|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
19.12.2005 14:35:48   
Jessy
Nanka, saj sem ful gledala, če bi te kje videla, ko sem se peljala skozi Višnjo Goro, sam te nisem videla. user posted image  Smo se ustavili pri stricu v Mali Loki, tako da smo potem skupaj šli prav skozi Višnjo Goro, nato pa na AC!

Nanka, jaz sem ji naredila prav kašico iz jabolka, pa jo je jedla. Mogoče ji je naribano pregrobo zaenkrat.

Danes sem ji spet dala cvetačo, pa jo je tako mazila, da je bil cel user posted image , ko ji je nisem več dajala! To bi pojedla, kolikor bi ji dala! Jutri bom pa najbrž ali hruško al pa krompir. Še kolebam kaj čem.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.12.2005 15:07:01   
nelči
Dan!

Na hitro se javim.

Najprej hvala za lepe čestitke Janu in vse najboljše Juretu, Davidu (z zamudo) in Timonu. user posted image user posted image

Tia, upam, da se Demi ne naleze in čim prej se pozdravi!!!!  Bi te prosila za geslo albuma Demi. Sem te že enkrat prosila,  pa si me verjetno spregledala user posted image

Aljaž user posted image  za otvoritveni zobek!!!!

Jan poliva že od vsega začetka in še sedaj. Včasih manj, včasih bolj in se sploh ne sekiram. Po moje je to čisto normalno. Poleg polivanja pa se tako zelo slini, da moram slinčke nenehno menjavat! Si moram naredit zalogo slinčkov, ker bo verjetno še huje!

V četrtek imava 2. cepljenje in me je že malo strah, ne toliko kako bo prenesel (1. je kar dobro in upam, da bo 2. tudi) ampak zato, ker sva naročena ob 12.15h, to je pa ravno ura, ko ponavadi najbolj spi. Zato bo ful siten, ker nebo naspan, pa še cepljen bo, ubogi revež user posted image  Me zanim, kaj ob drugem cepljenju tudi tehtajo in merijo malčke???? No, če slučajno ne, jih bom poprosila naj ga, ker me res zanima kako napreduje.

Jan spi, pa grem tudi jaz malo na kavč. Ponoči že nekaj časa ne spimo ravno dobro!!!

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.12.2005 17:53:59   
petri85
Timon, vse najboljše!!!

Nanka, bom šla sedaj pogledat vašo družinico.

Pri nas, pa moram potrkat, da do sedaj sploh ne poznamo polivanja.

Tudi mi že pet dni delamo kašice - 4x jabočno - dobro prenesel, 1xbananino - ga je pa fajn zvijalo, pa prdkal je cel popoldne, tako, da banae same ne bomo še dajali!

Danes sva bila spet skoraj tri urice zunaj, ker je bilo takoo lepo.

Tia, upam da je tvoje zdravje kaj bolje!?

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.12.2005 18:32:08   
Tiamo
Hojla, sem bolje, sem vzela v lekarni od Plive šumeče tablete in zdaj mi je malo bolje, no saj glavo nimam več polno, iz nosa mi pa teče v potokih, se je odprla pipca. se tipkamo

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.12.2005 18:45:51   
nanka
Tia, veliko čajčka pa bo kmalu minilo.

Vrnila sem se iz novoletnega kosila s sodelavkami, pa sem prav vesela, da sem že doma. Ni mi žal, da sem doma.

