|
RE: Avgustovke, kje ste 19.12.2005 10:25:51
|
|
|
|
Jessy
|
Zdaj pa imam končno fraj rač. in Neja bo še nekaj minutk spala! Najprej čestitam trem slavljencem, čeprav z zamudo! Tia, albumi pa že včeraj zvečer niso delali, ker sem hotela dodat nekaj sličic, pa nisem mogla. Mi je pisalo, da nekaj posodabljajo! Danes pa še nisem nič pogledala! Nanka, pogledala sem tudi družinico in ste luštni! Imaš pa res že velika otroka! Kako sta sprejela Zojo? Po moje sta komej čakala!!! Naša malčica je danes ponoči imela neke izpade joka, oz. je bilo že proti jutru. Je ful zajokala, potem pa tako prdnila, da je vredu počilo. Sem razmišljala, če jo je včerajšnja cvetača napenjala, ker jo je jedla za kosilo. Bom vidla, kako bo danes, ko jo bo spet dobila za kosilo. Sem pa tudi opazila, da odkar ji dajem kašice za jesti, da vsak dan kaka, prej pa je na 4 ali 5 dni. Kety, ti imaš zdaj pa kar 2 otroka! Bolni ljudje so enako zahtevni, kot otroci - tako pravijo!!! Upam, da pri tebi ni tako! Jaz moram prav pohvaliti mojega moža, ampak se v vseh 12. letih, odkar sva skupaj, spomnim, da je bil samo 1x bolan! Prehlajen je pa večkrat! Moram povedat, da sem jaz trenutno na Pamperskah. Imam tiste, ki se jih kupi v Sparu, ampak mi zaenkrat čist odgovarjajo. V bistvu sem pogruntala, da so še boljše, kot Babylove, saj blato nikoli ne uteče mimo nogice, kar se je pri Babylove skoraj zmeraj zgodilo. Sem skor sigurna, da kar pri teh ostanemo. Drgač je pa folk v Ljubljani čist ponorel. V soboto, ko smo šli na žurko (bila je v Ivančni gorici), smo se sproti hoteli ustaviti v Spar City-ju in ko smo hoteli zapeljati v garažno hišo, je semafor kazal, da sta samo 2 parkirna mesta prosta! Smo šli kar lepo mimo!!! Me je v trenutku minilo, da bi sploh šla kaj pogledat! Za te stvari je pa vseeno boljše živeti v manjšem mestu!
|
|
|