so bili, ko so se rodili, pa kakšni so zdaj. Aja, pa nanka, vaše stanovanje mi je tudi uspelo pogledat - predvsem dnevna soba mi je zelo všeč. Pa zoja se mi ne zdi taka suhica na slikah user posted image .
Tudi jaz sem dodala nov album, če katero zanima, kako pa izgleda trenutno naš Aljaž.
Glede kopanja: mi se zdaj kopamo kar v veliki banji, ker je tista mala res bila premajhna in je vsa voda preko pljuskala, čeprav ni ful migal. Kot verjetno že veste je ful jokal pri kopanju in tako je do pred kratkim bilo bolj malo brcanja, zdaj je z vsakim kopanjem tega več. Držim ga še vedno tako kot na začetku, čeprav je res težko ker je že ful močan.
Voziček imam večinoma še v ležečem položaju - malo je dvignjeno - kot recimo posteljica, občasno ga dam v višji položaj - npr. tačas, ko se jaz obuvam in oblačim, pa je Aljažu dolgčas in se hoče jokat, pa ga dvignem, da mu preusmerim pozornost. V ležalniku ima tudi že precej dvignjen naklon, pa veliko mi sedi v naročju, pa vsak dan ga nekajkrat za roke primem tako, da se sam povleče v sedeč položaj - ful mu je všeč.

Moram se pohvalit - danes mu je uspelo, da se je sam prevalil iz hrbta na trebuh in to je delal celi dan, ko je le imel priložnost - v njegovi postelji, na previjalni. Zgleda, da mu je bilo ful všeč. Pa dežek je tudi aktualen - jezik ven, pa slina leti povsod.

Kaj še samo jaz ne dodajam? Bom še malo počakala, ne vem sicer če do 6. meseca. In kaj še samo jaz nisem dobila M?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.1.2006 20:08:37   
tina104
Aja, teya, sem pozabila še glede zobkov - jaz sem vedela, ko sem jih videla user posted image . Lahko pa ti povem, kako je bilo pri nas - malo več tečnobe, slinjenje v potokih - smo kar redno uporabljali slinčke, ker je res teklo. Pa seveda ful grizenje vsega, kar je prišlo pod roke, ampak to se še vedno dogaja. Pa enkrat se je ponoči zbudil z groznim jokom, pa enkrat je čez dan ful jokal, kar se ponavadi ne dogaja, ne vem, mislim, da je bilo to povezano. Drugače pa ni ful jokal - to je bil jok 5 min ali nekaj takega. Itak, da so vsi govorili, ja verjetno ga zobki mučijo, pa jim nisem najbolj verjela, ker so to pri mojem nečaku govorili enih pet mesecev prej preden jih je dobil user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.1.2006 20:38:12   
nelči
Lep večer!

Miševi, tebe je pa pravi užitek brat!!!user posted image  Tako lepo razložiš, karkoli te človek vpraša, da je res vsakomur jasno. Bom se kar držala tvojih že preizkušenih metod navajanja na gosto hrano (seveda, če bo tudi Janu všeč user posted image ). Se mi zdi super pristop, sploh za tamale.

Tudi Jan noče biti naslonjen, ko ga držiš v sedečem položaju in kar naprej sili - do nogic. Drugače pa ne obstoji sede niti sekunde, ga kar vrže na stran user posted image

Enako kot Hugolina dam naslon vozička v polsedeči položaj, ko pa zaspi, pa ga spustim!

Jaz za madeže tudi uporabljam tekoči Vanish, vendar si ga vedno prelijem v plastenko s šprico (od čistila za steklo) in špricam na madeže, kar je veliko bolj praktično, kot polivat po madežu. Ne vem zakaj nimajo Vanisha tako embaliranegauser posted image

Ne Tina, tudi jaz še na veliiiiiiiiko srečo nisem dobila M. user posted image Trkam na les!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
13.1.2006 21:20:37   
Jessy
Sem pogledala slikce od Aljaža!!! Ful je cortek!!! Pa se mi ne zdi več tako močan! Al pa zato, ker imam tudi jaz eno tako doma?!?!? user posted image  SAM, DA SO ZDRAVI!!!!