Zdaj grem pa dete spat spravit, že user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.12.2005 7:12:26   
Tiamo
Jutro, danes smo pa zgodnji, Demi je spala od 8:30 pa do 6, prez nočnega hranjenja, je pomagalo da sem ji večerni obrok zamenjala nazaj z Hipp1. user posted image   Drugače vsak dan prinese kaj novega, včeraj je z očkom sedela pri jedilni mizi in pol ure sta gledala vse reklame in na koncu jih je strgala. Zdaj se ji uspe že prevrniti nazaj iz trebuha na hrbet in smeje se naglas ib najbolj čudnih rečeh, ko npr. njeno hrano dajem v posodo. Tok je smešna, da se ji kdaj do solz nasmejim. Jaz sem tudi bolje, samo nos me še zafrkava.  Nelči, pri drugem cepljenju so Demi stehtali, izmerili, uglavnem vse preverili, reakcije ni bilo, tako kot pri prvem user posted image  TAko, da upam, da je tudi pri vas ne bo. Nanka, te zdaj mika zamenjava službe, ali boš še ostala v stari, jer je zabava uspela. Mene noben niti ne povabi na nobene zabavo, so imeli že par piknikov, tako da sem prepričana, da bom zamenjala službo, če bom le kaj dobrega dobila.  Demi je zaspala, grem še malo pod kovter... 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.12.2005 9:27:42   
zoya24
Dobro jutro,

mi smo spali tudi odlično, saj sva prvič jedla ob 5.30, nato sva pa spala še do 8.30. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri novoletno zabavo v službi, Če bo šlo vse po planu, grem. Kot sem že enkrat napisala sem zaenkrat ful zadovoljna s službo in kolektivom.

Danes moram kupit še zadnja darila, smo bili včeraj zvečer sicer v BTC-ju, pa so v City parku imeli neko živo glasbo, mi je blo ful tečno, ker je bilo tako naglas, tako, da smo se hitro pobrali od tam. Malega pa ni nič motilo, je prav z užitkom gledal okrog vse te lučke in ljudi.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 20.12.2005 9:28:18 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.12.2005 10:17:21   
Jessy
Dobro jutro!!!

Vam moram povedat, da sem si končno spet nafilala baterije, saj sem včerej že mal po 22. uri zaspala na kavču, tako da sem se pol samo preselila v posteljo in spala do 8.30, nato pa še do 9h poležavala v postelji. Je tako pasalo, da si ne morete misliti!

Drgač pri nas ni nič novega. Nejo očitno nič ne zanima, kako to zgleda, če se sam prevališ ali na trebuh ali na hrbet in odločno vstraja le na boku. Je ne razumem!

Tia, ti si si pa super naštimala avatar! Kako pa to narediš, da se slikce menjavajo??? Nam izdaš skrivnost? Sem vesela, da je z zdravjem boljše!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.12.2005 10:25:46   
Tiamo
s programom Easy gif animator se naredi tak avatar   Jessy pejt na MSN

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 20.12.2005 10:39:20 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.12.2005 12:10:32   
nanka
Živio.

se vam nahitro javim, ker imam nor dan. Ob 11 sem imela v Ljubljani ginekologa, ob 15 pa ima Zoja UZ kolkov v Litiji. Sva se ustavile doma samo toliko da se naje in letiva dalje.

Tia kosilo je bilo bolj blef, tako da še vedno iščem drugo službo. Ko sem jih zdaj videla po 7 m odsotnosti, pa še bolj. Se ni nič spremenilo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.12.2005 13:56:01   
Tiamo
Nam se je pa zgodila nesreča..nič grozega, ampak smo se vsi pošteno ustrašili. No jaz sem se malo kasneje... Na obisku je bila prijateljica in sva pili turško kavo z mlekom. Demi se je veselo igrala v naročju prijateljice in kar naenkrat je k sebi povlekla skodelico kave in se polila. V trenutku sem jo imela slečeno, takoj sem jo namočila v fiziološko ..... ttako hitro še nisem imela slečene....kričala je pa tok... Polila se je po rokci in po mednožju, hvala bogu za plenice...tako, da je imela malo bedro rdeče in rokco...zdaj se ji nič več ne pozna...dobro je tudi da je bila kava z mrzlim mlekom, tako da ni bila vroča... Hitro odraščajo, bomo mogli biti bolj pazljivi....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.12.2005 15:07:16   
zoya24
Tia samo, da se je vse dobro izteklo. Nesreče se bodo verjetno še dogajale, imaš pa prav treba bo biti pazljiv, čedalje bolj.

Midva sva ravnokar iz sprehoda, sva bila malo bolj pozna, saj je Žiga spal od enajstih do pol dveh. Je pa zdaj nekaj dni prav fino vreme, danes je bilo še toplo, tko da kar paše.

