|
RE: Avgustovke, kje ste 13.1.2006 18:19:49
|
|
|
|
miševi
|
Hojla! Nelči - glede - Jure gre bolj počas, tako da mu še veliko manjka do celega sadnega obroka. Mu je mlekec bolj všeč. No, jaz mu dam, kolikor hoče, samo prideva max. do 15 aventovih (zelo majhnih) žlic. Potem bom res prešla na rižoline ipd. zadeve - in sicer 1 obrok pred spanjem, da bo ob 8-ih zvečer še mlekeca popil. Ko pa sta dva gosta obroka, gre pa vse zelo hitro in bo 1,2,3 na zelenjavnem obroku - seveda mu bom pa okuse zelenjave kdaj, ko imam čas, predstavljala tudi namesto sadja. Tako se je npr. že navadil korenja in mu je všeč. Potem bom pa samo ta sadno-zelenjavni obrok razdelila na 2 dela in bo eden malica, drug pa kosilo. Torej imam popoldne za kaše, dopoldan pa za raznorazno uvajanje okusov, ki se potem razdeli na 2 obroka. Enkrat mi je to že uspelo in upam, da mi bo sedaj tudi. Drugače sva pa danes jedla melono in moram rečt, da mu je še bolj všeč kot banana. Joj, bučke. A veste, da sem se zamislila in ugotovila, da Niki nisem nikoli ponudila bučk, ker jih jaz ne maram. Moram pri Juretu popraviti napako in mu jih ponuditi. Moja sestra, katere punčka ravno danes praznuje 1. rojstni dan (Anouk - za Nejo), namaka madeže (tudi pisanih oblačil) v prašku (+voda) Omino bianco ali nekaj takega. Ji je šlo čisto vse dol. Jaz z Vanish-em ne spravim čisto vse preč in si moram nabavit tole zadevco. je njena bejba veliko majčk in slinčkov popacala, pa sem vse nazaj dobila lepe in brezmadežno čiste (ma, sem kot kaka reklama). Ja, saj se naš na kavču tudi naprej nagiba, ker vidi svoje noge in si jih zaželi, samo ko sedi, pa sedi brez povštov okoli - samo naslonjalo zadaj. Me malo skrbi, samo je že zdravnica zadnjič rekla, da bo kmalu sedel, ko ga je posadila. V vozku pa, ko se zbudi, tudi noče več strehce od vozička gledat in je rajši mala miška, ki kuka ven in si ogleduje svet okoli sebe, predvsem pa seveda Niko, ki skače okoli njega. Mi smo pa danes zopet imeli in to brez oblačka!!! LP
|
|
|