Drgač vam pa sporočam, da vas naša avgustovka ery pusti pozdraviti. Ima ful smolo z računalnikom. Zdaj je še slabše kot zadnjič, saj nas tokrat niti brati ne more, kaj šele, da bi kaj napisala!
Drgač pa jaz tudi monjo pogrešam!

Kolkr sem jaz informirana za Ominobianco, je to za belo perilo....vsaj pri nas v štacuni obstaja le za belo perilo, pa še kovinske stvari je treba odstraniti (tako piše v navodilih), možno pa je, da je tudi za barvasto perilo...kaj pa vem...

Kako se odstrani belo od stika, pa nimam pojma....bi pa tudi jaz bila vesela kakšnega takega "recepta", saj je pri nas isto, kot pri vas, Tia, tako da ni treba nič  user posted image !

Ti user posted image  pa nehej imet  user posted image  samo zase...še k nam ga napodi!!!

Sem pa pozabila povedati, da sva bili včeraj pri zdravnici in tudi ona ni vedela, kaj ima to za eno sranje za ušesom. Nama je pa dala eno kremo, s katero se ne smeva mazati več kot 1 teden. Če ne bo bolje bomo mogli pa k dermatologu. Bom pa zdaj še v albumček dodala slikco s to rečjo, da boste vidle, da sploh ni majhna reč. Očitno ne bom prav kmalu dodala slikce, ker je nekej rač. zablokiral in bom to poslala, da slučajno kam ne izgine, pol bo treba pa resetirat...torej, čez kakih 15 min bo slikca v albumčku - upam!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
13.1.2006 21:31:46   
nelči
Tina Aljaž je pa res pravi korenjak user posted image .

Si me spomnila - tudi jaz sem dodala nekaj Janovih fotk (po velikih mukah)! Če si jih katera želi ogledat - geslo je isto.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
13.1.2006 21:51:38   
Jessy
Ooo, tudi Jan je že fajn zrastel!!! Pa kolk je cortkan in temne polti!!! user posted image user posted image user posted image

p.s. Slikca od madeža je že v albumu!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
13.1.2006 22:03:46   
nelči
Jessy sem videla Nejin madež. Lisa je kar velika ja, ampak se mi zdi, da ni kaj hudega. Mogoče res kakšen predel suhe kožeuser posted image . Upam, da ga čimprej pozdraviš!!!!

Punce eno vprašanje. Ko sem naredila svoj album z geslom, sem šla gledat zadnjih 20 albumov in vidim svojega, sicer zaklenjenega ampak se mi spodaj prid podatkih o albumu vidijo tiste tri možnosti: Dodaj fotko, uredi, briši, ki so aktivne in tako lahko pride vsak do mojega gesla in slik!! Kaj to vidim le jaz, ker je moj album ali ve tudi???  Jessy, daj poglej prosim, če si še tukaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.1.2006 22:10:03   
Jessy
Nelči, kar brez skrbi! To vidiš le ti, ker gre za tvoje albume!!! Preverjeno!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
13.1.2006 22:23:14   
nelči
Jessy hvala ti! Sem si mislila, da bo nekaj takega. Sem se pa res ustrašila user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
13.1.2006 23:16:50   
miševi

Pri nas že vsi user posted image , jaz sem pa dežurna "straniščarka".

Nelči. Tina - cukre imata. Tudi meni se ne zdi Aljaž nič premočen, Jan je pa sploh maneken. Sicer se mi pa tudi tvoja Neja, Jessy, zdi čisto v redu. Počakaj, da se začne plazit, pa hodit, se bo potegnila ko prekla.

Nelči, hugolina, hvala, mi bo kar user posted image . Se trudim, da napišem razločno, včasih pa tudi jaz zakompliciram. Pa da ne boste mislile, tudi jaz velikokrat poberem kakšne vaše idejeuser posted image ! Nelči, ti pa kar probaj, če mu pa sistem ne bo všeč, bo pa itak pokazal.