Sem pozabla povedat, da sva midva včeraj začela s sokcem. Mu je bilo kar dobro, danes sem mu dala kolikor je želel, pa ne vem če ga je pojedel 10ml user posted image . Jutri začneva z kuhanim jabolčkom.

Nanka upam, da bodo kolki OK in da se rešite tega širokega povijanja.

Jessy ne se sekirat bo Neja že pogruntala kako gre, je pa pomoje ena redkih 4,5 mesečnikov, ki tako dobro sedi, naš mislim, da ne sedi niti sekunde, kar se pa obračanja tiče je pa pravi mojster.

Grem zdaj kuhat, se še tipkamo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.12.2005 15:53:24   
tina104
Ja, Tia, te razumem, da si se ustrašila. Pri nas je pred kakim tednom tudi nastala panika - pravzaprav kar dvakrat.
En dan se mi je ropotuljica izmuznila iz rok in je padla ravno po Aljaževi roki. Je bila taka ena malo večja in je ful jokal. Predvsem se je ful prestrašil, jaz pa sem se še bolj in ful mi je bilo hudo, da sem bila tako nerodna.

Kaka dva dni kasneje pa sem sedla za mizo s kulico v roki, da bi nekaj napisala, Aljaža sem držala v naročju in se je tako močno naprej odrinil, da se je z glavo zadel v kulico. Ful sem se ustrašila, ker je res malo manjkalo, da bi ga zadela v oko. Bilo je čisto malo joka, nič hujšega. Že trkam...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.12.2005 16:32:05   
Jessy
Joj, Tia, kar zmrazilo me je!!! Še sreča, da kava res ni bila prevroča!!! Ti otroci so res tako živi postali, da je treba preventivno vse odmikat! Saj se človek še zanese ne!!! No, sam, da ni kaj hujšega!!!

Ja, Tina, tudi s svinčniki so hitre poškodbe. Sta imela srečo v nesreči!!!...joj, bomo res mogle začet pazit!!!

Jaz sem pa tako pozabljiva, da je kaj! Včeraj mi je Monja poslala SMS in mi sporočila, da imajo težave z računalnikom, pa je naročila, naj vse avgustovke pustim lepo pozdravit v njenem imenu!!! Torej, Monja vas pozdravlja!!!

Jaz se pa trudim z Nejo, da jo navadim, da mi bo pila tudi po flaški. Ker sem jo izključno samo dojila, imam zdaj težavo, ker mi zavrača flaško. Ampak sva že malo napredovali, tako da mi v enem dnevu popije cca 50 ml čaja (kamilic). Mi je danes mama rekla, da je nekje slišala, da ni dobro, da se tolk kamilic pije, sam, zakaj pa ni vedela. A ve katera od vas?

Uf, nanka, ti imaš pa pester dan! Boš zmogla vse?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.12.2005 17:36:22   
zoya24
Jessy mi imamo tudi po novem probleme s flaško, zdaj sem ga ene dvakrat mal prelesičla, tako, da sem mu dala najprej dudo, nato pa hitro flaško pa je blo. Nimam pa pojma zakaj ne bi smeli kamilic. Jaz zaenkart, ko res malo pije čaja, uporabljam še hippove, samo me moti ker so sladkani. Ali katera pozna kakšne nesladkane otroške čaje, po možnosti takšne ki se hitro pripravijo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.12.2005 17:40:05   
nanka
Čao,
no pa smo se vrnili. Uf tole pa je bil dan. Jutri ima pa Matic ob 11 ortodonta, po 12 pride pa serviser pralni stroj popravit. Moram priznat, da jih komaj uspem  razvažat k zdravnikom.

Kolki so OK, tako da sva se končno tudi midve znebile širokega povijanja in tudi kontrole niso potrebne. Sva bili kar 4 v Litiji.

Včeraj sem ji dala dve žlici Hippove jabolčne kašice, danes jih je pa že deset pojedla. Jutri ji bom pa domačega zmiksala in bom videla reakcijo.

