|
RE: Avgustovke, kje ste 20.12.2005 21:16:09
|
|
|
|
miševi
|
Čer! Aljaž !!! Pozdrav Monji! Tia, hvala bogu, da je z Demi vse v redu. Ja, res je, vsak dan so bolj živahni in me moramo biti vsak dan bolj pazljive. Jure že drugi dan je jabolko. Včeraj je dobil 1 žličko malce zgoščenega soka, danes sem pa, ker se mi je sokovnik pokvaril, jabolko kar naribala tam, kjer se običajno riba limona in ga je fino speštalo. Pojedel ga je pa ene 3 žličke. Mu je zelo všeč in ga nič ne kuham. Ko ga lupim, mu ga tudi dajem za lizat in je ves navdušen. Je prav smešen, kako lovi žličko . Dajala mu ga bom še 2-3 dni, nato bom začela s korenčkovim sokom (tudi nekuhano), ene 3-4 dni, nato bom združila jabolko in korenje. Potem bova pa itak imela posvetovalnico in tam bom seveda zanikala, da midva že papcava . Nato mu bom "predstavila" še melono in banano in bo pripravljen za menjavo enega obroka s sadjem, potem bomo pa začeli z zelenjavco (no, saj korenček je že itak zelenjavca). Rada uvajam dopoldne, ker se do zvečer že vse morebitne "zvijačke" poležejo. Kety, kaj pa vem, vsak ti lahko kaj svetuje, odloči se pa sama in potem stoj za tem, kar boš delala. Otrok bo že pokazal, če mu kaj ne bo po godu. Vsak otrok je drugačen. Mislim pa, da to o zelenjavi ne drži - pri hčerki sem začela s sadjem, pa zelenjavo ravno tako obožuje. Je pa odvisno od posameznikovega okusa. Riževe kosmiče sem pa jaz pozno začela dodajat v mleko. Najprej sem imela zjutraj mleko, potem sadje, nato mleko (kasneje zamenjano s kosilom - krompir ali riž + zelenjava), nato gosta kašica (gres, riževi kosmiči v mleku - na žlico), zvečer mleko. Šele ko z večernim mlekom ni več prespala noči, sem notri dodala 1-2 žlici teh kosmičev in je potem spala. To sem delala pri Niki in bom ponavljala pri Juretu. Nanka, pri kakiju pazi, da je dobro zrel - ti so dobri in sladki. Kakšen vmes pa zna malo usta skupaj potegnit (pa ne od kislosti ampak kar eno oblogo na jeziku naredi ). Naš se pa spet nič ne obrača . So mu všeč samo trebušnjaki, teh pa naredi na milijone... Danes sem si vzela popoldne 3 ure prosto in nakupila vsa darila . Jure je bil pa priden in se je atiju pokakal - le-ta se vztrajno otepa previjanja, danes mu pa ni ušlo... Sem hotela na albume, pa mi jih sploh ne odpre... LP
|
|
|