Aha - kako vedeti za user posted image ? user posted image Pojma nimam!!!! Pri Niki tudi enkrat nisem vedela, da bodo zobki. Prvič, ko je bilo kaj reakcije, je bilo točno na 1. rojstni dan, ko je zakuhala in bila malo bolj mirna. Upam, da bo tudi Jure tako zobke dobiluser posted image .

Sedaj pa nesem našo bejbo na user posted image , da ne bo luže.

Jessy, jutri dobiš user posted image (upam)!

LP,user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
14.1.2006 7:55:53   
Tiamo
Jutro,  danes smo spali pa do 7:30. Se pravi je glavni krivec za Demino zbujanje ob 6, očka, ker takrat vstane in gre v službo. Sem pogledala Aljaža, cukr, ta pravi fantič user posted image user posted image  Tudi meni se zdi da ni nič predebel ali prevelik, lepo se zlije z našimi levčki. A imamo vse levčke, a je kdo devica? Jessy a tale Nejin lišaj čutiš k greš s prstm po njem? Demi je imela nekaj podobnega na čelu, ista veličina in sem ga čutila pod prsti. Jaz sem ji kar s hladilnim mazilom namazala na debelo zvečer in zjutraj sem z vatko zdrgnila, to počnem že 14 dni. Rsečina je zginila, samo čuti se pa še malo. grem popit kavici, danes bove spet same k ima očka prezentacijo slaščic..upam da bo kaj prinesel. 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
14.1.2006 8:00:09   
Tiamo
Nelči, neve kam sem si zapisala tvoje geslo...prosim če mi ga posreduješ, da pogledam tvojega korenjaka... Jessy ery lepo pozdravi...tudi jaz pogrešam monjo in tajico...

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
14.1.2006 10:20:18   
zoya24
Dobro jutro,

danes smo mi potegnili do pol desetih, sploh ne pomnim, kdaj sva se nazadnje z mojim tako pozno vstala. Mali se je sicer zbudi okoli štirih, vendar takoj zaspal nazaj, potem sva se dojila ob pol sedmih, sem ga slišala nekaj čez osem in preden sem se uspela dvignit, je ratala spet tišina, je zaspal in se zbudil do pol desetih user posted image user posted image user posted image .

Sem tud jaz videla Nejin madež, nimam pojma kaj bi bilo to, verjetno pa nič hujšega. MI imamo sicer na nogici že od rojstva eno veliko znamenje (v obliki lis).

Sem pogledala slike, Aljaž in Jan sta prava korenjaka user posted image user posted image user posted image .

Danes gremo na rojstni dan, ga praznuje moj nečak, ki je bil 1.1.2006 star dve leti, bo spet veselo.

Kar se madežev tiče, jaz tudi uporabljam Vanish, zaenkrat pa večjih težv nimam, razen slinčki nekateri so mal flekasti, vendar se za te ne sekiram.

Naš se tudi takoj prekucne, če ga daš v sedeči položaj in sicer naprej, včasih tudi vstran. V glavnem je še nestabilen. Pa sej imajo še čas.

Lepo sončno soboto želim vsem....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
14.1.2006 10:27:15   
hugolina
Pozdravček!

Midva sva danes spala do 10-ih!!!!user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet. Sedaj sem pa čisto preč. Kar begam po stanovanju user posted image

Tia ja, naš Jan je devica in vsi tisti, ki so rojeni po 22.8. so device.

Jessy upam, da ta lisa izgine. Pojma pa nimam, kaj bi to lahko bilo.
Jaz sem pa včeraj opazila, ko sva se kopala, da je imel okrog desni "joškice" nekaj rdečih pikic. Ali bi to lahko bilo od bananeuser posted image  (jedla sva jo drugič), ali kaj drugega?
Kako sploh izgleda reakcija na kakšno hrano? Ali je to po celem telesu, ali lahko samo tko mal ?

Zdej grem pa spit kavico, pol se bomo pa počasi pripravili in šli plavat user posted image user posted image
Se vam javim!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!