Jessy, a si kaki že poskusila dati? Danes sem ga kupila pa ne vem kdaj ga lahko začne jesti. Pozdravi Monjo še v mojem imenu. Želimo ji čimprejšnje delovanje računalnika. 

Tia, super da je vse dobro in se ni poparila.

Tina samo da se je srečno končalo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.12.2005 17:42:47   
nanka
Aljaž user posted image user posted image user posted image user posted image  .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.12.2005 18:31:05   
Jessy
Nanka, a veš, da sem o kakiju že razmišljala, pa ne vem, če ga lahko je!?!? Bi bilo dobro vprašat punce na forumu o uvajanju hrane. Tam so fajn izkušene. Grem kar jaz vprašat, pa bomo kar tam pogledale, kaj bodo rekle! OK?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.12.2005 18:34:19   
Kety
Dober večer!

Najprej Aljažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesečnico!

No, zdej pa še od mene malo. Sem tako utrujena, za crknit. Res!! Totalno zmozgana in bom mogla mal napolnit baterije, drugače bo zmanjkalo hrane za našega Timončka.

Berem, da že vse fuuuul dodajate, no pa mal smo že itak čvekale na msn-ju o tem. Sem se odločila, da ne bom še dodajala, ker sem čist zmedena od vseh mnenj, ki sem jih slišala. Zdej sem se odločila, da bom poskusila zvečer sčrpat svoje mleko in dat v flaško še mal Hippovega rižka, ki se ga lahko vmeša vmes. Mogoče pa se bo lepo nasitil zvečer in se ponoči ne bo več zbujal. Kaj menite ve?? A ima katera kaj izkušenj s tem??

Tia, meni se je zgodilo podobno kot tebi. Sem bila v petek pri sestrični in smo skupaj jedli kosilo. Seveda je bil Timonček pri meni v naročju, ko sem jedla in sploh nisem dojela, ko je zagrabil krožnik in ga potegnil k sebi. Krožnik je bil poln vroče juhe in bi se oba lahko ful poparila. Groza! No, in jaz krožnik odmaknem in ni minila minuta, ko je stvar ponovil!! Tako, da je res treba pazit.

Včeraj sem pa delala gibanico in me je ful gledal ko sem vsake toliko časa med lupljenjem jabolk dala en košček v usta. No, in mu ga dam za probat je pa tako cmokal, da ga je bilo veselje gledat. Zato me je prijelo, da bi mu še kaj dala, potem pa so me vsi ful zmešali...eni so mi rekli, da moram začet z zelenjavo, ker je drugače ne bo jedel...drugi naj še počakam, tretji naj delam po občutku, potem spet, da naj pa dam vsaj zvečer rižek v mleko....GROZA!! Me je kar strah tega uvajanja goste hrane!

No, zdej sem se pa razpisala. Upam, da se še katera kaj oglasi.

Aja, pa še nekaj... naš ima 6.300g....a naj kupim plenice št. 4 ali še 3.?!user posted image  Od Babylove se mi zdijo 3 (od 4-9kg) malo majhne, zdej bi pa kupila Pamperske Active fit. A so kej večje te plenice??

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.12.2005 18:43:42   
Jessy
Kety, naša ima sigurno čez 7 kg, pa so ji 3 od Babylove še prav. Pa ne boš verjela, da jih je zadnjič moja mami dala na rito tudi mojemu 2-letnemu nečaku, ker se je pri meni pokakal, pa ni imela nobene plenice s sabo!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.12.2005 20:02:41   
zoya24
Glede plenic, jaz uporabljam 4-ko za čez noč, drugače imam pa še vedno 3-ko, samo sem opazila, da ga baby love tišijo okoli nogic, tko, da jih ne bom več kupila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.12.2005 20:03:19   
zoya24
Aljaž vse najboljše! user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.12.2005 20:12:04   
nanka
Kety naša ne mara rižkota v flaši, ima pa zelo rada Hippovo kašico marelica breskev, ki se meša z vodo. Zdaj jo dobi za zajtrk po žlici in je poje okoli 70 ml. Jabolko sem ji pa danes dala tretjič in to med mlečnimi obroki. Včeraj sem ji dala tri žlice, danes pa malo več, ker se je oblizovala. Z dodajanjem sem začela zato, ker mleka še vedno ne mara preveč in jo moram še vedno siliti, da ga poje. Mogoče bo z gosto hrano več in bolje jedla.

Pri plenicah ti pa ne znamsvetovati, ker ima Zoja še vedno pamperske 2 (od 3-6).

Jessy, si videla, da jim kaki dajejo že po 14 dnevih uvajanja. Moram priznat, da jaz sadeža še nisem jedla, bi ga pa rada ponudila Zoji, da bo več različnih okusov. 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.12.2005 20:58:06   
Jessy
Sm vidla ja, sam so njihovi otroci bili za spoznanje starejši, ko so sploh začeli z uvajanjem. Mal me mika, da ji ga dam jutri, ker imam ravno nekaj fino zrelih kakijev doma - jaz jih obožujem. Upam, da ne bom mimo usekala!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.12.2005 21:16:09   
miševi

Čer!

Aljažuser posted image user posted image user posted image !!!

Pozdrav Monji!

Tia, hvala bogu, da je z Demi vse v redu. Ja, res je, vsak dan so bolj živahni in me moramo biti vsak dan bolj pazljive.

Jure že drugi dan je jabolko. Včeraj je dobil 1 žličko malce zgoščenega soka, danes sem pa, ker se mi je sokovnik pokvaril, jabolko kar naribala tam, kjer se običajno riba limona in ga je fino speštalo. Pojedel ga je pa ene 3 žličke. Mu je zelo všeč in ga nič ne kuham. Ko ga lupim, mu ga tudi dajem za lizat in je ves navdušen. Je prav smešen, kako lovi žličkouser posted image . Dajala mu ga bom še 2-3 dni, nato bom začela s korenčkovim sokom (tudi nekuhano), ene 3-4 dni, nato bom združila jabolko in korenje. Potem bova pa itak imela posvetovalnico in tam bom seveda zanikala, da midva že papcavauser posted image . Nato mu bom "predstavila" še melono in banano in bo pripravljen za menjavo enega obroka s sadjem, potem bomo pa začeli z zelenjavco (no, saj korenček je že itak zelenjavca). Rada uvajam dopoldne, ker se do zvečer že vse morebitne "zvijačke" poležejo.
Kety, kaj pa vem, vsak ti lahko kaj svetuje, odloči se pa sama in potem stoj za tem, kar boš delala. Otrok bo že pokazal, če mu kaj ne bo po godu. Vsak otrok je drugačen. Mislim pa, da to o zelenjavi ne drži - pri hčerki sem začela s sadjem, pa zelenjavo ravno tako obožuje. Je pa odvisno od posameznikovega okusa. Riževe kosmiče sem pa jaz pozno začela dodajat v mleko. Najprej sem imela zjutraj mleko, potem sadje, nato mleko (kasneje zamenjano s kosilom - krompir ali riž + zelenjava), nato gosta kašica (gres, riževi kosmiči v mleku - na žlico), zvečer mleko. Šele ko z večernim mlekom ni več prespala noči, sem notri dodala 1-2 žlici teh kosmičev in je potem spala. To sem delala pri Niki in bom ponavljala pri Juretu. 
Nanka, pri kakiju pazi, da je dobro zrel - ti so dobri in sladki. Kakšen vmes pa zna malo usta skupaj potegnit (pa ne od kislosti ampak kar eno oblogo na jeziku narediuser posted image ).

Naš se pa spet nič ne obračauser posted image . So mu všeč samo trebušnjaki, teh pa naredi na milijone...

Danes sem si vzela popoldne 3 ure prosto in nakupila vsa darilauser posted image . Jure je bil pa priden in se je atiju pokakaluser posted image  - le-ta se vztrajno otepa previjanja, danes mu pa ni ušlo...

Sem hotela na albume, pa mi jih sploh ne odpre...

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?